“Gender-deskundige”: “Baby´s moeten bij het verschonen van hun luier toestemming geven”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

 (Vertaling: E.J. Bron)

In Australië heeft de seksueel deskundige en schrijfster Deanne Carson in een interview haar nieuwste inzichten aan de wereld meegedeeld. Ouders moeten het “oké” van hun zuigeling halen voordat ze deze een schone luier geven, zodat de zuigeling zich bij deze beslissing niet gepasseerd voelt.

journalistenwatch

In het interview zegt ze tegen de verbaasde interviewster dat ze met ouders zou samenwerken vanaf de geboorte van het kind. “Vanaf de geboorte?”, vraagt de presentatrice haar ongelovig.

“Ja, natuurlijk. Opdat er vanaf het begin een cultuur van instemming bij hen thuis heerst. Er wordt gevraagd: mag ik je luier verschonen? Natuurlijk geeft de baby daar geen antwoord op – ja mama, dat zou fantastisch zijn, maar je kunt wel even wachten en letten op de lichaamstaal. Als je wacht op oogcontact, laat je je kind weten dat zijn antwoord belangrijk is”, verklaart Carson tegenover de tv-zender ABC.

De schrijfster en activiste, die voordrachten over “lichamelijke veiligheid, toestemming, seksuele opvoeding” en andere wereldschokkende gender-thema´s houdt, is er van overtuigd dat het belangrijk is papa en mama het “JA” van de baby moeten verkrijgen voor deze een schone luier krijgt. In het interview bleef ze echter de verklaring schuldig wat er moet gebeuren als de zuigeling “weigert” een schone luier te krijgen. Op de sociale netwerken reikten de reacties van onbegrip tot spot:

“Ik ben te oud voor deze shit. In mijn tijd was iemand als zij er het beste voorbeeld voor waarom men gekkengestichten nodig had.” “De linksen zijn geestesziek en een gevaar voor alle anderen”. “Het ergste en krankzinnigst is dat ze daarin een seksuele daad ziet, waarmee akkoord gegaan moet worden”. slechts enkele reacties op de “nieuwste ontwikkeling” in de kinderopvoeding.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", "Weg met ons!", achterlijkheid, Australië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Seks, verloedering. Bookmark de permalink .

56 reacties op “Gender-deskundige”: “Baby´s moeten bij het verschonen van hun luier toestemming geven”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Zo’n ongrijpbaar ding met roze/paars haar en ik haak meteen af.

  Geliked door 5 people

 2. Trucker zegt:

  Knettergek aan wat het ligt is niet belangrijk, bij sommige (velen in feite) rechtop lopende wezens kan men gerust twijfelen aan hun verstand of zelfs maar dat ze het überhaupt hebben 🙂
  Heb vandaag (op de website van de openbare omroep BRT zal dus wel waar zijn) gelezen dat men er in geslaagd is om een geheugentransplantatie uit te voeren op slakken.
  Ik zie zo de mogelijkheden voor mijn geestesoog voorbijkomen…

  Geliked door 6 people

  • paulzwueste zegt:

   Wat een schitterende vergelijking.
   Geweldig Trucker!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Ik vind het zelf zo goed dat ik mijn eigen “gelijked” heb…
    Grapje, het is niet de eerste keer dat ik zie dat ik een “like” onder mijn eigen inbreng terugvind, is te wijten aan die F£%094£%32ing keyboard.
    Sommigen zouden wel eens kunnen denken dat ik een groot ego heb 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • LafSchaap zegt:

   Wie weet komt ook de dag dat het geheugen van een slak getransplanteerd kan worden naar een mens. Dat zou deze mevrouw Carson zeker nieuwe kansen bieden.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Je moet het begrijpen. Niet boos worden en niet lacherig doen. Het is een serieus onderwerp. Alle mensen zijn immers “gelijk”. Leeftijd doet er niet meer toe. Dat wat een mens aangeeft is de waarheid. Iedereen heeft dezelfde rechten. Identiteit, leeftijd, man, vrouw, baby, kleuter maakt allemaal niet uit. Als een man bij zijn werkgever komt met de vraag of hij zwangerschapsverlof kan krijgen dan moet de werkgever niet menen dat hij het recht heeft hier anders over te denken. Als mijnheer A zegt dat een appel blauw is dan is dat zo en heb je dat te respecteren. Zegt dezelfde mijnheer A ook nog dat hij eigenlijk een vrouw is wie ben jij dan te zeggen dat het niet waar is. Zegt een Arabische “vluchteling, ik ben 15 jaar terwijl hij uitziet als 30 jaar dan is het respectloos daar tegen in te gaan. Je moet dat dus voor waar aannemen en hem naar school sturen met 15 jarigen. Op basis van het gelijkheidsprincipe moeten mensen elkaar tegemoet treden. Logisch toch!. je bent consequent of niet. Een baby is gelijk aan een volwassenen. Een moslim is gelijk aan een Christen en een Leeuw is het zelfde als een geit en beide hebben evenveel rechten. Als de leeuw zich daar niet aan houdt is het belangrijk dat je even wegkijkt. Als de baby straks een halve meter in zijn eigen stront ligt dan is dat de wens van de baby en opnieuw is wegkijken van levensbelang want het is de ideologie waar het om draait. Alle wensen moeten op basis van gelijkwaardigheid ingevuld worden en in de hoofden van de mensen moet een zalige hedonistische rust neerdalen die dit alles mogelijk maakt. Dus niet vergeten alles is gelijk en grenzen stellen is stom.

