VERKLARING VAN MARRAKESH (NEDERLAND TEKENT VOOR VOORTZETTING MASSA-IMMIGRATIE)

Screenshot_216

(Door: Gerard de Boer)

Op 2 mei 2018 vond in de Marokkaanse hoofdstad Marrakesh een conferentie plaats over migratie die door 57 landen, waaronder Nederland, werd bijgewoond.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op VERKLARING VAN MARRAKESH (NEDERLAND TEKENT VOOR VOORTZETTING MASSA-IMMIGRATIE)

 1. De vuile gore landverraders…. hang ‘m high!

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Dat zijn feiten, 80% van de mensen wil helemaal geen feiten, die willen in de maling worden genomen worden door de MSM en het staatsnieuws (Fabeltjeskrant) om 20.00 uur.

  Feiten moeten we helemaal niet willen, daar kunnen we niks mee.
  Nee hoor, de wereld één grote lieve Vinexwijk, dat is hoe wij de wereld graag zien aldus die 80% van de mensen.

  Liked by 2 people

 3. Cathja zegt:

  Het zijn SCHOFTEN, die willens en wetens ons land de vernieling in jagen!
  Als deze ondertekening betekent dat onze overheid afziet van de bescherming van het eigen volk, dan past het de burgers om op uitgebreide schaal burgerlijke ongehoorzaamheid toe te passen, waar en wanneer het hen uitkomt.
  Wat voor een waardeloze nep-regering ben je, als je deze smerige streken uithaalt, ACHTER DE RUGGEN VAN HET VOLK OM?
  Onze regering kan een voorbeeld nemen aan Hongarije! Maar daar spugen ze op, de galbakken!

  Ik ben BOOS!!

  Liked by 3 people

  • Trucker zegt:

   @ Cathja zegt:14 mei 2018 om 12:55

   “…onze overheid afziet van de bescherming van het eigen volk…E

   Ze zijn daar niet meer toe in staat, ze hebben een groot probleem dat ze niet willen benoemen en geen oplossing voor durven vinden.
   Het voorgaande is krék hetzelfde voor belgie hoor en bijna alle andere eurabia staten.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Cathja
   Ik ook!
   Ze gaan er gewoon mee door, want die Bilderberg-volksvervanging ZAL en MOET ons hoe dan ook door de strot worden gedrukt. En het liefst zo schimmig en ondoorzichtig mogelijk. Dat smerige spelletje hebben ze van Brussel afgekeken.

   Like

 4. Visje zegt:

  ik kan wel janken.

  Liked by 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Dat verbaast me totaal niet.
  De omvolking MOET nu eenmaal plaatsvinden.
  En waarom ook niet? Rutte en zijn trawanten zullen daar tóch geen overlast door ondervinden.
  En ze graaien er geen cent minder om.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zet dit Haagse tuig af !! Zij verraden het volk !

  Like

 7. Anneke zegt:

  En bij deze kéélt Nederland zichzelf. Eigenlijk heeft de linkse politiek ons land allang gewurgd en ons beroofd van rechten en vrijheden. Nu heeft de autochtoon alleen nog ’n legio plichten.

  Liked by 2 people

 8. boorzalf zegt:

  Ik heb er maar één antwoordt op.

  Liked by 3 people

 9. bigljohn zegt:

  Ik vond deze url; http://www.maroc.ma/en/news/time-has-come-africa-deal-migration-issue-spirit-full-solidarity-minister. Vrij vertaald komt het er op neer dat men zich in gaat spannen om illegalen te weren, en om mensenlevens op de middellandse zee te redden. Wat een volksverlakkerij !

  De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken prijst de vruchtbare samenwerking met Marokko in de strijd tegen illegale immigratie

  De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Juan Ignacio Zoido, prees woensdag de vruchtbare samenwerking tussen zijn land en Marokko bij de bestrijding van illegale immigratie.

  “Ik bedankte mijn Marokkaanse tegenhanger voor de inspanningen van Marokko en voor al het werk dat we samen doen om het verlies van mensenlevens in de Middellandse Zee te voorkomen,” vertelde hij aan journalisten na gesprekken met de minister van Buitenlandse Zaken van Marokko, Abdelouafi Laftit, aan de zijlijn van de 5e Euro-Afrikaanse ministeriële conferentie over migratie en ontwikkeling in Marrakech.

