Praagse ober lag drie dagen in coma en denkt na over schadeclaim

Screenshot_240

(Door: Victor Schildkamp)

De Praagse ober Mirek (foto), die 3,5 week geleden volledig in elkaar werd geslagen door een groep “Nederlandse” feestvierders denkt na over een schadevergoeding, maar is vooralsnog vooral druk met zijn gezondheid. De ober zegt na de mishandeling drie dagen in coma te hebben gelegen. Hij ontving vanuit Nederland tientallen steunbetuigingen.

Na de molestatie, toen Mirek in het ziekenhuis lag, zag de ober de videobeelden van de mishandeling. ,,Vreselijk”, zei hij vandaag tijdens de persconferentie. ,,Ik had dood kunnen zijn.” Mirek kwam strompelend aanlopen en houdt z’n zonnebril op. Zijn oogkas is gemolesteerd, hij kan slecht tegen licht.  Hij zegt dat er in het ziekenhuis zelfs even voor zijn leven gevreesd is, vanwege bloedingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Den Haag, Eurabië, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Praag, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Praagse ober lag drie dagen in coma en denkt na over schadeclaim

 1. kampersrene zegt:

  Het berust allemaal op een misverstand Die Nederlanders vierde het …IFTAR …Feest der Verbinding’ maar ze waren te vroeg De ober toonde geen begrip voor die vergissing en eist enkele miljoenen schadevergoeding …veel te weinig oordeelde minister grapmans

  Like

 2. abouneenee zegt:

  Volgens het Nederlandse recht heeft meneer gewoon pech, er wordt slechts gekeken naar verlies van arbeidsvermogen. Dat lijkt er niet te zijn. De immateriële schade zal hooguit een paar duizend euro bedragen aangezien meneer vrij kort na het korte weekend comateuze toestand zelfs weer een persconferentie kan geven.

  Van mij mag meneer een miljoen euro incasseren, maar van wie? De kansenjongeren, waarvan mij in ieder geval geen etniciteit bekend is, zullen natuurlijk geen geld hebben en dat blijkt in de praktijk altijd een reden om hen niet zwaar te belasten. Er is te veel compassie met daders doordat het hele concept van slachtofferschap veel te weinig erkenning krijgt afgemeten aan de hoeveelheid euro’s schadevergoeding.

  De dader(s) zou de rest van zijn/hun leven een uitkering moeten betalen aan het slachtoffer, daarbij wordt niet gekeken naar de hoeveelheid geld die de dader(s) nodig heeft/hebben om rond te komen. De dader moet het permanent voelen in zijn portemonnee en als voorbeeld dienen voor anderen.

  Alcohol moet worden verboden, als alcohol nu zou worden geïntroduceerd zou het met alle wetgeving direct een verboden substantie zijn omdat het feitelijk een hard drug is. Ik heb onderstaand artikel gevonden in de Telegraaf, maar uit diepgaandere stukken weet ik dat de inhoud klopt wat alcohol betreft, alcohol kan feitelijk geen gezond effect bewerkstelligen. Het is echter volkssport nummer 1 en daarom zuipen mensen zich gewoon de vernieling in, want ja, iedereen doet het toch. Hoeveel mensen ik in restaurants wel niet om 12 uur aan de alcohol zie…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/483008/gezondheidsraad-geen-alcohol-meer-drinken

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou niet meten gaan overdrijven door meteen alcohol te willen verbieden.
   Mensen moeten helemaal zelf weten wat ze dan.
   Niet iedereen zuipt ze eigen de vernieling in of gaat obers in mekaar trappen als gevolg van alcohol.
   Ik drink een biertje, rook tabak en nog steeds hartstikke gezond met me 55 jaar.
   Te, ken je dat woord. Overal waar te voor staat, dat is fout.
   En dan bedoel ik TEVEEL.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Alcohol wordt al duizenden jaren gedronken en nu alcohol gaan verbieden voor alle blanke EU- burgers omdat ’n stel arabisch-negroïde beesten die we gemakshalve maar moslims zullen noemen, èn die al een leven en dood-verbod van god allah hebben om alcohol te drinken en die zich ook niet aan welk verbod dan ook storen, is natuurlijk wel héél erg bizar.
   Trouwens in communistische staat NL is alles al verboden wat er maar te verbieden valt.
   Nu is er ook al al verboden om in nieuwbouwhuizen een gasaansluiting te plaatsen.

