Bonusquote: Dit zijn de gruwelen die teruggekeerde Syrië-strijders kunnen aanrichten

Screenshot_210

(Door: Bert Brussen)

Of u terugkeer-jihadi’s als ‘verloren zonen’ de hand wil reiken en de andere wang wil toekeren

“De vader, die Dita Sopriyanto heette, stouwde explosieven in zijn auto. Met die auto bracht hij eerst zijn vrouw en hun twee dochters van 12 en 9 jaar naar de protestantse kerk, waar zij zich later zouden opblazen. Zelf reed hij naar een kerk van de Pinkstergemeente waar hij zijn auto tot ontploffing bracht. Hun twee zoons waren met de motor naar de katholieke Santa Mariakerk gegaan met rugzakken vol explosieven.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Indonesië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken, sarcasme, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bonusquote: Dit zijn de gruwelen die teruggekeerde Syrië-strijders kunnen aanrichten

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ‘Dit heeft niets met godsdienst te maken. Er bestaat geen godsdienst die dit soort terrorisme goedkeurt.’”

  Tja, wat moet ie anders zeggen in het grootste islamitische land ter wereld. Er bestaat een ideologie die dit goedkeurt?

  Like

 2. Johan zegt:

  Typisch een familie met allemaal korte lontjes.

  Like

 3. Johan zegt:

  Het is triest, dat die linkse malloten hier in Nederland in koor roepen, dat het toch vooral zo zielig is voor al die IS-kindertjes, wanneer die in Syrië moeten blijven.
  Kom nou zeg ! Het is geen uitstapje naar de Efteling, waarbij na afloop iedereen weer naar huis terugkeert.
  Hier is wel degelijk iets anders aan de hand. Laat die families nooit, maar dan ook nooit meer Nederland binnen. We moeten ook stoppen met de onzin, dat het automatisch ‘Nederlanders’ zijn omdat ze een Nederlands paspoort hebben. Als dat zo is, is ergens een grote vergissing begaan en moet onmiddellijk de wet aangepast worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Guardiaangel zegt:

  Als zulke lieden toch onverhoopt in Nederland aankomen, asiel vragen, dan mogen ze niet meer worden uitgezet, dankzij Timmermans, Juncker en nog wat geboefte achter de schermen van Brussel Eu. Er is niet alleen iets mis gegaan, er is een heel smerig spel gaande om Europa kapot te maken. En er moet een sniper opstaan om die S o rr o s om te leggen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  De hele familie is dus INTOLERANT en RACISTISCH.
  Maar dit soort racisme is dan wel weer Oké….we maken ons liever druk om ZWARTE PIET en Hassan die geen Boergemeester mag worden!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Het is de nachtmerrie van elke ouder: een Weens meisje van 7 jaar oud was vrijdag aan het spelen op de binnenplaats van het appartementsgebouw waar ze woonde, toen ze plots verdween. Niemand had iets gezien of gehoord. Tot huisvuilophalers gisteren haar lijkje terugvonden in een afvalcontainer van het gebouw.
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/oostenrijk-in-shock-na-moord-op-7-jarig-meisje-doodgestoken-en-in-container-gedumpt~a68afbdc/

  Like

 8. A Ruygrok zegt:

  Nog niet zo heel lang geleden gingen Papa’s met hun gezin gezellig naar een Dierentuin of Picknicken met tassen vol lekkers voor een mooie dag…, maar nu krijgen we papa’s die gezellig met het hele gezin en tassen vol bommen er op uittrekken voor een explosieve moord en zelfmoord safari…, het wordt wel erg verward, zo…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s