Ontvoerd, verkracht, vermoord en bij het vuil gegooid: het lot van christelijke kinderen in het islamitische Pakistan

Screenshot_152

Loslopend wild voor moslims in Pakistan: christelijke jongens en meisjes. Hier: feest van de eerste communie in een Pakistaanse katholieke gemeenschap.

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

“De haat achter de islamitische tranen” is de naam van een artikel dat “Frontpage-Magazine” al in februari publiceerde, dat echter in Europa tot nu toe geen enkele aandacht heeft gekregen. De auteur Raymond Ibrahim werkt niet alleen voor CBN-News, maar heeft ook meerdere boeken over christenvervolging in islamitische landen gepubliceerd. Naar aanleiding van de verkrachting van en de moord op een 8-jarig islamitisch Pakistaans meisje, die geleid hebben tot een schreeuw van verontwaardiging van politici, media en imams en de moslims in Pakistan, herinnert hij er aan dat zulke gruwelijke misdaden in Pakistan al jarenlang plaatsvinden met christelijke kinderen. Zonder dat iemand in het land, waarvan 99% van de inwoners islamitisch is, dat stoort. Hieronder een ingekorte vertaling van de tekst:

philosophia perennis

De verkrachting en wurging van Zainab Ansari, een 8 jaar oud islamitisch meisje, wier verminkte lichaam verleden jaar in Pakistan op een vuilnisbelt werd gevonden, zorgde in de islamitische natie voor grote ontsteltenis.

Beroemde prominenten en tienduizenden andere Pakistani “gaven uiting aan hun shock in de sociale media met de hashtag #justicefor Zainab”; woedende meutes vielen politie- en regeringsgebouwen aan, waarbij minstens twee doden en vele gewonden vielen.

Islamitische geestelijken stelden regeringsambtenaren voor de keuze om onmiddellijk de moordenaar uit te leveren of af te treden. “Mogen we dit beest vangen en hem openlijk bestraffen?”, was de vraag die de wanhoop van veel mensen over ontbrekende vooruitgang bij de zoektocht naar de moordenaar tot uitdrukking bracht.

Al deze reacties zijn op zich begrijpelijk. En het lijkt onnodig om te benadrukken dat de woede, die door Pakistani over het lot van dit ongelukkige meisje wordt gevoeld, en hun verlangen naar gerechtigheid tegenover haar verkrachter en moordenaar, terecht is.

“Het probleem is echter dat deze woede uitsluiten gebaseerd is op het feit dat zij moslima was. Vele jonge christelijke meisjes werden en worden nog steeds verkracht en vermoord – En de Pakistani die nu zo hard schreeuwen, reageren in die gevallen met een oorverdovend stilzwijgen.”

Het onderstaande is een korte (en bij lange na niet volledige) lijst van deze christelijke meisjes:

Nisha, 9, werd door moslims ontvoerd, verkracht, door middel van herhaaldelijke klappen op haar hoofd vermoord en toen in een kanaal gegooid.

Lubna, 12, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht en vermoord.

Muqadas, 12, werd op een veld in de buurt van haar huis overvallen; uit de autopsie bleek dat zij “door een bende verkracht en daarna door vijf mannen gewurgd werd.”

Shazia, 12, werd door Chaudhry Naeem, een rijke islamitische advocaat, die door de rechter vrijgesproken werd, tot slaaf gemaakt, verkracht en vermoord.

Zulke voorvallen komen vaak voor. Christelijke meisjes worden als goederen beschouwd, die zogezegd als vrijetijdsbesteding beschadigd mogen worden. Hen te misbruiken is voor de islamitische meerderheid een soort gewoonterecht. Volgens de mentaliteit van de islamitische gemeenschap is het niet eens een misdaad. Moslims beschouwen kinderen van “ongelovigen” (Kafirs) als oorlogsbuit.

Ook moet genoemd worden dat christelijke jongens niet verschoond blijven. In een christelijk stadsdeel van Islamabad ontvoerde een groep islamitische mannen een 7-jarige jongen. Hij werd achter elkaar door de mannen verkracht, voordat hij werd gewurgd en men zijn lichaam op een veld gooide – net zoals bij het islamitische meisje Zainab.

