De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

Screenshot_129

(Door: “ronald dunki”)

Naast de feitelijke annexatie van Europa door de islam, worden wij bedreigd door een komende tsunami van Afrikanen die in eigen land geen toekomst hebben door de gigantische corruptie en de incompetentie van hun eigen overheden, maar vooral door de explosieve bevolkingsgroei die binnenkort met miljarden geschreven wordt!

De westerse politiek verkeert al decennia in hoger sferen en denkt nog steeds in termen van ontwikkelingshulp in plaats van geboortebeperking. Onze minister Kaag staat te trappelen met ons nauwelijks gedekte chequeboek om Afrikaanse ‘shithole’ landen te verwennen, terwijl de meerderheid van die landen potentieel schatrijk is aan minerale  grondstoffen, maar leeggeroofd wordt door een kongsi van corrupte lokale tirannen, voormalige kolonialen en Chinezen die daar feitelijk de dienst uitmaken, zoals Robert Mugabe onlangs leerde.

De westerse wereld heeft sinds de Tweede Wereldoorlog al honderden miljarden in deze bodemloze put gegooid, waarvan alleen ‘s zomers nog maar wat in de haven van Saint Tropez te zien is, waar de zoontjes van Nigeriaanse generaals wekenlang op gecharterde luxe jachten de beest uithangen. Een zoontje van Kongo’s president Laurent Kabila zette onlangs een filmpje op YouTube van zijn € 80.000,- horloge dat hij in een vol cocktailglas dompelde om het vervolgens stuk te slaan om te laten zien hoe tof hij is.

Dat de lokale economieën daarom hoogst inefficiënt zijn, moge duidelijk zijn. Reden waarom er veel te weinig jobs worden gecreëerd voor een explosief groeiende bevolking die nog nooit van geboortebeperking heeft gehoord, reden waarom Afrika op een regelrechte ramp afstevent en Europa daarin dreigt te worden meegesleept, omdat het democratisch gehalte er rond de nul hangt en de heersende klieken slechts naarstig doende zijn om hun zakken te vullen zonder oog voor deze rap naderende ramp.

De naïeve EU blijft geld in het reddeloze continent pompen, ook voor het organiseren van democratische verkiezingen, dat waarschijnlijk linea recta naar Zürich en Genève gaat, zoals wij bijvoorbeeld in Kongo zien, maar laten wij ook eens achterom kijken. Leopold II, de na de Belgische onafhankelijkheid 2e koning, heeft de huidige corrupte heerser Kabila als lichtend voorbeeld gediend. Let wel, Leopold II was de stichter en énige bezitter van Kongo-vrijstaat, waar hij huishield op een beestachtige wijze door rond de tien miljoen Congolezen te vermoorden, te verminken, uit te hongeren en te dwingen tot slavenarbeid om zodoende zijn enorme persoonlijke fortuin op te bouwen. Dit gebeurde door het ivoor te verkopen van honderden vermoorde olifanten en de lokale, uitgehongerde bevolking te dwingen het rubber op de plantages af te tappen.

De huidige president Kabila is pas 46 jaar oud en heeft zijn ambtstermijn al vele malen overschreden en keer op keer EU-hulp in zijn zak gestoken voor het organiseren van verkiezingen. Hij houdt zo krampachtig vast aan de macht, omdat hij, net als Poetin, na zijn aftreden wel eens verantwoording zou moeten afleggen voor de gestolen miljarden (bron: Neue Zürcher Zeitung) en zijn nieuwste speeltje, een luxe jacht van 72 meter dat tientallen miljoenen heeft gekost.  Kortom, hij heeft er belang bij dat er nooit meer verkiezingen komen, omdat hij, net als Leopold II, onbeperkte toegang heeft tot de immense minerale rijkdommen van het land. Met al dat gestolen geld heeft hij volgens de Amerikaanse Congo Research Group een zakenimperium van 80 bedrijven opgebouwd, variërend van mijnbouw tot hotels, onroerend goed bedrijven en zelfs een luchtvaartmaatschappij, waarmee de staat uiteraard non-stop handel drijft op voordelige voorwaarden. Daarnaast hebben hij en zijn familie honderdduizenden hectares landbouwgronden op hun naam staan, terwijl Bloomberg bericht dat zijn broer Zoé goud geld verdient met wegenbouw en diamanthandel. Volgens de Neue Zürcher Zeitung heeft de Amerikaanse NGO Global Witness aangetoond dat tussen 2013 en 2015 in de mijnbouwsector US $ 750 miljoen is verdwenen en Le Monde raamt de kosten van zijn luxe jacht op een € 25 miljoen, terwijl van ieder geleverd paspoort 1/3 naar Kabila’s firma in de UAE gaat.

