DE FEITEN over de islam en de islamisering van Europa!

Screenshot_175

(Door: “Balkanske priče”)

FEIT: Volgens de islam behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims („De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40). In de wereldbeschouwing van de islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’, is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’, is het deel van de wereld dat nog aan de islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd. Tweemaal eerder trachtte de islam Europa te veroveren. Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de islam…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

38 reacties op DE FEITEN over de islam en de islamisering van Europa!

 1. Cathja zegt:

  Volgens de islam….., volgens de islam….., volgens de islam…..

  ER ZIJN WERELDWIJD OOK NOG NORMALE MENSEN, HOOR!

  Die mensen die willen leven volgens hun eigen cultuur en (geloofs-)leven! Die geen behoefte hebben aan achterlijke regels van 1400 jaar oud. Die in vrede kunnen en willen leven. Daar kan de islam een voorbeeld aan nemen. De islam is alleen maar uit op oorlog en verderf. Net zolang treiteren en moorden, totdat de hele wereld gelooft in hun god….

  ‘Genocide’ is het woord wat onlosmakelijk verboden is met die verschrikkelijke islam. Niet iets om trots op te zijn.

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   Foutje herstellen:

   er moest staan: ‘onlosmakelijk verbonden’.

   Excuses!

   Like

   • kampersrene zegt:

    Inderdaad Cathja er zijn nog genoeg “normale” mensen die leven in de
    eenentwinstigste eeuw en niet in het jaar 1400 .De haat tegenover die primaten zal groeien wat zal leiden tot situaties die niet prettig maar noodzakelijk zullen zijn .Het zal vlugger gebeuren dan je denkt…Weg met die troep achterlijken anders , vaarwel Kerstmis , vaarwel folklore ,Sinterklaasfeest ….en noem maar op

    Like

 2. Wakeupkitty zegt:

  … en alleen de oost Europese landen hebben van de geschiedenis geleerd…

  Liked by 3 people

 3. BertG. zegt:

  Mieren hebben ze ook al bekeerd, die doen tegenwoordig aan homo’s werpen van grote hoogtes.

  https://www.dumpert.nl/mediabase/7428241/f82c0433/mier_is_een_beul.html

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Wat zijn die Japanners dan toch verstandig.
  Geen enkele islam-ellendeling toelaten, in ieder geval Spaarzaam.
  LATEN ZE ER WEL EEN TOE, dan……………………….

  * * *
  Één van de zeer zeldzame islamitische “vluchtelingen” in Japan is aangehouden voor 10-tallen diefstallen.

  De politie van de Metropool Tokyo, Japan, heeft een asielzoeker van Turkse afkomst gearresteerd samen met een andere vreemdeling.
  Zij worden verdacht 10-tallen inbraken te hebben gepleegd in de regio Kanto sinds januari dit jaar.

  BRON:
  https://www.suavelos.eu/tokyo-lun-des-rares-refugies-musulmans-au-japon-arrete-pour-des-douzaines-de-vols-3-mois-apres-son-arrivee/

  Liked by 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/11/kerkklokken-luiden-verboden-islamitische-gebedsoproepen-toegestaan/
  Zweden – De moslims in Växjö kregen deze week toestemming voor hun gebedsoproepen. Maar toen de Sint-Michielskerk in de stad een verzoek indiende voor het klokken luiden tijdens zijn kerkdienst, werd het een nee. Het kan de omgeving “verstoren”, meldt Smålandsposten.

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/de-verwarde-man-onder-de-loep-genomen/
  Syrische psychiater Aram Hasan legt ons haarfijn uit wat er toch mis is met al die verwarde mannen. PTSS, depressie en ‘migratiestress’ verklaren een deel van de verwarring! Aldus de Volkskrant.

