Macron en Merkel roepen op tot EU-integratie ‘op volle kracht’. Brussel belooft plechtig dat zij geen verzet tegen migrantenquota zal toelaten

Screenshot_203

Emmanuel Macron en Angela Merkel.

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Emmanuel Macron heeft een hechtere en snellere integratie van de EU tot een superstaat geëist, in een toespraak waarin hij beloofde “niets toe te geven” aan conservatieve leden uit Oost-Europa, die geloven in een Europa van sterke naties.

Breitbart

Toen hij in Aken sprak, waar hij dit jaar de pro-EU Karel de Grote prijs ontving ‘als erkenning voor zijn visie op een nieuw Europa’ en zijn ‘vastberaden opstelling’ tegen het nationalisme, drong de Franse president er bij Brussel op aan de monetaire unie op volle kracht voort te zetten en een gemeenschappelijk buitenlands beleid en defensiestrategie voor het hele blok tot stand te brengen.

Terwijl Macron de “muziek van het nationalisme, die overal in Europa weerklinkt”, veroordeelde, riep hij de eurofielen, die meer macht in Brussel geconcentreerd willen zien, op om “met volle kracht en zo snel mogelijk vooruit te gaan”, met plannen voor integratie om de “duidelijke stemmen van nationalisten en demagogen” tot zwijgen te brengen.

“Prikkeldraad verschijnt opnieuw overal in Europa, ook in de hoofden”, waarschuwde de Franse leider en hij verklaarde dat hij “niets zou toegeven” in het gevecht met Hongarije en Polen over zogenaamde EU-waarden, zo meldt “Politico”.

Met het voordragen van Macron voor de prijs van dit jaar keurde Angela Merkel de visie van de voormalige investeringsbankier voor Europa goed en zij verklaarde: “We komen uit verschillende politieke kampen, maar we hebben een gemeenschappelijke basis en dat is de betovering van Europa”.

De Duitse bondskanselier herhaalde ook eerdere oproepen voor een nieuw migratiebeleid van de EU op basis van “solidariteit” in het hele blok en zij hield vol dat het sluiten van de grens voor mensen uit de Derde Wereld “geen oplossing” is.

Terwijl zij de EU-leiders opriep “het Europese stelsel van waarden … de waardigheid van elk individu, kortom alles wat de Europese identiteit vormt” te beschermen, waarschuwde Merkel dat het blok alles zou moeten doen om te waken voor “bekrompen, achterlijk aandoend nationalisme en autoritaire aanvechtingen”.

Op dezelfde dag gebruikte de Hongaarse premier Viktor Orbán zijn inaugurele rede in Boedapest om de EU-superstaat, gepland door Frankrijk en Duitsland, aan de kaak te stellen als een “nachtmerrie”.

“De Europese Unie moet fungeren als een bondgenootschap van vrije naties en haar waanvoorstellingen van een Verenigde Staten van Europa opgeven”, zei hij en hij beloofde plechtig zich te verzetten tegen massale migratie, die de desintegratie van de natiestaten en de oprichting van een enkele “open samenleving”, geregeerd vanuit Brussel, tot doel heeft, waarvoor hij waarschuwde.

Eerdere winnaars van de Karel de Grote prijs, die wordt toegekend voor inspanningen om de integratie in de EU te bevorderen, waren Tony Blair, Henry Kissinger, Bill Clinton en Angela Merkel zelf.

Paus Franciscus – die in 2016 zelf de prijs ontving – gebruikte zijn aanvaardingstoespraak om zijn visie te schetsen van een Europa zonder grenzen, dat een onbeperkt aantal Derde Wereld- migranten zou verwelkomen en omarmen.

Terwijl hij vaststelde dat de grondleggers van het blok “voorbodes van vrede en profeten van de toekomst” waren, gaf hij te kennen dat hun visie op Europa het continent zou moeten inspireren “om bruggen te bouwen en muren af te breken”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Immigratie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

107 reacties op Macron en Merkel roepen op tot EU-integratie ‘op volle kracht’. Brussel belooft plechtig dat zij geen verzet tegen migrantenquota zal toelaten

 1. Jules Vismale zegt:

  Bedenk echter wel, Merkel en Macron: “Hoogmoed komt immers voor de val!”

  Like

  • koddebeier zegt:

   Graag heel snel, voordat Europa onleefbaar is geworden !!

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Met de Ceaucescus liep het ook niet goed af

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   HOOGMOED ? ?

   Wat uit artikel niet goed blijkt is de Hoogmoed
   van Macron !
   Ook van Merkel ?
   Maar ik denk dat ook héél veel Nederlandse politici daarmee zijn behept.
   * * *

   MACRON,
   “Hij denkt dat hij Jesus is, maar hij is nochtans Judas”.

