Top-officials die zeggen dat criminaliteit vier keer zo hoog is, moeten vertrekken

Screenshot_188

Met dit soort bekende gefotoshopte plaatjes wordt geprotesteerd tegen het bagatelliseren en negeren van de extreem toegenomen migrantencriminaliteit. in West-Europa. 

(Door: “Xander”)

Migranten gemiddeld 7,5 x vaker betrokken bij criminaliteit dan autochtonen – In 5 jaar tijd 9 x zoveel zedenmisdrijven door migranten

In zowel Nederland als Duitsland berichtten de media de afgelopen week dat de criminaliteit gedaald is naar het niveau van de jaren ’80 (ons land) of begin jaren ’90 (Duitsland). Tussen neus en lippen door werd in het nieuws wel toegegeven dat het om geregistreerde criminaliteit gaat, en ‘niet van alle’ misdaden aangifte wordt gedaan. Dat werd vervolgens gelijk gebagatelliseerd, maar aan de overkant van de grens konden sommige top-officials zoveel leugens en propaganda niet langer verdragen en deden er hun mond over open, zoals de voorzitter van de Duitse Bond van Rechercheurs. Nadat hij had gezegd dat het werkelijke aantal misdrijven vier keer hoger is dan de officiële cijfers, kon hij echter meteen vertrekken.

Lees verder>>>
(h/t “Steven”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Top-officials die zeggen dat criminaliteit vier keer zo hoog is, moeten vertrekken

 1. Haksteeg Anton zegt:

  En mede daarom MOET de toevloed van dat “volk” (het zijn geen immigranten maar meestal misdadigers) gestopt worden. “Nederland let op uw zaak” want mede dankzij deze regering dreigt het land verlopren te gaan. Ga uit de E.U. en sluit de grenzen en ik denk dat Dhr. Wilders een betere, veel betere leider is dan wat er nu zit.

  Like

  • Steven zegt:

   Het grootste PROBLEEM is dat men er ook op aanstuurt dat Nederland en de rest van Europa verloren gaat. Het is PURE OPZET.
   Men weet heus de uitwerking wel van wat er nu aan het gebeuren is.

   Geliked door 3 people

 2. Guardiaangel zegt:

  Ook dit SLOOPKABINET moet vertrekken, want die hebben de laatste jaren niets anders dan leugens over het migrantenbeleid verspreid en de burgers bedrogen. Het kost ons nog steeds handen vol geld en het zal geld blijven kosten.
  Let op, de komende begroting komen ze ineens miljarden te kort. De belasting moet heel hard worden aangepakt. De plannen voor 2019 om dit te verbeteren zullen niet gehaald worden en zal heel veel kosten. Het moderniseren van het leger met de paar miljard is niet genoeg, er zal veel meer bij moeten. De woningnood sociale woningen moet veel harder gebouwd worden om de achterstand in te halen. Het plan om het Europese leger snel te verplaatsen moeten veel bruggen en spoorlijnen/laadperrons aangepast worden. Onderwijs moeten miljoenen extra krijgen om opgelopen schade te herstellen. Het gaat goed zegt Rutte III, hij zal zich nu zwaar verslikken en de miljarden die te kort gaan komen zal snel blijken.
  Nog meer migranten binnenhalen …….dat is de doodslag voor de begroting.
  Benieuwd wat ze binnenkort hierover gaan zeggen.

  Geliked door 4 people

 3. Eva110 zegt:

  Tuurlijk, mensen moeten in de waan gelaten worden dat terwijl de vogels hun eitjes leggen en de merels zingen alles prima verloopt en er helemaal geen gevaar bestaat dat de misdaad welig tiert.
  Ik kan me de tijd ook nog herinneren dat je geschokt was als er in de krant stond dat er iemand vermoord was, tegenwoordig ben je verbaasd als er geen berichten over moorden worden gemeld,
  Degene die het waagt om de werkelijkheid naar buiten te brengen kan rekenen dat hij of zij uit dankbaarheid word beschuldigd van fraude of iets anders, is z,n baan kwijt en komt nergens meer aan de bak.
  Als je een gezin hebt met opgroeiende kinderen kan ik me voorstellen dat je in dat soort gevallen zeer terughoudend bent, want het vergt veel moed om ondanks alles toch de waarheid te vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eva110 zegt:

  Natuurlijk, de droom van een welvarend vredelievend land waar alleen zo nu en dan een verwarde man iets raars doet moet in stand gehouden worden.
  Mocht je het in de hoofd halen om uit de school te klappen en de waarheid aan het licht te brengen word je beschuldigd van fraude of andere zaken, je bent je baan kwijt en komt nergens meer aan de bak.
  Het vergt veel moed om voor de waarheid uit te komen terwijl je weet dat het zwaard van Damocles boven je hoofd hangt, vooral als je ook nog een gezin hebt met opgroeiende kinderen waar je voor moet zorgen.
  Dus……. we nemen geen aangiftes op, bagitaliseren alles en stellen de cijfers naar beneden bij zodat op de enkele verwarde man na alles onder de pet blijft.
  Ik kan me de tijd nog herinneren dat je oprecht geschokt was als er in de krant stond dat er iemand vermoord was, tegenwoordig ben je haast verbaasd als er niet gemoord, gekopschopt, gestoken of verkracht is, maar we mogen ons gelukkig prijzen want de criminaliteit is gedaald.

  Geliked door 1 persoon

 5. renato zegt:

  Benieuwd wanneer de eerste landverrader wordt geneutraliseerd……

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  We leven in een wereld waarin de leugen regeert, en waar de waarheid als leugen bestempeld word. En wee degene die de waarheid probeert te verkondigen. Hij zal als een misdadiger behandeld worden. Zoals het volgende gezegde, dat ik heel toepasselijk omdraaide. Als is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaald hem wel….Zelfs de oudere generatie, waar ik ook toe behoor, zullen de ellende van de Sharia nog eens gaan meemaken….

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Precies zoals je het schrijft…
   En er komt ook nog wel een moment waar mensen straks de straat niet meer op durven of gewoon aan huis (als u blank bent uiteraard) bezocht gaan worden door het ‘uitstervende beschermde soort’ om u van uw waardevolle spullen te ontdoen, of gewoon even langs komen om op z’n allochtoons te zeggen, te ‘chillen’

   Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Twijfel zaaien, twijfel zaaien onder de burger. Wie heeft er nu gelijk. Vaak genoeg herhalen dat de criminaliteit dalende is dat is de truck.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Off topic,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/onderzoek-nederland-is-een-van-de-minst-racistische-landen-van-europa/#comment-844185
  Onderzoek: Nederland is één van de MINST racistische landen van Europa
  En waarschijnlijk zelfs ter wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s