De ‘net-worth’ van deze kleptomaan wordt al op € 15 Miljard geschat (bron: N.Z.Z.), dus hij kan het zich permitteren om af te treden, maar zal met het verlies van zijn immuniteit niet erg rustig slapen en een goed nachtrust is ook wat waard !

Last but not least speelt de mogelijkheid dat hij voor een internationaal strafhof zal worden gedaagd wegens zijn moordpartijen, waarvan zelfs de VN slecht spreekt. De recente  veroordeling tot 50 jaar gevangenisstraf van de Liberiaanse dictator Charles Taylor is een dreigend voorbeeld voor hem, maar Kabila’s voorganger, toevallig ook zijn vader, is vermoord en het enige wat de Kongo kennelijk nog nooit heeft gehad is een levende ex-president.

Het is geen toeval dat in de VN de Amerikaanse ambassadeur Nicky Haley haar tanden laat zien en een ieder dreigt die een vreedzame machtsovergang in de Kongo in de weg staat, maar ondertussen is er niemand die ook maar enige aandacht geeft aan de geboorte-explosie die de Europese beschaving bedreigt.  Wat te zeggen van het terugploegen van € 15 miljard in de Congolese economie, van waarschijnlijk eenzelfde bedrag in Zuid Afrika, etc. Met zo’n financiële injectie in de diverse Afrikaanse economieën van een € 100 miljard moet er toch veel autonome werkgelegenheid gecreëerd kunnen worden, en als zij er dan allemaal ’een knoop indraaien’ (vergeef mij de plastische voorstelling), dan hoeft  die arme minister Kaag ook niet meer zo wanhopig met ons chequeboek staan te wapperen….

Door:
“ronald dunki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

 1. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam(ieten) gerelateerd dus altijd on topic
  Meisje met ballen Katie Hopkins versus vrouwmens onder (virtuele) kopvod
  Dat kreng praat net als ongeveer alle walen in belgie geen Engels en probeert er met geneuzel (doen sommige reageerders ook op deze blog NEUZELEN) zich er van af te maken (een Calimero(otje).

  Geliked door 1 persoon

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Vreselijke houding van die burgemeester, dat apatische en het afwimpelen van elke verantwoordelijkheid.
   Als ik een tip krijg over mensen binnen ons bedrijf die vermoedelijk wat aanrommelen en niet te vertrouwen zouden zijn dan ga ik op zijn minst praten met die mensen. Je wilt je toch een beeld vormen van een situatie?
   Als er spullen zijn gejat en blijkt dat de dader op mijn lijstje staat dan zou ik me kapot schamen, maar zo’n burgemeester verkleurt niet eens als er 130 mensen dood gaan.
   Een monster is ze.

   Like

 2. Steven zegt:

  Die chemtrails boven de EU doen al aardig hun werk… Helemaal MAF wordt je er schijnbaar van!

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De illuminati’s willen Europa omvolken. Maar waarom willen ze Afrika ontvolken ???
  Afrika loopt leeg en Europa stroomt over. Waarom ??? Wat is de logica ???
  Zo halen we het Parijse klimaatakkoord nooit !!!
  Waarom worden die negers niet bijgebracht, hoe ze hun eigen continent kunnen opbouwen, in plaats van de boel hier te verzieken ???
  De satanisten zijn volop bezig het paard achter de wagen te spannen !!!
  Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Oeps48

   ‘Afrika loopt leeg en Europa stroomt over. Waarom ??? Wat is de logica ???’

   Het zijn consumenten, simpelweg meer consumenten is meer omzet en meer winst voor de multinationals.
   Het gaat om geld, het gaat altijd om geld.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Statler & WaldorF (10 mei 2018 om 14:01)

    Dames en Heren.

    Me dunkt dat die consumenten in Afrika ook kunnen consumeren. Zeker als ze hun eigen continent gaan ontwikkelen. Negers die Afrika ontwikkelen geven op termijn veel méér consumptie, dan negers, die Europa verpauperen. Daardoor reduceert juist de consumptie.

    Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Afrika loopt echt niet leeg, het overstroomt alleen maar van de neuqnegerts richting europa, verder niet, that’s all!!!

   Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Oeps48 10 mei 2018 om 13:33

   Waarom worden die negers niet bijgebracht, hoe ze hun eigen continent kunnen opbouwen, in plaats van de boel hier te verzieken ???

   Oeps, dat is al decennia lang geprobeerd zonder resultaat. Die leiders daar verrijken alleen zichzelf en laten hun volk creperen met als gevolg: de moderne Tam Tam aan familie , kennissen en vrienden: kom ook naar Europa; hier wordt je met open armen ontvangen! De rest is (begin ik ook steeds meer te geloven) Coudenhove- Kalergi plan.
   Wat kan het de leiders hier schelen dat Europa straks overvol zit met allerlei gajes; ze vluchten toch naar Zuid-Amerika samen met de Oranjes.