   ( voor de ongelovigen…………….Judas [Iskariot ] was een van de Apostelen die Jezus
   heeft verraden. )

   Geliked door 3 people

   • Jules Vismale zegt:

    Ik ken de naam van een bloeddorstige en hoogmoedige tiran die nog vele duizenden malen erger was dan Judas Iskariot en gelijk aan Adolf Hitler en Winston Churchill (en dus ook Merkel en Macron) eveneens een Verenigd Europa wilde waar zij geen van drieën ooit in slaagden! En dat zelfs een atheïst, genaamd Jozef Stalin!
    Want ik zou bij God niet weten wat er zo fascinerend is om te vermelden over Jozef Stalin! Dat vreselijke Georgische serpent heeft in de 20ste eeuw zeker tientallen miljoenen Russen, Oekraïners, Kaukasiërs, Tartaren, Wit-Russen, Balten, Volksduitsers, joden e.v.a. vernietigd door massamoorden, deportaties, collectivisaties, oorlogen en kunstmatige hongersnoden!
    Hij doet me zelfs erg denken aan de opgenoemde Judas Iskariot die Jezus verraden zijn meester voor 30 stuks van zilver met als enige verschil dat Stalin het gehele Russische volk in 1941 naar Adolf Hitler, in ruil voor miljoenen tonnen graan, olie, ijzererts verraden , katoen, hout, etc. en het lijkt mij veel verstandiger aan zowat Stalin met een rood potlood een “fascinerend” stuk over de besnorde tiran te schrijven! Ik denk dat hij vaak veel erger was dan Hitler!

    Like

 2. Sabeltant zegt:

  Daar staan ze, de nieuwe nazi’s.

  Geliked door 5 people

 3. louis-portugal zegt:

  Sorry Wachteres en Henk V. na ” de betovering van Europa” ben ik gestopt met lezen.
  Ik kan dat soort onzin niet meer verdragen.
  Uiteraard niet jullie schuld.
  Idd, is Europa betoverd maar in zeer negetieve zin en reken maar dat het met Macronie en Merkel nog veel “mooier”, dus erger wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Onzin, Louis-portugal? Ze spreken duideijk uit, wat wij al lang vermoedden.

   Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   Beste Louis, kinderen zijn gek op M&M maar ik moet er van kotsen, ik bedoel uiteraard die M&M uit Frankrijk en Duitsland.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Betovering in zeer negatieve zin is precies wat dit artikel probeert duidelijk te maken, Louis! De onzin die Macron en Merkel uitslaan is inderdaad niet meer te harden, wanneer je hun gezwam vergelijkt met de werkelijke uitkomst van hun duistere politiek.
   Dit satanische duo draait alle gangbare betekenissen van woorden volledig om.
   Maar wat zij zeggen is voor iedere goede verstaander glashelder. Zij willen Europa volledig slopen, afbreken tot aan de grond , alle verworvenheden die we hebben bewerkstelligd te grabbel gooien en onze bevolkingen vermengen met massa’s Afrikanen en lieden uit het Midden Oosten. De meeste binnenkomers zijn moslims..
   Alle deze OPGELEGDE veranderingen worden door Macron en Merkel gepresenteerd als VERRIJKINGEN en middelen om de democratie,vrede en welvaart te bevorderen.
   Wij zullen niet meer toekunnen met ach en wee roepen.
   Dit criminele tuig dat ons dit allemaal wil aandoen MOET worden gestopt en met bracht van hun plaats verdreven, gearresteerd en berecht voor hoogverraad.
   Mijn inziens was Hitler een koorknaap vergeleken bij de mensen die ons zo willen beroven van ONS ERFGOED, van ONZE IDENTITEIT.

   De Hongaren hebben gelijk: OP naar de vernietiging van deze EU. Tijd voor een Europa van bevriende, sterke vaderlanden!

   Alleen zo’n toekomst kan ons welzijn veilig stellen.

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Kan men ‘die verrijkte’ binnendringende koppensnellers niet de weg vertellen/ wijzen naar de sprookjesvertellers( zijn moslems toch zot op) MACRON en MERKEL? ‘En ter ‘waardering’ bivakkeren blijven ‘ op beider ruim bewoonbaar perceel? …of eventueel ‘logeren’ blijven in de ‘behuizingen’ van het tweetal?!

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Onder de guillotine met dat linkse tuig !!

  Geliked door 2 people

 5. Petra DeBoer zegt:

  Al die figuren die deze prijs kregen zijn van de deep state en voor globalisme. Ze hebben allemaal bloed aan hun handen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  De EU wordt geleid door geschifte personen met megalomane persoonlijkheden. Aan de top staat een zware alcoholist die regeert met genade God en Gall & Gall. Hij wordt geassisteerd door een vrouw die is niet meer helemaal helder. De Duitsers zouden zeggen:’Sie hat sie nicht alle!’ of ‘Sie ist nicht ganz dicht’. Persoon nummer 3 is een ventje die eruit ziet als een knappe gigolo en gedraagt zich als zodanig. Hij bedient geen oude dames. Zijn cliënten zijn degenen die hem aan zijn baan hielpen. Tot op heden was hij niet in staat om de zaken in zijn eigen land op orde te stellen. Hij is een soort figuur uit de film ‘The Mouse that Roared’
  https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Mouse_That_Roared_(film). De ondergeschikten van deze onheilige trio zijn geen woord waard: een zootje van schnabbelaars die hopen op onze centen snel rijk te worden. Ik ben benieuwd hoeveel mensen nemen dit theater nog serieus?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Johannes 11
   « Johannes 10 | Johannes 12

   1 En er was een zeker man krank, genaamd Lazarus, van Bethanië, uit het vlek van Maria en haar zuster Martha.

   2 (Maria nu was degene, die den Heere gezalfd heeft met zalf, en Zijn voeten afgedroogd heeft met haar haren; welker broeder Lazarus krank was.)

