Islamitische gevoelens gekwetst: Nu gaat ook de Duitse bierindustrie voor de islam door de knieën

Screenshot_172

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat moslims massaal hun beklag deden over de speciaal voor het wereldkampioenschap voetbal gemaakte bierdoppen, die de vlaggen van de 32 deelnemende landen toonden, ging de privébrouwerij Eichbaum uit Mannheim door de knieën. Ze bukte voor de islam en riep alle producten uit de supermarkten terug.

CompactOnline

Steen des aanstoots: de vlag van Saoedi-Arabië met zijn religieuze geloofsbekentenis (Sjahada): “Er bestaat geen andere god dan Allah, en Mohammed is zijn profeet.” Deze zou samen met alcohol zijn afgebeeld, aldus het massale protest. De belangrijkste uitspraak van de islam op een bier-dop naast de nationale vlag, die samen met deze tegelijk bij het vuil wordt gegooid? Dat kan niet.

Zoals algemeen bekend, is alcohol voor moslims streng haram, dus verboden. Daarom kan het gebeuren dat niet weinige van de hier nog niet zo lang levenden of nieuwkomers bij hun incidentele delicten verzachtende omstandigheden krijgen: die zouden ze namelijk begaan op grond van een per ongeluk teweeggebrachte toestand: ze hebben de alcohol gewoon met melk verwisseld. Dat kan een keer gebeuren wanneer men noch de taal noch het alfabet machtig is. De marketingleider van de brouwerij vernederde zichzelf dan ook op Facebook tegenover de “beste moslims” voor dit ongerief: “Mochten wij u onbedoeld beledigd hebben, dan vragen wij u officieel om excuses.” Desondanks of daarom kwam het bierfeest pas echt op gang – tot aan oproepen tot jihad toe.

Hoe we ons aan de islam onderwerpen, leest u hier:

“De discussie rondom de Saoedi-Arabische bierdoppen nam vormen aan die het kader van de vrije meningsuiting te buiten gingen”, deelde de brouwerij vrijdag mee. Want ook de woede over zo´n onderworpenheid veroorzaakte enorme ophef. Op advies van de politie en de verantwoordelijke Binnenlandse Veiligheidsdienst zou het haar bedoeling zijn verdere beledigingen te voorkomen. Daarom zou men hebben besloten om te stoppen met de productie van de bierdoppen.

Screenshot_173Niet alleen vrouwen zonder hoofddoek zijn een gevaar voor menig geloofsvolgeling en schaden de binnenlandse vrede: nu zijn het al simpele doppen op flessen. Daar moest zelfs de Binnenlandse Veiligheidsdienst aan te pas komen: geen wonder dat die geen mensen genoeg heeft om terroristen op te jagen.

Onmiskenbaar: de islam hoort bij Duitsland, want constante druppels – anti-alcoholische welteverstaan, als het zo doorgaat – hollen de steen uit. En onze vrijheden. Die worden met de toenemende dagelijkse lafheid en ontbrekende burgermoed uitgeleverd aan een ideologie die zichzelf steeds meer “rechten” toe-eigent – de rechten van de veroveraar.

Hier werd niet alleen de bier-dop verwijderd, maar tegelijkertijd onze liberale leefwijze. En bij alle tot nu toe al gedane concessies aan deze “religie”, die de aanspraak verheft van hegemonie en zich door middel van haar onbekommerde voortplantingspraktijk uitbreidt, blijft er in de toekomst ook niet veel meer over van ons “Reinheitsgebot”. Ook dat schaft zichzelf af. Om dat te voorkomen, zou men echter ook met inachtneming van alcoholische dranken in de toekomst helemaal af kunnen zien van religieuze gevoeligheden…

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Islamitische gevoelens gekwetst: Nu gaat ook de Duitse bierindustrie voor de islam door de knieën

 1. BertG. zegt:

  Als je mij een kwade dronk wil bezorgen, dan moet je mij een fles bier geven met een Arabische tekst erop.
  Hebben ze daar wel eens over na gedacht, dat je hier de mensen beslist geen plezier mee doet.

  Geliked door 2 people

 2. dutchess43 zegt:

  Gloeiende…. gloeiende… gloeiende… ( de rest slik ik maar in)
  Op de knieën voor mossels over een bierdopje, kan het nòg gekker? Die moeten van allah toch de alcohol laten staan, wat maakt het dan uit wat er op een bierflesjes dop staat?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vandaag zijn er bierdoppen toegevoegd aan de enorme lijst met ‘gevoeligheden richting de islam’, en morgen zijn er wellicht opnieuw zaken te melden die bij moslims niet door de beugel kunnen, want…belediging van allah en zijn nep-profeet.
  Wanneer keert het tij en krijgen de Duitsers maling aan deze absurde overheersing? Het gaat van kwaad naar erger, en als dit niet stopt is terugkeer naar het Duitsland van weleer nooit meer mogelijk.

