Fractie van “Die Linke” maakt reclame voor islamitische marteling!

Screenshot_180

“Wat er in het hoofd zit, telt – niet hoe het bedekt wordt!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds maar weer komt er nieuws uit Iran, waar vrouwen moeten vrezen voor hun leven, hun vrijheid riskeren als zij zich van de islamitische onderdrukking, dus de door mannen geëiste hoofddoekdwang, willen bevrijden.

journalistenwatch

In plaats van zich solidair te verklaren met deze vrijheidsstrijdsters, verdedigen de linksen in dit land deze religieuze marteling en maken er zelfs nog reclame voor. Bovenstaand affiche is aan walgelijkheid niet te overtreffen.

Natuurlijk telt datgene wat er in het hoofd zit, maar het is net zo “belangrijk” hoe het bedekt is – tenminste in de islamitische gemeenschap. Want het hoofd kan niet vrij zijn als het bedekt moet worden, als de vrouwen zich niet mogen losmaken van deze dwang. Bovendien moet je je uiteraard afvragen wat er überhaupt in het hoofd van de vrouwen zit behalve de islam, als ze zulke hoofdgevangenissen moeten dragen.

Maar vrijheid is voor linksen sowieso een scheldwoord. En het toont eens temeer aan hoe goed linkse fascisten ideologisch passen bij religiefascisten. Wij hebben ook een idee voor de volgende reclamecampagne ten gunste van de mensenvijandigheid:

Screenshot_181

“Wat er in het hoofd zit, telt – niet wat men zich op de hals haalt!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Mensenrechten, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Fractie van “Die Linke” maakt reclame voor islamitische marteling!

 1. Claudia M. zegt:

  Geloof zit in je hoofd, niet om je hoofd!

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  De linkse NAZI,S, fascisten en landverraders lijden aan hersenrot ,net als hun ouders.

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Aanhoudingen na vlucht uit lijnbus in Tilburg

  Like

 4. Visje zegt:

  Wellicht haal ik nu het eea, “hier”!
  – over me af,
  -op dit blog?
  – maar voor mij zijn dit de “Werkelijke” asielzoekers,
  die ik graag wil bijstaan, als vrouw.

  mvg Visje

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Visje, u roep inderdaad wat af want uw reactie is zeer naïef. Hoeveel miljoenen vrouwen lopen er wel niet met een hoofddoek in Iran, en mogen alleen de vrouwen komen of ook hun kinderen waar dan weer jongens onder zitten. Miljoenen binnenhalen omdat u medelijden met die vrouwen hebt is werkelijk ontzettend dom.

   Laat ze maar mooi daar en hun eigen problemen oplossen. Er is door een deel van de bevolking destijds zelf gekozen voor deze theocratische staat en dan hebben ze de gevolgen er ook van.

   Like

   • Visje zegt:

    ik vind het best Petra, ik spreek vanuit mijn gevoel, en mijn overtuiging, ongeacht, dat mag u naïef vinden, maar ik voel medelijden met deze onderdrukte vrouwen, al worden zij gedomineerd door andere geïndoctrineerde vrouwen, dan nog, voel ik met hen onderdrukking mee, als vrouw,

    mvg visje

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Visje, als we met gevoel gaan regeren en geen verstand dan is Nederland verloren.

    Een hoofddoekje afdoen is nog geen ideologie verwerpen. Vrouwen die door hun vader zijn mishandeld zoeken vaak een man die dat ook doet want dat is voor hun bekend terrein en geeft hun zekerheid. Een vrouw wat haar hoofddoekje afzet zal de ideologie niet zomaar kunnen verwerpen want die ideologie geeft haar zekerheid.

    Wat is die overtuiging van u dan wel?

    Like

  • koddebeier zegt:

   Je heb nou éénmaal altijd mensen met een afwijking !