  Like

 7. zijdelings on topic:

  Gisteren een gesprek met mijn onderbuurman. Hij was in Oost met zijn bakfiets die hij zo’n beetje zelf gebouwd heeft uit onderdelen en toen hij een winkel uitkwam was zijn bakfiets weg. Hij werd aangesproken door 3 of 4 Marokkaanse jochies van tussen de 12 en 16 jaar. Ze zeiden hem dat hij zijn bakfiets voor 20,= euro terug kon krijgen. Toen hij zei dat hij geen geld had, boden ze ruimhartig aan om hem te vergezellen naar de pinautomaat. Hier ging hij niet op in en liep weg. Een paar dagen later kreeg hij een telefoontje van een kennis die zijn bakfiets had zien staan bij een speelplaats. Nou ja, “staan”….. De bakfiets was vakkundig vernield. Wielen kromgetrapt en het hout van de bak met een steen vernield.
  Hij heeft zo goed en zo kwaad als het ging de bakfiets van Amsterdam Oost naar de Baarsjes gesleept en die staat nu weer hier voor de deur.

  Wat moet je hier nu mee? Dit zijn pubers en voeen al volwassen maffiapraktijken uit. Ze weten dat ze alles kunnen maken en mijn buurman doet geen aangifte omdat het ten eerste totaal geen zin heeft en ten tweede hierdoor zijn adres wel eens bekend zou kunnen worden bij dat tuig en hun familie.

  Angst gaat steeds meer regeren in Nederland. En wat als dat minderjarige straattuig volwassen wordt? Het is makkelijk te voorspellen: een hele generatie criminelen komt eraan en de burger heeft geen enkele bescherming hiertegen.

  Liked by 3 people

  • En het ironische is: mijn buurman is een fanatieke, SP stemmende goedmens, die alles wijt aan klimaatverandering en dergelijke en immigratie verdedigt. Zelfs in zijn gesprek met mij verdedigde hij die straatschoffies min of meer door het terug te brengen tot hun zogenaamd achtergestelde positie. Ik vraag me af wat er wel moet gebeuren om mensen wakker te laten worden.

   Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Omdat ze weten dat ze hier mee weg komen vanwege hun leeftijd.

   35 jaar was al waar te nemen dat het mis ging.
   Mijn oom, waar ik toen bij woonde, parkeerde ze Honda Goldwing altijd ’s nacht voor de deur in A’dam Oost, Majubastraat.
   Tot er elke ochtend bergen kleine kinderen bovenop zaten van een jaar of 14, om overal aan te klooien die met moeite te verwijderen waren vanwege het hoge aantal koters.
   Toen hebben we maar besloten om ‘m dan voortaan maar ’s nachts te parkeren in het Amstelstation om er zeker van te zijn dat ie niet gesloopt werd.

   Like

 8. Petra de Geus zegt:

  Heel goed overzicht. Hartelijk dank!
  Het is onbegrijpelijk allemaal. De vorige 2 pogingen (van de aanval van de Islam op Europa) gingen snel en kostten eeuwen om te herstellen. Ik doel op de Spaanse Reconquista en de bevrijding van de Balkan van de Ottomaanse overheersing. Eeuwen van bloedige onderdrukking en harde strijd worden nu achteloos weg gegeven. Waarom zou je – of liever gezegd: hoe kun je je land weg geven aan mensen die je haten?

  Liked by 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2018/05/12/vvd-wil-verbod-op-turkse-politici-die-campagne-voeren-in-nederland/
  VVD wil verbod op Turkse politici die campagne voeren in Nederland
  ‘Niet goed voor integratie Turkse Nederlanders’

  Like

 10. @Perfide Albion, het probleem is dat het best een aardige kerel is. Hulpvaardig en zo. Maar hij denkt dat hij in een dorp woont met hippies als dorpsbewoners. Hij is vaak voor de deur aan het sleutelen aan zijn fietsen en laat dan de voordeur van de portiek open. Maar dan gaat hij weg of gaat weer naar binnen en vergeet dat de deur nog open staat. Ik heb hem al meerdere keren gezegd dat als er bij mij ingebroken wordt ik de schade op hem kom verhalen.
  Ook zet hij iedere dag water en rijst neer voor de duiven, hoewel iedereen hier in het blok enorm last heeft van die beesten. Er komen er ieder jaar ook meer bij. Die beesten vliegen nauwelijks meer, hun verenkleed is goor en ze hebben knobbels waar ze normaal tenen hebben. Maar ja, volgens hem zijn die beesten zielig. Ik kan hem honderd keer vertellen dat het steenduiven zijn, die in de bergen horen. De huizen zien ze voor rotsen aan en ze worden iedere dag op magische wijze gevoerd, zodat ze geen vleugel meer hoeven uitslaan.
  Maar wat moet ik verder doen? Duiven voeren is door de gemeente verboden. Moet ik dan aangifte doen? Ze zien me daar aankomen bij het bureau!