   Geliked door 4 people

  • Elisah zegt:

   Ja Oeps, dan noemen ze de afrikanen ook nog klimaatvluchtelingen…hoe gaat het dan met ons klimaat?
   Trouwens een griezelig nieuwtje, en binnenkort ook hier op te lopen…
   https://fenixx.org/2018/05/08/hiv-kan-voor-velen-weer-een-doodvonnis-worden-het-virus-is-in-toenemende-mate-resistent-tegen-antiretrovirale-medicatie/
   Hiv kan voor velen weer een doodvonnis worden – het virus is in toenemende mate resistent tegen antiretrovirale-medicatie
   Uit de onderzoekswereld komt nu alarm dat er een aanzienlijke toename is van varianten van het Hiv-virus die resistent zijn tegen antiretrovirale geneesmiddelen. In delen van Afrika en Latijns-Amerika is elke tiende persoon nu besmet met vormen van ernstige- of onbehandelbare Hiv.

   Geliked door 2 people

   • Guardiaangel zegt:

    Niet alleen HIV, ook de Ebola steekt in Kongo weer de kop op, nu ook nog heftiger.
    Er hoeft er maar eentje door te glippen met de beginverschijnselen, maar nog niet zichtbaar hinderlijk en het is zwart feest in Europa.

    Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Stop ontwikkelingshulp en voedselhulp, het mondt alleen maar uit in een bevolkingsgroei waar Europa niets mee kan aanvangen. Volle buik en geen werk betekend bevolkingsgroei uit verveling.

  Geliked door 4 people

  • Johan zegt:

   Daar is het nu te laat voor.
   Er is niets wat deze immense bevolkingsgroei in Afrika nog kan stoppen. Of er nu ontwikkelingshulp heen gaat of niet, het heeft er geen invloed meer op.
   het enige wat Europa nog kan doen, is een hele grote verdedigingswal tegen de aanstormende Afrikanen oprichten. Zoiets als de grensmuur tussen Mexico en de VS.
   Daarvoor is het allereerst van belang te stoppen met vage en zinloze overeenkomsten, zoals onlangs in Marrakesh afgesloten. Levensgevaarlijk voor de langere termijn !

   Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Hendrik: Goed plan maar dat mag/kan helaas niet: = inhumaan.

   Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Hendrik (10 mei 2018 om 13:37)

   Dames en Heren.

   De negers naar Europa brengen is geen oplossing voor de Afrikaanse problemen. Dat creëert alleen maar meer problemen. De focus zal erop gericht moeten zijn, dat Afrika zijn eigen problemen zal moeten gaan oplossen.

   Geliked door 3 people

 5. Jean zegt:

  Hoog Hoog Hoog Dringend tijd dat alle buitengrenzen van Europa gesloten worden, doen ze (het politiek krapuul) dat niet dan volgt automatisch een burgeroorlog waarbij het politiek krapuul als eerste de rekening gepresenteerd zullen krijgen.
  Wij EISEN veiligheid én leefbaarheid en beide items staan momenteel onder zeer zware druk die ONS leven onhoudbaar maakt, stop aan geld toestoppen aan vreemdelingen, stop met vreemdelingen onder te brengen in onze huizen, straten, gemeenten en steden, sluit de grenzen en verwijder alle illegalen en criminelen van vreemde origine dat verlicht de ellende al met ± 95%.
  We hebben het al honderden keren gezegd en geschreven en we zullen het nog honderden keren zeggen en schrijven tot de ogen opengaan van de slapenden.
  Dat crevits & co momenteel kakelen is enkel voor stemmetjes, crevits zou beter uitleggen aan die vreemdelingen “VOOR WAT HOORT WAT” en dat is ONZE normen & waarden veilig stellen en eisen dat iedereen op ONS grondgebied ONZE normen & waarden en vooral ONZE seculiere wetten te respecteren heeft en niet zeiken én lullen dat wij rekening moeten houden met hun achtergrond, die achtergrond, cultuur én bullshit interesseert ons geen flikker en voor alle duidelijkheid “die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij moet verboden en verdreven worden inclusief die EU stal” want van daaruit wordt alle ellende gezaaid.
  Zij parasiteren en wij leven onder de terreur en dat moet stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  ER MOET NU IETS TEGEN MASSA-IMMIGRATIE GEDAAN WORDEN.