  “We zijn ons bewust van deze inspanning, we hebben het genoemd en we nemen maatregelen om onze mechanismen ter bestrijding van illegale immigratie te versterken en met name om mensenlevens te redden en het verlies van mensenlevens in het westelijke Middellandse Zeegebied te voorkomen,” voegde hij eraan toe.

  Spanje is een van de landen die heeft deelgenomen aan de oprichting van het proces van Rabat, herinnerde hij zich, terwijl het onderstreept hoe belangrijk het is om de beginselen van solidariteit, gedeelde verantwoordelijkheid en mensenrechten bij migratievraagstukken te respecteren.

  “We zijn ons ervan bewust dat de migratiedruk op Marokko hoger is dan voorheen, als gevolg van het toenemende aantal migranten uit Centraal-Afrika en de Sahel”, benadrukte hij.
  KAART 03 mei 2018
  Marrakech: FM houdt gesprekken met Afrikaans, Europees, VN-ambtenaren over migratie kwestie

  De minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking Nasser Bourita hield woensdag in Marrakech, gesprekken met verschillende Afrikaanse, Europese en VN-functionarissen over migratie, aan de zijlijn van de vijfde conferentie van de Euro-Afrikaanse dialoog over migratie en ontwikkeling.

  Bourita heeft een ontmoeting gehad met de speciale vertegenwoordiger van de VN voor internationale migratie Louise Arbor, Burkina Faso’s minister van Afrikaanse Integratie Paul Robert Tiendrebeogo en de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken en Handel Peter Szijarto.

  Louise Arbor vertelde de pers dat haar gesprekken met de Marokkaanse minister zich concentreerden op de voorbereidingen voor de komende intergouvernementele conferentie voor de aanneming van het wereldwijde pact voor veilige, ordentelijke en reguliere migratie, gepland voor december volgend jaar in Marokko.

  In een soortgelijke verklaring benadrukte de minister van Burkina Faso de uitstekende relaties tussen Marokko en zijn land, en prees HM Koning Mohammed VI’s leiderschap en inzet voor migratievraagstukken.
  2 mei 2018
  Euro-Afrikaans partnerschap voor migratie: “Er is geen alternatief voor dialoog”, zegt FM

  “Er is geen alternatief voor dialoog” voor het Euro-Afrikaanse partnerschap inzake migratie en ontwikkeling, zei de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko, Nasser Bourita, woensdag in Marrakech.

  Dialoog is de enige manier om de nieuwe mobiliteitsnormen te ondersteunen, waardoor de migrant een centrale speler wordt in de Euro-Afrikaanse ruimte, zei Bourita bij de opening van de 5e Euro-Afrikaanse ministeriële conferentie over migratie en ontwikkeling.

  Het hernieuwde partnerschap dat Marokko oproept, beschouwt adressen als een element van complementariteit, dat perspectieven opent

  Like

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Ik had het al gelezen op een andere site.
  Ik kan me niet onttrekken aan het feit dat de Haagse maffia er alles aan gelegen is om Nederland nog verder naar de gallemiezen te helpen op elk vlak.
  Elke keer zou je denken dat het niet erger kan maar binnen de kortste keren laat het Haagse tuig zien dat je het telkens weer mis hebt.

  Liked by 1 persoon

 11. Jean zegt:

  Correctie: Niet Nederland tekent voor de vernietigende import van gewelddadige perverse laffe barbaren maar een handvol lafaards die ook nog decadent liggen te parasiteren.

  Liked by 2 people

 12. M.A.L. Sion zegt:

  We worden door idiote verraders geregeerd. In Marakesh heeft de geschiedenis zich herhaald. Daar is het vervolg op de resolutie van Strasbourg `1975 getekend door onder andere Nederland en België.
  Hoe stom kun je zijn of hoe doortrapt crimineel ben je ten opzichte van je eigen bevolking?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Via deze link een slotverklaring aangaande de migratie van de landen die op 2 mei 2018 marakesh bezochten. Hierin het streven en bevorderen van immigratie van Afrika naar Europa;

  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Er zijn mensen die, kost wat het kost, hebben besloten om Nederland om zeep te helpen. De count-down is al begonnen. De vraag is: hoe lang hebben wij nog totdat a) bloedige aanslagen op dagelijkse basis zouden plaats vinden? b) massa emigratie van vooral jonge hoogopgeleiden en technisch personeel zou plaats vinden? c) burgeroorlog tussen diverse groepen bevolking zal uitbreken en totale chaos zal heersen? d) de infrastructuur van het land zal door politieke omstandigheden en zware verwaarlozing bezwijken? e) het einde?

