Veel Vluchtelingen Verknipt. Maar Nederland tekent gewoon bij het Euro-Afrikaanse kruisje

Screenshot_126

Mark Harbers (VVD) en Dimitris Avramopoulos.

(Door: @Mosterd)

Ook Nederland tekende een paar dagen terug de Verklaring van Marrakesh en dat in het kader van het Proces van Rabat: een Euro-Afrikaanse dialoog over samenwerking en vooral de toestroom van migranten naar Europa.

Illegale immigratie verminderen, legale immigratie verbeteren. Dan hoeven we u niet te vertellen dat de rode pil in de toverdrank van Gallisch dorpje Hongarije inslaat als een bom‘Een verklaring die migratie omschrijft als een noodzakelijk positief en voordelig fenomeen dat bijdraagt tot de globale ontwikkeling’. De Timmerfransiaanse kots loopt je direct door de mond en de Hongaren tekenden derhalve niet, Mark Harbers namens Nederland uiteraard wel, want Nederland is het braafste jongetje van de klas en als Dimitris Avramopoulos zegt dat Nederland moet tekenen bij het kruisje, dan tekent Nederland bij het kruisje. U hoorde er in de Nederlandse media verder niets over, nou ja alleen hier, maar nu weet iedereen het. Enfin, blijkt nu gewoon dat het positieve en voordelige fenomeen migratie DUS TOCH een schaduwzijde heeft, omdat veel asielzoekers kampen met depressie en posttraumatische stress.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Rutte, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Veel Vluchtelingen Verknipt. Maar Nederland tekent gewoon bij het Euro-Afrikaanse kruisje

 1. Wachteres zegt:

  http://www.belga.be/nl/news/details-93189059/

  ElIsah had onder het artikel van Henk V.al een link geplaatst:

  HONGARIJE HEEFT NIET GETEKEND!

  Geliked door 3 people

 2. King Arthur zegt:

  NL weggegeven door smerige landverradende vvd ratten aan gigantische swarte laag IQ negerts en ook nog zonder enige ruchtbaarheid:
  https://fenixx.org/2018/05/09/vorige-week-werd-bij-de-geheime-verklaring-van-marrakesh-nederland-weggegeven-aan-afrika/

  Geliked door 4 people

 3. Cathja zegt:

  En wij mogen uiteraard weer opdraaien voor alle kosten die de behandelingen van depressieve asielzoekers met zich meebrengen.
  Marokkanen hebben geen recht op verzorging hier. Hun land is niet in oorlog en getraumatiseerden moeten dáár behandeld worden.

  En wat stress betreft: daar zullen wij, de autochtonen, voor behandeld moeten worden als de instroom van vreemdelingen niet onmiddellijk wordt gestopt!
  Zijn die VVD-ers nou helemaal de weg kwijt? Waarom tekent die halve zool van een Harbers voor iets waarvan hij echt niet kan overzien welke gevolgen deze handtekening kan hebben?

  Ik hoef alleen maar te denken aan allerlei verdragen die Nederland heeft ondertekend, waardoor het bijna onmogelijk is geworden om vreemdelingen uit te zetten.
  Ik ben opnieuw heel boos!

  Geliked door 4 people

 4. Steven zegt:

  En die ‘posttraumatische stress’ mogen zij straks gewoon zonder vervolging op U botvieren..

  Geliked door 3 people

 5. Peacepipe zegt:

  Heel veel politici hebben geen enkel besef waar ze eigenlijk mee bezig zijn. Dat elke beslissing die ze nemen in het kader van o.a. toelating van grote aantallen (kansarme) immigranten vaak langdurige negatieve gevolgen hebben voor land en bevolking, komt niet bij ze op. Dat ze zelfs hun (klein)kinderen op termijn ook ernstig benadelen dringt niet tot ze door.
  Elke bewindspersoon heeft bij installatie belooft te zullen werken in belang van volk en vaderland! Dat betekent kort gezegd “EIGEN VOLK EERST”! Foei, dat mag je natuurlijk niet zeggen. Terwijl dat natuurlijk volstrekt logisch is. Je EIGEN HUIS EERST goed beschermen met allerlei beveiligingsapparatuur vinden we heel gewoon en wordt zelfs sterk aanbevolen. Als Nederlandse sporters aan internationale wedstrijden meedoen, moet(en) de Nederlander(s) winnen! ORANJE EERST! Bij grote rampen in het buitenland komt meteen de vraag op waren er Nederlanders bij betrokken ofwel EIGEN VOLK EERST. Dat betekent niet dat je geen oog moet hebben voor de nood van anderen, maar hulp zal altijd in verhouding tot de reële mogelijkheden moeten zijn. “Heb je naaste lief ALS jezelf!” Dus niet BOVEN jezelf!
  Met “Wir schaffen das!” heeft Merkel in 2015 de zelfmoord actie van Duitsland in gang gezet.