  Geliked door 8 people

  • BertG. zegt:

   Jij snapt ‘m.

   Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   De gelijkwaardigheid-ideologie is eenvoudig te testen. Ik deed het.
   Ik heb alleen gezegd dat ik er trots op ben een Duitser te zijn en dat ik bij de laatste federale verkiezingen op de AfD heb gestemd. Sindsdien ben ik een Untermensch. Ik ben vrienden kwijtgeraakt en er is een kloof gaande door mijn familie.
   Vrijheid, gelijkheid, broederschap, dit is niet van toepassing op degenen die “vijanden van de democratie” worden genoemd. Omdat Duitsland stront is en de AfD, dit zijn nazi’s.
   Zo eenvoudig is het.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   Om daar nou maar liefst 8 likes voor te krijgen begrijp ik niet.
   Ik had gedacht eigenlijk helemaal géén één.
   Bovendien moet je me even uitleggen wat dat “hedonistische” in jouw verhaal moet doen.

   Je kunt toch ook gewoon schrijven dat het behaaglijk was…?

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste 18 mei 2018 om 18:34

    ik durfde deze opmerking niet schrijven was een beetje bedeesd en heel bang voor de reacties van de reageerders 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Sluit dat mens op in een gesticht.

  Geliked door 5 people

 5. Marlies zegt:

  Je houdt het toch niet voor mogelijk! Zo’n kop, zo’n stem – als zoiets zich buigt over een baby om permissie voor een schone luier te vragen, is dat kind voor zijn leven lang getraumatiseerd. Afvoeren die mutant.

  Geliked door 4 people

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “In het interview bleef ze echter de verklaring schuldig wat er moet gebeuren als de zuigeling “weigert” een schone luier te krijgen. ”

  Dan laten ze hem/haar net als onze bejaarden een week in de stront liggen.

  Geliked door 7 people

 7. Mary zegt:

  Compleet gestoord!!!!.

  Geliked door 4 people

 8. Tistochwat zegt:

  Je herkent geesteszieke, ‘feministische’ idioten meteen aan hun vreemde kapsel.

  Er wordt gevraagd: mag ik je luier verschonen?

  ‘Nee, ma, ik lig net zo lekker in de stront te broeien.’

  De linkse koprot neemt steeds groteskere vormen aan.
  HA HA HA HA HA HA HAAA!
  Eigenlijk is het om te janken, maar ja: er valt tóch niets te beginnen met gekken. 😆

  Geliked door 3 people

 9. ShimonEliezer zegt:

  De eerste de beste “deskundige” die hier in Nederland zulke onzin uitkraamt, sturen we in een klomp naar Australie. Laat die zich daar maar terug tinkelen.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Nee, geen klomp: Neem liever de één of andere – lekkende – schuit, waar niettemin nog méér mensen in kunnen en stop er dan meteen wat illegalen bij.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren zaten gestoorden, zoals die vrouw in het verhaal, in het gesticht. Vandaag de dag lopen de gestoorden vrij rond in de maatschappij. Men vind ze in het kabinet, en bij de politie en justitie. Opeens lopen er massa’s zogenaamde verwarde mannen rond. Een fenomeen waar we in vroeger jaren nog nooit van gehoord hadden. Hun leuze na het plegen van een misdaad is immer; Allah Alu Akbar (als ik het goed gespeld heb). Deze lieden worden door politie en justitie als zielig bestempeld en krijgen alle soorten van hulp. Hun slachtoffers moeten er voor waken geen proces aan hun broek te krijgen van justitie wegens racisme of haatzaaierij. De Joden zijn het volk Gods, maar de Islam is een creatie van de Duivel. De Joden zijn weer vogelvrij verklaard, en zowel Brussel alsmede zijn lidstaten vinden het wel welletjes zo. Dankzij de vele gestoorden die hun macht misbruiken in onze maatschappij….

  Geliked door 6 people

 11. Elena zegt:

  OMG…dat zelf benoemde genderneutrale paarse gedrocht hoort thuis in een gesloten afdeling :-))
  Heb nu opeens last van schuldgevoelens, heb mijn baby nooit toestemming gevraagd haar luier te verwisselen.