  Liked by 4 people

  • Jean zegt:

   Hoi Thomasson,
   Hoofd Britse veiligheidsdienst waarschuwt: “IS wil verwoestende aanslagen plegen in Europa”.
   IS wil dat niet alleen maar is er reeds mee bezig en wat doen de EU lafaards? ze halen er nog meer binnen want de vernietiging van Europa én de Europese bevolking gaat niet snel genoeg voor de lafaards.

   Liked by 3 people

 15. flo zegt:

  Dus feitelijk zijn wij verloren?

  Like

 16. Yvonne zegt:

  ik zag net op een andere site een foto van de grijnzende griezel Rutte dus van september 2017 die met zijn nagemaakte lachende smoel Macron de hand schud bij een voetbalwedstrijd Nederland tegen Frankrijk waarbij de stand 4-0 was en de Nederlanders hadden verloren, dus hij schijt op ons, hij stond Macron nog net niet te tongzoenen, walgelijke kwal en dat is dan helaas een landgenoot en premier

  Liked by 3 people

 17. Marc zegt:

  Rutte is niet langer meer een van mijn vele politieke tegenstanders: hij bedreigt mij nu mijn existentie zelf.

  Van nu af aan verweer ik mij tegen deze tegenstander met alle middelen die mij ter beschikking staan!

  Like

 18. Trucker zegt:

  Ook het niet bestaande land belgie heeft getekend.
  Steeds als de beste van de klas willen zijn ten overstaan van de internationale gemeenschap.
  Dat het de helft van de tijd tegen de belangen van de eigen onderdanen gaat is van gen tel.
  belgie wil en zal vooraan staan om de weg te wijzen.
  Wat Israël betreft is het héél erg, hoe de NIET regerende overheid gretig aan het handje loopt van de VN en andere Israël hatende clubjes, ze lopen in het spoor van de huilende roedel hyena’s die de islam(ieten) zijn.
  De RAT Bourgeois, die is “minister president” van Vlaanderen (hoewel hij in feite niks te zeggen heeft) maar wel met geld kan gaan rondstrooien, net dat heeft deze RAT onlangs gedaan.
  “…Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) trekt 100.000 euro uit voor culturele projecten in Palestina. Dat kondigde hij aan in Ramallah tijdens een missie naar Palestina en Israël. Het geld wordt verdeeld tussen de vzw Connexion, het Palestinian Circus en de al Kamandjati muziekschool…”
  Voorgaande was vorige week te lezen,ik wil daar geen cent voor geven maar moet dat lijdzaam toezien, en dan maar elke keer als de palestijnen in de mainstream te zien zijn krijgen we steeds dezelfde beelden :kapotgeschoten gebouwen (ze leggen dan ook (heel) geniepig de link naar Israël in het verslag).
  Dat die palestijnen honderden miljoenen euro’s krijgen van over de hele aardbol wordt nooit vermeld, omdat het de perverse strategie is van de antisemieten die welig tieren bij de pratende hoofden en voorlezers alom bij de mainstream om dat net te verzwijgen.
  Was een beetje of topic aan het gaan maar ben dan ook woest om deze RATTEN die mij NIET vertegenwoordigen.
  Een zaak ben ik zéér tevreden om (blij zelfs) POTUS Trump heeft de hele wereld laten zien dat Israël belangrijk is voor de USA, geen president voor hem had de moed om dit te doen maar zie de, door de media vergruisde president, heeft ze een poepje laten ruiken en wat voor één.
  On topic terug, het enige dat ik (persoonlijk dus wat egoïstisch) vind is dat ik er echt niet zoveel meer van zal merken of ik moet zeer oud worden, ben nu in de herfst van mijn leven en wanneer het lijf niet meer zou meewerken maak ik zelf een keurig gaatje in mijn hoofd.

  Like

 19. Jade zegt:

  60 miljoen werknemers, lees: slagers…

  Like

 20. Haksteeg Anton zegt:

  Absoluut volmaakt idiotisme. Het kan niet erger.

  Like

 21. Guardiaangel zegt:

  Even iets herstellen:
  Heel Nederland zal een Vinex wijk worden van de islam.

  Like

 22. Sjun Demartelaere zegt:

  Het klimaat voor revolte groeit. Welk volk vertegenwoordigen ‘onze’ volksvertegenwoordigers eigenlijk op onze kosten?

  Like

 23. kampersrene zegt:

  Ze kunnen onze beschaving redden ……..door te verzuipen

  Like

 24. Eduard Hendrich zegt:

  Kan het bericht niet downloaden? 5 keer geweigerde melding

  Sent from my Windows 10 phone

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Dit is landverraad in zijn ergste vorm.