Het lichaam van een andere christelijke jongen, Samuel Yaqoob (11) werd “in de buurt van een afwateringskanaal gevonden. Het droeg sporen van vreselijke folteringen, de moordwapens lagen nog in de buurt van het lijk. Zijn neus, zijn lippen en zijn buik waren weg gesneden, en zijn familie kon hem nauwelijks herkennen, omdat het lichaam zo verkoold was. De autopsie vond 23 wonden, veroorzaakt door een scherp wapen en aanwijzingen van een groepsverkrachting.

Wilson Chowdhry, de voorzitter van de Brits-Pakistaanse Christelijke Vereniging, verklaarde:

“Delen van de Pakistaans-islamitische cultuur bezitten een sterke pederastencultuur, die vooral op jonge jongens is gericht. En jongens van christelijke en andere minderheden lopen vanwege de machteloosheid van hun gemeenschappen een zeer groot risico om slachtoffers van verkrachtingen en misbruik te worden.”

En daarom gaat het. Als “ongelovige” worden christenen in Pakistan grotendeels als “onaanraakbaren” beschouwd, die er alleen maar geschikt voor zijn om de “uitwerpselen van moslims” te verzamelen, en daarom regelmatig “als beesten behandeld worden”.

Behalve de familie van de slachtoffers en de christelijke gemeenschap in de omgeving interesseert het praktisch niemand in de islamitische meerderheidsnatie (99%) wanneer christenen en hun kinderen gefolterd en vermoord worden.

Geen enkele van de genoemde verkrachtingsmoorden van christelijke kinderen leidde tot een landelijk schandaal; op geen van deze misdaden volgden massale tweets en hashtags, woedende prominenten, massale opstanden, bedreigingen van overheidsambtenaren en politie. Ze hebben ook geen enkele Wikipedia-pagina verdiend zoals Zainab.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Pakistan, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

54 reacties op Ontvoerd, verkracht, vermoord en bij het vuil gegooid: het lot van christelijke kinderen in het islamitische Pakistan

 1. Gerrit zegt:

  Onvoorstelbaar menselijk lijden, een blik in onze toekomst! Mijn hart huilt. De website open doors houd de vervolging van christenen precies bij.
  https://www.opendoors.nl/

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   En dat is nu exact waar we hier de hele tijd op hameren! WAAR BLIJFT DE SCHREEUW VAN VERONTWAARDIGING VAN DE CHRISTELIJKE KERKEN!!?? Hun schapen worden gemarteld, verkracht en afgeslacht en alles wat we horen is . . . oorverdovend stilzwijgen!

   Webmaster

   Geliked door 6 people

   • BertG. zegt:

    Daar hoeven ze ook niks over te zeggen.
    Daar hebben ze hun fantasie vriend voor die ze helpt als het te gortig wordt.
    En laatst kwam er hier iemand aan met dat het allemaal allang beschreven stond, dus zijn ze er ook niet verontwaardigt over. Ze weten het al.
    Het is de wil van god.
    Het moet eerst nog veel erger worden, dan pas grijpt hij in.
    En dat schijnen ze allemaal te weten als ze de bijbel gelezen hebben, dus bidden is voldoende.
    En daarom houden ze lijsten bij zodat ze in kunnen schatten wanneer het zover is.

    Dat klopt toch ,Gerrit?

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Uiteindelijk zal “iedere god” zijn aanhanger het beloofde bieden. Niet de staatsgrenzen doch geloofsgrenzen zouden bescherming kunnen bieden in de eigen godsbelevenis, staatsrecht, economie, gezondheid en sociale cohesie.
    De EU is nog geheel geïndoctrineerd met het marxisme en Coudenhove-Kalergi Plan, waarbij men volstrekt voorbij gaat aan het ook in het Russische en andere bestuurssystemen, geloof een onuitroeibaar geloofsfenomeen blijkt te zijn.
    De Staat gaat over het dagelijkse en het geloof…….
    Waren het niet de Azteken die het levende hart uit hun levende kinderen als offer eruit trokken?
    De islam is dan toch prettiger “slechts onthoofd” geofferd te worden?
    Lang leve het Vaticaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    En geen natie zal ooit wat Gustave Flaubert de wereld voorstelde:
    ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

    Like

   • ReaGluurder zegt:

    Haha, ‘Ons Keesie’ (vdStaaij) en zijn soortgenoten hebben niet de kloten om dit publiekelijk te benoemen! Laf en ONNOZEL tot op het bot, net als al die andere Landverraders! Op hun graven zal worden gekotst!!

