Leve de vrijheid (deel 2)

Screenshot_98

(Door: “ronald dunki”)

In deel 1 (‘Leve de vrijheid’) hield ik decadent liberale (blanke) racisten, die zichzelf gaarne kastijden met de haatzaaierij van de zwarte, semi-intellectuele Ta-Nehisi Coates, tegen het licht. Dit aan de hand van genadeloze kritiek die hij ervaart van zwarte universitaire intellectuelen waaronder Jason D.Hill, de in Jamaica geboren hoogleraar filosofie aan DePaul University, die hem vraagt : “By what impertinence would you hold any white person guilty for the crime of simply being born white?”.

De eveneens zwarte, uit Texas afkomstige, schrijfster Sylvia Thompson deed dat in oktober dunnetjes over in een scherp artikel n.a.v. wangedrag van liberale zwarte atleten bij het spelen van het Amerikaanse volkslied. Al jaren geleden was één van haar gevleugelde woorden: ‘I don’t believe there’s one particular way to be black … White America and white liberals … are very misinformed if they believe that there aren’t black conservatives out there, or that there are only a handful’.

Zij gaat, moedig, véél verder dan de kritische hoogleraren. Haar focus is voornamelijk gericht op de liberale subversie op het gebied van ras en cultuur en zij heeft in haar jeugd de ‘JimCrow’ periode van Amerikaanse ‘Apartheid’ in het zuiden nog aan den lijve ondervonden om te weten waarover zij spreekt wanneer zij stelt:  ‘Race relations in America will never improve, nor will we ever elevate our culture, as long as there are victims to be pandered to and villains to be vilified. America is better served without victims or villains’.  Zo heeft zij ook, nog tijdens Obama’s regering, geschreven dat Obama niet op jacht was naar een ‘legacy’, omdat dat woord een positieve connotatie heeft waaraan de ontvanger later ook iets heeft. Haar dodelijke woorden: “Everything that Barack Obama does is calculated to destroy America, which he despises.”

Zij geeft toe dat zij nog nooit een kaartje gekocht heeft om naar football-miljonairs te gaan kijken, maar dat zij het als een zwarte staatsburger helemaal gehad heeft met zwarte mensen die zich voor ‘slachtoffers’ uitgeven en zij walgt ervan dat van haar verwacht wordt daaraan mee te doen teneinde haar ‘blackness’ te bevestigen, omdat de tegenwoordige ‘zwarte slachtoffers’ veelal het product zijn van de al tientallen jaren durende manipulatie der zwarten door blanke ‘progressieven’ die daarmee slechts hun anti-Amerikaanse agenda bevorderen. De ‘brouhaha’ met het Amerikaanse volkslied door zwarte football players noemt zij een schrijnend voorbeeld van hoe die liberalen haar ras manipuleren.

In haar woorden: ‘The twisted reasoning that claims these protests are to highlight “injustice” and “police brutality” is a laughable crock. What they do in fact is dishonor valued symbols of this nation’s heritage and cover over truth about black crime’. Zij stelt keihard dat zwarten vaker tegen de politie aanlopen omdat zij buiten proportioneel veel misdaden begaan en vervolgens zo weinig respect hebben voor de wetshandhavers omdat hen is wijsgemaakt dat zij boven die wetten staan en hun agressieve gedrag naar de politie wordt als een ‘act of honor’ gezien. (Is er iemand in de Nederlandse pers die de problemen hier zo bij de naam noemt i.p.v. slechts ‘verwarde mannen’ te zien?)

Haar volgende uitlating is zo significant dat ik die letterlijk citeer: ‘ These young blacks, sadly, took much of their direction from racists Obama and Eric Holder during Obama’s destructive, eight-year regime and Holder’s corruption of the Justice Department. These two men, abusing their federal powers, gave young blacks the impression they need not heed the law, because laws are somehow unjust when they are applied to black Americans. The NFL lot, and any other athletes taking a similar stance, are also influenced by Obama’s and Holder’s disdain for law and law enforcement.’

Deze erudiete dame (niets van Rutte’s treurige ‘verkeerde populisme’) refereert vervolgens aan haar eigen jeugd waarin, zeker in zuidelijke staten, de politie weinig kieskeurig optrad tegen zwarten, maar concludeert dat vandaag veel zwarten dermate geïndoctrineerd zijn door het in mijn eerdere ‘Leve de vrijheid’ beschreven racisme van Obama en Ta-Nehisi Coates en hun duizenden links liberale discipelen in de media, dat zij denken dat het ‘payback time’ is.

Deze tendens om, lang na het vertrek van Obama en Holder, de door dit gevaarlijke duo geïntroduceerde ideologische onzin te blijven debiteren, werkt als een boemerang, want zoals de Amerikanen zeggen : ‘ There is a new Sheriff in town’ en die heeft geen behoefte aan Obama’s linkse sprookjes – zoals wij hier geen boodschap zouden moeten hebben aan de politiek correcte flauwe kul over Michiel de Ruyter en slavernij, Zwarte Piet en racisme, etc.. Die suffe tijden zijn voorbij in Amerika en wij zouden dat hier ook snel moeten afkappen.