  Europa telt over 30 jaar ( en dat is al heel snel !!) 150 tot 200 miljoen Afrikanen. Dat is de totaalsom van migranten, vluchtelingen, asielzoekers, achteraf herenigde familie en hier in Europa gekweekt nakomelingschap. Minstens de helft hiervan zijn moslim.
  Ter vergelijking ; Op dit moment telt de EU ongeveer 9 miljoen Afrikanen.

  Deze cijfers zijn geen grapje, ze zijn gebaseerd op reële inschattingen en extrapolaties.
  Echter, onder de huidige politici is er niemand die zich dit schijnt te realiseren. 30 Jaar is blijkbaar te veel voor hen om te overzien. Of ze denken wellicht : “Na mij de zondvloed” en ze rekken zich nog eens een keertje uit op het warme pluche.
  Niettemin, deze cijfers zijn rampzalig. De ondertekening van het verdrag van Marrakesh (zie elders op deze blog) door onze regering lijkt dan ook op niets meer of minder dan een directe oorlogsverklaring aan het eigen volk. De regering zegt in feite : “Wij minachten jullie. Die Afrikanen komen er toch, samen met de islam. Bekijk het maar”.

  Geliked door 3 people

 7. Elisah zegt:


  Feiten benoemen over criminaliteit is natuurlijk racistisch en demoniserend?

  Like

 8. Qvic zegt:

  Het is een project dat al vele decennia bezig is. De NGO’s die zogenaamde vluchtelingen kampen hebben opgericht in diverse Afrikaanse landen, om de toenmalige inboorlingen uit de jungle te halen en in kampen te laten leven. Zo konden de grote internationale coöperaties die vrij komende gronden naar eigen inzicht plunderen van delfstoffen en mineralen, die in het westen gewild zijn voor hun industrie. Om dit te kunnen doen werd in het desbetreffende land de regering omgekocht door deze coöperaties. Deze coöperaties vroegen in hun thuislanden voor bewaking voor hun activiteiten in het Afrikaanse land. Dit werd gedaan door het leger van de thuislanden en zo werden de desbetreffende landen min of meer gekolonialiseerd. De coöperaties legde een infrastructuur aan om de delfstoffen/mineralen van de mijnen naar de kust te kunnen voeren. De inboorlingen werden met allerlei activiteiten bezig gehouden, maar door deze stompzinnige bezigheden gingen ze fokken als konijnen. De kampen barstte in korte tijd al uit zijn voegen en moesten telkens uitgebreid worden en werd er van tijd tot tijd een oproep gedaan door de NGO’s om in het westen een inzamelactie te organiseren om hun koste binnen de perken te houden. De hierin het westen bekende ontwikkelingsgeld wordt/werd gebruikt om de corrupte regering te vriend te houden en om de NGO’s schadeloos te stellen. Maar door dat de inboorlingen zich in zo rap tempo zich vermeerderen, dat de kampen deze aanwas niet konden behappen. Werd het idee gelanceerd om deze mensen naar Europa te halen om dat in Europa er een vergrijzing plaats vindt. Dat dit is vanwege de te hoge belastingen e.d. wordt met geen woord over gerept. Hier in het westen worden de blanke mensen constant opgeroepen om aan geboortebeperking te doen. De bewuste pil en aanverwante werd in het ziekenfonds opgenomen om de drempel voor het gebruik te verlagen. Mocht het toch nog mis zijn gegaan was de abortus nog een uitkomst. Dit is inmiddels een miljardenbedrijfsinkomsten voor de farmaceutische industrie. De NGO’s zorgen voor de gehele reis naar Europa en dit wordt betaald uiteindelijk door de EU. In het continent Afrika wordt door steeds meer westerse en Chinese bedrijven ontdaan van de delfstoffen en mineralen, die vervolgens naar de industrieën gaan in die landen. Dan moeten wel al die gronden vrij gemaakt worden van de inboorlingen en die worden nu massaal verscheept naar Europa. Daar worden zij van alles voorzien door de corrupte lidstaten van de EU. De inboorlingen en de islamieten blijven fokken als konijnen en hierdoor verdringen zij steeds meer de oorspronkelijke bewoners van het Europese continent. De desbetreffende NGO’s en de bedrijven die Afrika leeg plunderen zijn inmiddels zo machtig geworden, dat zij overal de dienst uitmaken op de wereld. De volken worden tegen elkaar opgezet, om zo een oorlog uit te lokken. Zodat ze elkaar afmaken en op hun beurt weer ruimte maken op het land. Het volk wordt door hen gezien als een ballast, dat vervangbaar is als consument voor hun producten. De NGO’s en de machtige bedrijven kunnen zo weer opnieuw beginnen met een schone lei. Terwijl hun macht alleen nog groter is geworden na die oorlog. Dit wordt ook wel eens het grote reset genoemd in de volksmond. Dit is ongeveer in een noten dop uitgelegd hoe het in zijn werking gaat van het zogenaamde ontwikkelingsgeld, wat altijd door blijft gaan. Zonder dat het ooit resultaten op zal leveren voor de mensen in het continent Afrika. De Europese blanke bevolking wordt al vele decennia misbruikt door hun eigen regeringen om op zijn koste zijn eigen ondergang te bewerkstelligen. Ten gunste van de NGO’s en de internationale coöperaties, die alle regeringen omkopen voor hun eigen winsten.

