Mladić is een held

Screenshot_244

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het huis van de toekomst?

U werkt samen hard en u heeft naast een hypotheek, die u van een oudere maar aardige en begrijpende bankdirecteur heeft gekregen, voldoende geld gespaard om er een mooi huis van te bouwen. Ook qua oude dag heeft u alles goed geregeld en kunt u gezond en onbekommerd van uw pensioen genieten om daarna uw prachtige huis door te geven aan uw kinderen…

Maar dan overlijd de bankdirecteur en komt er een jonge moderne ’manager’ aan het roer. Die vindt dat u in eerste instantie maar eens meer moet gaan betalen en dus langer moet gaan werken en, omdat het huis ‘van de bank’ is, zoals hij stelt, wordt u ook gedwongen om huurders in uw huis op te nemen. Zielige vluchtelingen die het thuis héél erg slecht hebben, zegt hij. De nieuwe huurder is op het eerste gezicht een aardige jongen. Vriendelijk, netjes, wil Nederlands leren en wil werken. Van zijn ‘religie’ merkt u weinig tot niets. Na een tijdje vindt de bankdirecteur echter dat u nog meer moet gaan betalen en dus maar wat meer kamers moet verhuren en dus komen er meer ‘zielige vluchtelingen’ bij. Na een tijdje begint er echter iets te veranderen. Ze ruimen hun kamers niet op, ze beschadigen dingen in uw huis, ze betalen de huur niet, stelen van u, maken onderling veel ruzies die uitlopen op gevechten en het wordt een onhygiënische bende met overal afval en ongedierte. Als u daar iets van zegt, wordt u echter fysiek door hen bedreigd en na een tijdje bepalen ZIJ wat er in uw huis gebeurt. Zij willen zelfs dat u zich bekeert tot hún ‘geloof’ en als u dat weigert, worden ze furieus en wordt u volledig in elkaar geramd (en daar heeft u nog mazzel mee) en uw eigen huis uit getrapt. …U moet echter wél elke maand de hypotheek blijven betalen!

Bovenstaande is slechts een visualisatie van hoe u Nederland/Europa inmiddels dient te zien. Onze ouderen hebben het land/continent na de oorlog zorgvuldig en weloverwogen opgebouwd met het oog op de toekomst. Om een gezond en sociaal land door te kunnen geven aan hun kinderen! Echter, toen de nieuwe generaties politici hun intrede deden in Den Haag, moest u overal meer voor gaan betalen, kreeg u steeds minder terug voor uw zuur verdiende geld en zijn er inmiddels steeds meer ‘gastarbeider-kinderen en zielige vluchtelingen’ die hier hun plaats opeisen en door het beleid van ‘de nieuwe politici’ alles vernietigen wat onze ouderen hebben opgebouwd. Zelfs hun ‘geloof’ wordt ons op allerlei manieren door de strot geduwd. De vraag is nu niet alleen hoe, maar vooral aan wie (!) we ons land inmiddels gaan doorgeven…

Mladić is een held

Ik herinner me hiermede een gesprek met een Serviër een aantal jaren geleden die – en nog altijd – erg boos is over de wijze waarop hun held Mladić door het Haagse tribunaal is veroordeeld voor de genocide op 7000 moslims. Ik begreep toen zijn heldenstatus eerlijk gezegd nog niet en vond de genocide weerzinwekkend. Hij vertelde me echter de ware aanleiding van het conflict en inmiddels heb ik me verdiept in de materie en kan ik geen andere conclusie trekken: de actie is humaan gezien niet goed te praten, maar met het – uiteraard door onze overheid en media zorgvuldig weggelaten – achterliggende ware (!) verhaal wél heel begrijpelijk. Want waar decennia lang wederom niemand over praat, is de aanleiding van die oorlog en wie er daadwerkelijk mee is begonnen. Mladić´ actie was namelijk slechts een vergelding van de beestachtige gruwelijkheden die er vanuit de Bosniakken (de moslim enclave) op de oorspronkelijke Slavische bewoners werden uitgevoerd. Doel: een zoveelste volledig islamitisch kalifaat stichten.

