Arme, arme Duitsers. Van bruinhemden naar bruinkool.

Screenshot_143

(Door: “Weethetwel”)

Er is geen volk in Europa dat de laatste eeuw zo belazerd is door zijn eigen regeringen als de Duitsers. En dat het allemaal linkse regeringen zijn, is ook geen toeval. Waren het in de dertiger jaren de linkse bruinhemden van Hitler die het volk belazerden, nu gebeurt het door de bruinkool in het Duitse Ruhrgebied. Het gebied Garzweiler is een levensgrote open mijn waar bruinkool wordt gewonnen. Het is de meest vervuilende manier om elektriciteit op te wekken. En terwijl in een vloek en een zucht de relatief schone kerncentrales  in Duitsland werden gesloten, werd er door de “Groene” minister een vergunning afgegeven voor een nieuw mijngebied van immense afmetingen. Hele steden en dorpen moeten daarbij verdwijnen. Maar de Groenen wonnen de hoofdprijs: Ze konden gaan werken aan de ondergang van het Duitse volk.

De grootste Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, grenzend aan Limburg, loopt vér voorop bij het realiseren van linkse droombeelden. Hier ligt het Ruhrgebied, het oudste en meest vervuilde industriegebied van Duitsland. Grote steden als Keulen, Duisburg, Düsseldorf, Essen, Mönchen-Gladbach, Wuppertal en noem maar op. De arbeiders uit dit gebied stemden van vader op zoon op de SPD, lijkt op de PvdA, de arbeiderspartij. Ook nog toen het al lang geen arbeiderspartij meer was, maar net als de PvdA een ordinaire baantjesmachine met vooral persoonlijk gewin voor een kleine bestuurlijke elite.

Die bestuurlijke elite sloot een monsterverbond met het internationale bedrijfsleven tot mondialisering en het belangrijkste gevolg was een ongebreidelde immigratie van met name moslims. En hoe onaangepaster de moslims des te beter, want dat leverde weer een hele industrie op van linkse welzijnsbaantjes. Hele wijken van de oude steden veranderden in korte tijd in wetteloze getto’s.

De media verzorgden de public relations door werkelijk uur na uur en dag na dag de nieuwkomers te bewieroken en daarbij op voorhand ook nog een virtuele vijand te scheppen: de racist of de extreemrechtse (waarvan er wel een paar bestonden, maar in absoluut kleine aantallen). Toen er enig gemor ontstond in de Duitse bevolking tegen de islamisering werden die twee etiketten snel op de gewone weldenkende Duitser geplakt en die was voortaan racist en extreemrechts. Het was een efficiënte manier om verzet de kop in te drukken, want racisten worden buitengesloten en verliezen hun baan. Inmiddels is de islamisering, zeker in deze deelstaat, bijna onomkeerbaar. De oorspronkelijke bevolking begint nu pas in de gaten te krijgen hoezeer ze bij de poot genomen is en nog wil ze het niet geloven.

Maar de kelk was nog lang niet leeg. In Duitsland bestaat een partij “Die Grünen” , een beetje vergelijkbaar met GroenLinks in Nederland: een links-fascistische partij met waanzinnige denkbeelden over de maakbaarheid van de maatschappij. En het milieu is dan het beschermelingetje dat zichzelf niet verdedigen kan tegenover een mensheid die er kennelijk op uit is het milieu te vernietigen. Als een geschenk uit de hemel ontstond in NRW een brede volksbeweging tegen een uitbreiding van het gebied Garzweiler, een immense open mijn waar al decennia lang bruinkool wordt gewonnen voor een zeer vervuilende manier om elektriciteit te produceren. Het Ruhrgebied heet niet voor niks de kolenpot van Duitsland.  De bevolking van het Ruhrgebied vond het tijd dat er, zoals in andere landen, gekeken moest worden naar alternatieven zoals steenkool, olie en gas of hernieuwbare bronnen als wind en zon. In dat gat doken de Grünen: ze beloofden de kiezers maar één ding: als zij de verkiezingen zouden winnen, zou Garzweiler II, zoals de uitbreiding heette, er niet komen. De Grünen behaalden een grote verkiezingsoverwinning. Het eerste wat de nieuwe “Groene” minister deed was een vergunning verlenen voor Garzweiler II. Motivatie: je kunt democratische processen toch niet zomaar afbreken. De leugenachtigheid van links ten top.

Prompt werden er meer dan 1000 grote pompinstallaties in het gebied neergezet om grondwater weg te pompen tot een diepte van enige honderden meters. Om de paar honderd meter staat zo’n installatie in het open veld. Meer dan 700 miljoen kubieke meter eeuwenoud mineraalwater wordt er jaarlijks weggepompt en grotendeels in de Rijn geloosd. Genoeg water om te voorzien in meer dan 20% van de totale drinkwaterbehoefte van heel Duitsland. In een gebied zo groot als half Nederland daalt de grondwaterspiegel met meters tegelijk. Hele natuurgebieden drogen uit, zoals het Meinweggebied in Midden-Limburg. Riviertjes als de Swalm vallen droog als er niet kunstmatig water in wordt gepompt. Het waren allemaal effecten die niet waren voorzien, zeggen de leugenaars.

