Australië neemt blanke Zuid-Afrikaanse boeren op: Groenen bespeuren “racistische” immigratiepolitiek

Screenshot_155

(Vertaling: E.J. Bron)

Canberra – In Zuid-Afrika is sinds jaren een heimelijke volkerenmoord op de blanken van het land aan de gang. Maar de wereldopinie zwijgt. Nu werd bekend dat Australië bereid is om blanke emigranten uit Zuid-Afrika op te nemen – en prompt laadt de regering in Canberra de beschuldiging van een “racistische” immigratiepolitiek op zich.

Duits - Zuerst

Achtergrond is het feit dat de blanke boeren van Zuid-Afrika niet alleen in het nauw gedreven en met duizenden vermoord worden, maar nu ook onteigend zullen worden zonder schadevergoeding. In de eerste vier maanden van dit jaar alleen al werden bijna 100 boeren vermoord.

De Australische minister van Immigratie, Peter Dutton, argumenteert: “Zuid-Afrika´s vervolgde boeren hebben hulp nodig.” Dutton heeft daarom aangeboden hen als vluchtelingen op te nemen.

Maar politiek-correcte mensenrechtenbewegingen zijn boos en verontwaardigd: Australië zou al sinds jaren bootvluchtelingen uit Irak en Afghanistan gewoon opsluiten in Nauru of Papoea-Nieuw-Guinea, en nu zou men blanke, Zuid-Afrikaanse boeren willen opnemen.

Vooral de Australische Groenen zijn boos. Ze vermoeden dat minister van Immigratie Dutton zou geloven dat alleen een blanke migrant een goede migrant zou zijn, kritiseert de chef van de Groenen, Richard diNatale. Dat zou “racistisch” zijn, blijkbaar zou de regering de “White Australia Policy” willen terugbrengen.

De Australische minister van Buitenlandse Zaken, Julie Bishop, wijst deze beschuldiging van de hand. Per slot van rekening zou men vorig jaar nog 10.000 Syriërs met speciale visa naar Australië hebben overgebracht. Het humanitaire vluchtelingenprogramma van de regering zou “huidkleurblind” zijn – ook tegenover blanken. “De integriteit van onze vluchtelingenhulp kan alleen maar gegarandeerd worden, omdat wij niemand discrimineren, iedere aanvraag wordt op individuele omstandigheden beoordeeld. Zuid-Afrikanen in Australië dragen, net zoals veel andere immigranten, aanzienlijk bij aan de vrede, aan de stabiliteit en aan de welvaart van ons land”, zegt de minister.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Barbarisme, Genocide, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

26 reacties op Australië neemt blanke Zuid-Afrikaanse boeren op: Groenen bespeuren “racistische” immigratiepolitiek

 1. Johan zegt:

  Australië heeft vorig jaar nog 10.000 Syriërs opgenomen ? Dat is weer minder slim van ze.
  De kans is groot dat daar een hoop steeklims tussen zitten,maar daar komen ze vanzelf wel achter.

  Geliked door 6 people

 2. VarAway zegt:

  En waarrrrr blijft NEDERLAND?
  Natuurlijk niet.
  Het zijn n.l. BLANKE ( witte in new speak ) boeren van NLse afkomst.
  Dus FOUT.
  Duidelijk toch?
  Bah, driewerf BAH!

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Trap dat links/groene tuig toch het land uit !

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Het humanitaire vluchtelingenprogramma van de regering zou “huidkleurblind” zijn…”

  Die groenen zijn zelf ziende blind en horende doof; ze weten inmiddels toch wel wat die moslims voor rottigheid meebrengen/veroorzaken.
  Die blanke boeren daar heb je tenminste wat aan, daar kun je op bouwen!

  Geliked door 3 people

 5. Cathja zegt:

  Het zal niet waar zijn…., de groenen hebben weer wat gevonden hoor! “Racistische immigratiepolitiek”. Je moet er maar opkomen.

  Laten we wel zijn, de blanke Zuid-Afrikaanse boeren zullen niet proberen om Australië om te vormen tot een islamitische staat. Ook gebruiken zij geen geweld. Dat kunnen we van geen enkele moslim zeggen. Die zijn bezig de wereld voor allah ‘te veroveren’.

