VIDEO: Statement Benjamin Netanyahu t.g.v. de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, Israël, Jeruzalem, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Statement Benjamin Netanyahu t.g.v. de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem

 1. Trucker zegt:

  Ga mezelf herhalen (uit mijn comment van gisteren) om de eenvoudige reden dat onderstaande een kippenvel moment was, hier raakte Bibi een gevoelige snaar (bij mij)
  (4.06 in deze video)
  “…my mother told me “you can’t go any further”…this was near the border it was exposed to sniper fire… that was then this is now….”

  THIS IS NOW

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Oh,oh, oh!!!
  Wat zal links over de hele wereld tanden knarsend en machteloos moeten toezien hoe haar positie elke dag ’n stuk minder en minder belangrijk wordt.
  Rechts heeft gewonnen en wint elke dag opnieuw.
  De totale vernietiging van links komt langzaam in zicht.
  Heil Trump en Netanyahu

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  What a Glorious day!
  Mazal tov!

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  Deze avond radio1 van de openbare omroep BRT in belgie lachen geblazen (zij niet maar ik 🙂 )
  Het niet bestaande land belgie gaat de Israëlische ambassadeur op het matje roepen, wow ik denk dat Bibi nu al panikeerd en veelvuldig de plee zal moeten opzoeken…
  De kakelende kippen van de NIET regerende overheid in belgie vinden (bij monde van Reynders minister van buitenlandse zaken en bevriende antisemieten in de overheid) dat de “Israëlische ambassadeur een grens heft overschreden door te zeggen dat alle gedode palestijnen terroristen zijn”.
  Dat is (mag men gerust aannemen) de houding van de voltallige regering in het land belgie, palestijnen zijn altijd de slachtoffers en de Israëliërs zijn schuldig door “disproportioneel geweld”.
  Het is ofwel onthutsend dat de overheid grenzeloos naïef is of de andere waarheid is dat ze ronduit tegen Israël zijn, ik geloof eerder in het tweede want heb al te veel en te vaak het palestijnen riedeltje gehoord.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Ik denk dat de Israëlische ambassadeur moet aangeven dat hij de aankomende tijd écht geen gaatje in zijn agenda kan vinden.
   De Belgische regering kan dan een afspraak maken ergens… in de tweede helft van november. 🙂

   Geliked door 1 persoon

 5. Helena zegt:

  Indrukwekkend! Shalom Israel

  Geliked door 1 persoon

 6. Haksteeg Anton zegt:

  Dit is Israel en de USA en die zgn palestijnen moeten zwijgen want ze willen geen vrede maar alleen Israel uitmoorden en omdat ze dat willen zullen ze verliezen want eris er ÉÉN die dat niet toe zal staan. Wij hebben overheden die kennelijk alleen belangstelling hebben voor de islam en dat zal ze duur te staan komen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Een geïnspireerde en tegelijkertijd zeer inspirerende toespraak van Netanyahu over waarheid en gerechtigheid voor Israël en voor een wereld die deze waarheid en gerechtigheid ook erkent en nastreeft..
  De Israëlische premier sprak weer zeer ware woorden, zoals gewoonlijk. Ik geniet van een monumentale gebeurtenis zoals deze!
  Hoogst interessant was ook de logische gedachte die hij zijn toehoorders ( en dus ook ons!) aanreikte: goede oplossingen voor problemen zijn altijd gebaseerd op erkenning van de waarheid. Persoonlijk spreekt mij dat zeer aan, want onze strijd tegen de waanzin die de politiek correcte leiders in de EU bedrijven berust op pure verdraaiing van feiten waaraan de EU top zich op grote schaal schuldig maakt.
  Aan ons is de taak om de waanzinnigen met feiten, feiten en nog eens feiten tegemoet te treden, totdat de meerderheid van de mensen in het land niet meer om die feiten heen kan en echt wakker wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s