Het begon daar net zoals het hier inmiddels gaat en we weten wat zij nastreven. Een streng islamitische staat, geleid door de Salafistische/Nazistische tak van de islam en zijn ziekelijke doctrine en barbaarse gedachtegoed. Toentertijd in het voormalige Joegoslavië aangevoerd door het moslimbeest Naser Orić die – uiteraard uit naam van de islam – ronduit ziekelijke acties uitvoerde op de niet-moslim bevolking om haar zodoende te intimideren, te verjagen en/of te kunnen overheersen. Mladić trof met zijn leger enkele dagen later de restanten van de beestachtige afslachtingen aan die de moslims er hadden aangericht en besloot het kwaad met wortel en tak uit te roeien en dat is wat hij deed! En dat heet nu genocide…

Maar als de Armeense genocide op 1,5 miljoen mensen gewoonweg ontkend kan worden, de Holocaust op miljoenen Joden door de (neo) nazi’s nog altijd ontkend wordt en het dagelijks wereldwijde moslimgeweld weggemoffeld en weg gelogen kan worden, wat stelt dan de moord op 7000 overheersende en uiterst gewelddadige, beestachtige moslims voor? Dat kan toch eenvoudig ontkend worden? Neen, want als het moslims betreft is de inmiddels bekende en veelvuldig uitgebuite slachtofferrol een belangrijke aanleiding om iedereen de mond te kunnen snoeren en wraakacties op hun eigen daden als agressie tegen de islam af te schilderen.

De nieuwe Joden?

De talloze échte vluchtelingen, veelal christenen en Joden, die vanuit het Midden-Oosten voor het al eeuwenlang aanhoudende moslimgeweld voor hun leven zijn gevlucht en hier inmiddels een bestaan hebben opgebouwd, worden hier nu letterlijk en figuurlijk wederom fysiek bedreigd door datzelfde volk waarvoor ze dáár toentertijd gevlucht zijn. Bedreigd door het volk dat hier niet ‘de nieuwe Joden’ mag worden… Dat dit zich hier echter meer en meer manifesteert als ‘de nieuwe Jodenháters (!)’ of  ‘de nieuwe fascisten (!)’ is klaarblijkelijk geen enkel probleem…!? Het K-(oran) volk! Het grote-voeten-volk! Want waar u ook gaat staan, u staat ze altijd op de lange tenen en mocht u er onverhoopt tóch naast dreigen te gaan staan, dan zetten ze hun voet zó dat u er alsnog bovenop staat… waarmee ze altijd een aanleiding blijven zoeken (en die van de gutmenschen krijgen!) om de islam ‘naar u toe te brengen’, lees: door uw strot te duwen! Desnoods met geweld, waarbij ‘desnoods’ een relatief begrip is…

De overheid en haar media

Van iemand die 5 mensen neersteekt en ‘Allah Akbar’ roept, is het volgens de AIVD, de overheid en de media erg ‘moeilijk’ een motief of aanleiding te vinden. “Het was zo’n gewone, vriendelijke man” en zal misschien een beetje verward zijn geweest. Als ú echter een stel moslims neersteekt of een moskee afbrandt, is daar per diréct een motief én stempel voor: racisme…!  Het is klaarblijkelijk erg moeilijk om het islambeest bij de naam te noemen als het om moslimgeweld gaat dat gevoed wordt uit de duivelsverzen die in de ‘gebedshuizen’ gepredikt worden. Voorbeeld? Volgens vele AZC-medewerkers zijn er elke week (!) massale vechtpartijen tussen de ‘zielige’ vluchtelingen onderling. Daar moeten zij – en de politie die daar voor de zoveelste maal voor moet worden opgeroepen en ingezet – echter over zwijgen! Dat mag niet naar buiten komen! Stelt u zich voor dat u weet dat de ‘multiculturele samenleving’ en de vluchtelingen industrie (!) de grootste fout zijn die Europa ooit heeft begaan… Hypocriet, liegend en mooi pratend (dé definitie voor ‘politiek correct’) tuig is het!

