Palestijnen aan de Israëlische grens: “Oh Joden, we komen jullie afslachten!”

Screenshot_246

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe het er uitziet wanneer de “zielige, onderdrukte” Palestijnen de Israëlische grens bestormen, kun je goed op bovenstaande screenshot zien van een video, die door het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken werd gepubliceerd. Onder de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”wordt het grenshek doorbroken, de eerste Palestijnen betreden Israëlisch grondgebied en roepen alle anderen op hen te volgen.

journalistenwatch

“Kom, we gaan, kom, kom! Allahu Akbar! Allah zij geprezen! We zijn binnen, we zijn in jullie land. We steken de grens over ten oosten van Al-Bureij.”

Deels gemaskerde moslims maken op niet mis te verstane wijze duidelijk wat ze van plan zijn:

“Allahu Akbar! Denk aan Khaybar. Oh Joden, we komen jullie afslachten!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Palestijnen aan de Israëlische grens: “Oh Joden, we komen jullie afslachten!”

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Haksteeg Anton zegt:

  En Israel heeft het volste recht, Nee de plicht dat tuig af te maken. Het land moet zich verdedigen tegen dat soort terroristische indringers en het laat Europa dus ook zien wat voor tuig het is met die moslims en wat doet Europa? Niets anders dan nog meer van dat soort tuig binnen laten. Met dank aan Juncker, Moghertini en Sargentini en ze blijven maar doorgaan die idioten.

  Geliked door 3 people

 3. Joesoe zegt:

  Ik zou wel eens willen weten, hoe iemand reageerd als derden je tuin binnenloopt en 2/3 hiervan aan een ander geeft. Wie wil hierop reageren als dit geplaatst wordt.

  Geliked door 1 persoon

 4. shiva zegt:

  enige optie is doodschieten……….

  Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   In vijf minuten tijd legt Pat het nog eens even goed uit.

   Like

  • Helena zegt:

   Pat Condell legt het nog even uit. Het is zo simpel, ‘spread the word’ maar ze zijn hier horende doof en ziende blind. Volgende maand maar weer eens naar het Heilige Land misschien kan ik een handje helpen om het gespuis buiten te houden, die Pallies schijnen allergisch te zijn voor varkensmutsjes 🙂 daar raken ze behoorlijk door van streek. Alle beetjes helpen toch?

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Palestijns “voorlichtings-filmpje”.

  Like

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Ongelofelijk dat de EU wegkijkers nu weer kritiek op ISRAEL hebben. De Joden hebben de plicht hun land te verdedigen dus schiet ze maar dood. Moslims horen daar niet en roepen zelf dat ze iedereen gaan vermoorden.

  Like

 7. Cobbie verhoek zegt:

  Gaan ze echt niet lukken hoor o Israël het land die altijd bestaat zij komen de pallestijnen afslachten wat een duivels moordenaars terwijl de joden niks doen die alla alabar bestaat niet eens maar serieus ze doen het echt om het land in te nemen wat een goddeloos regering hebben we zeg love Israel country land of the bible eu may fall the netherlands the rotten euro country🇮🇱🇮🇱

  Like

 8. Guardiaangel zegt:

  Deze video kreeg ik per mail van Israël net vanavond binnen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Lagen 2 minuten later zijn hersens achter de auto?

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Hamas betaald het gezin van “Leila al-Ghandour” een Premie, omdat ze voor een martelaar[tje] ! hebben gezorgd.

  De baby, 8 maanden oud, zou door het Israelische leger zijn vermoord, althans volgens de reguliere media.
  De Israelische inlichtingendiensten kwamen erachter dat de baby al hartkwalen had en dat zij al dood was toen ze mee werd genomen naar de grens.
  Een soort :”Mise-en-scene”

  Maar zelfs, als zou dit niet het geval zijn, waarom stellen de journalisten niet als eerste de vraag:”Is het niet crimineel om een baby van 8 maanden mee naar de grens te nemen als ouder en het dan bloot te stellen aan de gevaren en vervolgens Israel de schuld te geven ?

  GOLDA MEIR, vroegere Presidente van Israel:Er zal Vrede zijn zodra de Arabieren meer van hun kinderen houden dan zij ons haten.

  Geliked door 1 persoon

 11. klaas zegt:

  Bij elke brug en sluis (geheel in stijl) met stenen en brandende autobanden bekogelen !

  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2018/05/ships-to-gaza-schipbreuk-bij-dokkum.html

  Hoezo ? …… Behouden Vaart!

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Israel treedt nog veel te zacht en lankmoedig op. Zware luchtaanvallen en artilleriebeschietingen op dat islamitische tuig werkt veel beter. Worden er veel meer opgeruimd.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  “Allahu Akbar! de allergrootste , met zijn hulp , komen wij jullie afslachten!” maar ze krijgen telkens op hun kl….en kletsen op hun blote poep zoals een lastige kleuter Ik denk zelfs dat Allah hun gedrag kotsbeu is .Israel heeft van een woestijn een modern land gemaakt waar die Palestijnen enkel van konden dromen . Nu zeggen zij , dat is allemaal van ons . Idem Europa die primaten zijn er nooit in geslaagd om iets op te bouwen ze hadden geen tijd ze moesten teveel bidden Allahu Akbar ( vrije vertaling uit het arabisch ” Allah is te zot om los te lopen”)

  Geliked door 1 persoon

 14. shiva zegt:

  Israel doet zoals het hoort , je land , je grenzen verdedigen tegen fout volk ! Hier in de slappe EU staan ze met hun handen in hun zakken te kijken hoe profiteurs die alleen een beter leven willen , over de hekken klimmen en de EU naar binnenstormen om er vervolgens NOOIT meer weg te gaan en hun leven lang op een uitkering leven , betaald door de hardwerkende belasting betaler.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Ja en die mentaliteit van die islamieten verandert nooit meer ze zullen zich nooit aanpassen of wat dan ook NEEN WIJ MOETEN ONS AANPASSEN EN ALS WE DAT NIET DOEN? DAN WACHT ONS DE DOOD maar geloof mij vooral niet want dan wordt je leven zo miserabel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s