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    De christelijke kerken,zijn het woord” CHRISTELIJK” niet meer waard,wat mij betreft.
    De lamzak in het VATICAAN spant daarbij de kroon.
    De reden voor mij dat ik afstand heb genomen van de katholieke kerk in woord en daad.

    Geliked door 7 people

   • Gerrit zegt:

    @E.J. Bron, U heeft voor 100% gelijk, alle officieele, wat zich christelijke kerken noemen zijn hier mede verantwoordelijk voor, dus mede plichtig! Zelf begon ik voor meer dan 12 jaar geleden met De Bijbel te onderzoeken/bestuderen en kwam tot de conclusie dat ze ALLEMAAL niet deugen en valse leerstellingen onderwijzen. Maar dit heeft niets te maken met de inhoud van de Bijbel. De GOD van Abraham, Isaac en Jacob, en De Heer Jezus/Yeshua zijn hier niet verantwoordelijk voor dat De Bijbel door “mensen” misbruikt word door leugenaars, moordenaars, en satanisten. In de Tijd van Yeshua/Jezus was het niet anders. Hij kwam met deze in aanvaring en dat heeft direct tot zijn moord geleid.

    “Zie, Ik geef u enigen uit de synagoge van de satan, van hen die zeggen dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen. Zie, Ik zal maken dat zij komen en aan uw voeten aanbidden en erkennen dat Ik u liefheb” (Openbaring 3:9).
    De Bijbel waarschuwt;

    “Ga uit van haar, Mijn volk, opdat u geen gemeenschap hebt aan haar zonden en niet ontvangt van haar plagen” (Op.18:4-5).

    Zelf ben ik aan geen enkele religieuze instantie verbonden, en erken ik geen enkele van die wat ik ken. Naar twaalf intensief onderzoek ben ik tot de overtuiging gekomen dat de Bijbel het woord van GOD is (YHWH) door mensen geschreven, maar door GOD geinspireerd. Daarop heb ik mij bekeerd, vergeving gevraagd voor mijn zonden, (en dat is nogal wat) en mij samen met mijn volwassen zoon gedoopt in een rivier. Omdat niemand het wilde doen tenzij wij ons bij hun aansluiten en hun valse leerstellingen over namen!
    Daarom is het zo belangrijk om onze geschiedenis te kennen, het verleden, heden, en toekomst staat allemaal met elkaar in verbinding. Die mensen die daadwerkelijk de gehele aarde bezitten hebben maar een doel, en dat is een wereldregering,
    een wereld leger, een wereld religie, en een wereld lijder, de toekomstige antichrist. En die kan pas op het wereld toneel verschijnen wanneer er wereldwijde chaos is, want daar maakt “hij” ogenschijnlijk een einde aan. Zijn hoofd zetel zal zijn in Jeruzalem, in de derde tempel, die nog gebouwd moet worden. Alleen is daar een probleem. precies op die plaats staat de al-aqsa moskee en de rots koepel. Dus hoe “ze”dat gaan doen..? Geen Idee! Mijn theorie is dat Iran een voor de hand liggende “patsy” kan zijn, maar ik weet het ook niet.
    @BertG, GOD gaat inderdaad ingrijpen, op zijn bestemde tijd! Het staat allemaal beschreven,..in de Bijbel! Wanneer je het onderlinge verband ziet (causaliteit) weet je waarom dingen gebeuren. Waarom wij een europese unie hebben die niemand wil, een verdrag van lissabon wat niemand wilde, zo dat wij nou de doodstraf hebben in europa, bij ernstige onlusten en protesten (die gaan komen!)

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/03/doodstraf-stiekem-opgenomen-in-verdrag-van-lissabon
    Het vaticaan is van den beginne een bolwerk van satan, een voortzetting van het romeinse rijk. Hier een link waar de paus lucifer tot de zoon van GOD verklaard.

    Right in your face.

    Geliked door 7 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, kerken bekommeren zich wel degelijk om de christelijke Pakistanen en vele andere christenen wereldwijd die vervolgd worden maar ze schreeuwen niet zo luid als NGO’s van de linkse kerk.

    https://kerkinnood.nl/dossiers/pakistan

    https://cip.nl/64174-waarom-een-safehouse-voor-christenen-in-pakistan-nodig-is

    https://www.kerkinactie.nl/projecten/kerk-en-gemeenteopbouw

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ik merk er in de publieke opinie (media, kranten) anders helemaal niets van helaas!

    Geliked door 6 people

   • Steven zegt:

    Alles wat we horen is… WE MOETEN MOSLIMS EN AFRICA HELPEN en redden en ze een betere toekomst geven.
    Die Paus moeten ze ook afschaffen..naar ventje!

    Geliked door 4 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, dat klopt want dat is vooral linkse media en dat besteed vrijwel geen aandacht aan vervolgde christenen. U verwacht toch niet dat marxistische media aandacht aan christenen besteed!!!

    Protestantse christenen die lid zijn van een kerk krijgen de informatie via het kerkblad of een folder en als er in de kerk gecollecteerd word dan is één collecte altijd voor een goed doel zoals voor bijbels in een land waar geen bijbels te koop zijn. Voor “kerk in nood” krijgen de mensen jaarlijks een folder plus acceptgiro om deze organisatie te ondersteunen. Via “christenen voor Israël” krijgen de leden van de kerk regelmatig een blad vol informatie over Israël maar ook over bijvoorbeeld Joden die het moeilijk hebben in de Oekraïne. Zij worden bijvoorbeeld financieel ondersteund om te emigreren naar Israël.

    Ik heb het nu over de protestantse kerk en hoe het bij de katholieken gaat weet ik niet.
    Ook weet ik niet hoe het bij de evangelische kerken zoals de baptisten of de pinkster gemeente gaat.

    De informatie voorziening van vervolgde christenen verloopt naast de kerk via nog allemaal andere christelijke kanalen zoals vakbladen van boeren, tuinders en de visserij, andere christelijke bladen en organisaties, zendelingen enz.

    Christenen ondersteunen over de gehele wereld vervolgde christenen alleen is het wel zo dat we het niet van de politiek moeten hebben want die is ook grotendeels links.

    Like

   • boorzalf zegt:

    @Gerrit :
    11 mei 2018 om 17:29 (uit: De machtsgreep door de Valse Profeet)”Petrus Romanus”
    Malachi Martin uitte openlijke kritiek op het pedofiele Satanisme dat volgens hem tot in het hart van Vaticaan was doorgedrongen en via het College van Kardinalen tot de lokale Katholieke parochiën. Volgens sommigen werd Martin, nadat hij al deze zaken naar buiten bracht, om deze redenen door de ‘Superforce’ vermoord.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Petra, de kerk is krankzinnig, als zij zich aan de ene kant zorgen maakt over het geweld van de moslims in het Midden-Oosten ten opzichte van christenen en aan de andere kant die geweldenaars binnen haalt, waardoor Joden en christenen hier met datzefde geweld te maken krijgen.

    Dan spoor je niet, als kerk.

    Geliked door 3 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @wachteres, dat ben ik helemaal met u eens maar gelukkig doen niet alle kerken daar aan mee om moslims binnen te halen. Ik vind wel dat het er teveel zijn en dat vind ik vreselijk.

    Like

   • Wachteres zegt:

    De kerken maken zich wel druk over Wilders. Waarom? Hij trok in het verleden – en nu waarschijnlijk ook nog – te veel stemmen.

    Ik vermoed dat alleen de aan de SGP gerelateerde kerken hier wat gezonder over denken.

    https://ejbron.wordpress.com/2014/03/21/een-vlammend-protest-tegen-een-tegengeluid-van-de-kerken/

    EEN VLAMMEND PROTEST TEGEN “EEN TEGENGELUID VAN DE KERKEN”!!!

    https://ejbron.wordpress.com/2018/04/30/christenunie-schaam-u-diep/

    ChristenUnie: SCHAAM U DIEP!

    Like

  • boorzalf zegt:

   @BertG.
   11 mei 2018 om 14:55
   Ach BertG, de slechteriken komen wel een keer aan de beurt.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ E.J. Bron zegt:11 mei 2018 om 19:17

    “…Ik merk er in de publieke opinie (media, kranten) anders helemaal niets van helaas!..”