Leuk wetenswaardigheidje?

Eerder al schreef ik over het varkens-DNA dat moslims in Europa elke dag via het voedsel en drinken – inmiddels bewust – tot zich nemen en hoe zij zichzelf daarmee ‘besmetten’ en dus geen plaats krijgen in het hen beloofde paradijs. Hier komt nog een uitermate vermakelijk wetenswaardigheidje dat ik persoonlijk van een medewerker bij een farmaceutisch bedrijf heb.

De basis van heel veel medicatie (waaronder o.a. bloedverdunners!) wordt namelijk gemaakt uit het slachtafval van varkens. Zo worden o.a. de ingewanden (in een speciale fabriek in Noord-Nederland) met 45 graden stoom gespoeld en het slijm dat daaruit vrijkomt, wordt opgevangen en verwerkt in echt héél veel medicijnen. En daar is een logische verklaring voor: het varken heeft qua huid en ingewanden (hart, nieren, darmen etc.) namelijk exact dezelfde structuur als die van de mens en wordt derhalve als synoniem door het menselijk lichaam geaccepteerd en opgenomen. O.a. door het (er volgende week wederom aankomende) “Suikerfeest”, lees: Obesitas/Cariusfeest, zijn er heel veel moslims die bloedverdunners gebruiken voor hun vervette hart. Ik vind het hilarisch!

Overigens; Het ‘Suikerfeest’ als verbindingsfeest? Mag ik even lachen!? Het zoveelste gemanipuleerde zieke idee om onze kinderen de islam door de strot te duwen en hen/ons te laten wennen en aan te passen aan de islam i.p.v. andersom!

Tot slot: wie er geweest is kan het waarschijnlijk bevestigen. In het voormalig Joegoslavië ziet u nog maar een enkele moslim op straat en die houdt zich wijselijk zeer gedeisd. Tja, dat krijg je ervan als je de Slavische wereld de islam wilt opleggen en er middels de sharia wilt (over)heersen. Dan krijg je daar een koekje van eigen deeg gebakken. Al praten ze er door de verdraaiingen/weglatingen vanuit de Verenigde Naties liever niet meer over, voor de Serviërs – Bosnië en Kroatië zijn er ook mee gediend – is Mladić derhalve nog altijd een held!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, Balkan, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bosnië-Herzegovina, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Den Haag, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, provoceren, Rotzakken, Servië, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mladić is een held

 1. Kees van Kesteren zegt:

  HELEMAAL RAAK—— en dat kunnen die islamitische ratten mooi in hun zak steken.
  Het gedeelte waar varkens in verband worden gebracht met medicatie is voor mij een dikke 10 waard!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Vanavond in elk geval een uitgebreid item in het L1 journaal. Ging over de ramadan en moslim scholieren die examen moesten doen. Een alleraardigst moslim meisje deed uit de doeken (niet haar hoofddoek hoor) hoe ze het klaarspeelde ramadan en studie. Véééééél respect kreeg het meisje van de schoolleiding en een aantal medescholieren.

  Het is maar dat U het weet.

