Luxemburg: Naakte bosjeskrijger valt voorbijgangers aan

 

(Vertaling: E.J. Bron)

In de psychiatrische open lucht kliniek Europa explodeert inmiddels dagelijks op alle hoeken de gekleurde diversiteit. Steeds vaker in de vorm van naakte feiten, geïmporteerd uit de Afrikaanse vlaktes. Zo ook vorige week donderdag in Luxemburg.

PI News (2) 

Tegen 14.15 uur trok in de binnenstad, voor het “Lycée Michel Lucius”, een school voor voortgezet onderwijs, een naakte gewelddadige geschoolde kracht ten strijde. De Afrikaanse krijger sloeg op geparkeerde auto´s in, viel een motorrijder aan en een vrachtwagenchauffeur en probeerde een auto te enteren, wat hem ondanks heftig rammelen aan het portier niet lukte.

Daarna viel hij een oudere man aan, sloeg op hem in en gooide hem tegen de grond. Een tweede senior, die te hulp snelde, kreeg eveneens onmiddellijk een vuistslag, zodat hij neerging.

Ook toen de politie arriveerde, zou de aanhanger van de nudisten vechtsport opstandig zijn gebleven, bericht “L´essentiel”. Daarna lukte het de agenten echter toch een einde te maken aan het folkloristisch gebeuren. De gewelddadige Afrikaan werd vanzelfsprekend niet opgesloten, maar naar een ziekenhuis gebracht om behoedzaam verzorgd te worden. De diagnose en het motief zullen vermoedelijk wel weer zijn: psychisch instabiel, getraumatiseerd, moeilijke jeugd of gewoon deze dag geen chocoladepudding gekregen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Luxemburg, Multiculti, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Luxemburg: Naakte bosjeskrijger valt voorbijgangers aan

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Ja moet weer een “verwarde” man zijn geweest natuurlijk zo hebben wij er in Nederland een paar honderdduizend. maar maak je niet ongerust ze doen ook wel aasn moorden dus beter binnen blijven als zoiets in de buurt rondloopt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Dit was vast geen echte Afrikaan. De echte strijden altijd met peniskoker.
  Zal wel weer een verwarde Eskimo geweest zijn.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Waarna hij op het politiebureau aangifte gaat doen wegens discriminatie, zodat alle door hem mishandelde personen geen aanklacht kunnen indienen, maar een proces aan hun broek krijgen. Die zogenaamde verwarde Afrikaanse mannen krijgen immers altijd het voordeel van de twijfel, en uitgebreide aandacht en hulp van overheden, gratis advocaten en hulpverleners, alsmede een fluwelen aanpak door justitie. Als het zo moet gaan….Europa, ik geef je nog 5 jaar, dan is het voorgoed met ons afgelopen !

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Cultuurshock?

  Like

 5. VarAway zegt:

  Verwarde man met een lage bloedsuikerspiegel die zijn nieuwe iPhone verloren had misschien?
  Als het niet zo treurig was, was het n.l. ernstig grappig geweest.
  Alleen in de EU.
  In Afrikahh gooien ze hem op 2 jaar water met brood en stenen afbikken.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  De islamitische inteelt doet van zich spreken. Niet alleen psychisch gestoord door dagelijks Koran reciteren (zelf niet mogen nadenken) maar ook voorbeschikt voor een schizofrene stoornis op basis van eeuwen neef nicht huwelijken. Over verrijking gesproken.

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Niets aan de hand , gewoon een beetje verward en getraumatiseerd , het was een schreeuw om een beetje aandacht .Bovendien….. naked black is beautifull….

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Politie moet gewoon direct schieten en nee, niet op de benen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Flo zegt:

  Verward,maar maak je hier een fout bij het invullen bij je belasting aangifte kom je niet weg met verward ,dan hang je aan de hoogste boom .

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  AfD-effect: geen kopsvodden meer aan Duitse basisscholen, voddendraagster haalt voor justitie bakzeil, school dient neutraal te zijn zoals in de wet staat

  Lehrerin mit Kopftuch verliert vor Gericht
  Das Land Berlin darf einer Lehrerin mit Kopftuch untersagen, an einer Berliner Grundschule zu unterrichten. Das hat das Arbeitsgericht am Mittwoch entschieden. Das Gericht erachtete das in Berlin geltende Neutralitätsgesetz nicht als verfassungswidrig.