  Mooi dat Australië deze boeren en hun gezinnen/families wil helpen, en hun de kans geeft opnieuw te beginnen!

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Had Australië de afgelopen 70 jaar alleen negers en moslims opgenomen dan was het land nu veranderd in een hell hole. Maar los van alles heb ik toch de bange vermoedens dat de genocide op blanke boeren gaat plaats vinden in de regenboog natie. Dat wat nu gebeurd sinds de omwenteling (Plaasmoorden en de nieuwe rassenwetten) is alleen de aanloop. De grote slachting moet nog beginnen zodra de onteigeningen een feit zijn en de neger met twee linkse handen staat te kijken wat nu te doen staat. Op dat moment zal de neger zijn onvermogen een morele en welvaart brengende samenleving te vormen afreageren met niets ontziend geweld. Dat niets ontziend geweld hoeft de neger niet geleerd te worden. Kan hij helemaal alleen af zonder ontwikkelingshulp.

  Geliked door 3 people

 7. Claudia M. zegt:

  Q; “Vooral de Australische Groenen zijn boos. Ze vermoeden dat minister van Immigratie Dutton zou geloven dat alleen een blanke migrant een goede migrant zou zijn, kritiseert de chef van de Groenen, Richard diNatale. Dat zou “racistisch” zijn, blijkbaar zou de regering de “White Australia Policy” willen terugbrengen.”

  “Ze vermoeden…”

  Oh, dus ze proberen hun eigen vertekende denkbeeld op te dringen aan derden. We vergeten voor het gemak dat je reinste racisme, is wat er momenteel in Zuid-Afrika gebeurd! Blanke boeren onteigenen en vermoorden omdat ze blank zijn. Er is geen land ter wereld die deze blanke boeren opnemen, m.n. Nederland zou zich de ogen uit de kop moeten schamen!

  OT; Zuid-Afrika gaat keihard Zimbabwe achterna… Mogen wij straks weer bedeeld worden met beelden van stervende kindjes! In mijn geval nu al 55 jaar lang… en ja, het is afschuwelijk! Daarom mag de enige OS alleen nog bestaan uit geboortebeperking! Verder niks!

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Vooral de Australische Groenen zijn boos. Ze vermoeden dat minister van Immigratie Dutton zou geloven dat alleen een blanke migrant een goede migrant zou zijn

  Ja hoor, de ‘socialisten’ zijn weer op hun groene pik/doos getrapt.
  Wat is dat toch voor rare ziekte bij dat ‘groene’, linkse tuig, die zelfhaat?
  Het gáát helemaal niet om iemands kleur, stel linkse deug-idioten!
  Het gaat om iemands karakter en (mohammedaanse) negers hebben nu eenmaal vreemde trekjes!
  Afrikaanse wilden gaan niet samen met ontwikkelde blanken. Nu wil dit niet zeggen dat ik met elke blanke fijn kan optrekken, want ik pruim blanke ‘socialisten’ en hypocriete nepchristenen absoluut ook niet.

  Chocoladebruin kán trouwens heel lekker zijn:

  Like

 9. Johan zegt:

  Die zwarten weten het weer fraai te verwoorden ; “No white in the rainbow : In de regenboog komt de kleur wit niet voor”.
  Dus dat geeft ze dan maar een alibi om de blanken uit te moorden ?

  Ondertussen wordt de situatie in Zuid-Afrika van jaar tot jaar ernstiger. Er vinden op dit moment 50 moorden per dag plaats, maar dat is geteld over het gehele land.
  https://www.theguardian.com/world/2015/sep/29/south-africa-a-country-at-war-as-rate-soars-to-nearly-49-a-day
  De Plaasmoorde zijn daar (nog) een klein onderdeel van. Het wordt echter steeds duidelijker dat de zwarten in Zuid-Afrika bezig zijn met een afrekening, die de vorm van een genocide heeft aangenomen.