   3 Zijn zusters dan zonden tot Hem, zeggende: Heere, zie, dien Gij liefhebt, is krank.

   4 En Jezus, dat horende, zeide: Deze krankheid is niet tot den dood, maar ter heerlijkheid Gods; opdat de Zone Gods door dezelve verheerlijkt worde.
   schilderij van Caravaggio: Martha en Maria Magdalena

   5 Jezus nu had Martha, en haar zuster, en Lazarus lief.

   6 Als Hij dan gehoord had, dat hij krank was, toen bleef Hij nog twee dagen in de plaats, waar Hij was.

   7 Daarna zeide Hij verder tot de discipelen: Laat ons wederom naar Judea gaan.

   8 De discipelen zeiden tot Hem: Rabbi! de Joden hebben U nu onlangs gezocht te stenigen, en gaat Gij wederom derwaarts?

   9 Jezus antwoordde: Zijn er niet twaalf uren in den dag? Indien iemand in den dag wandelt, zo stoot hij zich niet, overmits hij het licht dezer wereld ziet;

   10 Maar indien iemand in den nacht wandelt, zo stoot hij zich, overmits het licht in hem niet is.

   11 Dit sprak Hij; en daarna zeide Hij tot hen: Lazarus, onze vriend, slaapt; maar Ik ga heen, om hem uit den slaap op te wekken.

   12 Zijn discipelen dan zeiden: Heere, indien hij slaapt, zo zal hij gezond worden.

   13 Doch Jezus had gesproken van zijn dood; maar zij meenden, dat Hij sprak van de rust des slaaps.

   14 Toen zeide dan Jezus tot hen vrijuit: Lazarus is gestorven.

   15 En Ik ben blijde om uwentwil, dat Ik daar niet geweest ben, opdat gij geloven moogt; doch laat ons tot hem gaan.
   schilderij van Peter Paul Rubens: De apostel Thomas
   » meer

   16 Thomas dan, genaamd Didymus, zeide tot zijn medediscipelen: Laat ons ook gaan, opdat wij met Hem sterven.

   17 Jezus dan, gekomen zijnde, vond, dat hij nu vier dagen in het graf geweest was.

   18 (Bethanië nu was nabij Jeruzalem, omtrent vijftien stadiën van daar.)

   19 En velen uit de Joden waren gekomen tot Martha en Maria, opdat zij haar vertroosten zouden over haar broeder.

   20 Martha dan, als zij hoorde, dat Jezus kwam, ging Hem tegemoet; doch Maria bleef in huis zitten.

   21 Zo zeide Martha dan tot Jezus: Heere, waart Gij hier geweest, zo ware mijn broeder niet gestorven;

   22 Maar ook nu weet ik, dat alles, wat Gij van God begeren zult, God U het geven zal.

   23 Jezus zeide tot haar: Uw broeder zal wederopstaan.

   24 Martha zeide tot Hem: Ik weet, dat hij opstaan zal in de opstanding ten laatsten dage.

   Geliked door 1 persoon

   • J.C. zegt:

    Gaat alles goed met je Bert????????

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Sinds gisteren is het helemaal mis gegaan met mij.
    Plots was mijn hele kamer verlicht in een hemels licht, en daar kon ik natuurlijk niet meer omheen.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 13 mei 2018 om 16:28

    Zeg Bert, gebruik eens een wat modernere vertaling, joh!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik zal er rekening mee houden dat niet iedereen deze taal meer kent.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Nooit geweten je had zoveel Bijbel kennis !

    Like

   • Pipo Koeien zegt:

    Ik zeg, Een gestoorde burger!

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    BertG heeft zich bekeerd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat komt door al die dat geëvangeliseer wat ik hier lijdend heb moeten ondergaan jarenlang.
    Het was allemaal niet nodig geweest, maar dit is nou het gevolg daarvan.
    Ik heb ze nog zo gewaarschuwd, hou er nou mee op, dit gaat zo helemaal mis met mij.

    Like

   • Wachteres zegt:

    😛

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ BertG:
    Wat ik nou niet begrijp is waar nu al die andere evangeliseerders zijn gebleven? Ze waren niet weg te kríjgen die nu je broeders in geloof zijn. Is het misschien hun missie om op elk bestaande forum minstens één hobbydominee aanwezig te hebben? En zijn ze hier daar nu in geslaagd en daarom naar een ander forum vertrokken? Een bedankje aan jou kan er blijkbaar niet eens vanaf. Ja, van je geloofsbroeders moet je het maar hebben.
    Nu ben jij nog de enige “roepende in de woestijn” hier.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Die maken geen schijn van kans meer.
    Ik lul ze zo de tent uit.
    Je moet van goede huizen komen wil jij tegen mij wat in te brengen hebben.
    Maar dat hebben ze zelf ook wel door, dat blijkt wel.

    Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Bert: Je schrijft nu zelfs in keurig ABN! 😯

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Goed zo BertG maar sla niet door;-)

    Like

   • Harry zegt:

    Ik kan helemaal met je meegaan in deze Bert , er gaat maar niks boven een stichtelijke berg wartaal , denk dat ik ook maar beroepsrefo word .
    Dan kun je ook van alles overhoop halen , maar de hele kerkgemeenschap neemt het voor je op .

    Maar wat me zo afstoot in die bijbelse verhalen is de vunzigheid er van .
    Daar moet ik nog een beetje overheengroeien .

    Neem nou zo’n zin als in pos 1 , een man lazarus , ontstaan uit een vlek van Maria en haar zuster .
    Waaruit bestaat die vlek , dan ?
    Ik neem aan dat dat sperma moet zijn en ei-cellen , anders had die lazarus nooit kunnen ontstaan .
    Ik bedoel maar , dat soort gore beeldspraak .
    En dan met een vrouw én haar zuster …………..? Foei !
    Nou had ik zelf ook een goddelijke schoonzuster , en eerlijk gezegd heb ik daar ook wel eens over gefantaseerd …………..
    Goddelijke tieten en prachtig spontaan kontje en ze verraadde me nooit !
    Maar dit terzijde .

    En dan nog even een itempje uit mijn eigen ervaring .
    Ik heb ruim een jaar bij mijn schoonouders ingewoond , wegens gebrek aan een huis , toen .
    Mijn schoonmoeder las iedere middag op een vreselijk zalvende toon een bladzijde uit de bijbel , na het eten .
    Op een keer ging het over :” zaligheid der zaligheden ” , nou dat kan niet anders dan over sex gaan , natuurlijk . Vermoedelijk orale sex .
    Onvoorstelbaar hoe vaak die kreet in een bladzijde voorbijkwam .
    Afijn, ik legde stiekem iedere dag die bladwijzer een bladzijde terug , zodat ze dat hele verhaal wel zo’n tien keer voorgelezen heeft , totdat ze de elfde keer toch bedenkelijk en vertwijfeld ging zitten kijken en schouderophalend toch maar een bladzijde verder begon .
    Niemand van de toehoorders heeft het ooit door gehad .
    Ergo , ze luisterden geen van allen kennelijk naar dat gelul .
    Excuseer mijn woordgebruik , ik moet me ook nog een beetje aanpassen .

    Verder kan ik me prima vinden in je verhaal .
    Maar , misschien ben ik ook wel lazarus .
    Lekker wijntje opengetrokken ………..

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Gelukkig, BertG heeft het licht gezien, ik dacht al, als hij maar geen maanaanbidder is geworden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 13 mei 2018 om 20:25

    @ Bert: Je schrijft nu zelfs in keurig ABN!

    *Ahum, kuch* Bijna goed.
    Het is van goeden huize. 😛

    http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/831/van_goede_huize_van_goeden_huize_te_goede_trouw_te_goeder_trouw/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 13 mei 2018 om 22:13

    @ Waaruit bestaat die vlek , dan ?

    Met ‘vlek’ wordt ‘dorp’ bedoeld, broeder Harry.

    Like

   • BertG. zegt:

    Sorry hoor Tis, maar ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ie in en vlek woont.
    Dat maak jij er van om 1 of andere reden.
    Je woont in een dorp of een stad, maar niet in een vlek.

    Like

   • BertG. zegt:

    Sorry dat ik je even in de reden moest vallen zuster Tistochwat.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 14 mei 2018 om 17:19

    Het komt omdat je een oude vertaling gebruikt, broeder Bert.
    Ik verwacht dan ook de volgende keer wat makkelijker leesbare teksten.

    Groetjes,
    Zuster Tistochwat

    Like

   • Guardiaangel zegt:

    Je weet het zelfs te koppelen aan beroemde schilderijen Caravaggio en Rubens. Pluim!
    Nu nog elke avond kaarsje branden en je gebedje opzeggen, op de knietjes voor het bed.
    en het komt nog goed met je Bert ha ha.

    Like

   • Cobbie zegt:

    En dat mag wel erbij gezet worden Bert je moet niet zo spotten met wat je zegt je heb er een bedoeling mee hè weetje wat hij doet met spotters die worden gestraf heb je de bijbel wel goed gelezen Bert 🇱🇷🇮🇱

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou, zeg het eens.
    Wat doet ie daar dan mee?

    En waarom twijfel je aan mijn oprechtheid?

    Like

  • Steven zegt:

   Heeft Juncker als grootste klant al een oproep voor een rondleiding ontvangen van Gall & Gall? haha

   Like

 7. Cefas zegt:

  Landverraders die hun land verraden, dat is de werkelijkheid. EU-Babylon zal vallen.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/macron-en-merkel-willen-eu-hervormen~a77f57d2/

  Macron en Merkel willen EU hervormen

  De Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Angela Merkel willen intensief gaan samenwerken om de Europese Unie te hervormen. De leiders kondigden vandaag op een gezamenlijke persconferentie in Berlijn aan te gaan werken aan een ,,routekaart” met noodzakelijke maatregelen.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   En dat allemaal zonder enige connectie met de volkeren van Europa. Je moet het maar durven terwijl links en rechts Europeanen gekeeld worden. Groter bewijs dat ze in een bubbel zitten is er niet.