    Inderdaad helaas maar niet zo verwonderlijk want we weten in wiens handen de mainstream (media) is en die lieden hebben geen behoefte om de vervolging van Christenen WERELDWIJD breed uit te smeren, en hetzelfde is het waar het zuid Afrika betreft en de gevaren van de islamieten invaders/negers.
    De openbare omroep BRT in belgie heet de illegalen (islamieten invaders) die GB willen bezetten “transmigranten”.
    Illegalen die eurabia binnenvallen als zwermen sprinkhanen en zich verplaatsen naar waar de honing het lekkerst is zijn dus dixit de media (want zo ongeveer alles en iedereen in belgie zelfs de politiek heeft die uitdrukking overgenomen) “reizigers in transit.”.
    Het is geen prioriteit om onze Joods-Christelijke beschaving te redden, die wordt omgeturnd tot eurabia die naam dekt de lading hoeft geen duiding bij.

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   @ tinekevanschagen 11 mei 2018 om 16:41

   De huidige bewoner van het Vaticaan is een linkse socialist die de deur breed openzet voor de perfide ideologie islam, het is tevens de eerste paus die zijn functie onwaardig is en ASAP moet verwijderd worden uit die functie.
   De trieste realiteit is dat zijn pausschap “te danken” is aan de vernieuwers in de kerk, zij die het liberaler willen en minder begaan met het Katholiek geloof.
   Hoe anders was Paus Ratzinger en zeker paus Woytilla.

   Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @ Trucker
    Dat klopt als een bus.
    Deze paus “vernieuwer” was hard nodig om de globalistische (vast verkeerd geschreven)
    agenda te dienen.
    En iedereen van president tot koningshuis loopt de deur plat bij m.
    Geloof zit diep verankerd in mijn hart. Das voor mij genoeg,daar heb je geen enkel instituut voor nodig.
    tineke

    Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    Tja, die waren inderdaad heel anders….
    Jammer alleen, dat met name Woytila in zijn talloze bevlogen speeches de vrouw weer regelrecht naar de keuken zat te dirigeren….
    maar ja…

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ theresageissler zegt:11 mei 2018 om 21:57

    Hey meisje Theresa niet getreurd perfectie is niet van deze (of andere) wereld dus kon paus Woytilla niet (echt) onfeilbaar zijn hé 🙂
    enne de keuken is geen slechte plaats voor de vrouw …
    oei oei 🙂 was dit vergeten : op het juiste moment

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Paus Franciscus is zeker niet e eerste die zijn functie onwaardig is. Er leefden in vroegere tijden nog best een flink aantal van deze engerlingen. Ik noem er als voorbeeld maar eens eentje: De Medici o.a.

    Nu hebben we het hier wel over de slechte katholieke kerkgenoten en Petra zat het protestantse deel te verdedigen. Daar wil wel wat tegenover stellen, namelijk de protestants Lutherse kerk in de BRD die dus kompleet into de islam is, samen diensten celebreert edn de imams in hun kerken laten preken en hun alla hakkebar gezang wat ze ook van de minaretten bléren daar laat uitspugen.
    De Lutheranen die het daar niet mee eens waren, zijn allemaal allang uitgetreden. Maar dat was maar een klein deel van de nu islamitische lutheranen. En die hebben allemaal een broertje dood aan de christenen.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Nemesis, ik heb het niet over leden van de RK kerk want velen zoals bijvoorbeeld de kerkleden in Polen zijn tegen de islam. Ik moet gewoon niks van het Vaticaan hebben en ook niet van de kerkleer maar leden van de RK zijn voor mij gewoon christenen en ik weet dat ze vaak zelf het Vaticaan op de hak nemen. Van de Lutherse kerk in Duitsland ben ik ook geen fan en in Nederland zijn er maar een paar Lutherse kerken. De protestantse kerk in Nederland is van het calvinisme en dat zijn wereldwijd de meeste protestantse kerken zoals in de U.S.A. Trump is ook van het calvinisme.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Nemesis, 13.26u: De Medici is wel een goed voorbeeld, maar wat dacht je van Rodrigo Borgia?