Screenshot_144
Om de paar honderd meter zijn pompen geplaatst.

Maar er is meer. De Grünen haten het Duitse volk als geen ander. Met gejuich begroeten ze de “omvolking”, waarbij het Duitse volk opgelost wordt in een mengelmoes van geïmporteerde moslims en negers uit Afrika waarvan een groot deel ook moslim is. Er wordt zelfs het argument gebruikt dat het nodig is om inteelt bij Duitsers te voorkomen. En omdat het tot nu toe niet gelukt is om welke asielzoeker dan ook definitief uit te zetten, is het voor de Grünen een grote vreugde te zien dat de duizenden Duitsers die voor Garzweiler II hun huizen moeten verlaten op vlekkeloze wijze gedeporteerd worden.

Screenshot_145
Beschaafd bord met de noodkreet: Wij blijven hier.

Er wordt wel geprotesteerd, maar beschaafd, en door mensen die, zoals aan het begin van het stadje te lezen valt, “tegen racisme en vóór tolerantie” zijn. Het resultaat van jaren hersenspoeling door de Duitse staat en de media. Ze worden vooral tolerant geacht tegen degenen die hen komen deporteren. In de Duitse grondwet staat verankerd dat men voor grondstofwinning niet zijn huis uit hoeft, maar daar heeft de elite evenveel lak aan als de plicht tot grenscontrole. De ontruiming van dit dorp begint volgend jaar. De partnersteden zullen een andere partner moeten zoeken.

Screenshot_146
Holzweiler is vóór tolerantie. De deportatie begint volgend jaar.

Het nabijgelegen Immerath is al grotendeels van de kaart verdwenen. Aan alles is te zien dat de Duitsers het deporteren nog lang niet verleerd zijn. Onlangs is de Dom van Immerath, een imposante kerk uit de 19e eeuw, gesloopt en daarmee het hart uit het stadje. Er wonen nu nog alleen de bewoners die destijds ook gezegd hebben: Wir bleiben hier. Maar de toegang naar het dorp is afgesloten voor verkeer en overal zijn hekken en betonblokken geplaatst. Isolement is de beste manier om te voorkomen dat de achterblijvers  gehoord of gesteund worden. Als toppunt van cynisme zijn er op diverse plaatsen borden geplaatst waarvan de strekking luidt: blijf hier maar weg, want we hebben het al zwaar genoeg, laat ons alleen met al ons verdriet.

Screenshot_147
Laat ons alleen, alleen met al ons verdriet.

Door de omgeving rijden witte autootjes, die er vooral op moeten toezien dat onvrede niet naar buiten komt. De overgebleven bewoners worden goed in de gaten gehouden en als ze ergens leuzen of mededelingen plaatsen, worden deze weer snel verwijderd.

Screenshot_148
Dom  van Immerath met achter het hek koppige Duitsers bij wie apathie en tolerantie nog niet het hoogste goed zijn.
Screenshot_149
Laat ons achter de betonblokken alleen met al ons verdriet.

De agenda van de Grünen was dus een heel andere dan Duitsland te behoeden voor het grootste milieuschandaal dat ooit plaatsvond in dat land: door via deze valse voorwendselen in een regering met de SPD te komen, konden ze hun linkse gif in alle poriën van de maatschappij deponeren. Van de SPD´ers hadden ze geen last: zolang die de geschikte baantjes kregen met voldoende inkomen, interesseerde het ze niks.

Hun eerste en belangrijkste aanval gold het onderwijs. Daar kon je Duitsers behoeden om nog Duitser te worden. Het verschil tussen man en vrouw moest worden afgeschaft. De prikkel om uit te blinken moest er uit. Het niveau moest aangepast aan het steeds dalende gemiddelde. In plaats daarvan kwamen tientallen soorten seksuele afwijkingen aan bod, waar kinderen al op de kleuterschool mee geconfronteerd worden. Met name de man kreeg er van langs. Hij moest zich gaan gedragen als een soort eunuch en een hoeder van het softe. Het gevolg is dat de Duitse man nieuwe stijl het in alle opzichten af moet leggen tegen de geïmporteerde nieuwkomers die zich aan het lesprogramma van de Grünen niets gelegen laten liggen. Over een aantal jaren zijn ze toch de baas in Duitsland. Trots, fierheid, libido, het moet de Duitse man allemaal ontnomen worden. In plaats daarvan zijn de nieuwe deugden apathie en verdraagzaamheid (Toleranz).  Volgens Aristoteles de kenmerken van een stervende staat. Terwijl de Duitse vrouw op grote schaal verkracht wordt, zoals in de Oudejaarsnacht in o.a. Keulen, staan de mannen er schaapachtig bij te kijken en hebben geen idee meer wat te doen. De politie is inmiddels met hetzelfde sop overgoten of geïnfiltreerd door moslims die het wel prima vinden. De politieleiding is in ieder geval in handen van de linkse politici, zodat de bevelen te allen tijde gericht zijn tegen de eigen bevolking en ten faveure van de bewierookte nieuwkomers.