  Geliked door 2 people

  • Guardiaangel zegt:

   Qvic, uw uitleg leek mij wel goed voor mensen die er niets van begrijpen, en daarom nog voor u ja kon zeggen heb ik het op mijn site geplaatst.
   Het is een project dat al vele decennia bezig is. De NGO’s die zogenaamde vluchtelingen kampen hebben opgericht in diverse Afrikaanse landen, om de toenmalige inboorlingen uit de jungle te halen en in kampen te laten leven. Zo konden de grote internationale coöperaties die vrij komende gronden naar eigen inzicht plunderen van delfstoffen en mineralen, die in het westen gewild zijn voor hun industrie. Om dit te kunnen doen werd in het desbetreffende land de regering omgekocht door deze coöperaties. Deze coöperaties vroegen in hun thuislanden voor bewaking voor hun activiteiten in het Afrikaanse land. Dit werd gedaan door het leger van de thuislanden en zo werden de desbetreffende landen min of meer gekolonialiseerd. De coöperaties legde een infrastructuur aan om de delfstoffen/mineralen van de mijnen naar de kust te kunnen voeren. De inboorlingen werden met allerlei activiteiten bezig gehouden, maar door deze stompzinnige bezigheden gingen ze fokken als konijnen. De kampen barstte in korte tijd al uit zijn voegen en moesten telkens uitgebreid worden en werd er van tijd tot tijd een oproep gedaan door de NGO’s om in het westen een inzamelactie te organiseren om hun koste binnen de perken te houden. De hierin het westen bekende ontwikkelingsgeld wordt/werd gebruikt om de corrupte regering te vriend te houden en om de NGO’s schadeloos te stellen. Maar door dat de inboorlingen zich in zo rap tempo zich vermeerderen, dat de kampen deze aanwas niet konden behappen. Werd het idee gelanceerd om deze mensen naar Europa te halen om dat in Europa er een vergrijzing plaats vindt. Dat dit is vanwege de te hoge belastingen e.d. wordt met geen woord over gerept. Hier in het westen worden de blanke mensen constant opgeroepen om aan geboortebeperking te doen. De bewuste pil en aanverwante werd in het ziekenfonds opgenomen om de drempel voor het gebruik te verlagen. Mocht het toch nog mis zijn gegaan was de abortus nog een uitkomst. Dit is inmiddels een miljardenbedrijfsinkomsten voor de farmaceutische industrie. De NGO’s zorgen voor de gehele reis naar Europa en dit wordt betaald uiteindelijk door de EU. In het continent Afrika wordt door steeds meer westerse en Chinese bedrijven ontdaan van de delfstoffen en mineralen, die vervolgens naar de industrieën gaan in die landen. Dan moeten wel al die gronden vrij gemaakt worden van de inboorlingen en die worden nu massaal verscheept naar Europa. Daar worden zij van alles voorzien door de corrupte lidstaten van de EU. De inboorlingen en de islamieten blijven fokken als konijnen en hierdoor verdringen zij steeds meer de oorspronkelijke bewoners van het Europese continent. De desbetreffende NGO’s en de bedrijven die Afrika leeg plunderen zijn inmiddels zo machtig geworden, dat zij overal de dienst uitmaken op de wereld. De volken worden tegen elkaar opgezet, om zo een oorlog uit te lokken. Zodat ze elkaar afmaken en op hun beurt weer ruimte maken op het land. Het volk wordt door hen gezien als een ballast, dat vervangbaar is als consument voor hun producten. De NGO’s en de machtige bedrijven kunnen zo weer opnieuw beginnen met een schone lei. Terwijl hun macht alleen nog groter is geworden na die oorlog. Dit wordt ook wel eens het grote reset genoemd in de volksmond. Dit is ongeveer in een noten dop uitgelegd hoe het in zijn werking gaat van het zogenaamde ontwikkelingsgeld, wat altijd door blijft gaan. Zonder dat het ooit resultaten op zal leveren voor de mensen in het continent Afrika. De Europese blanke bevolking wordt al vele decennia misbruikt door hun eigen regeringen om op zijn koste zijn eigen ondergang te bewerkstelligen. Ten gunste van de NGO’s en de internationale coöperaties, die alle regeringen omkopen voor hun eigen winsten.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik heb nooit begrepen waarom die negers in Afrika altijd en eeuwig financieel gesteund moeten worden.
  Ze hebben energie genoeg om de hele dag te neu*** BEEP en ze fokken dan ook als dolle ratten.
  Kortom: niet met uitsterven bedreigd en dus een zeer succesvolle ‘soort’.
  Waarom moet ik meebetalen aan het in leven houden van ELKE Afrikaans negerbaby als ze zichzelf al van het continent af neu*** BEEP?