  RESPECT!!!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Onze regering bestaat uit dhimmies, als je je stem niet verheft tegen de islam ben je een landverrader, niets doen is geen optie meer dus meneer Rutte actie of de weg vrijmaken voor een man met ballen!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Natuurlijk was Mladic een held ik heb daar nooit aan getwijfeld.
  Het aantal islamieten door Mladic’s troepen gedood wordt door de mainstream steevast 8000 geteld… laat maar gerust meer als de helft weg en het cijfer wordt iets accurater.
  In realiteit spreken we van een vergelding die er gekomen is door enerzijds de gruwelijke feiten gepleegd door de islamieten (zwangere vrouwen werden aan deuren gespijkerd en levend de buik opengesneden), jongens mannen gecastreerd, gefolterd onthoofd de gruwelijkheden waren oneindig.
  Dat liet de media nooit horen want islam(ieten) hadden toen al een bevoorrechte status in het voormalige Avondland.
  Mladic is genereus geweest hij heeft de islamieten een pijnloze dood bezorgd wat niet kan gezegd worden van de slachtoffers van de islam toen.
  Clinton, kom er nog eens op terug heeft half Servië laten bombarderen met goedkeuring van de voltallige slippendragers in de niet meer soevereine staten in eurabia, hij heeft niks minder als een oorlogsmisdaad gepleegd.
  PS heb het al eerder geschreven :de aanhangers van de perfide ideologie islam vreten gelatine (dat zit in ongeveer alles wat de voedselketen en farmaceutische industrie fabriceert) en laat het leukste zijn dat dat gemaakt wordt van varkenshuiden die staan gisten.
  Heb indertijd toen ik tankvervoer deed jaren gereden met ammoniak (zuivere 100%) wordt (wordt ook) in gelatine gebruikt.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Prima reactie Trucker!
   Arm Servië.
   Maar het komt in orde.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Trucker. Clinton was een knap uitziende Toy Boy, maar verder niets. Hij was een van de slechtste presidenten die de VS ooit had. Dankzij zijn laksheid kon Al Qaida tot een monster groeien. Hij leerde NIETS van de eerste aanslag op de WTC gebouwen op 26 februari 1993. Hij was bezig met excessief neuken van zo veel mogelijk vrouwen en …verder niets!. Hij liet Servië bombarderen omdat de moslims zo zielig zijn. De Amerikanen hebben daar BURGERLIJKE DOELEN gebombardeerd waaronder ook ziekenhuizen. Ze waren zo hitsig dat sommige van hen raketten hebben zelfs doelen in de nabijheid van Sofia in Bulgarije bereikt. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/raketinslag-in-sofia-door-f-16-veroorzaakt~b65fc788/
   Dankzij zijn ‘niets doen politiek’ hebben bijna 3000 mensen op 11 September 2001 hun leven in de Twin Towers verlaten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja.
    Hij heeft kanker, en z’n vrouw ook trouwens.
    Laten we daar de goede wil van God maar weer in zien…

    Like

 5. Williaan zegt:

  Grondoorzaak; De ondergang van Byzantium en overheersing door de Ottomanen.
  De bewoners werden met grof geweld tot de islam bekeerd, gehersenspoeld en misbruikt.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bosniakken

  Like

 6. Guardiaangel zegt:

  Ha ha de moslims zijn zichzelf aan het vergiftigen waar wij al eeuwen immuun voor zijn omdat we altijd al varkens hebben gegeten.
  En ik heb vanaf het begin altijd gezegd dat het tribunaal de grootste fout heeft gemaakt om Mladic en Radovan Karadzic te veroordelen en geen enkele rekening te houden met de daadwerkelijke omstandigheden waarom deze twee in actie kwamen. Vele christelijke kerken afgebrand, dorpen uitgemoord waarbij christenen of anders gelovigen werden uitgeroeid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jade zegt:

  Na de volgende oorlog krijgen Ratko Mladic
  en Radovan Karadžić alsnog hun welverdiende
  standbeeld. Als men die beelden nu al zou
  toekennen, kan de door de elite geplande vernietiging
  van geheel Europa niet doorgaan.
  Daarom stel ik voor Neurenberg 2.0 voor een
  eventuele oorlog te houden, en niet een proces
  als mosterd na de maaltijd…