Wat er heden ten dage gebeurt in Duitsland grenst aan het ongelooflijke. De hele maatschappij is verworden tot één grote linkse leugen. Nergens regeert meer het gezonde verstand. De regering, samen met de media en de grote social media concerns als Google en Facebook, laten geen middel onbenut om het socialistische denken in de hoofden van de Duitsers te rammen en andere meningen te bestrijden. Ze stikken bijna in hun eigen leugens. Maar de linkse nazi-minister van Propaganda, Joseph Goebbels, zei het al: Als je de leugen maar lang genoeg herhaalt, wordt deze vanzelf een waarheid. En via nieuwe wetten controleer je of iedereen zich wel aan die waarheid houdt. Hitler en zijn nationaalsocialisten zijn voor links nog steeds het lichtend voorbeeld.

Rijd bij het verlaten van het gebied niet per ongeluk met uw dieseltje door de “milieuzone” van de grote steden. Dat is zó slecht voor het milieu.  En Duitsers zijn érg gesteld op het milieu. Leg nog even aan bij het Aquazoo museum in Düsseldorf, 20 kilometer van Garzweiler. Ook hier komen de brave kindjes voor hun dagelijkse portie hersenspoeling.  Terwijl miljoenen liters water onder het museum weggepompt worden, komt er een pis-straaltje water uit een kraan: “Hier kun je water drinken, want water is de bron van alle leven, verknoei het dus niet”.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Arme, arme Duitsers. Van bruinhemden naar bruinkool.

 1. King Arthur zegt:

  Heel goed stuk over de smerige communistisch ratten in de heimat die het hele land kapot willen maken. De enige vraag die blijft staan is waarom de AfD dit niet aanhangig maakt in het Duitse parlement en bij de locale bevolking?? Blijkbaar heeft ook daar de zombietoestand toegeslagen in de trant van: “zolang mijn mobieltje het maar doet is alles goed”.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Blijf vooral allemaal links stemmen ook in Nederland, zij de linkse helpen U, uw kinderen en kleinkinderen naar de ondergang, maar dat schijnen jullie zelf graag te willen, dus ga zo vooral door !

  Geliked door 4 people

 3. reageerbuis zegt:

  Heel goed verwoord! De Duitsers leren het nooit! Onze eigen kiezers trouwens ook niet. Willen de waarheid niet weten.

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Bravo voor dit buitengewoon goed artikel. Woon aan de Duitse grens en kom veel in het gebied beschreven in dit artikel. Geen komma verdraaid of gelogen. De milieu schade en de schade aan bevolking en cultuur is immens en dat alles om een niet bestaand klimaat probleem.
  Wanneer gaan de mensen begrijpen dat links groene politiek suïcidaal is?

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Kijk dit is wat gebeurd. Hele landschappen met dorpen en al worden weggevreten en helemaal onnodig. Van de ene dag op de andere heeft de zeug Merkel samen de links groene kongsi besloten dat de beste en meest veilige kerncentrales ter wereld gesloten werden ten gunste van de “energie wende”. Aanleiding hiervoor was aan de andere kant van de wereld (Japan) een tsunami die een heel kustgebied verwoeste waarop toevallig ook een kerncentrale stond. Een kernramp heeft toen niet plaats gevonden (Fukuchima) wel werd de tsunami door de hoerende media verkocht als een kernramp. Een kernramp die nooit plaats vond. Om het debacle van de windmolens te compenseren moeten nu hele landschappen verwoest worden om het vervuilende bruinkool te winnen om Duitsland te voorzien van energie als de windturbines het laten afweten. Geen milieu freak die hierom kraait.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een ongelofelijk triest verhaal, maar wat een GROTE SCHANDE, dat dit in ons buurland gebeurt!
  Ik had nooit gedacht dat er ooit zo’n enorme ommekeer zou plaatsvinden in het land waar ik altijd zo graag kwam. Waar je veel natuurschoon en mooie plaatsen aantrof.
  Ik ben er gewoon triest van…!