  In het dierenrijk blijft ook niet elk jong in leven. Alleen de sterkste jongen overleven.

  We worden binnen 20 jaar door negers overspoeld?
  Nou, ik geeft het hooguit nog 10 jaar.

  Wat moet er tegen die tijd in vredesnaam terechtkomen van de uitgebuite, eigen, blanke (bejaarde) bevolking? We gaan een verschrikkelijke lijdensweg tegemoet want op de zeer kwaadaardige ‘regeringen’ hoeven we absoluut niet te rekenen, integendeel.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Ze mogen alvast wennen aan het hiernamaals, @Tistochwat

   Daar zullen ze niets anders doen dan neu*** BEEP

   Wij dokken ervoor dat hun droom hier al werkelijkheid wordt.

   Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ TTW: Laten we toch positief blijven: 15 jaar.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee (10 mei 2018 om 18:06)

    Dames en Heren.

    Laten we vooral realistisch blijven. In het tempo, waarin de volksverhuizing zich thans voltrekt, is er voor ons over 5 jaar geen plaats meer in het polderland. Dan hebben de vreemdelingen de macht gegrepen en rest ons hooguit de rol van underdog. Als we niet snel aan de noodrem trekken, is het over 5 jaar met ons gedaan.

    De migratie-idioterie moet onmiddellijk worden gestopt en alle, ja alle, niet Nederlanders moeten het land worden uitgeschopt.

    Nederland is ons land en niet van hullie. Wij moeten hier de dienst uitmaken en niet dronken Junkie met zijn trawanten. Weg met de EU !!! Weg met Knudde-3 !!!

    Nexit, Nexit, Nexit, Nexit !!!

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik zou ook wel eens willen weten wat de rol van de ambassades is in deze vreselijke invasiepolitiek .
   Werven ze daar van die zwarte gasten om hierheen te komen ?
   En wie financiert dat dan allemaal ?
   Want de gemiddelde zwarte heeft nooit meer dan vijf euro op zak !
   Zelfs in Afrika kom je daar niet ver mee .

   Geliked door 2 people

 10. De omvolking gaat gestaag door. Zie tweet van Thierry Baudet.
  https://pbs.twimg.com/media/Dc2S37VWsAEePti.jpg:large

  Geliked door 4 people

 11. Elisah zegt:

  https://www.foxbusiness.com/politics/george-soros-funded-app-helps-illegal-immigrants-avoid-arrest
  George Soros-funded app helps illegal immigrants avoid arrest
  Billionaire investor George Soros is reportedly funding a smartphone app to help illegal immigrants avoid federal immigration authorities.

  Like

 12. Harry zegt:

  Slechts een gigantische ebola epidemie kan ons nog redden .
  Maar wederom zitten artsen zonder grenzen, WHO en dergelijke lui zonder realiteitsbesef ons daar weer mee dwars .
  Volksverraders !

  Geliked door 3 people

 13. Merel zegt:

  Waar moeten ze allemaal wonen dan? Laten we dat eens gewoon vragen aan Rutte of zo.
  En hoe moeten ze hun huizen verwarmen , is nu al een probleem geworden , terwijl het in afrika warm is, waar zijn de banen , scholen ziekenhuizen enz.? Hoe meer mensen hoe meer co 2 uitstoot, krijg je dat gezijk weer, moeten ze weer zwangere koeien naar de slacht brengen om de uitstoot zogenaamd te verminderen. Met andere woorden we hebben ze niets te bieden, we hebben zelf al problemen genoeg!