  Dit bericht zal menige Duitser zeer boos maken. Want kom bij Duitsers niet aan hun bier. Nu gaat het dan wel over de dop op het flesje, maar dit gaat beslist een gevolg krijgen.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Een beetje erg onnozel, dit hadden ze vantevoren kunnen weten.
  Hopelijk heeft dit ze voor altijd uit hun lala-multi-culti-extase laten ontwaken?

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Dat was eigenlijk ook zo ongeveer mijn eerste gedachte; welke grappenmaker zou dit bedacht kunnen hebben? Je had er vergif op kunnen innemen dat dit gedonder zou geven. D.w.z. iedereen die wel op de hoogte is van deze vergiftigde ideologie. Dat was diegene die dit verzonnen heeft, dus overduidelijk niet of misschien juist wel; slechte reclame is immers ook reclame… (-;

   Like

 5. Steven zegt:

  Heeft de Duitse regering er ook al SCHANDE over gesproken?
  Zijn de LINKSE advocaten al in de weer om er een FIKSE schadeclaim uit te halen?
  Zijn hierover al nieuwe wetten van kracht?
  Is het in het Duitse Journaal aan de man gebracht over deze racistische daad?

  Like

 6. Wakeupkitty zegt:

  Gezien soort bij soort klit en soort gewoon zuipt ook in eigen land moeten we de bierbrouwer maar boycotten.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Zag laatst bij toeval dat in de al 50 jaar draaiende soap ‘Lindenstrasse’ op Duitsland 1 ook al arabisch gesproken werd / wordt, met ondertiteling in het Duits! Voor de liefhebben hier een YT’tje over de opgefokte multi-kulti in Duitsland. ‘k Heb niks tegen de spontane vermenging van soorten, maar dit is werkelijk te debiel voor woorden. Een met veel bloed-zweet-tranen opgebouwde cultuur wordt in een halve decennia verkloot. Hoezo heb je het beste voor met je nageslacht!

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   In elk geval heeft “Lisa” datgene voor elkaar gekregen, waarvoor ze zich in een andere aflevering tot de islam wou bekeren: Zij en haar (overigens als sympathiek en seculier voorgestelde Turk ‘voor-wie-het-allemaal-niet-eens-zonodig-hoeft’, zijn getrouwd.
   (Al werd die aflevering niet hier behandeld, maar op het Mannheimer-blog, en ook nog op Fenixx.)

   Like

 8. koosv8 zegt:

  Die burgermoed waar men het over heeft die komt er niet zolang de portemonnee nog enigzins gevuld is. En tot die tijd is degene die wel durft en zich uitspreekt over dergelijke onderwerpen een xenofobe racistische rechtse idioot die er niets van snapt natuurlijk!

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Ik vraag mij wel af hoe massaal er geprotesteerd er is door de moslims of door de linkse terreur brigades.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Iedereen gaat op de knieen voor de islam , behalve ik ! en de lezers , reactieschrijvers en symphatisanten van E.J. Bron….. het begin van de verlossing , In de eerste oorlogsjaren was het aantal verzetstrijders ook niet talrijk De ” menschen” vooral de linkse geestelijk misdeelden moeten aan de lijve ondervinden wat voor achterlijke troep zij ssteunen

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Feitelijk is het nu al TE LAAT.
   Ook al zouden ze de grenzen dichtgooien, ook dan gaan we ten onder aan de geboortecijfers. Het enige wat de omvolking nog zou kunnen tegenhouden is massaal allochtonen het land uit schoppen, 1 of 2 kinds politiek voeren (maar ja..dan nemen ze allemaal 4 vrouwen)….maar dat gaat (helaas) nooit gebeuren!
   Ik ben er al van overtuigd dat NL allochtonen binnen laat komen zonder dat de gewone burger daar weet van krijgt. Nederlanders zijn over het algemeen achterbaks klote volk.. kijk maar naar de politiek!

   Like

 11. Heer M zegt:

  Er zijn Arabische landen waar ze wijn en bier maken. Laten ze eerst eens in hun eigen keuken kijken. Voordat ze zich weer met Europa bemoeien.

