VIDEO – Achter het rookgordijn: Hamas-onrust in Gaza

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Als het Palestijnen lukt het hek te doorbreken, zullen ze zeer waarschijnlijk zoveel mogelijk Israëli´s doden en gevangen nemen, terwijl ze het een “terugkeer” noemen. Als er Palestijnen gedood worden, kan Hamas altijd Israël de schuld geven.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
Gatestone Institute

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op VIDEO – Achter het rookgordijn: Hamas-onrust in Gaza

  1. ReaGluurder zegt:

    Ik verbaas mij nog altijd over ‘dat hek’ tussen Israel en Gaza! Het gebeurt ook nogal eens dat iemand daar ongestoord doorheen komt wandelen! Meen wel dat er drukgewerkt wordt aan een onneembare grens / muur, die ook flink wat meters de bodem ingaat, zodat er geen tunnels meer Israel in komen komen. Gaza is al 70 jaar een ZOOI! Niks maar dan ook NIKS is daar uit handen gekomen. Miljarden van ONS GELD zijn er naar toe gebracht door ‘lieve mensen’. Bam, zo in de schoot van de lokale leiders. Niks geen toezicht / restricties! Er kleeft bloed aan de handen van dit volk! Zij hebben die chaos in Gaza medegefinancierd! Wij kennen de namen!!

    Geliked door 3 people

    • Jan zegt:

      Voordeel is dat de gelederen aan de kant van de Arabieërs nu uitgedund kunnen worden.
      Zo heeft ieder nadeel weer zijn voordeel. Maar als ik Trump was kregen die Arabieren 1 waarschuwing, binnen 1 uur is het afgelopen of er komt een bommenwerper over die zijn lading dumpt.

      Like

    • BM Fidel zegt:

      Als de Palestijnen die talloze miljarden hadden gebruikt voor de opbouw van hun land lag er nu een Singapore of Dubai aan de Méditerranée. Maar nee, Hamas wil de bevolking liever arm houden zodat het gratis hulpgeld blijft binnen stromen. En wegstromen…

      Like

  2. BigLJohn zegt:

    En in deze onrustige tijden besloot minister Sigrid Kaag om 13 miljoen Euro over te maken naar de Palestijnen. Geld dat bij Hamas aankomt die er weer wapens van gaat kopen en ondergrondse tunnels van gaat bouwen. Deze Kaag is zelf met een Palestijn gehuwd, en dan weet je het wel. Wat zij doet is olie op het vuur gooien, ja zelfs een beetje de wereldvrede in gevaar brengen. Het midden Oosten is immers een kruidvat dat ieder moment kan ontploffen. O wat hebben we toch een heerlijk kabinet, dat ook nog eens Israel demoniseert. Maar niet heus ! De url voor Sigrid Kaag;

    http://politiek.tpo.nl/2018/01/19/vvd-cda-en-cu-willen-weten-waarom-coalitiegenoot-sigrid-kaag-d66-versneld-geld-overmaakt-aan-palestijnen/

    Geliked door 4 people

  3. Petra DeBoer zegt:

    Er is een wonder gebeurd in Gaza want deze man kan zomaar weer lopen zonder krukken.

    https://twitter.com/Farberyanki/status/996075057200975877

    Geliked door 2 people

    • hendrikush zegt:

      Zo zie je weer dat allah de grootste is.

      Like

    • ReaGluurder zegt:

      Klootjesvolk wil graag verneukt worden! Nepdooie, Nepgewonden, Nepinvaliden…. De miljoenen gaan alweer richting Gaza, ONZE CENTEN!! Iemand die ook maar 1 euro van mij naar Gaza stuurt, mag van mij NÚ doodneervallen!!

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Niemand let er op.