   Like

 9. Bezorgde burger zegt:

  Marcon, is dat niet die president van dat land waar vandaag weer een aanslag was?
  In Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechie was het vandaag een rustige zomerse zondag.

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Klopt helemaal. Bovendien was dat ook maar het topje van de ijsberg, het grootste deel van de wantoestanden worden zorgvuldig ui de dode bomen gehouden. Van onze Nationale Propaganda Omroep zal je ook nooit wat vernemen.

   Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Karel de GrotePrijs zal de geschiedenisboeken ingaan als de LandverradersPrijs!

  Like

 11. Ronald zegt:

  KLM were overgenomen door Air France iedereen die een beetle ervaring had met het France zakenleven voorspelde wat er nu gebeurd ,KLM betaald voor de tekortkomingen van Air France.
  in Europa zal iets dergelijks gebeuren zodra Er de verenigde Staten van europa zijn Zal de rest van europa gaan betalen voor de tekortkomingen (staatsschuld) van frankrijk.
  Dit allés door onze volstreks incompétente leiders

  Geliked door 5 people

 12. Perfide Albion zegt:

  Dood aan de EU!

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Op voorwaarde dat ze eerst de enorme ellende die ze veroorzaakt hebben zelf voor 5 jaar moeten ondergaan, ik hoop ze te zien bedelen langs de straat zodat ik ze daar kan uitlachen zonder een cent achter te laten het liefst wil ik ze daar terplaatse de keel dichtknijpen want ik walg van die bende EU huichelaars resp. Europaverraders.
   De grenzen moeten potdicht en dagelijks moeten er plusminus 5.000 van de hier rondlopende ons leven bedreigende vreemdelingen afgevoerd worden naar Afrikaans grondgebied dan pas zal na ongeveer een jaar veiligheid en leefbaarheid terugkeren.
   Laten we starten met de gevaarlijkste troep de islamieten want dat is de echte bedreiging ‘op alle vlakken’ voor onze seculiere samenleving.

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Graag en zo snel mogelijk!

   Like

 13. Steven zegt:

  Met de tekst “met volle kracht en zo snel mogelijk vooruit te gaan” wordt vast tussen neus en lippen door bedoelt om de blanke bevolking zo snel mogelijk te vervangen en te laten uitmoorden door de geliefde haatkoppen!

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Moslims geven niet om grenzen. Hun moslim zijn is hun identiteit. Behalve als het Israël betreft zijn de grenzen ineens belangrijk.

   Like

 14. koosv8 zegt:

  Ik weet zeker dat er mensen zijn met geld die deze dwaasheid zouden willen stoppen. En ik weet zeker dat er mensen zijn die zich hiervoor willen inzetten. Ze moeten alleen nog tot elkaar komen en met gepaste activiteiten dit soort tot zwijgen brengen.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Heer Koos, mensen met geld gaan hun kop niet uitsteken voor het simpele volk, die gaan er vandoor ,natuurlijk zal er een goed persoon tussen zitten die wel oog heeft voor alle ellende die ons overkomt en ons nog zal overkomen

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ligt nog in een glaasje water op haar nachtkastje.

   Ze had zich verslapen en moest snel weg. Haar chauffeur toeterde al, toen zij nog in een pyama rond liep.

   Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Angela Merkel (…) verklaarde: “We komen uit verschillende politieke kampen, maar we hebben een gemeenschappelijke basis en dat is de betovering van Europa”.

  Zien jullie nou wel dat Merkel een vieze, ouwe toverkol is? Ze wil ons ‘betoveren’.
  Maar ze is zich nog aan het beraden:

  Eerst wil ze haar kunstgebit terug hebben. Ze kan zich zo gauw niet herinneren waar ze dat heeft gelaten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Let ook op die afgekloven nageltjes, bah wát een psychopaat.

   Like

  • bertje zegt:

   best een lekker ding hoor. even het plaatje opslaan want na 25 mei mag dat waarschijnlijk niet meer.
   hou ik er toch een mooie herinnering aan. man…..is het geen plaatje?

   Like

  • Yvonne zegt:

   Goor troosteloos stuk vreten dat ze is even waarschuwen graag , opgelet de volgende foto kan als schokkend worden ervaren

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne 13 mei 2018 om 20:00

    Oké.
    Opgelet, de volgende foto kan als zeer schokkend worden ervaren!

    En dan heb ik het niet eens over de foto die ik eerst in gedachten had.
    Als ik díé hier zou plakken, kreeg ik meteen een ban van heer Bronmaster.

    Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 13 mei 2018 om 20:14:

    Regan MacNeil is er niets bij vergeleken. 😯

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 13 mei 2018 om 20:36

    Klopt.

    Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Merkels kunstgebit ligt in een bekertje met mondwater op het nachtkastje naast Macron’s bed,Tistochwat.
   Cocos Macroon valt op veel oudere vrouwen .Zij winden hem erg op Dat is een milde vorm van necrofilie, denk ik…
   Na wat gezellig tafelen en veel wijn consumpties verwarde hij Merkel met zijn vrouw en sleurde haar mee zijn slaapkamer in..
   Sindsdien is het dik aan tussen die twee en bedenken ze regelmatig frisse plannetjes voor Europa..
   Ik zie ze ooit nog wel samen op de composthoop belanden.Samen in een broeierige omgeving uitrusten van al hun goede werken…

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Henk.V 13 mei 2018 om 22:26

    “Een milde vorm van necrofilie” 😆

    Wat boft die Macron toch. Van zijn mohammedaanse vrienden mag hij na de dood van zijn mammie echtgenote nog een tijdje op haar klimmen om zijn pijp uit te kloppen.
    Is dat geen verrukkelijk vooruitzicht?

    Geliked door 1 persoon

 16. Charles Martel zegt:

  Opsluiten die handel.

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Het sprookje duurt totdat het geld op raakt, en de nachtmerrie begint als de eurofielen vluchten voor de ellende die zij hebben veroorzaakt en nagelaten.
  De ramp zal van een ongekende grootte zijn, een oorlog met slechts verliezers, het afbreken van de westerse maatschappij zal miljoenen slachtoffers eisen, en waarvoor? voor een sprookje.

  Like

 18. theresageissler zegt:

  Wat krijgen we nu, Macron? Oorlogsverklaring aan het Realisme?
  De tijd kon wel eens niet meer ver af zijn, dat jij jankend van ellende niets anders meer weet te doen, dan een goed heenkomen te zoeken achter de rokken van je “Maman-femme”, stuk landverrader-met-Oedipus-complex!
  Smeerlappen als jij weten we vroeg of laat te vinden!

  Geliked door 1 persoon

 19. Jean zegt:

  Wij eisen en strijden voor een Europa bestaande uit “onafhankelijke republieken zonder dictatuur”.
  Wij eisen en strijden voor de totale opruiming van dat smerig lafhartig EU gedrocht waarin uitgerangeerde leeglopers en volksverraders decadent liggen te parasiteren, dat gedrocht opruimen geeft ons een miljarden euro’s besparing, geld dat momenteel rijkelijk wordt verknoeid aan Afrika & co.

  Geliked door 1 persoon

 20. fleckie zegt:

  Ergens heeft de huidige paus gelijk wat betreft de ‘overeenkomst’ van…de ‘zeggenschappen , over, en beïnvloedingen van bevolkingen! dat door …een kleine puissant rijke bovenlaag bewerkstelligd wordt! , terwijl van de grote onderlaag wordt verwacht te ‘voldoen’ aan hun eisen/ wensen, …zich te ‘onderwerpen’,!!!

  Like

 21. roel zegt:

  bert ik wist niet dat je zoveel uit de bijbel wist dit een hele mooie geschiedenis ik vind het heel mooi van je gr roel

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ roel 13 mei 2018 om 18:20

   BertG. kon op de kleuterschool al heel handig knippen en plakken.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Welnee, toen was hij ook al een klein etterbakje.

    Hij maakte de nonnetjes stapelgek en haalde ze het bloed onder de nagels vandaan

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 13 mei 2018 om 22:38

    Toen wisten de nonnen al dat BertG. in de hel zou komen, denk ik.
    Dat zal ‘m leren.

    En nou begint-ie gauw bijbelteksten te plakken, nadat hij zich heeft bekeerd. 😛
    Maar het is natuurlijk mogelijk dat hij inderdaad overmeesterd is door diep berouw.
    In dat geval komt het juist helemaal goed met Bert.

    Of zou hij doen alsof en binnenkort hier beginnen met het verkopen van aflaten? 😆

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    In elk geval vind ik Bert wel prettig, zo … 😉

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis je kan zeggen wat je wilt, maar ik weet wel de juiste teksten bij een reactie te plaatsen.
    ik weet precies hoe al die gasten lullen en welke teksten ze waar en wanneer gebruiken, en bij welke gelegenheid.
    En toch heb ik nooit de bijbel in ze geheel gelezen.

    En dat kleine etterbakje, dat is nooit verdwenen, dat heb ik tot een kunst verheven.
    En je mag god op je blote knietjes bedanken dat je mij nooit in de klas had zitten.
    Het hing ook een beetje af van de houding van de leerkrachten of ik er zin in had.
    Ik heb heb een anti-autoriteiten syndroom.

    Like

  • BertG. zegt:

   Had je niet gedacht hé.
   Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.
   Heb ik toch niet voor niks een RK school door lopen met nonnen voor de klas.
   Maar eerlijk gezegd was het niet direct de bedoeling om mensen hier een plezier mee te doen.
   Zo sla ik de plank nog volledig mis.