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Peacepipe

   “Heel veel politici beseffen niet waar ze mee bezig zijn”

   Ik ben de mening toegedaan,dat ze donders goed weten waar ze mee bezig zijn.
   En dat “beangstigt” mij het meest.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 10 mei 2018 om 14:10

    Helemaal mee eens! De graaiende schoften WILLEN ons kapotmaken!
    Het is kwaadaardige opzet! 😡 👿

    Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dit Haagse zooitje rechtstreeks naar de ondergang te willen, wanneer wordt het onnozele volk is eindelijk wakker ????? Als het te laat is ????

  Geliked door 4 people

 7. Claudia M. zegt:

  Regelrecht de afgrond in: http://www.geennieuws.com/2018/05/kosten-opvang-asielzoekers-stijgen-explosief-maar-den-haag-houdt-de-lippen-stijf-op-elkaar/

  Ik vraag me af of we het wel redden met die 2 miljard?

  Geliked door 3 people

 8. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De satanische leden van Knudde-3 tekenen, zonder daarover na te denken, bij het kruisje, zoals hen door “hoger hand” wordt opgedragen. Maar dat kunnen ze zich daarna niet meer herinneren.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De democratie is stuk. NSB-ers, die ons land overspoelen met handophouders, worden op geen enkele wijze gestopt. Wij de lasten, zij de lusten; de meerderheid heeft geen stem meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Deze Verklaring van Marrakesh werd mede ondertekend door onze eigen gekozen regering.
  In feite is het een rechtstreekse oorlogsverklaring, een genocide van het eigen volk.
  De regering zegt hiermee in feite : “Wij minachten jullie. Die Afrikanen komen er toch, samen met de islam. Bekijk het maar”.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Omdat het ‘KLOOTJESVOLK’ dit toelaat,@Johan.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Jij woont in Duitsland. Nee, daar gaat het lekker.
    Dat klootjesvolk pikt niks, dat lezen we hier dagelijks.
    1 en al ellende daar.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 10 mei 2018 om 17:53

    In elk land bevindt zich ‘klootjesvolk’, zoals Wachteres die dwazen terecht benoemt.

    Like

   • Wachteres zegt:

    BertG heeft blijkbaar niet over onze ervaringen met de buren gelezen.

    Die steunen allemaal Merkel, Bert en ze vertrouwen hun regering.

    Like

 11. Hovawart zegt:

  De grootste opoffering van de westerse bevolking moet nog komen, het onbaatzuchtig afscheid nemen van onze nationaliteit, als Europeanen door het leven gaan, slechts geregistreerde individuen met een BSN en rekeningnummer in één van de Europese lidstaten..
  Een bekende uitspraak ‘De Nederlander bestaat niet’ was al een duidelijke aanwijzing over de toekomst en ondergang van Nederland, geen gezever meer over ons ‘rijke’ verleden of afkomst, slechts een land vol vreemdelingen in alle kleuren en vormen, religies en sekse, in pais en vree in de Pays Bah, onder de regenboog van de Europese Unie…..een totaal onsamenhangende bevolking, een ‘tot op het bot’ verdeelde ratjetoe, die men vanuit Brussel volledig in de macht houdt,…….ik vrees dat men één gevaar zwaar onderschat, er zijn namelijk mensen die trots zijn op hun wortels, op de streek waarin zij zijn geboren, waar generaties lang gewerkt is aan de opbouw van een bestaan, dat je gedurende je hele leven trots kan zijn op je opvoeding en afkomst, zonder nationalistisch te zijn, warme gevoelens zult blijven ondervinden voor dorp of stad, dit kan positief zijn, maar ook negatief uitpakken, het zal mij benieuwen wat Brussel en de eurofiele slippendragers van de politieke partijen zullen verzinnen om ook dat laatste beetje trots weg te nemen bij de burgerij……ruilverkaveling met Afrika of Turkije?

  Geliked door 1 persoon

 12. Taljaard zegt:

  Nu weten wij dus wat er tijdens de laatste Bilderberg conferentie is bekokstoofd.

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/10/belgische-imams-worden-opgeleid-met-anti-semitische-en-homofobe-lesboeken/
  Diverse Belgische imams worden opgeleid met anti-semitische en homofobe lesboeken
  ‘Joden zijn een corrupt, gierig en verraderlijk volk, homo’s moeten worden gestenigd’

  Like

 14. Haksteeg Anton zegt:

  Intelligentie en Nederland zijn twee zaken die niet vaak samen gaan.

  Like

  • fleckie zegt:

   Zeker niet als men bedenkt, hoeveel… 8. AFRIKAANSE RIJKSTE HEERSERS op HUN …BANKREKENINGEN hebben!. ( medegedeeld op 3.9.2016, onder ‘de acht rijkste heersers van Afrika en hun bankrekeningen’,……..( met hun banktegoeden)

   Like

 15. fleckie zegt:

  M.i. Kan dit niet vaak genoeg ‘herhaald worden’, op internet! …….aangezien wij gewoonweg …gedwongen worden/ zijn, aan ‘het onderhoud’ van honderdduizenden …’ ONS. VREEMDE. VOLKEREN ‘! …….DEEL. TE. NEMEN!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s