   Tijd voor een allesverwoestend REVOLUTIE!!!
   Rutte: “Hang ‘m hey !!!”

   “Abouneenee.”
   Vindt je nu zelf ook niet….

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik maak mij meer zorgen over wat ze ons aan voedsel verkopen.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Mij verkoopt niemand rotzooi, ik koop biologisch en eet geen vlees, vis of gevogelte, dus ingespoten chemicaliën en rotzooi uit de zee komen niet in mijn lichaam. Ik voel me er goed bij, aangezien ik daarnaast redelijk wat voedingssupplementen tot mij neem.

    Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  5 jaar vast zetten in gevangenis in Praag
  Niet naar Nederland want dan mogen ze naar huis met een enkelband er is immers niemand crimineel en daarom zijn de meeste gevangenissen gesloten
  Gr. uit Kenia

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hoe kom je nou weer aan 5 jaar vastzetten…?
   Waarom niet 10 of 15 jaar.
   En daarna alsnog alle botten breken en vervolgens ophangen.
   We hebben het wel over ’n normaal land zoals Tsechië en niet over ’n moerasdelta waar ze luxe***** hotels hebben gebouwd en die gevangenis hebben genoemd!!!

   Like

 4. Cathja zegt:

  Verschrikkelijk wat deze ober is overkomen! Hij zal de sporen van dit geweldsmisdrijf voor altijd met zich meedragen. Misschien zichtbaar, maar zéker onzichtbaar. Hij had inderdaad doodgeschopt kunnen worden.

  Hoe heeft de Nederlandse overheid/iemand van de Nederlandse ambassade gereageerd? Niet….zeker? Want hun ‘lievelingetjes’ waren er bij betrokken en van moslims mag geen woord verkeerd gezegd worden. Dan zwijgen ze liever.

  Mochten ze wel een PERSOONLIJKE reactie gegeven hebben, dan heb ik dat blijkbaar gemist in de berichtgeving, en heb ik niks gezegd. Maar ik vrees dat ze net zo lauw reageren als op de aanslagen op het Joodse restaurant. De overheid kijkt liever weg, dan hebben ze ook niks te verantwoorden.

  Denken ze.

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  “Met name de broers Armin en Arash N., die ook aan vechtsporten doen, slaan meerdere malen vol in op de inmiddels gevallen ober.”

  Deze twee zitten inmiddels een maand vast en van mij mogen ze er nog tien jaar bij doen.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens.
   Zijn ook echte nederlandse namen.
   Hoewel alcohol drinken mag toch eigenlijk niet bij die nederlanders.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ze zaten toch onder een van die grote parasols die daar stonden. Dan kunnen ze ook alcohol drinken, want dan ziet allah het niet is hun redenering.

    Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Afgetuigd door Nep-Nederlanders, door dat import tuig wordt de ‘goede’ naam van Nederlanders door het slijk getrokken, waaraan de verraderlijke media de hoofdschuldige is door dit buitenlandse tuig Nederlander te noemen !
  Een Nederlands paspoort maak ze echter geen Nederlander !

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @koddebeier

   Ik denk dat de ober zelf wel weet waar die misdadigers vandaan komen. Voordat hij geraakt werd heeft hij echt wel gezien wat voor vlees hij in de kuip had. En dat het absoluut geen VOLBLOED NEDERLANDERS waren, zal hem zéker duidelijk zijn geweest.
   Ik ben het met je eens dat Nederland geen mooie herinneringen bij deze man zal oproepen, behalve dan de herinnering aan al die mensen die een blijk van medeleven hebben gegeven.
   Kijk, dat vind ik dan weer echt hartverwarmend! Er zijn mensen geweest die hun verontschuldigingen hebben aangeboden voor het gedrag van deze nep-Nederlandse lamstralen.