  Like

 12. Er is er maar een god en dat is moederaarde zij is de ware zij geeft en neemt.
  Water aarde lucht vuur de vierelementen/bouwstenen van het leven maar ook van de dood.
  ..
  Waar maken de mensen zich druk om eigenlijk bestaan er geen grenzen en geloven allemaal verzonnen de mens.
  Er was een knal in de beginnen en toen was er de planeet moederaarde met nog helemaal niks.
  Langzaam kwam zij tot leven en ontstond er het leven en naar miljoenen jaar waren er de planten de natuur dieren en als laatst de mens en als was goed. Tot hij het schrijven ontdekt en toen begon het liegen en bedriegen en vonden ze het zo genaamde geloof uit. En toen kwam er iemand op het idee hee hier kunnen we fijn de mensen mee onder drukken en tot slaaf maken en dat was het einde van de wereldse vrede toen kwamen de geloven en grenzen gewoon om de rest te onderdrukken niks meer niks minder.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Peter Merlijn Schols

   Tot nu toe heeft nog nooit iemand mij kunnen vertellen wat ‘die knal’ veroorzaakt heeft. Iets knalt niet zonder reden.
   Dus na ‘de knal’ ontstond er leven, en na miljoenen jaren waren er de natuur, de dieren en als laatste de mens.
   Wat hebben de laatstgenoemde groepen eigenlijk nog met ‘die knal’ te maken?

   NIETS!

   En toen…..en toen…..en toen…..kwam er een olifant met een hele lange snuit, en die blies dit zelfverzonnen verhaaltje zomaar uit.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Peter.
   Leuke reactie.
   Je schrijft “er was een knal in den beginnen….”
   Hoe kan er een “beginnen” zijn als het heelal en alles wat er in ronddraait eeuwig is.
   Voorts kwam de mens er als laatste en alles was goed.
   Wie zegt dat de mens als laatste kwam?
   De mens is ontstaan op de planeet aarde, kan verdwijnen om plaats te maken voor andere levensvormen.
   Er bestaat geen tijd.
   Dat moet je toch weten.
   Tijd is ’n uitvinding van de mens om alles ’n plek te geven.
   Het schrift is niet de bron van het liegen en bedriegen.
   Kortweg: Er is geen begin en geen einde en er bestaat geen tijd.
   Als je ’n ruimtevaartuig de ruimte in stuurt en het komt volgens ons tijdsysteem na 100 jaar terug is er geen 100 jaar verlopen maar het bestaande leven is doodgewoon verder geëvolueerd.
   Alles is dus vloeiend, er is geen klok die seconden wegtikt.
   De reden dat wij dood gaan is omdat onze energie afneemt en daardoor ons menselijke mechanisme het laat afweten.
   Dat is de enige reden.
   Kan ook in nanoseconden gebeuren.
   De laatste ontdekking die de mens, voor zijn totale ondergang, zal doen is het in de buurt komen van de bron van het leven.
   Daarna zal alles anders worden.
   Wij gebruiken in de meeste gevallen nog geen 10% van onze hersencapaciteit.
   Op het moment dat wij de mogelijkheid zullen hebben (en dat moment gaat onverbiddelijk komen) om méér hersencapaciteit te gaan gebruiken zullen wij op een gegeven moment een kritische grens overschrijden en overgaan in een totaal andere materie.

   Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  In Vlaanderen is er een meningsverschil om de moslims om de moslims niet voor het hoofd te stoten voor wat betreft de namen van het bier ….Zo zou “Stella Artois” een nieuwe naam krijgen
  “Allah Artois”….Jupiler zou “Jupiler Akbar”

  Like

 14. Wolf zegt:

  Duitsland is afgeschreven.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Ik begrijp niet dat niemand er een probleem mee heeft om een fles bier op te tafel te zetten met een arabische vlag er op.
  Is dat ook niet en vorm van zelf islamisering, zodat het vast went.

  Geliked door 1 persoon

 16. Thom zegt:

  Het is gewoon buigen voor de Moslim Broeders.
  40 jaar geleden kon je je in Turkije compleet lens zuip[en aan het bier en de raki (een soort ouzo) en nou mag er geen Arabische vlag meer op een bierdopje. Daar zitten salafisten achter.

  Geliked door 1 persoon

 17. guusvelraeds zegt:

  Niet voor het een of ander maar ik ben blij dat deze walgelijke dop terug geroepen wordt. What the fuck terug geroepen, hij had niet eens mogen verschijnen.

  Geliked door 2 people

 18. M. zegt:

  Aan mensen die je land willen en moeten veroveren van hun politieke ideologie moet je geen strobreed toegeven anders geef je letterlijk je vrijheid weg.
  Dus dan weet u wat uw regering aan het doen is.
  Uw vrijheid weggeven.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus als heineken bedenkt om stukken uit de koran op een bier flesje te zetten, en ze hebben daar een probleem mee, dan moeten wij dus gewoon bier blijven kopen met koran teksten er op.
   Omdat we niet moeten toegeven.

   Want dat is ook wat op die vlag staat, een bekering tekst.

   Like

 19. Pingback: Word eindelijk nuchter, jullie tolerantie-bezopen linksen! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s