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @wachteres, ook hier ben ik het helemaal met u eens dat het overkoepelende orgaan de PKN van de protestantse kerk eens met een protest komt maar zoals bekend is de PKN geïnfiltreerd door de linkse kerk middels de theologie universiteiten en vele mensen volgen dat gewoon zonder nadenken. Het Vaticaan is links en daar valt niks van te verwachten en evangelische kerken zoals de pinkster gemeente en de baptisten ook niet want die zijn ook links en zitten vooral in de CU.
   Gelukkig zijn er ook christenen van de protestantse en andere kerken zoals de orthodox Syrische kerk die het gevaar van de islam wel zien en op de PVV stemmen. Er zijn zelfs vele PVV dominees 😉 Het CDA bestaat voor 1/3e uit linkse leden en 2/3e uit rechtse leden en de koers is na vele jaren nu naar rechts gegaan. Dat is nog niet zichtbaar maar willen ze geen 2/3e leden verliezen dan zullen ze wel moeten. De SGP heeft maar drie zetels en de biblebelt is veel groter dan de opbrengst van drie zetels dus zullen ze vooral op het CDA en de PVV stemmen. De SGP heeft wel de grootste jongerenafdeling van Nederland en dat geeft moed ten opzichte van de islam en die kerken zijn niet geïnfiltreerd door de linkse kerk middels hun theologie universiteit.

   Christenen zijn sowieso geen activisten en is altijd al zo geweest. Dat verschil was altijd al zichtbaar tussen het FNV en het CNV.

   Uiteindelijk is het zo dat door de geopolitiek van de U.S.A voor Trump al deze ellende kon ontstaan want het linkse marxistische gedachtegoed zit werkelijk overal. De EU, de politieke partijen, defensie, scholen, wereldraad van kerken, het Vaticaan, de media, de filmindustrie in Hollywood enz. Maar ik hou goede moed want de socialisten en communisten van het marxisme verliezen overal in de EU en in de U.S.A hebben ze ook verloren.

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2020747/bill-gates-pandemie-gaat-30-miljoen-levens-kosten

  Ik kwam bovenstaande tegen; ergens zou het niet eens zou erg zijn… Er zijn gewoon veel teveel mensen op deze aardkloot.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini willems zegt:

  Onbegrijpelijk en ongelofelijk, dat de islamieten de gevaarlijkste roofdieren op aarde zijn!!!

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Bill Gates=onderdeel van de deep state.
  Voert agenda21 uit.
  Samen met Melinda,onder het mom van kijk ons eens begaan zijn met de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kees van Kesteren zegt:

  Beste BertG
  Ik heb liever te maken op een persoon waarin ik in geloof, als dat ik een gruwel zoals u tegenkom die het allemaal zo zeker weet en het wel is even zal vertellen!
  Ik herken u direct bij elke inzending op deze site, dat u uzelf presenteert d.m.v. een poesje dat een wapen richt.

  Hoe ziekelijk ben je dan van lijf en leden om jezelf zo aan de wereld te tonen?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat gaan we nou weer krijgen.
   Dat je wat tegen mij heb moet je zelf weten, zal mij een tering zorg zijn verder, maar ga je nou ook al lopen zeiken over mijn avatar.
   Je kent mij niet eens.
   Ben jij soms ook op je gelovige zieltje getrapt, zielenpoot.

   Dat poesje ligt op de loer en waakt over alles.
   En zal niet aarzelen in te grijpen.
   Daar kan je fantasie vriendje een voorbeeld aan nemen.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik kan mij ook niet herinneren dat ik ooit op een reactie van jou gereageerd het, dus het zit je nogal dwars blijkbaar.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat zijn die gasten toch altijd ongelofelijk laf.
   Beginnen met een grote bijdehande bek, maar daarna hoor je ze niet meer.
   Zo ken ik ze weer, dat volgzame voetvolk.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Bert misschien een verlegen type zo dus niet te vlug negatief oordelen

    Geliked door 2 people

   • Kees van Kesteren zegt:

    Tja, er zal er 1 de wijste moeten zijn en dat ben jij zeker niet gezien je psychisch gestoorde invulling van je leven met “Avatar-Poesjes”.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je heb me helemaal door Kees.
    Ik heb iets met poesjes.
    Niet verder vertellen hoor.

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Weet je BertG, de mensen worden er een beetje schijtziek van, doordat constante domme geouwehoer. Vandaar dat ze denken laat hem lekker in zijn sop gaat koken.