      Like

    • bigljohn zegt:

      Petra de boer 15 mei 2018 om 22:35 Ja, het kan zomaar gebeuren Petra, zoals die man die opeens weer kan lopen. Ik hoorde een verhaal uit Lourdes. Een man kwam heel blij aangelopen en riep in het rond; Ik kan weer lopen, ik kan weer lopen ! Omstanders vroegen aan de man welk wonder hem overkomen was. Hij zei tegen hun; Ze hebben mijn fiets gestolen ! Ook kwam er een man in een rolstoel aanrijden. Deze was ook door het dolle heen. Tegen de omstanders zei hij; Er is mij een wonder overkomen, een wonder ! Zomaar opeens lagen er nieuwe banden onder mijn rolstoel !

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Je moet niet vergeten dat Hamas-wijven altijd en overal kinderen baren die ze dan zelf weer om het leven brengen omdat het plaatje van ’n dode baby natuurlijk goud waard is voor de linkse idioten.
      Komt geheid 15.000.000 Euro op binnen.
      Ondertekend Groetjes, Kaag.

      Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      @ Klaas op 15/5 om 22:41

      Ze geven totaal geen mallemoer om hun kinderen. Maar het is zo lekker scoren richting de wereldpers als je kinderlijkjes kan laten zien.
      Als je een liefhebbende moeder bent, dan ga je niet met je baby van 8 maanden naar het hek, terwijl Israël gewaarschuwd heeft dat iedereen daar weg moet blijven.
      Je hebt als vrouw daar sowieso niks te zoeken. En kinderen al helemaal niet.

      Huilie huilie…., dat doet de wereld. ‘Vreselijk Israël’, wat er maar op los moordt…
      Gisteren zag ik nog een You Tube filmpje met de huilie-huilie-‘leider’ van DENK, de moslim Kuzu. Hevig verontwaardigd over de 58 doden en 2700 gewonden…..
      Hij wilde een reactie van Stef Blok. Ik begrijp niet dat Blok niet op de gruwelacties van Hamas heeft gewezen. Want die dood en verderf zaaiende terreurgroep is volledig verantwoordelijk voor alle ellende tussen Israël en de ‘Palestijnen’.

      Geliked door 3 people

      • paulzwueste zegt:

        Kuzu krijgt gezien de situatie aan de Israëlische grens, tegenwoordig elke dag z’n instructies via de turkse (rattennest) ambassade.
        Wat hij zeggen moet en hoe.
        Turkije en Amerika komen steeds méér tegenover elkaar te staan.
        Turkije kan zich natuurlijk géén militair conflict met de VS permitteren en gokt op het feit dat ze zogenaamd onmisbaar zouden moeten zijn voor de VS.
        Maar ik weet héél zeker dat Amerika turkijë in Syrië zal aanpakken en het land uit gooien op het moment dat er in turkijë een revolutie los barst.
        Amerika wil allang van erdogan af.
        Ben benieuwd hoe de reactie dàn van Kuzu zal zijn.

        Like

  4. Alex Delarge zegt:

    Veel inteeltmuᛋᛋlims daar in Gaza.http://jalili.co/covi/16_MarrPatterns.htm

    Like

  5. elvimaran zegt:

    Wat heftig en wat een goede reportage!! Meer meer meer van dit.

    Like

  6. delamontagne zegt:

    Een aangrijpende getuigenis van een Israelische soldaat: “Ik zag alles”…………

    * * *

    Honderden Palestijnen zag ik, haat in hun ogen, die probeerden het hek over te steken in de hoop mij te kunnen lynchen

    “Ik ga nu terug naar de Basis om wat slaap te vatten voordat ik terugkom”.

    Ik ben zo kwaad op Frankrijk, dat ik haast moet overgeven als ik hun artikelen in de krant lees vandaag !
    IK WAS ER, bij de grens, ik zag alles.

    Ik zag de Palestijnen “VREEDZAAM”! ! protesteren en zag dat ze stenen naar me gooiden, niet met hun handen maar met grote katapulten.

    Ik zag kinderen van 10 jaar oud, temidden van rook van de brandende banden, gas, in de hoop gewond te zullen raken en om mij dan de schuld te kunnen geven.

    Ik zag een man, die mijn opa zou kunnen zijn, misschien 80 jaar oud, die vrouwen en kinderen met stenen naar het hek duwde, in de hoop dat een van hen zou worden gedood

    Ik zag honderden Palestijnen, haat in zijn ogen, in een poging om het hek over te steken in de hoop om me te kunnen lynchen, of me te ontvoeren of te proberen een aanslag te plegen in een van onze steden.