  Geliked door 2 people

 6. VarAway zegt:

  Uitstekend artikel!
  Het bruinkool relaas kende ik reeds.
  Het water wegpompen helaas nog niet.
  Schandalig wat die linkse rakkers allemaal uitvreten.
  Maar ja, net als in NL, blijven onze oosterburen TOCH links stemmen.
  Of het nu de SPD of de Groenen zijn, ze BLIJVEN aan de macht, direct of indirect.
  Eens zullen ook de Duitsers wakker worden…..?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Duitsers die wakker worden? Zeker er worden wakker en steeds wel mee, maar toch veel te weinig. De meesten laten zich braaf overdonderen en houden hun ogen gesloten en maken zoals altijd het kruisje bij alles wat links is.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  En als Duitsland helemaal lamgeslagen en verlinkst is dan komt de Benelux aan de beurt. Tenzij de AfD en de PVV voldoende steun krijgen. Dan kunnen de Grünen en de SPD nog een vieze pijp roken. Er kunnen dan wellicht zelfs doden vallen. Wait and see.
  malsion

  Like

 8. Qvic zegt:

  Dan zullen eerdaags ook alle huizen, gebouwen en de gehele infrastructuur verzakken in de weide omgeving ervan. Als er zoveel grondwater weggepompt wordt. Tevens zullen in de weide omgeving ook de uitdroging de nodige schade ondervinden, zoals de verdroging van natuurgebieden en de landbouw gebieden. Het zal een enorme ecologische en een economische ramp worden. Terwijl de Grünen zogenaamd voor het milieu zijn. Hoe hypocriet en achterlijk dom moet je zijn, om dit enorme project in een stedengebied plaats te laten vinden. Maar het allang bekent dat linkse politieke partijen totaal niets van economie en ecologie begrijpen.

  Geliked door 2 people

 9. Wachteres zegt:

  Zeg maar rustig: Arm Europa. We geloven toch niet dat wat Duitsland treft, ons, eerder of later, niet zal treffen?

  En het erge is: Een groot deel van het volk verdient niet beter.

  Wie weigert zijn/haar ogen open te doen – uit gemakzucht of uit onverschilligheid – zal spoedig merken in welke dodelijke EU-valkuil men is getrapt.

  En dan is het voor iedereen te laat.

  Arm Europa? ’t Is maar hoe je het bekijkt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Fantastisch artikel, legt binnen een mum van tijd de kern van het Groene fascisme bloot, herinner, hier in ons land hebben wij óók van deze partijen die hard op weg zijn om ons in een moslim tijdmachine naar de middeleeuwen te zenden.

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  STEM DAN OOK NIET OP DIE LINKSE DUIVELS, EZELSVEULENS!

  Iedereen met een béétje gezond verstand weet toch dat rood-groene ‘socialisten’ altijd liegen en alles verwoesten?

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Hitler en zijn nationaalsocialisten zijn voor links nog steeds het lichtend voorbeeld….Dat hebben we kunnen zien. Lange tijd moesten wij het doen met het verschijnsel Oost Duitsland. Iedereen blij toen de Berlijnse muur gesloopt werd, en Oost Duitsers weer vrij werden. En wat zien we nu ? Dat een flink deel van de Duitse politiek zich aan het verlinksen is, en alweer Duitsland aan het omvormen is tot EEN grote gevangenis. Duitsers, het blijven rare wezens. Na de ellende van twee wereldoorlogen storten zij zich vandaag de dag met volle overgave in hun totale uitroeiing en (zelf)vernietiging. Een volk van denkers kan opeens niet meer nadenken….Geen Heil Hitler, maar; Leve de immigranten met hun Allah, want Angela Merkel heeft wel degelijk het beste met ons voor !

  Geliked door 2 people

 13. Piet Karbiet. zegt:

  Hier gaat mijn bloed van koken. Wat een horrorverhaal. Hebben die communisten goed afgekeken van hun kameraden in China. Nu staat dit vuile tuig ook aan her roer in Amsterdam.

  Geliked door 2 people

 14. Fockewulf190 zegt:

  Goed verhaal!!!
  (Webmaster: gecontroleerd en aangepast in de tekst)
  Als je dit zo leest, word je toch wel heel verdrietig van onze oosterburen. Ze hebben alles in het werk gesteld voor “Die Energie Wende”! Alle kerncentrales zijn hals over kop gesloten. Om te kunnen blijven voldoen aan de stroombehoefte moesten de bruinkoolcentrales overuren draaien… Dit dus tot gevolg… 😦 (Waarschijnlijk nog decennia lang zichtbaar in het milieu)

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Duitsers zoeken op het strand ook naar bruinkool……
  Maar een groter bewijs is er niet dat het klimaat alleen en uitsluitend misbruikt om er grof aan te verdienen door de linxe maffia. Bruinkool versus zonnepanelen en dan kiezen voor het eerste.

  Like

 16. Elisah zegt:


  1/4 van de Duitse stroom komt uit bruinkool.
  Goede uitleg in dit filmpje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s