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank mijnheer E.N. Schilder voor uw bijdrage. Ik heb de Joegoslavische oorlogen van de jaren ’90 vaak in mijn commentaren genoemd; als referentie voor islamitisch geweld. Mijn referentie ging vooral over de Mufti van Jeruzalem, Haj Amin al Husseini, en de massamoorden die zijn Bosnische islamitische SS eenheden onder de Serviërs hadden aangericht. In dat verband zie ik de pay-back van het trio Milosević, Karadzić en Mladić als rechtvaardig. Over de massamoorden die moslims o.l.v. Nasr Orić wist ik niets. Ik wist wel dat de Bosnische moslims en hun leider Alija Izetbegović, Al Qaida Mojahedin naar Bosnië Herzegovina hadden uitgenodigd. Ze konden daar tegen de Servische ongelovigen vechten. Deze gasten waren niet voor de poes. Moslims blijven moslims. Moord en bloedvergieten trekt hen als vliegen aan stront. Tweede eigenschap, die ze kenmerkt: niet in staat zijn de consequenties van hen daden in te calculeren. Dat hoeven ze ook niet te doen. Media bobo’s en westerse leiders ‘met een goed hart en zwakte voor petro-dollars, hoeden ze voor al het kwaad. Zo werd de massamoord in Screbrenica hot item en de massamoorden die de Bosnische moslims hadden aangericht, onder het kleed geschoven.
  In dat geval kan ik niet anders concluderen dat: de Bosnische moslims zijn zeer goedkoop uit de oorlog gekomen. Ze hebben een minimale prijs betaald voor hun misdaden tegen de Serviërs a) in de Tweede Wereldoorlog en b) in de jaren ’90.
  En Ja! In tegenstelling tot misbaksels genaamd Europese politieke leiders die letterlijk en figuurlijk de ‘zielige’ vijand naar binnen halen, zijn Slobodan Milosević, Radovan Karadzić en generaal Ratko Mladić kerels voor wie hen land is dierbaar. Servië is niet te koop.

  Geliked door 1 persoon

 9. kraftavilqa zegt:

  Dat beweer ik nu al jaren in plaats van helden als Ratko Mladic te vervolgen had men hun beter een medaille gegeven uit erkentenis voor hun belangrijke werk.
  Verder breng ik graag volgend citaat onder de aandacht:
  The serbs got attacked by Clinton when they tried to deport illegal alien moslems.”
  “And when they behead your own people in the wars, which are to come, then you will know what this was all about.” —Slobodan Milosevic

  Like

 10. AEO zegt:

  De steekpartij in Den Haag, de dader een “verwarde” man die ook nog allahakkebar riep. Maar het motief was nog onduidelijk.
  Tja….het ziet er uit als een eend, het waggelt als een eend en het kwaakt als een eend. Maar we moeten eerst nog bewijs hebben dat het inderdaad een eend is.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Karremans was een laffe hond en een pennelikkende bureauhengst, die de reputatie van de Nederlandse krijgsmacht enorme schade heeft toegebracht. Wat ben je voor officier wanneer je je zomaar laat afblaffen?
  Dat is het verschil tussen een echte soldaat als Mladic en een stuk stront als Karremans.
  Een verlengstuk van een al even groot stuk stront als Joris Voorhoeve.

  Verder hadden we daar helemaal niks te zoeken als Nederlandse militairen.
  Trouwens ook niet in Libanon, waar ik nog bijna heen moest.
  En al helemaal niet in Afghanistan, Irak of fokken Mali.
  Oudste zoon heeft in Uruzgan gezeten en mij daar heel wat over verteld.
  Maar het is allemaal voor niks geweest.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Ik zie de beelden nog altijd voor mij, die Karremans (toen had ik nog een tv) ik kon (bijna) de angst ruiken van die vent toen hij voor Mladic stond, vergeet ik nooit meer “ijzervreter” (achter de linies waarschijnlijk) die zijn body language niet kon verbergen en dat was bang zijn.

   Like

 12. Harry zegt:

  Prima betoog wederom van de heer Schilder !

  Heb Mladic ook altijd als een held gezien , een buitengewoon stoere militair !
  Nooit heb ik daar ten tijde van de strijd daar enige bijval voor kunnen vinden .
  Uiteindelijk heb ik die visie maar voor mezelf gehouden,
  met het idee dat ik het misschien niet goed zag .
  Maar begrijpen kon ik het niet .
  Blij dat mijn visie toch niet de foute was .

  Triest dat die man zijn oude dag niet in verdiende rust en vrijheid kan beleven .
  Welke buitenlandse rechterlijke macht heeft eigenlijk het recht om over iemand die zijn eigen land verdedigt te beslissen ?
  Een stel van die verwarde befjesdragers ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s