Wegens grensopening: AfD klaagt de Duitse regering aan

Screenshot_163

(Vertaling: E.J. Bron)

Stilzwijgen in de mainstream media: de parlementsfractie van de AfD heeft bij het federaal constitutioneel gerechtshof op 14 april een officiële aanklacht ingediend over het thema grensopening in september 2015. Het federaal constitutioneel gerechtshof (BVG) heeft de ontvangst van de aanklacht nu bevestigd.

journalistenwatch

Door de publieke opinie grotendeels onopgemerkt gebleven, omdat zo goed als geen enkel mainstream medium er over berichtte, had de AfD in april een officiële aanklacht bij het constitutioneel federaal gerechtshof ingediend. Onderwerp van de aanklacht: de minachting van de medewerkingsrechten van het Duitse parlement bij de langjarige handhaving van de mondelinge beslissing m.b.t. de grensopening van september 2015.

Net zomin de mainstream media het publiek over het indienen van de aanklacht informeerden, deden ze dat ook over de omstandigheid dat het BVG de ontvangst van de aanklacht, die werd geregistreerd onder nummer 2 BvE 1/18, nu bevestigde.

De internetsite “Achgut.com” stelde woensdag vragen aan de persafdeling van het BVG en verwees hierbij naar een YouTube-video, waarin de afgevaardigde van het parlement, Stephan Brandner (AfD), uitlegt dat zijn fractie wegens de grensopening een officiële aanklacht tegen de Duitse regering ingediend zou hebben.

“Achgut.com” kreeg in een antwoordbrief de bevestiging dat dit zo zou zijn. De perswoordvoerder van het BVG, Dr. Max Schoenthal, wilde echter geen details over de aanklacht van de AfD-fractie noemen.

Niet alleen het BVG moet zich nu met de grensopening bezighouden, ook de “Verklaring 2018” beroept zich op de wetsovertreding van de duurzame grensopening op grond van de uitsluiting van het parlement. Volgens de initiatiefneemster Vera Lengsfeld zal deze petitie op 16 mei 2018 om 15.00 uur officieel overhandigd worden aan de petitiecommissie van het Duitse parlement. Wanneer het BVG hierover een beslissing zou nemen, zou daarentegen volgens de persafdeling nog niet bekend zijn, aldus “Achgut.com”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, democratie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wegens grensopening: AfD klaagt de Duitse regering aan

 1. Steven zegt:

  Waarom denk je dat ze nu SUPER haast maken met het importeren van haatkoppen… voordat de weerstand te groot wordt.
  Vandaar ook al die draconische maatregelen om de burger de mond te snoeren, aan te pakken voor alles en voor niets.
  De hele samenleving is LEIP geworden…

  Geliked door 2 people

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 3. Peter zegt:

  Sarrazin in Hambach: “Europa scheitert an der Masseneinwanderung”
  Sarrazin is geen domme jongen !
  Sarrazin is een Duits politicus van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD). Sarrazin was vanaf 2002 tot 2009 senator voor financiën in Berlijn. Van mei 2009 tot september 2010 was hij lid van de Raad van bestuur van de Deutsche Bundesbank.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Geen woord er over op de propaganda media van de EU. Dit gaan we eens fijn volgen.
  Laten we hopen dat dit muisje een heel dik staartje voor die Oost Duitse feeks krijgt.
  Ze heeft het leven van miljoenen Europeanen verwoest, ze hoort voor het vuurpeloton!

  Geliked door 1 persoon

 5. Haksteeg Anton zegt:

  De Afd heeft wat mij betreft volkomen gelijk. Merkel en haar volgers moieten aangeklaagd worden ze zijn bezig Europa voor de tweede maal ten gronde te richten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Eduard uit Breda zegt:

  Het enige goede antwoord is vandaag nog uit de EU stappen elke dag wachten geeft meer beperkingen opgelegd aan de bevolking en elk jaar meer geld naar BRUSSEL
  STOP DE EU NU

  Geliked door 1 persoon

 8. Wakeupkitty zegt:

  Weer veel gezegd en verzwegen en gedaan wordt er voorlopig niets

  Like

 9. Jan zegt:

  “Merkels Asylpolitik ist vollkommen verantwortungslos!” – Alexander Gauland – AfD-Fraktion

  Like

 10. Jan zegt:

  “Dieses Land wird von Idioten regiert!” ► AfD – Dr. Alice Weidel im Bundestag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s