    Like

  • Harry zegt:

   Kees van Kesteren ,

   Het getuigt van een grenzeloze naïviteit om je vast te klampen aan een dwaas eeuwenoud verzinsel .
   En die “gruwels” waar je het over hebt , bestaan uit mensen die nog wél ergens over nadenken en niet stom klakkeloos een of andere ideologie volgen .
   Hoe ziekelijk onnozel ben je dan om een verzonnen fenomeen te volgen en alle uitspraken in die achterlijke bijbel voor waarheid aan te nemen ?

   En een of ander avatar zegt niks over de persoon daar achter .
   Er zijn er zelfs met een half hoofd , daar mekkert toch ook niemand over ?

   “Ik heb liever te maken met een persoon waarin ik geloof ” ,
   Dat is nou het hele probleem .
   Sommigen gelóven in een persoon of fantoom .
   Maar het blijft gelóven .
   Het is geen bewijs .
   Het is ook geen realiteit .
   Het is geen werkelijkheid , het is het geloven in iets .
   En dat is de grootst mogelijke onzin !
   Geloof in feiten , niet in een “geloof ” .
   Het is een materie voor zwak begaafden en labielen .
   Natuurlijk mag je geloven .
   Maar val ons niet lastig met dat soort onzin .
   Hou het achter de voordeur !

   Geliked door 1 persoon

   • Kees van Kesteren zegt:

    Harry,
    En als ik nou is niet zou geloven, maar zeker weet?
    Dat ik op dit moment met meerdere gruwels te maken heb!

    Like

   • boorzalf zegt:

    @Harry:
    11 mei 2018 om 23:30
    Maar het tegendeel kunt U ook niet bewijzen. Een atheïst gelooft ook, maar dan in de evolutie. Dus kunnen we de rollen ook om draaien wat U schrijft.

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    “Het is een materie voor zwak begaafden en labielen” Dus dit geldt dan ook voor U.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als psychisch gestoorde als Kees niks meer weten in te brengen, gaan ze over op kleutergedrag.
    Dan gaan ze zeiken over je plaatje of de kleur van je fiets.
    Net zo kinderen zich gedragen op een schoolplein.
    Je begrijpt toch ook wel dat je met een mentaal gehandicapten te maken heeft die zich vast klampt aan ze fantasie vriendje.
    Zonder ze vriendje stelt ie helemaal niks voor.
    Ergens zou je medelijden moeten hebben met zulke mensen.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Staat op FB in openbaar, dus moet het te zien zijn:

   Like

   • Elisah zegt:

    Ik zie bij allebei video niet beschikbaar.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Sorry, het is me ontschoten. Een jaar of wat geleden kon je alles wat als openbaar werd geplaatst ook gewoon bekijken als je geen account had bij FB. Inmiddels is dat veranderd.
    Ik heb de video even bekeken, tenminste voor een deel. Het is nu niet bepaald iets om een gezellige middag te hebben, m.a.w. het is gruwelijk om te zien en te horen. Je hebt dus weinig gemist. En eerlijk gezegd doet het me net zoveel als de geschiedenis om die Noura, ondertussen niks meer.

    Like

 6. Gerrit zegt:

  correctie; Leider.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Stop moslims now !!! zie het meisje (vrouw) met het blauwe t-shirt in de rechter kolom van deze site.
  Als je de verhalen hoort en leest over het beestachtige gedrag van moslims is de tekst op dat t-shirt een opdracht aan ons allemaal.
  De islam groeit en groeit door immigratie en talrijke geboortes en gevreesd moet worden dat ons nageslacht zal zuchten onder moslimoverheersing. of doen we er wat aan?

  Geliked door 1 persoon

 8. erfwachter zegt:

  Zolang religies gefinancierd worden -zoals in belnikske met belastinggeld – zullen de tegenstellingen nooit ophouden ,de moslims worden gesteund door de rijke olielanden waar nog publiekelijk gekoppensneld wordt ,de laffe politiek hoopt nog op gelovige stemmetjes eender van welke religie ze komen ,liefst van de meeste gelovigen de islam mietjes !

  Like

 9. Pingback: Wilders steekt lont in kruitvat – IN DEN MANGEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s