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Godsallemachtig BertG
    Wat is er met je gebeurd……
    Is je biertje gisterenavond plots in wijn veranderd of zo?
    Nou,hoe dan ook,ik zou zeggen welkom bij de club 🙂

    Like

   • Wachteres zegt:

    Niet te enthousiast @tineke, dan is hij zo weer verdwenen.

    Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Oh jee, pas maar op 😂

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 14 mei 2018 om 15:49

    Ik heb heb een anti-autoriteiten syndroom.

    IK OOK! Niemand heeft &^%$#@!#$$^^**&^%%$ het recht om MIJ de wet voor te schrijven! 😡
    En dan te bedenken dat dat tóch gebeurt! Door zakkenvullers die elke ochtend op de plee zitten met hun broek op de enkels!

    Er is kennelijk nog geen pleefoto van een dictator in dit land beschikbaar.

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:14 mei 2018 om 16:56

    “…Er is kennelijk nog geen pleefoto van een dictator in dit land beschikbaar…”

    Spaar ons daarvan, daar zit echt niemand op te wachten, trouwens jullie zien in Nederland vaak genoeg wanneer hij een drol legt in het parlement of als hij in eu HQ brussel vertoeft.

    Like

 22. Hovawart zegt:

  Nu de economie van Turkije op hetzelfde niveau is afgedaald als dat van Griekenland in 2010, hebben de europese vorsten de turkse Erdogannef precies waar ze willen, het zal geen verbazing zijn als er binnenkort besloten word om Turkije aan het ESM-infuus te hangen en binnen de EU te loodsen, uit barmhartigheid en onder voorwaarde dat Erdoganneffekop vroegtijdig van zijn riante pensioentje gaat genieten (of vroegtijdig stopt met ademhalen) , mogelijk zit Jeroentje dan op de Raad van State, en gaan ze tot achter de komma uitrekenen hoeveel de Nederlanders kunnen ‘lenen’ aan Turkije, zonder daar wederom iets van terug te zien….alleen NÓG MEER turken in hun straten.

  Geliked door 1 persoon

 23. Perfide Albion zegt:

  Laten we beginnen met het doorhalen van het euro symbool op elk biljet dat onze handen passeert.

  Like

 24. N.E. Derlander zegt:

  (Angela Merkel) verklaarde: “We komen uit verschillende politieke kampen, maar we hebben een gemeenschappelijke basis en dat is de betovering van Europa”.

  Wat Merkel als basis noemt, is juist. Europa werd betoverd door Zeus. De halfgod Zeus is een van de gedaanten van Satan. Kortom:de eurofielen zijn ver- en misleid (betoverd) door Satan.

  Overigens: er is een verschil tussen Europa (gebied en cultuur) en de totalitaire staat de EU. De eurofielen blijven de EU hardnekkig Europa noemen, maar die twee eenheden zijn geenszins vergelijkbaar.

  Like

 25. roel zegt:

  ik heb het euro symbool op mijn nummerplaat van de auto af geplakt met tape en i k beneklaarmee ikbenniet weg hoor ik hou alles nog in de gaten hoor

  Like

 26. roel zegt:

  harry niet gaan spotten met de geschiedenis van lazerus met het woordje vlek word bedoeld de landsteek of het dorp waarze van daan kwamen en voor de rest waren het zusters en broer

  Like

  • Cobbie zegt:

   Harry je mag niet spotten wat je zeg meneer Roel heeft gelijk wat hij zeg hoor met een vlek bedoel als zus en broer mee heb je de bijbel wel goed gelezen Harry

   Like

   • Harry zegt:

    NEE , Cobbie , ik heb de bijbel niet goed gelezen !
    Eigenlijk HELEMAAL niet gelezen !
    Die godsdienstige onzin komt me een kilometer de strot uit .
    Ik woon in een omgeving waar je je blind zoekt naar een niet-gereformeerde !
    Een hele grote omgeving van schijnheilige incest plegers .

    Heb die reli onzin op school nog wel enigszins moeten aanhoren .
    Toen de hele klas met vrome kloten dubbel lag van de lach omdat omdat ik genesis op moest zoeken en daarvoor die hele kut bijbel aan het doorbladeren was , was ik nogal verbaasd .
    Wist ik veel dat genesis ” begin” betekende .
    Ik heb het klote boek nooit meer ingekeken . Was er helemaal klaar mee .
    Maar goed , die hele religie is waanzin , waarom zou je je er in verdiepen ?
    Ik vertrouw op de wetenschap , niet op de sprookjes van Grimm .

    En Roel ,
    zie je nou hoe abstract die bijbel is ?
    Een “vlek” is een dorp .
    Wie bepaalt dat dan ?
    Heeft god een lijst met errata nagestuurd , zo van , ik heb dat nou wel gezegd , maar ik bedoelde …………….
    Zo kun je toch godverdomme ALLES naar je hand zetten ?

    Ook zo met dat scheppingsverhaal ; de eerste dag schiep dinges dit , de volgende dag dat .
    Als je ze er op wijst dat dat onzin is , dan wordt het : ja , eh , nou , eh , dat moet je zo niet zien .
    Een dag is eigenlijk een jaar ( of langer ) .
    Het hele lulverhaal van de schepping is net kauwgom , je kunt er alle kanten mee uit !
    Ik laat die shitzooi lekker onder aan m’n schoen zitten .