  Links is zoals altijd tegen en voor islamisering:
  ….
  Die religionspolitische Sprecherin der Linken-Bundestagsfraktion, Christine Buchholz, erklärte, mit dem Urteil werde eine “Diskriminierung kopftuchtragender, muslimischer Frauen auf dem Arbeitsmarkt” fortgesetzt. “Das Urteil sendet ein ausgrenzendes Signal, das den Herausforderungen in einer multireligiösen, vielfältigen Stadt wie Berlin nicht gerecht wird.”
  ….
  https://www.rbb24.de/politik/beitrag/2018/05/streit-um-lehrerin-mit-kopftuch-berlin-entscheidung.html
  en

  Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Prijvrraag vul het juiste antwoord en win een reis naar Thailand op eigen kosten.
  Wat zou er gebeuren als een bio naakte bio Luxemburger mensen op de openbare weg lastig valt ?
  1- Hij wordt voorzichtig benaderd door politie en hulpverleners.Hij wordt afgevoerd naar een ziekenhuis en met krijgt de beste zorgverlening met hulp van psychiaters verpleegsters en dokters
  2- Hij wordt hardhandig opgepakt krijgt zelfs enkele matrakslagen .De pers en media schrijven een uitgebreid artikel dat zelfs wordt overgenomen door diverse agentschappen .Hij vliegt achter de tralies en het OM eist een voorbeeldige straf voor zijn onzedelijk gedrag en zijn geweldplegingen…..Hint…. De luxenburger heeft niets te maken met de Islam

  Geliked door 3 people

 12. Hendrik zegt:

  Zeker geen merkbroek gekregen bij aankomst in de EU. Eigen schuld EU.

  Geliked door 2 people

 13. Thoth zegt:

  Kijk, dat bedoeld nu de luxemburger en alcoholistische Jüncker met een culturele multi-diversiteit. Daar gaat’ie voor!

  Geliked door 1 persoon

 14. Wolf zegt:

  Groot Hertogdom Luxemburg met onze Oude vlag wapperend moet zich diep schamen. Ook al omdat ze Juncker voortgebracht hebben. Vroeger kon je trots zijn op luxemburg. Nu wordt het dus ook al overspoeld met smerige eurofielen en islamisten.

  Geliked door 1 persoon

 15. Nemesis zegt:

  In z’n nakie. Naar het voorbeeld van een nog steeds loslopende krijgsheer in Liberia , George Boley, die zich Generaal ButtNaked noemde en ook daad werkelijk zo helemaal naakt en zwaar onder de drugs “ten strijde” trok. M.a.w. Er op uitging op gruwelijke moord en doodslag. Hij was de overtuiging dat hem zo geen kogel kon raken. Tegenwoordig zegt hij “in de Heer” te zijn en dominee te spelen. Er is al vaker een video van vertoond op het net. Internet rijkt ver en goed voorbeeld doet goed volgen. We zullen wel steeds meer van deze verwarde, suikerzieke figuren hier te keer zien gaan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Benesha zegt:

  Het valt mij toch op dat steeds weer in zulke filmpjes de blanke man het onderspit moet delven na een paar milliseconden. Dat moet die gasten een superioriteitsgevoel geven van jewelste.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ome Henk zegt:

  Als er een God bestaat, laat t ‘n keer gebeuren als ik in de buurt ben. Ik had ‘m middendoor geslagen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Thomasson zegt:

  Deze gasten proberen via hun blote geslachtsdeel een vrouw te scoren die ze lekker zal vinden. Ze zijn zo primitief dat hun instincten werken als die van beesten. Ik denk dat Merkel, Juncker, vriend Timmermans en vriend Rutte en al de professionals van de COA cq. VLUCHTELINGENWERK kunnen een nieuw argument vinden voor het opvang van nieuwe vluchtelingen:
  Wij worden verrijkt met astrofysici uit de jungles van Afrika en apothekers uit Aleppo met een leuk geslachtsdeel …Als zij geen baan aan de universiteit kunnen krijgen, zouden ze van nut zijn voor al de verveelde dames die vertier zoeken.

  Geliked door 1 persoon

 19. Tistochwat zegt:

  Deze bruine raketgeleerde wilde zijn genenimplantatiestaaf natuurlijk even lekker luchten. Ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren:

  Geliked door 1 persoon

 20. Eric zegt:

  Wat ik hieruit leer: blanken kunnen niet meer vechten, hebben vooral vet waar spieren moeten zitten. Die neger is een klootzak, maar je moet toegeven: vechten kan hij.

  Like

  • Ome Henk zegt:

   Die kan niet vechten, dat kan er geen één, echt niet.
   Ze zijn wild en onberekenbaar maar je hoekt ze zo neer.

   Like

   • Eric zegt:

    ‘je hoekt ze zo neer.’ Jij misschien wel, ik ook, maar die grote dikkerds uit het filmpje niet. Het zijn bangeschijters, en dat zijn de meeste blanke mannen, die als poedeltjes naar het vrouwtje luisteren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s