  Toevallig ontmoette ik enkele weken geleden een jong gezin, dat Zuid-Afrika ontvlucht was.
  Nu wonen ze in Nederland. Ze zijn hoog opgeleid, spreken al praktisch gezien onze taal ( Afrikaans is hun moedertaal) en lijken al haast helemaal op Nederlanders. Ze dragen in ieder geval geen maffe jurken, roepen geen “allah akbar”, zwaaien niet met messen en passen zich goed aan in dit land. Hun taal, religie en culturele achtergrond sluiten naadloos aan op die in ons land.
  Ons land zou dit soort vluchtelingen uit Zuid-Afrika, wier voorouders ook nog eens van oorsprong uit Nederland afkomstig zijn, met open armen moeten opvangen.
  Het is 100 keer beter dan het onaangepaste opgefokte, jonge testosteron-volk uit Midden-Afrika en het Midden-Oosten. Vergelijk dat bijvoorbeeld eens met de kudde Somaliërs, waarmee ons land ‘verrijkt’ is. Dan mag toch duidelijk zijn, wat hier de juiste keuze is.

  Geliked door 1 persoon

 10. de sluwe vos zegt:

  Het criterium dat men zou moeten gebruiken is in de eerste plaats of de asielzoekers het land iets bij brengen en of er bereidheid is om op een vredevolle manier te integreren in het gastland. Voor blanke Zuidafrikanen is het antwoord hier op ZEKER. Voor gelukzoekers uit moslimlanden is het antwoord hier op ZEKER NIET. De eeuwige groene en linkse dwarsliggers hanteren argumenten die ondertussen bewezen hebben dat zij het gastland ten ondergang brengt.

  Geliked door 2 people

 11. Steven zegt:

  Hier in Europa schreeuwt er NIEMAND om blanke boeren te helpen of op te nemen..sterker nog..ze willen ze NIET!
  Alleen als er zwarten en mossels gevaar lopen, bedreigt en vermoord worden dan staat de hele wereld in brand!

  Geliked door 3 people

 12. Haksteeg Anton zegt:

  Wat voor beschuldigingen ook tegen Australië geuit worden. Zij zijn weer de enigen die volkomen juist handelen voor die Zuid-Afrikaanse boeren. Als altijd Australië weet de juiste stappen te nemen daar kan heel Europa een puntje aan zuigen hier importeren ze alleen maar tuig. Australië krijgt het beste wat Zuiid-Afrika heeft

  Like

 13. Visje zegt:

  Wellicht,
  – ga ik als alleenstaande nederlandse vrouw,
  nog asiel aanvragen in Australië.
  voor het te laat is hier,
  -ik vind de druk nogal hoog worden, en vrees voor het ergste.

  mvg visje

  Like

 14. L3ON zegt:

  @ visje
  Innige deelneming visje, Als geëmigreerde belg weten we ook geen kant op.
  Wij wonen ongeveer 500m van de zwarte en kleurling woonbuurt. 15 jaar terug was het nog redelijk rustig hier. Het is nu zaterdag avond, en wij moeten weer heel alert zijn. Hopelijk leven we maandag nog.

  Like

 15. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 16. Jan zegt:

  Australië, een dictatuur: TV ster zegt dat moslim-immigratie dient op te houden, staat vervolgt haar wegens ‘raciale laster’ en ‘aanzetten tot haat’


  ….
  Kruger’s “crime” was to agree with a columnist who cited a “correlation between the number of people who, you know, are Muslim in a country and the number of terrorist attacks.” Yet it is no secret that jihad terrorists are waging war against the West, and all of them happen to be Muslim.

  Klager was beroepsgeitenneuker:
  A complaint against her July 18 comments was made by Sam Ekermawi, a Muslim living in Australia who claimed the Nine Network vilified “ethnic Muslim Australians”….In an email last March to the Anti-Discrimination Board of NSW, he wrote, “Kruger wants borders closed to Muslims, in that she’s implying that they are terrorists to dehumanise them.”

  https://www.jihadwatch.org/2018/06/australia-tv-star-faces-racial-vilification-hearing-for-saying-muslim-immigration-should-be-stopped

  Like

 17. repelsteeltje zegt:

  jaaaa de blanke is een goede immigrant basta!!!!!!!!

  Like

 18. Jan zegt:

  Communistische infectie nu aan Australische universiteiten: ‘giftig blankheid’ en meer zwakzinnigheid uit de linkse koker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s