  Geliked door 2 people

 14. Merel zegt:

  Ik zou hier heel veel vragen over willen stellen het liefst aan rutte, waarom moete we omgevolkd worden bijvoorbeeld, hij moet het weten, hij is de premier en heeft een ramshoorn in het torentje hangen, het symbool van de vrijmetselaars, misschien kan het eens bij jeroen pauw ,we hebben recht van spreken, waarom heel europa zwart en islamitisch, dat mag toch niet gebeuren, waarom is falaffel ineens veel beter dan pizza of goulash? Zeg het maar

  Like

 15. fleckie zegt:

  ‘BIOLOGISCHE ACHTERGROND:EVOLUTIETHEORIE’, pag 16, boek …’DE. GENETISCHE. MANIPULATIE’ ( bouwstenen v.d.erfelijkheid’ ..v. Dr.H.Schellekens, Dr.R.P.W.Visser. Uitg. Meulenhoff, A’dam. Isbn 90.290. 9717.5 ………..
  De ontwikkeling v.d.eugenetika en meer in het bijzonder Gastons aandeel daarin zijn in sterke mate beinvloed door de evolutietheorie van Charles Darwin..In zijn beroemde en invloedrijke boek. On The origin of species(1859) demonstreerde Darwin met behulp van een schat aan feitenmateriaal op overtuigende wijze dat levende organismen zijn ontstaan door evolutie. Een plante- of diersoort is geleidelijk aan ‘ voortgekomen uit een andere soort. Verder- en dat was in feite nog belangrijker – kwam Darwin met een wetenschappelijke verklaring voor dit proces. De natuurlijke selectie,resulterend uit ‘de STRUGGLE for. EXISTENSE a’ werd door Darwin aangemerkt als. drijvende kracht, als de belangrijkste oorzaak v.d. evolutionaire ontwikkeling. Darwins redenering ging, zeer in het kort als volgt: een soort bestaat uit individuen die alle van elkaar verschillen.Aangezien de soort zich door voortplanting zich voortdurend uitbreidt. en. de. voedselbronnen beperkt zijn, zullen door selectie die individuen worden bewaard welke beschikken over eigenschappen die hen bij de strijd om het bestaan bevoordelen boven andere individuen. Indien die gunstige eigenschappen erfelijk zijn en bij h.nageslacht blijven variëren ,zal de selectie doorgaan en uiteindelijk leiden tot grote veranderingen……………Darwin presenteerde zijn evolutietheorie als een algemene biologische theorie,zonder echter expliciete uitspraken te doen over de toepasbaarheid ervan op de mens. Terecht verwachtte hij dat dit hem nog meer tot het mikpunt van kritiek zou maken. Nadat de eerste heftige reacties op zijn denkbeelden waren geluwd, publiceerde Darwin in 1871 …THE. DESCENT. OF. MAN! waarin hij zijn evolutie- en selectietheorie regoureus. toepaste op de mens. Darwin beschouwde de mens in al zijn hoedanigheden– lichamelijke, geestelijke en sociale- als een produkt van de evolutie. ……………………..
  Het stond voor Darwin vast dat de natuurlijke selectie de mens niet alleen had gemaakt tot wat hij is,doch dat deze ook voor zijn toekomst van essentieel belang zou zijn. De strijd om het bestaan was onmisbaar voor de vooruitgang v.d.mensheid. Darwin betoogde dat,indien de mens niet langer aan de strijd was onderworpen, hij zou vervallen tot apathie en de beter geschikten niet succesvoller zouden zijn dan de minder geschikten. Hij besloot zijn uiteenzetting met op te merken dat er voor alle mensen een open competitie moet zijn en dat de meest begaafden er niet van mogen worden weerhouden om het meeste succes te behalen. en het grootste aantal kinderen voort te brengen. …………..Darwin zag zeer wel dat de samenleving niet op deze wijze werkte. Alleen bij primitieve volkeren dolven de zwakken van lichaam of geest het onderspit.’Wij beschaafden doen daarentegen ons uiterste best om de eliminatie tegen te gaan: wij bouwen gestichten voor krankzinnigen,idioten,verminkten en zieken; wij maken armenwetten en onze geneeskundigen doen hun uiterste best om ieders leven zoo lang mogelijk te rekken[…]. Op die wijze worden de zwakke leden der beschaafde maatschappijen in staat gesteld hun soort voort te planten. Niemand die acht heeft geslagen op de voortteeling onzer huisdieren zal betwijfelen,dat zulks hoogst nadelig opmhet mensenras. Moet inwerken'( Charles Darwin:.. DE. AFSTAMMING. VAN. DEN. MENSCH. EN. DE. SEXUELE. TEELTKEUS!Arnhem/ Nijmegen, 1872, deel. 1,p.245). …………..DE..BOODSCHAP..VAN..DARWIN..IS..DUIDELIJK: …LIEFDADIGHEID. GAAT. LIJNRECHt. IN. TEGEN. DE. STRIJD. OM. HET. BESTAAN. EN. REMT. DUS. DE BIOLOGISCHE VOORUITGANG..van. DE. MENS……..De evolutie is tot staan gekomen en degeneratie..,ligt wellicht. in. het. verschiet…… …..Anders dan de hierboven geciteerde passage mogelijk doet vermoeden,ging Darwins voorkeypur niet uit naar een samenleving waar het ongebreidelde,rauwe individualisme v.d.strijd om het bestaan de boventoon voerde. De zorg voor de minder bedeelde naasten zag hij als een wezenlijk bestanddeel van onze door het evolutieproces verworven sociale instincten.” Wij zouden dat medegevoel ook niet kunnen beperke,wanneer wij daartoe door de hardvochtige rede werden genoodzaakt,zonder dat het edelste gedeelte onzer natuur er schade door leed[…] wanneer wij de zwakken en hulpelozen opzettelijk veronachtzamen,zou het alleen kunnen zijn om een onzeker toekomstig voordeel te krijgen door een zeker en groot tegenwoordig kwaad.Wij moeten daarom zonder ons er over te beklagen dulden ,dat de zwakken blijven leven en hun soort voortplanten[…] (I BIDEN,p.246). ..
  ………….Het is onmiskenbaar dat er volgens Darwin iets moest worden gedaan om de verspreiding van inferieure kenmerken binnen de menselijke soort tegente gaan Hij heeft echter nooit een duidelijke oplossing voor het probleem aan de hand gedaan. De natuurlijke selectie had slechts een beperkt effect en kon dus geen uitkomst bieden. Verwijdering v.d.zwakken door hun te verbieden zich voort te planten beschouwde Darwin als immoreel.Hij hoopte slechts dat de minder sterke leden v.d.samenleving …vrijwillig zouden besluiten geen nageslacht te produceren.
  Darwins voorzichtige terughoudendheid waar het ging om aan te geven hoe de biologische en sociale vooruitgang v.d.mensheid bevorderd kon worden, werd door zijn nerf Francis Galton niet gedeeld. …..Geïnspireerd door Darwins evolutietheorie ontwierp Galton een programma dat erop was gericht om met behulp van een vorm van kunstmatige selectie de mens in een bepaalde richting genetisch te veranderen.<<<<<<<>>>>>>op ejbron,31.5.2015,onder’ Amerika betaalde miljoenen aan etc, en 4.6.2016 onder : ‘meedogenloos en onverbiddelijk, …betr. Onderzoekscentrum ‘Kaiser Wilhelm Institut, etc. <<<<<<<