    Ik zag een Palestijn die probeerde om mij neer te schieten met een Kalashnikov,

    Ik zag de Palestijnen die met vliegers probeerden explosieven naar ons te brengen, Molotov-cocktails gooien,
    brandbommen om mij levend te verbranden.

    EN WIJ ? Wij hebben hen gewaarschuwd om dit niet te gaan doen.
    We hebben hen van-te-voren “folders” gestuurd, ik smeekte hen zowat om me niet te dwingen op hen te moeten schieten.
    Met Megafoons hebben we in het Arabisch omgeroepen niet naar de grens te komen………..

    MAAR WAT DEDEN ZIJ ?
    Zij stuurden de vrouwen en kinderen voorop naar ons toe.
    En na dat alles zijn zij het die ‘vreedzaam protesteren’ en mij een terrorist noemen ?

    Deze getuigenis * zal wel niet worden gepubliceerd in de Franse media die over de “gebeurtenissen” melding maakten.
    Ik vraag me af, ik weet eigenlijk niet waarom?.
    Zijn de media dan niet neutraal?
    In de informatiejournalistiek is er het woord informatie,
    niet het woord DES-INFORMATIE.

    Journalisten laten Palestijnen aan-‘t-woord, zij ondervragen anti-Israël extreem-links Israëli’s, nooit Israëli’s pro-Israëliërs.

    De verhalen van Israëlische soldaten die het Israëlische leger aan de kaak stellen zijn er overal, maar nooit die van de Israëlische soldaten die de barbaarsheid van de Islamisten in Gaza beschrijven.

    Waarom?
    Ik vond het antwoord, het werd me gebracht door de Nouvel Obs[ervateur].

    Hadrien Gosset-Bernheim, Obs-correspondent in Israël, legt uit hoe de speciale gezant van “Le Monde” [ Fr krant.] in Israël de informatie rapporteert:

    “Mijn collega van “Le Monde”, Piotr Smolar …,de journalist die regelmatig zeer vijandige artikelen over Israel schrijft, maar nu alle grenzen overschreed.
    http://www.lemonde.fr/proche-orient/video/2018/05/14/gaza-des-dizaines-de-manifestants-palestiniens-tues-a-la-frontiere-avec-israel_5298755_3218.html
    Dit conflict is zo complex, hoe kunnen journalisten het de Fransen laten begrijpen door zo’n vooroordeel toe te passen?

    BRON:
    Jean-Patrick Grumberg

    Gaza : le poignant témoignage d’un soldat israélien : “j’ai tout vu”

    Geliked door 3 people

  7. ReaGluurder zegt:

    ‘Onrust in Gaza’. Totale Hysterie, lijkt mij een nog betere kop. Helaas is er amper water in de buurt, maar een kanon met stinkwater zou weleens wonderen kunnen doen. Krijg je met zoveel INTEELT op een hoop. Er is maar 1 ding waar dit soort volk goed in is; kijk maar even rond in Syrië, Irak, Libië etc etc. En dit volk wil een eigen land? Van mij kunnen ze het krijgen, op De Eeuwige Jachtvelden! Mijn zegen hebben ze, de Israeliërs! (tuurlijk zien de Onnozelen van Geest deze video niet, Lafaards!)

    Geliked door 2 people

  8. Jan zegt:

    Volgens linksvolk had Hamas niets met de huidige terreur, steevast opstand, rellen genoemd bij o.a. de NPO, te maken

    Geliked door 1 persoon

  9. Jan zegt:

    Dat Hamas achter de terreur steekt is geen nieuws voor linksvolk, wel dit:

    Ivanka Trump voor lijkenpikker uitgemaakt door New York Daily News:

    Geliked door 1 persoon

  10. Jan zegt:

    Bette Midler: Het is de schuld van Trump dat 52 Hamas-leden zijn gedood. Zij hadden ook een gezinnetje. Buuh, hu, hu..


