Hongarije zal niet buigen voor de druk van Soros

Screenshot_245

(Vertaling: E.J. Bron)

De regeringspartij Fidesz zal niet toegeven aan welke druk dan ook en de wens van de Hongaren uitvoeren dat het land van massa-immigratie bevrijd zou moeten worden, zei een woordvoerder dinsdag. “Een ´Rapport van Soros´ veroordeelt Hongarije in Brussel en er worden nog meer leugens over ons verbreid”, aldus Balász Hidvéghi, “opdat de regering de massa-immigratie zonder verzet zou moeten accepteren.”

Mitteleuropa

De regering zou zich tegen al deze pogingen blijven verzetten en het land onder alle omstandigheden beschermen, voegde hij er aan toe. Voorgestelde veranderingen aan een rapport over Hongarije door de Groene EU-afgevaardigde Judith Sargentini kunnen tot dinsdag ingediend worden, en de bondgenoten van de Amerikaanse financier George Soros in Brussel vallen nu Hongarije met meer leugens aan en stellen sancties voor. Ze willen dat Hongarije tegen de wel van de mensen in een immigratieland wordt, voegde hij er aan toe.

Soros´ bondgenoten willen de Brusselse immigratiepolitiek en de verplichte quota in een versnelde procedure voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2019 invoeren, zei Hidvéghi. Ze willen dat er deze zomer met het plan wordt ingestemd en de verdeling van migranten in heel Europa kan beginnen, zei hij.

Het “Rapport van Soros”, dat op dit moment in voorbereiding is, maakt deel uit van deze poging om Hongarije onder druk te zetten. Het Europees Parlement zal er in de herfst over stemmen, zei hij. Als antwoord op een vraag zei Hidvéghi dat de geplande wijziging van de Hongaarse grondwet en de wet “Stop Soros” er aan zouden bijdragen het land te beschermen en zijn veiligheid te verhogen.

Op de vraag naar de geplande verhuizing van het kantoor van de “Open Society foundation” van Boedapest naar Berlijn zei hij: “Ze vluchten voor transparantie”, omdat ze niet willen dat de Hongaren weten met welk geld de stichting gefinancierd wordt. Haar vertrek zou echter alleen maar een “façade” zijn. De stichting zou niet stoppen met haar werk in Hongarije en druk blijven uitoefenen om de migratie te bevorderen, voegde hij er aan toe.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hongarije zal niet buigen voor de druk van Soros

 1. boorzalf zegt:

  Bij de marine zijn ze ook van het padje af, alle (IS) strijders zijn welkom. Het wordt steeds gekker.
  https://images.gscdn.nl/image/5a08446a50_defiftar.png?w=600&s=57e092e879eb832453eb8df266950032jpg

  Like

 2. Grote klasse van Orban èn Hongarije. Een voorbeeld voor Europa !

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Rapport van Soros wie denkt die klootzak wel dat hij is.Kapitalistische zakkenvuller

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Iedere westerse politicus, maakt niet uit van welke partij, maar ze hebben allemaal de mond vol over inmenging bij verkiezingen of wat ook. Maar dan hebben deze lui toch een kluit boter op hun hoofd waar je U tegen zegt. Want die ouwe Soros is naar mijn idee toch de ergste vorm van inmenging in zeer veel landen, want wat ben je voor iemand als je redelijk goed draaiende samenlevingen van soevereine staten naar de verdoemenis helpt met achterlijke culturen en religies. Ik walg van dit soort lieden. Hoe kan dit eigenlijk, dat er zo geluisterd wordt in de EU naar zo’n eikel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Kereltjes als Soros worden helaas bijna altijd 105!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s