  Dat ongevraagde goeddoen wordt onze dood nog eens.

  Like

 11. Haksteeg Anton zegt:

  De islam is het grootste vergif wat er bestaat. Laat het niet toe er is geen gematigde moslim ze MOETEN doen wat die vervloekte koran voorschrijft en als je dat gelezen hebt lopen de rillingen over je rug want het gaat GEBEUREN als we geen maatregelen nemen en die maatregelen moeten drastisch zijn anders zou het wel eens zo kunnen zijn dat onze kinderen het niet overleven.

  Like

 12. fleckie zegt:

  WIE het zeer mooie boek…’ EEN. GROOTS. CONTINENT ….AFRIKA,’. van BASIL DAVIDSON, uitg. . ROSTRUM! HAARLEM! ..isbn 90.328.0350.6 , …doorbladert, en verbaasd kijkt. naar de foto’s, : is stomverbaasd dat…CULTUREN…van…BUITENAF’ !, …zo vernietigd konden worden, en zogenaamd ‘afhankelijk’ werden ( gemaakt)!?

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Een Groots Continent dat AFRIKA HEET’……………’De geschiedenis van het op een na grootste werelddeel. Afrika neemt een aanvang met het ontstaan v.d.mens. Zij is een boeiend en opwindend verhaal,dat de vele eeuwen bestrijkt met perioden van zowel bloei als verval. …………Door belangwekkende nieuwe ontdekkingen op het gebied van kunst en cultuur,en een andere interpretatie van Afrika’s feitelijke historie,is men Afrika en haar bevolking recentelijk gaan ‘herwaarderen’. AFRIKA,EEN GROOTS. CONTINENT ‘ is dan ook een interessante beschrijving geworden van machtige heersers en hun koninkrijken,van GOUDEN eeuwen met bloeiende handel , van de menselijke strijd tegen een gevarieerde en vaak ruige natuurlijke omgeving van vernuftige technische uitvindingen en van een rijke culturele erfenis. Maar dit boek verhaalt bovenal van sociale ontwikkelingen ,damenlevingsvormen en tradities,die gestoeld zijn op eenwording met de natuur en exploitatie van de vele en onschatbare natuurlijke bronnen. Al deze elementen werden eerst bedreigd en vervolgens welhaast weggevaagd door de opkomst van het AVONDLAND: in de keiharde commerciele exploitatie van Afrika’s bronnen en bevolking was geen ruimte voor menselijke sentimenten en consideratie. …………..De auteur geeft verder een bewogen en helder beeld van de harde realiteit van. SLAVENHANDEL. en. KOLONISATIE . En tenslotte beschrijft hij – als gezaghebbende deskundige op het gebied van Afrikaanse geschiedenis ,cultuur en politiek.- de ontwikkeling van een nieuw Afrikaans zelfbewustzijn in de twintigste eeuw. …………..Basil Davidson is voor een boek als het onderhavige de auteur bij uitstek. Over de gehele wereld wordt hij erkend als een autoriteit van alles wat met Afrika te maken heeft. Hij is bovendien een begenadigd en onderhoudend verteller,die de zaken op prettige leesbare wijze uit de doeken weet te doen. …………..
   AFRIKA, EEN GROOTS. CONTINENT, is een actueel boek,dat de geschiedenis van dit imponerend werelddeel op veel punten vanuit nieuwe invalshoeken benaderd , waardoor verrassende feiten naar voren komen.Het is een welkome aanvulling op de reeds bestaande literatuur over dit onderwerp, die tot nog toe eigenlijk verbazingwekkend beperkt en onvolledig was. Als omvangrijk naslagwerk zal het zijn nut zeker bewijzen aan degenen die het dagelijks nieuws over Afrika op de voet volgen en behoefte hebben aan uitgebreide ,gedegen achtergrondinformatie.<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>BASIL. DAVIDSON. heeft zich internationale faam verworven als geschiedschrijver van. AFRIKA. …Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij bij het Britse leger in de BALKAN ! ITALIE en NOORD-AFRIKA. Hij was politiek en buitenlands correspondent voor Britse dag- en weekbladen,zoals The Economist,(1938-39), The Times(1945-49), en de New Statesman(1950-54). …………..
   Basil Davidson heeft leerstoelen bekleed aan de universiteiten van Ghana(1964) . Californie (1971) en Edenburgh(1972) , bezit eredoctoraten van de universiteiten van Ibadan en. Edeinburgh en was vice- voorzitter v.d.Anti-Apartsheidbeweging. …………..
   In 1972 werd hij verkozen tot corresponderend Brits lid v.d.Academie des Sciences d’Outre- MER de PARIS., verder werden hem verscheidene onderscheidingen voor zijn onderzoek toegekend……………Basil Davidson is de auteur van meer dan dertig boeken over Afrika,die in 22 landen zijn verschenen: boeken van zijn hand zijn onder meer ‘BLACK Mother’ …’AFRICA and The SLAVE TRADE’, …’AFRICA : History of a CONTINENT’,…’THE Africans: Cultural and Social History’ …en ‘Afrika in Modern History’
   . In Nederland zijn o.a. verschenen ‘Oud-Afrika opnieuw ontdekt’,…’ Oude Afrikaanse koninkrijken’…en. ‘DE AFRIKANEN : INLEIDING TOT HUN CULTUUR’. …………………
   Een groot gedeelte van het jaar trekt hij door Afrika: veelvuldig onderbreekt hij zijn rondreis om lezingen te geven in Europa of Amerika.<<<<<<<~<~<~<~<~<~<~<.

