Gij zult verzwijgen

Screenshot_211

(Door: Awi Cohen)

Hieronder volgen tien taboes die de linkse politiek-correcte media hanteren als het om het Arabisch-Israëlische conflict gaat. Het zijn essentiële feiten rondom dit conflict die stelselmatig worden verzwegen. Over Israël wordt daarom voortdurend te negatief bericht.

Het is een trieste constatering bij het 70-jarig bestaan van Israël. Want Israël heeft juist – ondanks de tegenwerking van haar omgeving – een enorme en unieke prestatie geleverd met haar economie, cultuur en wetenschap. En dat voor een land dat voor een groot deel is opgebouwd door vluchtelingen uit de hele wereld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Palestijnen", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gij zult verzwijgen

 1. Perfide Albion zegt:

  Er kleeft Joods bloed aan de handen van Rutte en al die anderen die Hamas en Fatah voorzien van financiële middelen. Laten we dat nooit vergeten…

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Ja, maar niet alleen Joods bloed, ook dat van de Nederlanders nu en in de nabije toekomst en dat van andere EU bewoners.

   Geliked door 3 people

  • ReaGluurder zegt:

   Jááááaááááaá, dat Kutvolk dat wij hier de afgelopen decennia op Het Binnenhof / Brussel hebben gehad is medeschuldig aan alle ellende in het Midden-Oosten en in W-Europa! Je eigen woonomgeving slopen en nog geld toekrijgen ook! De tunnels richting Israel zijn medegefinancierd door ONZE CENTEN. Geen spat respect kan ik nog opbrengen voor die Meuk in Den Haag / Brussel! Vraag het de Groningers!

   Geliked door 1 persoon

 2. Visje zegt:

  “citaat: Conclusie
  Realiseert u zich dat u deze aantoonbare feiten zelden of nooit bent tegenkomen in de berichtgeving?
  En dat dit heel triest is? Want deze feiten maken duidelijk waarom het conflict onoplosbaar is gebleken.”

  -Amen.

  Like

 3. christdus zegt:

  VOOR Israel en het Joodse Volk , TEGEN palestijnen en die kut-iSSlam , zo lang als ik
  mag leven !

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Inderdaad, Perfide Albion!
  Dat bloed is permanent aan de handen van de politiek correcte leiders gaan kleven toen zij in 1975 Europa verkochten aan de islamitische, Arabische, wereld in ruil voor olie- en geldstromen, richting Europa.
  Daardoor kreeg het islamitische denken blijvend greep op de ideeënwereld van Europa. En wij weten maar al te goed dat de islam Jodenhaat aanleert bij haar volgelingen, die inmiddels met miljoenen in Europa wonen.
  De Europese leiders willen niet inzien dat de link tussen islam en Jodenhaat bestaat. Dat wordt STELSELMATIG verzwegen. Het gevolg is dan ook dat de toenemende Jodenhaat in Europa zelf niet met wortel en tak wordt uitgeroeid en dat een perfide vorm van maskering van deze haat- de ongefundeerde ,onrechtvaardige kritiek op de Staat Israël- gewoon blijft aanhouden . Dit getreiter van een land dat zich dag na dag tegen totale vernietiging moet te weer stellen heeft tot gevolg dat ook de Joden in Israël steeds onder druk staan.
  Het bovenstaande artikel bevat informatie die iedereen zich echt eigen moet maken.

  Ik herhaal maar eens een tekst op een sticker dat automobilisten in Nederland destijds op hun auto’s konden plakken tijdens de Israëlisch-Arabische oorlog uit 1967:
  ”IK STA ACHTER ISRAËL !”

  Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   Het is mij een raadsel hoe een fatsoenlijk mens niet achter Israël kan staan, Alleen antisemieten steunen die smerige islamieten en hun Jodenhaat.

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Op de EU staatspropaganda kanalen in het “nieuws”.

  https://nos.nl/artikel/2231757-massaal-palestijns-protest-bij-grens-gaza-israel-16-doden-en-500-gewonden.html

  Een druppel op een gloeiende plaat. De “Palestijnse” gebieden hebben de hoogste geboortecijfers ter wereld.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Gij zult verzwijgen, liegen èn bedriegen…Hèt gebod van de links zogenaamd correcte mensen. Uhhh; politiek-correcten. Dwazen, zijn het allemaal!!! Ben de leugens over Israel spuugzat!!! Vrijwel niemand weet meer wat juist is en wat nu bedrog is. Israel lééft vóórt en is niet klein te krijgen. “Pech, voor de politieke imbecielen”!!! Blij dat ‘k dit land vrij goed ken en weet dat het westen een intense jaloezie/háát heeft ontwikkeld, jegens deze mediterrane democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s