    De krankzinnigheid is in haar smoel gegrift

    Fifty-two people die in protest over moving American Embassy to Jerusalem. Thanks, asshole! Your uninformed and demented actions have consequences! Don’t you get it? Those people had families too!

    — Bette Midler (@BetteMidler) May 14, 2018

    Laura Loomer:

    DON’T YOU GET IT BETTE?

    Hamas terrorists offered to pay $1,000 to each Palestinian who rushed the border to Israel to attack Israelis.

    Do you think Israel should just sit back and allow for violent invaders to infiltrate the border?

    You’re not qualified to speak about this. https://t.co/xBbPJh1tOc

    — Laura Loomer (@LauraLoomer) May 15, 2018

    http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/liberal-logic-bette-midler-blames-ahole-trump-for-deaths-of-52-hamas-supporters-at-gaza-israeli-border/

    Geliked door 1 persoon

    • kampersrene zegt:

      De onafhankelijke staat Israël werd ondertussen, in mei 1948, uitgeroepen en een jaar later toegelaten tot het lidmaatschap van de Verenigde Naties.Dat lijkt me toch officieel he madame Midler …zou jij ook zo’n verontwaardige smoel opzetten indertijd toen 6 miljoen joodse medemensen ,waaronder gezinnetjes met kindjes werden vergast , zomaar omdat ze joods waren , daartegenover staan 52 Palestijnen mensen met of zonder gezinnetjes.Het is toch normaal dat de Joden hun land verdedigen . Ik wens ze veel succes toe madam BetteMidler. Trouwens hadden die Palestijnse slachtoffers thuisgebleven bij hun mama of vrouwtje hadden ze nog geleefd

      Geliked door 2 people

      • Cathja zegt:

        @ kampersrene

        Helemaal met u eens! U en ik weten dat Israël in veel landen geen goed kan doen, en dan ligt het voor de hand dat dit land ook nu weer de schuld krijgt toegeschoven voor de doden en gewonden die er -door eigen schuld- gevallen zijn.
        Zullen we de Turken eens aanspreken over wat zij zeer recent nog hebben uitgevreten?
        Waarom horen we daar ‘onze vriend KUZU’ en vele, vele anderen niet over?
        Nee, die zaagde Stef Blok door over de 58 doden en 2700 gewonden aan de kant van de ‘Palestijnen’.

        Eigen schuld. Een gewaarschuwd mens geldt voor twee. En ze wáren gewaarschuwd!

        Geliked door 1 persoon

  11. Jan zegt:

    Het mirakel van Gaza: kreupele staat op en wandelt

    video/1

    Hamas gebruikt kinderen als schild

    Like

  12. kampersrene zegt:

    Achter het rookgordijn: Hamas-rust in Gaza…kan niet , bestaat niet , onmogelijk , want het is strijd tussen beschaving en primaten of tussen “mensen” en “islamieten”

    Like

  13. Klaas zegt:

    Like

  14. De Nederlandse regering heeft de strafmaat verhoogd voor het aanzetten tot haat ;tot twee jaar gevangenisstraf !!Hierddoor kan per direct bijna de gehele nederlandse overheid worden gedetineerd wegens het faciliteren van “haat paleizen” (moskeeën) !De verontschuldigende uitspraak “Wir haben es nicht gewusst “gaat nu niet meer op!( uitspraak over de holocaust in de tweede Wereldoorlog )Om Sions wil zal ik niet zwijgen!!!!Shalom van Léon van Duren.

    Like

  15. Thoth zegt:

    Zoiets al 4 jaar terug :

    Helaas moet de dode gast z’n neus snuiten…

    Jammer.

    Like

  16. Jan zegt:

    Fakers/Pallywood

    en dan te bedenken dat de iconografie regelrecht gejat is van het door hen gehate christendom, de Pieta van Michelangelo

    https://elperiodico.com.gt/mundo/2018/05/14/abbas-denuncia-masacre-israeli-en-gaza/

    Meer jatwerk: https://tinyurl.com/ycbo9kwn

    Like

  17. Jan zegt:

    Een soldaat vertelt
    ….
    The IDF is stationing senior commanders at every confrontation point to ensure that every shot is approved and backed up by a responsible figure with proper authority. Every staging area has an especially large number of troops in order to make sure that soldiers are not put into life-threatening situations where they will have no choice but to fire indiscriminately.