  Like

 16. fleckie zegt:

  OP 16.1.2015:PAUS.. onder artikel betr. BEVRIJDINGSTHEOLOGIE!…’..PAUS…in KAMEROEN: ..VERWERP .ABORTUS. EN. VOORBEHOEDSMIDDELEN’ , Alg. Dagblad 13.8.1985……………VOLKSKRANT 23.2.1985 ‘OPMERKELIJK’…’ik bezocht ( in Kenia ) juist met de vliegdekschip dokters een missie- ziekenhuis, voortreffelijk geleid en verzorgd door Hollandse nonnen. De paus had zich de dag tevoren in Nairobi in een vlammend betoog uitgesproken tegen de geboorteregeling., onder andere tegen de pil. ,tegen de spiraal,tegen sterilisatie,alleen de ingewikkelde periodieke onthouding East onder bepaalde omstandigheden toegestaan……..We hadden een aantal gynaecologische operaties verricht en aan het eind v.h.programma stonden nog 3 vrouwen op het programma om gesteriliseerd te worden . Edoch, : de Ierse bisschop had na de rede v.d.paus de Hollandse nonnen en artsen verboden nog sterilisaties te doen,ook niet bij voltooide gezinnen met. 6 en. meer kinderen………………….
  Arme vrouwen die in een hongergebied gedwongen zijn kinderen te krijgen,die geboren worden om vroeg van honger te sterven……………Gedeelte ingezonden brief prof.dr.A.A.Haspels, gynaecoloog in het UTRECHTS Universiteitsblad.<<<<<<>>>>>> in het boek ‘ Gods Wil Of MAFIA?’, staat op pag. 33 o.a. Een bericht betr. Het INSTITUTO Farmocologico SERENO, , ,( een v.d.vele bedrijven die het ( Vaticaan) in bezit had, ‘opstrijken v.d.winsten, , van een anticonceptiepil …Lutteolas'<<<<<<<<<

  Like

 17. fleckie zegt:

  ….. op internet ejbron, 3.9.2016, kan men onder’de ‘…..acht rijkste heersers van AFRIKA + HUN bankrekeningen’ , aan de weet komen……..’de mensen v.h.Afrikaans continent gelden als arm, ze zijn arm omdat de rijkelijke aanwezigheid van grondstoffen de rekeningen v.d.AFRIKAANSE HEERSERS bij…BUITENLANDSE BANKEN., , niet echter de levensstandaard van grote delen v.d.bevolking verhogen.

  Like

 18. Pingback: DE EUROPESE BEVOLKINGSEXPLOSIE! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s