Sylvia Thompson gaat verder met de constatering dat wie er moeite mee heeft om de wet en de handhavers daarvan te respecteren, het vrij staat om het land te verlaten en dat de stinkend rijke ‘football players’ beter kunnen protesteren tegen het aborteren van tienduizenden kinderen (stokpaardje der progressieve liberalen) of de moord op honderden jonge zwarten in de ‘inner-cities’ door andere jonge zwarten (bijvoorbeeld in steden als Chicago of Detroit die door links-liberale Democraten geleid worden) of de misdadige staat van het onderwijs door de (progressief linkse) National Education Association, die kinderen van kleins af onderwerpt aan zijn progressieve, linkse brainwashing en daarom te vuur en te zwaard iedere verbetering van het onderwijs tegenhoudt.

In Europa kampen wij met dezelfde doorgeslagen ideologische problematiek plus een extra, fatale dimensie in de feitelijke annexatie van ons continent door de islam, die zich handig bedient van alle deuren die de links-liberalen hier voor hem open zetten, alles en iedereen voor racist uitmaakt respectievelijk inbreuk op zijn godsdienstvrijheid verwijten, waarop Asscher, Pechtold en Klaver in de houding springen terwijl de virulent antisemitische islam zelf ‘andersdenkenden’ uitmoordt, zelfs vrome moslims.

De murw geslagen kiezer, die ook nog een baan heeft en een gezin om voor te zorgen, haakt op een gegeven moment af onder de barrage van links-liberaal activisme en dat is precies de bedoeling: de universele verklaring van de rechten van de mens is een communistische farce die slechts tegen ons werkt.

De parallelle samenlevingen, die in Engeland, Zweden, Duitsland en Frankrijk al rampzalige afmetingen hebben aangenomen, vinden nu ook hier navolging in onze steden. In Amsterdam Noord wordt plots een enorme moskee gebouwd, hetgeen zo handig door de onbetrouwbare gemeenteraad verborgen is gehouden dat vandaag de dag inwoners van Noord slechts kunnen beamen dat zij hier nooit iets van af hebben geweten en nu voor een fait accompli staan. In Rotterdam, waar de Turkse parallelle samenleving ertoe leidt dat autochtonen verdreven worden van haard en huis, wordt dit probleem door Leefbaar Rotterdam aangekaart, maar de brutale Turken hanteren gewoon ‘het linkse handboek soldaat’ – waarmee D’66, PvdA, GL en nu DENK ons land kapot maken – en stellen dat zij ‘niet welkom zijn’, ‘niet geaccepteerd worden’ en daarom wel naar Erdoğan’s richtlijnen moeten leven…

Wie had ooit gedacht dat Karl Marx nog eens schouder aan schouder met Asscher, Klaver, Pechtold en Allah zou staan om de Nederlandse kiezers te bedonderen?!

Door:
“ronald dunki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Leve de vrijheid (deel 2)

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik hoop dat deze gedachten als gist door onze maatschappij gaan!

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/turkeys-quickly-growing-influence-in-europe-is-an-underestimated-threat/#.Wu7kACwHP-k.twitter
  Turkish increasing influence and power over the Turks and the Muslims in Europe is the single most imminent threat to European security.

  Like

 3. theresageissler zegt:

  Om dan meteen maar in te gaan op die laatste vraag:
  Wie dat ooit gedacht had? Nu, die ontwikkeling was anders al duidelijk sinds de mei-revolutie van ’68!
  In diezelfde periode leerde je, herinner ik me, zelfs op school al, dat Marx-zelf zich achteraf bekeken op veel punten had vergist, onder meer in zijn stelling, dat de wereldrevolutie tenslotte zou losbarsten, doordat de arbeiders overal ter wereld steeds slechter zouden krijgen, waardoor de bom collectief zou barsten, terwijl deze gang van zaken later alleen bleek op te gaan voor Rusland, en nog weer later voor China. Verder nergens en zéker niet wereldwijd: Met name in de westerse wereld zette zich integendeel een heel andere ontwikkeling in, en de ‘studentenrevolutie’ die daaruit voorkwam, had in feite al niet meer met de ideeën van Marx te maken, doorspekt als zij was met decadent liberalisme. – Men hoeft zich alleen maar figuren als Rosenmöller, Halsema en ook Meulenbelt voor de geest te halen, om dat te zien -echter, dergelijke figuren zagen het dus van zichzelf in de verste verte niet!
  (En hierbij kunnen we niet anders, dan toegeven, dat Anne-Fleur Dekker in haar soort nog niet eens de ergste geweest is:Zij zag althans bijtijds in, dat die linkse tendens niet de hare was en is daar nog voor uitgekomen ook; die stap hebben genoemde nep-revolutionairen nooit kunnen/willen nemen.)
  Maar de westerse revolutie was dus niets anders dan een salon-revolutie, niet van de arbeiders, maar van de intellectuelen met als kenmerken: Pedanterie en decadentie.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  In het rijtje linkse idioten had ook de linkse nep liberaal Rutte toegevoegd kunnen worden !

  Like

 5. Elisah zegt:

  Berichtje tussendoor over mentaliteit….
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/helft-door-nederland-gegeven-politieautos-aan-sint-maarten-na-8-maand-al-total-loss/
  Helft door Nederland gegeven politieauto’s aan Sint-Maarten na 8 maand al total-loss!
  Sint-Maarten ontving 18 politiewagens van de Nederlandse overheid. Een paar maanden na orkaan Irma zijn er nog maar zo’n tien operationeel, volgens justitieminister van het eiland Cornelius de Weever. Zo meldt de Telegraaf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s