    …..
    55 dead is an enormous number. But I can testify from my first-hand experience, that every bullet and every hit is carefully reported, documented and investigated, in Excel spreadsheets. Literally. I was there and I saw it with my own eyes.

    http://elderofziyon.blogspot.com/2018/05/an-israeli-soldier-tells-truth-about.html

    Interessant ivm het gekrijs van dat nepvolk dat zij recht hebben op iets dat niet van hen is: illegale immigratie voor 1948 van Arabieren naar Palestina, gebied dat dus niet van hen was en is
    More data points on illegal Arab immigration
    http://elderofziyon.blogspot.com/2010/04/more-data-points-on-illegal-arab.html

    Gaza, de hel
    http://elderofziyon.blogspot.com/2010/06/tear-jerking-scenes-from-worlds-largest.html

    Like

  18. Tistochwat zegt:

    Geweldige video!

    Wat zítten die mohammedanen toch vol ‘godsdienst’waanzinnige haat, een en al verzengende haat.
    Ze provoceren Israël op een afgrijselijke manier.

    Waar blijven trouwens de protesten van Jesse Klaver en andere linkse milieu- en klimaatfanaten tegen de giftige dampen die van die brandende autobanden afkomen?
    En maar mekkeren over ‘CO2-uitstoot’, de vuile huichelaars!

    Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      @Tistochwat

      Jesse Klaver is een ‘gelegenheids-milieu- en klimaatfanaat’. Als hij ergens mee denkt te kunnen scoren, dan gooit hij het op tafel. Met brandende autobanden in het Midden Oosten kan hij hier niks. Het is te ver weg om het te kunnen ruiken.

      Groen Links heeft wel meer van die vreemde eisen. ‘Stinkende’ auto’s moeten zeer zwaar belast worden (nou vind ik stinkende auto’s ook vies en ongezond!), maar het is bekend dat een politica van Groen Links ooit zelf in een hele smerige oude auto reed.

      Hoe rijm je dat dan? Hypocriet tot op het bot.

      Geliked door 1 persoon

  19. Jan zegt:

    Linksvolk wakkert de terreur tegen Israël aan

    Like

  20. kraftavilqa zegt:

    Kotsbeu ben ik dat gore kudtvolk en hun vuile leugens en die zg. gutmenschen en hun media die zo gaarne helpen de leugens van hun pallivriendjes uit te venten en dan vol blijdschap gewoontegetrouw vol op ’t antisemitische orgel gaan wat een habbezakkers, tja linkse koprot hè.
    Ik zou willen dat de Israëlis de gazastrook voorgoed schoonveegden, ben je in een klap van ’t gezeik af; zoïets leidt natuurlijk tot veel en felle kritiek van de linkse internationale gemeenschap maar so what, die kritiek blijf je over je heen krijgen zolang er palli’s bestaan. Die twee-staten oplossing komt er toch nooit want palli’s willen alleen maar Joden uitroeien. Palli’s zijn een fictief volk, palli’s zijn niet verdreven, palli’s zijn niet zielûgh, voorzover ze zielûgh zijn hebben ze dat aan zichzelf te danken. En recht op terugkeer, terugkeer naar land dat al niet van hun was zeker, bespottelijk! Hamas, hamas, alle palli’s aan ’t gas! Als ik in zo’n filmpje dan weer van die extreem agressieve imbeciele mohammedaanse apen zie, denk ik man, man, man wat zou daar toch weinig aan verloren zijn.

    Geliked door 1 persoon

  21. Trucker zegt:

    Wie twijfelt of Groot Britagne de eerste islamnatie wordt in eurbia kan beter eens dit filmpje bekijken, met zo ratten in de studio komt het goed (voor de islamiet) komt van BNI

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie