Jonge AfD Stuttgart: Vreedzame demonstratie tegen DITIB-moskee in Feuerbach

Screenshot_206

(Vertaling: E.J. Bron)

Stuttgart – De Junge Alternatieve (JA, jongerenafdeling van de AfD) Stuttgart hield zaterdag haar manifestatie tegen de DITIB-moskee en de radicale islam in het Groene bolwerk Stuttgart. Het was de eerste demonstratie van de JA en de AfD in de links-groen gedomineerde stad, maar het zal niet de laatste geweest zijn: “We zijn gekomen om te blijven – nu ook in de straten van Stuttgart! Vandaag met ongeveer 120 deelnemers, weldra vast en zeker met duidelijk meer…”, aldus de JA vol vertrouwen.

Screenshot_208Zoals “Jouwatch” berichtte, had de stad Stuttgart geprobeerd de demonstratie in Stuttgart-Feuerbach te verbieden en in plaats daarvan een plek in Zuffenhausen aangewezen. De motivering: Men zou een afweging hebben moeten maken en “bij wijze van uitzondering” de godsdienstvrijheid voorrang hebben moeten geven boven de vrijheid van vergadering. De Junge Alternative had vrijdag via een kort geding bij de rechtbank kunnen afdwingen dat de demonstratie toch in Feurbach mocht plaatsvinden.

Onder het motto “DITIB stoppen – Duitsland redden” waren zaterdag vooraanstaande sprekers van de AfD bij de demonstratie aanwezig: de deelstaatparlementariër Dr. Christina Baum, de parlementariër Thomas Seitz en onze AfD-voorzitter van Baden-Württemberg Ralf Özkara en Reimond Hoffmann van de AfD als vertegenwoordiger van de Junge Alternative.

Screenshot_207

Volgens informatie van de politie – bij wie de organisatoren zich bedankten voor haar uitstekende werk – kwamen er tot 350 anti-demonstranten bijeen. Twee personen uit het linkse spectrum werden opgepakt, omdat de politie messen bij hen vond, aldus de “Stuttgarter Zeitung”.

“De anti-demonstranten, opnieuw een armzalige mengeling van betermenschen en Antifa-relschoppers, werden goed in bedwang gehouden”, aldus de JA, die vaststelde: “We zijn nu in het straatbeeld aangekomen, ook buiten verkiezingstijd. En dat is goed!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jonge AfD Stuttgart: Vreedzame demonstratie tegen DITIB-moskee in Feuerbach

 1. guusvelraeds zegt:

  Wie op straat de baas is wordt ook de baas in het parlement. De nationaal socialisten wisten dat en handelden ernaar met hun SA troepen. Het hedendaags links groen bezoedelde deel van het politiek bedrijf weet dat ook. Zij hebben hun buitenparlementaire proxy Antifa en ander autonoom gespuis. De Antifa’s worden via versluierde subsidies door voornamelijk de links partijen in stand gehouden om intimiderend te strijden tegen vermeend extreem rechts. De main stream media vormen hierbij een extra steun in de rug. De tegen demonstratie’s zijn niet spontaan maar worden keer op keer gecoördineerd vanuit het zittende politiek machtscentrum.

  http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/wie-die-antifa-mit-steuergeldern-gefoerdert-wird.html

  Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  gewelddadig links was weer lekker bezig

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Soms ben ik wel eens geneigd om Stuttgart te verwarren met Sittard daar in de laatstgenoemde stad ook een aantal jaren geleden links- en rechtsextremisten op het station opdoken om daar heibel met elkaar te schoppen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s