   Like

  • Jan zegt:

   Wordt wakker, er zijn geen vluchtelingen, slechts parasieten:
   Ex-Helfer: „Flüchtlinge“ forderten Markenware und Häuser

   Über Internet. Im Haus lebte etwa ein Iraker, der in Dubai seinen Job verlor. Er entführte (!) in Bagdad seine beiden Töchter und kam im Flüchtlingstross nach Österreich. Am Handy zeigte er mir, was ihm bei uns „zustehen müsse“: als Erwachsener mit 2 Kindern seien es 1.400 Euro pro Monat, sagte er.

   Wann kamen Ihnen die ersten Zweifel?

   Gleich nach einigen Monaten. Nach Ankunft der Familien gab es in den ersten vier Monaten 18 Zahnarzttermine. Dem folgten Frauenarzt, Hautarzt, Augenarzt. Da wurden viele Brillen verschrieben. Einer Mutter wollte eine schönere Fassung, ich sollte zahlen, was ich ablehnte. Kosten: 124 Euro.

   https://www.wochenblick.at/ex-helfer-fluechtlinge-forderten-markenware-und-haeuser/

   Like

   • Visje zegt:

    @ Petra, ik heb het enkel over jonge vrouwen, zonder kinderen, die in opstand komen, gooi alle mannelijke agressieve moslims uit de eu, maar maak plaats voor werkelijke behoeftigen, zoals deze jonge vrouwen, maar ik laat het hierbij, want net wat je zegt, zo kunnen we niet regeren, ik ben dan ook niet regerings bekwaam, maar heb nog wel mijn gevoelens van barmhartigheid, jegens zulke vrouwen, dat mag men naïef vinden, het zij zo, en verder ben ik op de hoogte van uw psychologische benaderingen, maar vind dat nogal generaliserend uit gedrukt, alsof het ’n wet van meden en perzen zou zijn.
    -mijn overtuiging wordt door mijn nickname uitgedrukt, als je begrijpt wat ik bedoel.

    mvg visje

    Like

 5. theresageissler zegt:

  Tja, dat ligt in het verlengde van “Het is maar een lapje stof.”
  Links heeft nooit anders gedaan, dan focussen op het rècht om hoofddoeken te dragen; over de dwáng hoor je ze nooit.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Visje… heel die Islam vertegenwoordigd de wet van de jungle…het recht van de sterkste Daar kan niemand verbetering in brengen .Vrouwen moeten luisteren en doen wat gezegd wordt onder de noemer van “Godsdienst” …moet er geen zand zijn ?

   Like

 6. Qvic zegt:

  De linkse hebben allemaal een hersenafwijking, die kunnen daarom niet normaal denken. Alles wat zij verzinnen c.q. propageren kan zo de prullenbak in. Daar zij net als de islamieten een beperkte denkvermogen hebben, voelen zij zich enigszins verbonden met elkaar. Maar zij zijn als ware de domste van de onderste plank en niet eens waardig zijn om hun eigen verzonnen rotzooi aan te horen c.q te lezen voor normaal denkende mensen. Dat is ook de redenen van waarom zij andersdenkende met stopwoordjes van alles beschuldigen en uit proberen te sluiten, om zo iedere discussie en/of kritische vragen uit de weg kunnen gaan. Want zij weten dat zij verliezen als het er op aan komt qua feiten en waarheden en geschiedenis. Zij zijn de meest hypocriete mensen die er maar bestaan, maar het ergste is dat zij dat niet eens zelf inzien of willen begrijpen dat zij zelf zo handelen. Zo ook dat zij ook nooit van hun eigen fouten leren, maar deze fouten ontelbaar keer herhalen en verwachten ook nog eens dat de uitkomsten verschillend zijn. Dat is het toppunt van dom zijn. Dat is de redenen dat echte linkse nooit tot inkeer komen, alleen hun dood kan hun stoppen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Qvic,…linksen zijn over het algemeen ook atheisten, dus bovenstaande klopt aardig, antifa schaar ik daar ook onder,…allemaal aanhangers van de evolutie van de bananenschil.

   Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Vanuit doorgeslagen vorm van relativisme is in het moderne linkse denken de opvatting gekristalliseerd dat alle culturen, ideologische opvattingen en religieuze inspiratiebronnen in principe gelijkwaardig aan elkaar zijnen dus zijn de cultuurvormen die de binnenstromende mensen massa’s met zich meebrengen.gelijkwaardig aan onze opvattingen,
  Daarom zullen -VOLGENS LINKS- Wij deze nieuwe bewoners de ruimte moeten gunnen die zij -op grond van onze veronderstelling- gewoon verdienen. Zij voegen nieuwe elementen toe aan onze samenleving en op grond daarvan noemt LINKS alles wat zij vertegenwoordigen een VERRIJKING.
  Uit de weerzinwekkende linkse reclameboodschap blijkt hoe links het orthodox- islamitische gedachtegoed dat schuilgaat achter het dragen van een hoofddoek door moslimvrouwen, in bescherming. neemt.
  Elke orthodoxe moslim geestelijke is daar een groot voorstander van.Vrouwen zouden die allemaal moeten dragen en -inderdaad- er zijn landen waar vrouwen die zo’n doek weigeren om te doen zwaar worden bestraf, zoals in Iran Net men daar vrouwen die een lesbische verhouding hebben met een vrouw vaak veroordeelt om te worden opgehangen (zie de tweede fotocollage!.)
  Dat links zich met die wereld verbindt is te walgelijk voor woorden. De verlinkste mens heeft elke vorm van objectief beoordelen allang verloren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  In elk geval zit er in de kop van groen-rode, linkse ‘deug-dwazen’ alleen maar beschimmeld zaagsel.

  Geliked door 2 people

 9. Aegolius cs zegt:

  Demografie man/vrouw in Iran loopt in de groep 20-30 wat achter. En zeker als de “Iranese heren der schepping” zich polygamisch huwelijk “verplicht” voorstellen. Dan zijn vrouwen wat dun verkrijgbaar en gelukkig helpt de koran de mannen, waarbij vrouwen tweede rangs zijn in het koran alsook het staats/huwelijksrecht . Het is de “plek” waar men het evolutieproces laat voltrekken.
  https://www.populationpyramid.net/nl/iran/2017/

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Geen dommer mens dan de linksmens,zonder enige kennis van zaken en over links door de geschiedenis heen (oa. Hitler, Mao, Pol Pot, Stalin waren ook links) blijven ze als een debiel links stemmen. LInks is een hersenafwijking !

  Like

 11. Klaas Dijkstra zegt:

  “Inheemse mensen kunnen zich niet aanpassen aan de multiculturele realiteit. Dat is wat er nu gebeurt en ze zouden moeten vertrekken. Iedereen die dit niet leuk vindt, zou weg moeten gaan, ”
  Dit zei de leider van de Arab-Europese Liga in Antwerpen, Dyab Abou Jahjah in een interview met het Nederlandse tijdschrift Society Quarterly, volgens een rapport over de islam versus Europa .

  Dit zijn – vanuit de mond van een Arabier – ongelooflijke woorden voor de autochtone bevolking. Stel je voor, aan de andere kant zou zo’n zin zijn gevallen van een Europeaan in een Arabisch land:
  “Saudi’s, voor wie de massale nederzetting van Saoedi-Arabië door Europeanen niet klopt, zouden moeten emigreren”

  Like

 12. Haksteeg Anton zegt:

  Dat land – iran – is met z’n ayatollah’s de bron van alle ellende in het Midden-Oosten en de ware hel voor vrouwen maar Mogherini voelde zich er thuis

  Like

 13. fleckie zegt:

  Wordt het niet eens tijd, dat. per partij ‘opgegeven’ wordt, hoeveel ‘islam-belijders’ in elke partij , zeker in het kader, ‘TOONAANGEVEND’ zijn?

  Like

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ fleckie 12 mei 2018 om 20:34:

  Goed idee fleckie! Maar ik denk dat ze takkie-ja zullen doen en dan weten we het nog niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s