  Niet alleen ons land, maar ook het hele Westen, onze vrije samenleving en niet te vergeten onze cultuur; dit alles wordt overgegeven aan een achterlijke barbaarse ideologie.

  Onze ‘elite’ zal ons terug brengen naar de voor-middeleeuwen.

  En het ‘klootjesvolk’ vindt het blijkbaar best, zoiang zij ‘boer zoekt vrouw’ maar niet hoeft te missen.

  Like

 26. Mr. G zegt:

  Het was dat ik dit in een klein verborgen artikel in het Elsevier online had gelezen, anders was ik hier nooit van op de hoogte geweest!
  Men is echt een smerig spel aan het spelen met het lot (ons) van Europa. Waarom hoor je hier niemand over? Onder het mom van “we hebben die mensen nodig” zal Europa overspoeld blijven met kansloze immigranten. Kansloos zijn ze, want ze vervallen ontzettend snel in de bijstand in een kenniseconomie zoals Nederland. De druk op het sociale systeem blijft daarnaast toenemen. De zorgdruk zal gigantisch stijgen, de druk op politie zal stijgen en de autochtone bevolking zal nog harder moeten werken om deze druk middels lastenverzwaring op zich te nemen.
  Zoals @Wachteres zegt : Het klootjesvolk zit s’avonds apathisch naar GTST te kijken… en bij verkiezingen wordt er gestemd op de charmes van een kandidaat i.p.v. zijn programma.
  Soms denk ik echt : Ben ik nou zo slim of zijn anderen zo dom … (eerlijk).

  Liked by 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Ik denk niet dat die anderen stom zijn kennelijk worden ze er genoeg voor betaald om dit soort dingen te doen. Betaald door bijvoorbeeld één van Soros z’n instanties? Die in Berlijn nu bijvoorbeeld want door Hongarije is hij uitgeknikkerd

   Like

 27. Brian van doorn zegt:

  Dat ze dat tuig maar daar houden en die vieze RAT RUTTE ook die schoft moet een ziekte krijgen vieze stuk stront dat het is

  Like

 28. Eigen volk eerst zegt:

  Nóg meer geimporteerde ellende? Nog meer vrouwen en kinderverkrachters?
  Zo zie je maar weer dat deze regering het contact met de bevolking volkomen is kwijtgeraakt en volledig op eigen houtje werkt. De EU dictators naloopt. Ik hoop dat de komende verkiezingen de bevolking laat zien dat we het tuig in Den Haag zat zijn! Nederland is voor Nederlanders, niet meer niet minder.

  Like

 29. Schandalige landverraders, nooit gedacht dat dit mogelijk was,
  Ook verraad tegenover de duizende gesneuvelden van WO1 & WO2 ,DIT BEWIJST NOGMAALS DE ONZE JONGENS “KANNONENVLEES ” WAREN TOEN EN NU, DIT IS WO3!.

  Like

 30. Inge zegt:

  Ons land is naar de klote geholpen . Onze kinderen hebben geen toekomst meer. Nederland is niet meer van ons .Vieze land verraders !!!! Klote Rutte bedankt ! Laag niveau dat je hebt luister eens meer naar je volk as in die kont te zitten van de EU !!!!!!

  Like

 31. Anne van Urk zegt:

  Dat dit packt in Marokko, Marrakech ondertekend moet worden, zegt mij al genoeg! Want van hier uit zullen dan nog veel meer Marokkanen en ook Afrikaanders, de oversteek kunnen wagen naar Europa en dus ook naar ons kleine Nederland, en we hebben er hier al zoveel rondlopen. Niet voor niets raakten Geert Wilders in het verleden, hier al mee in de clins, over meer of minder marrokkanen! Ons landje is Nederland niet meer van vroeger! Als je door de grote steden wandelt, in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, dan lijkt het net of je in het midden oosten terecht bent gekomen, met al die moslims en gekleurde mensen op straat. Dit kan nooit goed blijven gaan met Nederland en Europa, want in Belgie, Duitsland en Frankrijk heb je de zelfde situatie. Dit zal wel eindigen in een catastrofe! De Bijbel spreekt al over en plotselinge vernietiging; ! Tessalonicenzen 5; vers 3, zegt: Wanneer zei zeggen ” Vrede en Zekerheid ” dan zal een plotselinge vernietiging hun overkomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s