   Like

  • fleckie zegt:

   het boek’Een groots continent Afrika’, staat op pag.47: hoofdstuk 4,: ‘een continent bedwongen’, …….hoofdstuk 8: pag.95: ‘De Invloed van de Islam’,…….hoofdstuk 11: pag 127: ‘Onheil uit het Westen’,…..hoofdstuk 13 pag.151: DONKER AFRIKA ONTSLOTEN’ …..hoofdstuk 15:pag. 167: ‘EERST DE BIJBEL, DAN KANONNEN’,…….hoofdstuk 21,
   Pag.241: ‘De Tragedie van Zuid-Afrika’.<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    Een Interessant. ‘ . Historisch. overzicht’ is geplaatst op pag. 276, vanaf:40.000 v.Chr.
    “Evolutie v.d. HOMO SAPIENS. Uit oudere mensentypen,waarvan de voorouders waarschijnlijk afkomstig waren uit. Afrika.’…etc.

    Like

 13. fleckie zegt:

  P.s.aanvulling, bij nader inzien, komt de gedachte op: ‘dit staat ons waarschijnlijk ook te wachten, als we …’vernietigers’ van onze beschaving hun gang laten gaan’.

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling op ‘vernietiging van onze beschaving hun gang laten gaan’ ,: op de Duitstalige site Madrasa of Time,…….madrassaofttime.wordpress.com, …….bericht men over …… ‘gedragsverandering’…….. Genaamd…Faces of nazilam(#44). (Mi.i. de moeite waard om hier…’ kennis van te nemen!’, …………………Op de Duitstalige site TANGSIR kan men over de gruweldaden de Armeense bevolking aangedaan, MET de AANMATIGING van de TURKEN, dat ze na de uitroeiing , OOK NOG DE UITKERINGEN VAN DE VERZEKERDE VERMOORDE ARMENIERS DACHTEN. TE. KUNNEN. OPSTRIJKEN?!!…………..

   Like

 14. Anne van Urk zegt:

  De wereld gaat hierdoor kapot. Die slappe regering in Den Haag laat maar alles toe! De voor en achterdeur van Nederland staat wijd open en de migranten stromen binnen vele met een moslim achtergrond, Dit kost handen met geld, die de Nederlandse bevolking moet opbrengen, waar ze dan zelf geen profijt van kunnen hebben! De moskeeën rijzen als paddenstoelen de grond uit, die niet bij ons land passen. En wij gewone Nederlanders mogen onze mening niet geven. Zelfs niet over dat pact wat de Nederlandse regering ondertekend heeft in Marokko, Nota, Bene, het land waaruit in het verleden de meeste moslims naar hier kwamen, en de Nederlandse regering geld aan uitkeringen heeft gespendeerd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s