   Ik vind het zeer terecht dat deze man een zeer hoge schadeclaim zal gaan indienen. Wat hij heeft meegemaakt wens je niemand toe.

   Geliked door 1 persoon

 7. Eva110 zegt:

  Groot gelijk, als die woestijnratten menen dat ze in Tsjechië zich net zo kunnen gedragen als hier dan komen ze bedrogen uit, daar weten ze wel raad met uitschot, die stoppen ze voor een groot aantal jaren in de gevangenis.
  Voor wat betreft de schadevergoeding vind ik het niet meer dan terecht dat de Nederlandse regering hem een volledige uitkering voor z,n leven toekent, die zijn tenslotte verantwoordelijk voor het gesubsidieerd lesgeven in kopschoppen en het wegkijken en vergoelijken van dit soort zaken..
  Elke uitvreter die zich hier aanmeld krijgt een uitkering en alles graties, geef dan nu maar eens iets aan een man die misschien nooit meer de oude zal zijn mede dank zij de inzet van een nederlandse politieagent die zich ook niet wist te gedragen maar nu gewoon weer op straat loopt.
  Vanaf deze plek wens ik Mirek beterschap en het allerbeste toe en hoop voor hem dat hij schadevrij gesteld word.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  De 2 “nederlanders” zullen wel de tijd van hun leven hebben in de Tsjechische bajes! Oh jee, hoe moet dat nu met Rammendan? Hoeren zullen daar ook wel niet even langskomen! Ze zullen daar bij de pliesie wel niet zo mesjogge zijn als hier. Ik gun die ober een flinke schadevergoeding!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Mijn vrouw en dochter zijn zondag j.l. teruggekomen van een paar dagen Praag, mooie stad en vriendelijke mensen, vlekkeloos verlopen, verstand komt schijnbaar toch met de jaren, lol!
  De oude Joodse begraafplaats was indrukwekkend echter totaal verwaarloosd, jammer.
  Zo, toch nog enige erkenning van oude cultuur opgedaan, hehe.
  Wat een monsters he, misschien voor altijd een trauma, en, als het tegenzit een afkeer van de echte Nederlander.

  Like

 10. Neilven zegt:

  Ik hoop dat die twee die nog vast zitten 10 jaar krijgen en niet zoals hier er met een taakstraf van af komen, laat ze maar lekker wegrotten in de cel daar in Tsjechië, dat vieze smerige tuig.

  Like

 11. Gerrit zegt:

  Voor iedereen die Cisnik Mirek en zijn gezin wil steunen:
  IBAN:3020100000002401436891
  Authenticiteit van het rekening nr is te verifiëren bij Rob Savelberg, correspondent bij de Telegraaf.
  nieuwsdienst@telegraaf.nl

  Like

  • Nemesis zegt:

   Er missen nog 2 letters vooraan bij het IBAN nummer.

   Like

   • Gerrit zegt:

    Dit is het rekening nr zo als ik het van Journalist Rob Savelberg heb gekregen, check het na bij hem alvorens iets te storten! Cisnik Mirek en zijn gezin zouden enorm geholpen zijn.
    Dank!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zal ik doen. De eerste 2 letters geven het land aan, bijvoorbeeld voor Duitsland is dat DE. de 2 cijfers erachter geven de bank aan dn daarna komt dat k*tlange rekeningnummer, wat je altijd driedubbel moet checken of je niet toch een cijfertje vergeten hebt of verkeerd gezet.

    Like

  • BertG. zegt:

   Overdrijf je nu niet een beetje.
   Hoeveel Nederlanders heb je al geholpen die in mekaar getrapt worden door een allochtoon?
   Of is dat de 1ste volgende actie waar jij je voor gaat inzetten.
   En denk dan ook eens aan bejaarde.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik zie er geen kwaad in Bert, en is vrijwillig dus…….
    Er gebeuren gekkere dingen.
    Wat dacht je van een vrouwenarts uit Amerika die landgenoten- groot woord daar- oproept om op moederdag de vrouwen na gepleegde abortus te verwennen, een hart onder de riem zeg maar, ze missen immers de liefde van hun niet geboren kind.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s