Omwonenden worden gek van Haagse shishalounge

Screenshot_120

(Door: Tanja Verkaik)

Ernstige geluidsoverlast, intimidatie, vernieling en bedreiging

DEN HAAG – Omwonenden van de Soestdijksekade zijn ten einde raad door de overlast van de naastgelegen shishalounge Carte Blanche op de hoek Loosduinsekade/Soestdijksekade in Den Haag.

De PVV stelt samen met de ChristenUnie/SGP vragen aan het gemeentebestuur naar aanleiding van veel klachten. „Ik ben deze week uit mijn huis gevlucht, omdat ik me niet meer veilig voel en ga ook niet meer terug”, zegt een omwonende, die niet met zijn naam in de krant wil.

„Ernstige geluidsoverlast, intimidatie, vernieling en bedreiging”, somt de buurtbewoner de problemen op. „De overlast is in september vorig jaar opgelaaid. In de achterste ruimte wordt tot ver na de officiële sluitingstijd hard gepraat en gejoeld, ook over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Omwonenden worden gek van Haagse shishalounge

 1. Wachteres zegt:

  Andere kranten vermelden wel dat het Marokkanen zijn die de terreur veroorzaken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Bijna onnodig om dat er bij te vermelden.
   In een shisalounge komen geen Nederlanders of ander volk.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Wat mij betreft komt dit er altijd bij te staan, BertG.

    Om verkeerde veronderstellingen te voorkomen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Voor de meeste wel.
    Die hadden het ook al over toevallige bezoekers van een eetgelegenheid bij de vorige steekpartij in zo’n sishalounge waar er 3 neer gestoken werden.
    Terwijl iedere Nederlander die een beetje opgelet heeft, al wist dat het Marokkanen ging en niet om Nederlanders.

    Ik begrijp het wel, aan mijn ouders hoef ik ook niet te vragen welke mensen er in een sishalounge komen.
    Ze weten niet eens wat dat is, laat staan wie daar komen.

    Like

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Het uitverkoren volk mag ÁLLES! Blanken moeten hun mond houden….

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Noodgedwongen houden de meeste blanken hun mond nog, “Eigen Volk Eerst”. De enige reden daarvoor is omdat de overheid om politiek correcte redenen dat genetisch afval (nog) knuffelwaardig vindt en diegene die hen ook maar een strobreed in de weg legt, kei en keihard aanpakt.
   Binnen afzienbare tijd zal daar echter verandering in komen. Als men binnen een groter geheel kijkt, binnen Europa dus, dan begint de politieke correctheid al redelijk wat scheurtjes te vertonen. De media begint ook al wat realistischer te worden bij hun verslaglegging. Alles duidt erop dat er een kentering gaande is, ook op politiek gebied. Een paar forse terroristische aanslagen kan dat proces alleen maar versnellen. En dat is een goed teken. Dan komen we in een situatie terecht dat de blanken hun mond niet meer houden. Sterker nog, dan komen de blanken massaal in actie om de tirannie te verdrijven zodat we weer baas in eigen land worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Eigen volk eerst zegt:

    Ik hoop het zo! Ik heb zo genoeg van deze slappe regering en eisende asielparasieten.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Er is echt maar 1 optie: sluiten die tent en de vergunning (indien ooit verstrekt) intrekken! Zijn ze daar in Den Haag nou helemaal gek geworden? Waarom moeten er eerst ‘vragen gesteld worden’? Vragen zijn niet nodig. De gemeente Den Haag moet met antwoorden en een oplossing komen!
  Het is toch niet normaal dat dit kan in Nederland? Mensen die door buitenlanders geïntimideerd en bedreigd worden en niet eens meer in hun huis durven te zijn?

  SLUITEN, DIE DUISTERE TENT!!

  En mocht de Haagse politie het in hun broek doen van angst om die smeerzooi aan te pakken, dan is er altijd nog Norit. Helpt prima bij broekschijterij!

  Like

 4. Steven zegt:

  Zijn de ‘klagende bewoners’ al aangepakt voor racisme en haat tegen allochtonen?
  Ik mag toch wel hopen dat de bewoners de vluchtende meute een FLINKE schadevergoeding moeten betalen…want dat onverdraagzaam zijn moet toch wel een keer afgelopen zijn in dit land!

  Like

 5. Elisah zegt:

  Te gek voor woorden..
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/joods-restaurant-overweegt-sluiting-na-vandalisme-en-geweld-van-moslims/
  De eigenaar van HaCarmel, het restaurant dat onderhevig was aan vandalisme en een ‘terroristische aanslag’, zit er serieus over na te denken om het restaurant te sluiten. Er is niet genoeg steun vanuit de overheid en al helemaal niet genoeg bescherming tegen agressieve moslims die niets hebben met het restaurant en de eigenaar.

  Like

 6. Bagul zegt:

  Het probleem komt (wederom) uit de andere cultuur. De allochtonen. De mensen die hier naartoe gekomen zijn om te werken tientallen jaren geleden. De kinderen van hun kinderen. Derde…vierde generatie nu?! We noemen ze Nederlanders nu. We zijn zover dat we verweven zijn met deze generaties. Op de sportclub. Tijdens het werk. In de omgang als buurtjes. In het verkeer. Op een terrasje. Ze zijn letterlijk onder ons. En op sommige plekken veel meer dan op andere. Maar…daar wordt aan gewerkt. Want uiteindelijk zal de olievlek zich over de ganse natie uitspreiden. Het is niet meer tegen te houden. Lees mijn volgende opmerking alsjeblieft in de context van wat ik bedoel! Toen de joden hier werden opgehaald door de nazi’s werd Nederland bevrijd van de ozo gehate joden. Hoe ridicuul het ook mogen klinken, hoe denken wij nu over onze ‘gasten’? Toch precies hetzelfde? Wij haten nu toch ook weer? Moeten ze niet! Willen ze weg hebben?! Precies hetzelfde probleem als toen in 40-45. Wij moeten geen joden….wij moeten geen asielzoekers….wij moeten geen a-socialen….wij moeten geen zonderlingen….wij moeten de politie niet….wij moeten geen vluchtelingen….en ga zo maar door. Alleen vergeten we één ding……we zijn afhankelijk geworden van het systeem. Het systeem dat ‘leven’ heet! Mee rennen en mee hollen. Slaaf van het geld geworden. Letterlijk! Bang gemaakt. En ziek! Nieuwe auto voor de deur! Weekendje weg! Hypotheekje! Verbouwinkje! Uit eten! Nieuwe kleren! Mooie keuken! Alles draait om de heb! Althans bij ons! Daarom zijn we overlopen! Geen idealen meer…geen geloof. Geen focus meer als collectief. Bespeeld en belogen ….en er letterlijk ingetrapt. Geen identiteit en geen lef meer! Kapot gemaakt door Den Haag en murv gebeukt door liegende media en politici. Daarom is het te laat. Iedere dag neemt het gezeik meer en meer toe. Op straat….waar dan ook. Nederland is verkocht en verkwanseld. Opgegeven en uit handen gegeven. Alles draait om de economie…dus ordinair geld! Gisteren Zembla gekeken??? Gauw doen! Ziek en nog eens ziek! Ondertussen werken onze troetel moslims aan hun plan…en…ze liggen op schema! Wee jullie gebeente!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s