    Like

   • Harry zegt:

    Oh, en Cobbie ,

    heb jij je boekje met Nederlandse taal ooit wel goed gelezen ?
    Grammatica en zo .
    Hier en daar een leesteken .
    En 2e persoon , stam plus t ?

    Hoe kun je nou zo de bijbel snappen ?

    Verrek , nu is ” vlek” ook al broer en zus .
    Het moet niet gekker worden !
    Wie heeft er nu verdomme gelijk ?

    Ik vertrouw voortaan alleen nog op de godsdienstige kennis van Bert G .
    Dat snap ik tenminste .

    Like

   • Wachteres zegt:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Vlek_(nederzetting)

    Vlek (nederzetting)
    “Plan en Caart van het Fort en Vlek an Cabo de Goede Hoop, so als het in het jaar 1767 [is] gefortificeert en betimmert geweest.”

    De benaming vlek is in Nederland vanouds gereserveerd voor nederzettingen met stedelijke kenmerken die geen stad zijn.

    Daarmee hangt de vraag samen welke plaatsen als stad kunnen worden aangeduid. Nederland kent op dit gebied geen wetgeving meer. Sinds de titel stad niet meer is voorbehouden aan plaatsen met stadsrechten (rechten op markten, tolheffing, een omwalling, rechtspraak, wetgeving en zelfbestuur) worden alle grotere plaatsen als stad aangeduid. De term vlek is daarmee overbodig geworden. In de praktijk heeft vlek zelfs een geheel andere betekenis gekregen: die van onbeduidende nederzetting, een vlekje op de kaart (tegelijk met deze betekenisverandering is het vlek ook de vlek geworden). De nieuwe betekenis is dus feitelijk het tegendeel van de originele betekenis: die van groot dorp.

    Harry, ‘vlek’ heeft niets met de Bijbel te maken, maar het is een oud-Nederands
    woord. De betekenis lees je hierboven.

    Like

 27. kampersrene zegt:

  Groot misverstand , helemaal niet juist… Macron en Merkel steken hun vijf vingers omhoog wat zoveel wil zeggen “we hebben ze nog alle vijf” maar dat is helemaal niet juist !

  Like

 28. Trucker zegt:

  De snotneus die met zijn moeder is getrouwd (Macron dus) heeft met het kreng Merkel niet het minste probleem, integendeel, hij kan zijn moeder thuislaten als hij Merkel gaat opzoeken want ook bij haar kan hij aan de tiet hangen, sorry meisjes (maar niet alle op deze fijne blog want ik ben behoorlijk selectief 🙂 brede grijns).
  Hoewel als ik zie wat meisje Tistochwat post ben ik een koorknaap 🙂
  De schoft die kwaakt dat er geen Franse cultuur bestaat, die niet wakker ligt van de besoins van de gewone Fransman wil het werk van het kreng Merkel en de voltallige bezetting van eu HQ brussel nog afmaken voor zijn ambtstermijn.
  Maar toch vergeten ze dat er staten zijn die hun plannen nog kunnen dwarsbomen, Victor Orban is daar het boegbeeld van, een waterkansje is natuurlijk ook dat Italië een regering op poten zet die faliekant tegen elke eu beslissing is.
  eu HQ brussel moet het vel van de beer nog niet verkopen want is hij al geschoten (?)

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 14 mei 2018 om 17:20

   Hoewel als ik zie wat meisje Tistochwat post ben ik een koorknaap

   Nou overdrijf je wel een beetje hoor, Trucker. Ik plak hier juist alleen maar heel onschuldige, leerzame plaatjes. Neem nou bijv. deze:

   Like

   • Trucker zegt:

    We mogen er van uit gaan dat dit niet de snotneus Macron is, die knijpt er niet in die hangt er (nog) aan.

    Geliked door 1 persoon

 29. Elisah zegt:

  Ook dit nog,
  https://www.ad.nl/buitenland/dubbele-klap-dreigt-frankrijk-wil-eu-voordeel-nederland-snel-afschaffen~aa533e82/
  ‘Dubbele klap’ dreigt: Frankrijk wil EU-voordeel Nederland snel afschaffen
  Frankrijk wil korte metten maken met de Nederlandse korting op de EU-afdracht. Die moet na 2020 in één keer worden afgeschaft in plaats van geleidelijk in vijf jaar, zoals Brussel voorstelt.

  We zijn de pinautomaat van de EU…

  Like

 30. Guardiaangel zegt:

  Ik heb al van alles hier voorbij zien komen…..soms sloot ik mijn ogen hiervoor…….soms voelde ik me onpasselijk….
  Maar nu ben ik echt ziek en misselijk…….. van de stank……..
  Merkel die aan het schijten is ……….is voor mij de druppel….
  Hier kan ik niet meer tegen heer Bron.
  En wat die Macron en Merkel nog betreft, het zijn twee paar smerige handen op één buik en het bewijs dat ze volkomen achter het sloopbeleid van Brussel Eu staan en dit bekrachtigen met al hun acties en uitingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s