  *proest *

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Pas maar op straks doet je nu volwassen kind na pakweg 30 jaar een aanklacht indienen wegens ongewenste intimiteiten. Vandaag de dag een Jelle Brandje genoemd want in het centrum van belangstelling staan is heden heel belangrijk en is een verdien model geworden.

   Like

  • Luna Fay zegt:

   Elena zegt:
   17 mei 2018 om 22:20 ……………………………………………………………………………………..

   Ik heb mijn kinderen ook nooit om toestemming gevraagd
   Verklaar me bij dezen dan ook schuldig aan egoisme, dacht alleen aan wat ik wilde.

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Wat is daar voor geks aan? Dat deed ik vroeger ook al en als ze ‘nee’ knikten dan zei ik:

  ‘Wacht maar tot je vader thuis komt, dan doet hij het wel” 😛

  Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   Daarom hebben ze ook een speen uitgevonden.
   Voor als ze praatjes krijgen.

   Geliked door 5 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Verdomme Ans, maak je van Henk ineens een boeman terwijl hij nmm. een heel sympathiek persoon is.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Eerlijk gezegd, kwam het mij goed uit, Henk. Als de kindermaag van streek was, dan kon ik absoluut niet tegen de geur. Ik stond letterlijk te kokhalzen.

    Ik was blij als Henk dan bijna thuis kwam, dan kon ik de klus aan hem overlaten. 😛

    Like

  • Henk.V zegt:

   En vader had er geen enkel probleem mee boven de walm te hangen die de kleine broekepoepjes hadden geproduceerd. Hij vond dat die geur hem aan bepaalde Franse kaassoorten deden denken. 🙂

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Trouwens zeker de laatste tijd Henk.
    Er schijnt in een massa van die Franse kaas een poepbacterie gevonden te zijn.
    Moet dus of aan jou liggen of Poetin dan wel Wilders.

    LOL.

    Like

 13. Cathja zegt:

  Volledig geschift.

  Welke ouder met een normaal werkend verstand neemt haar ‘adviezen’ nou aan? De wereld verziekt in een sneltreinvaart, en steeds meer idioterie komen we overal tegen. De gekste verhalen en beweringen doen de ronde…..; waar gaat dit heen?

  Gelukkig vonden mijn kinderen het altijd heerlijk om een schone luier te krijgen. Geen wanklank gehoord. Maar wij waren normale ouders en we hadden normale kinderen….. 😉

  Geliked door 3 people

 14. Taljaard zegt:

  #mepoo

  Geliked door 3 people

 15. kampersrene zegt:

  Dat mensch hoeft geen toestemming te geven om te worden behandeld in een gesloten psychiatrische instelling

  Geliked door 4 people

  • Luna Fay zegt:

   kampersrene zegt:
   18 mei 2018 om 03:05 ………………………………………………………………………………………..

   Het beste is om dit soort schadelijke idioten gedwongen te laten opnemen. Dat is voor iedereen veiliger.

   Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  Ja hoor, professor leipum zit ook weer op de zweefmolen.

  Geliked door 2 people

 17. Steven zegt:

  Aan de kleur van het haar gok ik op een debiele feminist!

  Geliked door 3 people

 18. Erik zegt:

  Hahahahahahahahahahahahahaah ha, die is gestoord.
  Linkse koprot, arme kids die z’n ding als mamma hebben.
  Opvoeden gaat zo niet lukken bij deze verwarde het.

  Geliked door 3 people

 19. Tistochwat zegt:

  Ik heb er eens een nachtje over geslapen en eigenlijk vind ik dat we nog vérder moeten gaan.
  De baby moet een door een jurist opgestelde schriftelijke overeenkomst (in tweevoud) ondertekenen, waarin hij toestemming geeft om hem uit de poep te halen.

  *gekkenhuis*

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ja want anders komen de ouders nog in de shit terecht!
   “Waarom zit jij in de bajes?” “Ik heb m’n baby’s luier ongevraagd verschoond.” 😦

   Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Er moet dan wel een EXTRA getuigen bij de ondertekening zijn, want anders is het niet rechtsgeldig. De ondertekening door de baby dient in de eerste week na de geboorte te gebeuren, want anders krijgen de ouders daar een FIKSE boete voor die kan oplopen tot € 1.000.000 per geval.
   Het boetegeld kan dan weer worden gebruikt om de asielindustrie mee te financieren!

   Like

 20. koddebeier zegt:

  Laat me raden??? Zeker links ??

  Geliked door 1 persoon

 21. Nemesis zegt:

  Zo goed als alles is hier al gezegd en jullie hebben gelijk. Er lopen steeds meer gekken buiten rond als dat er in een inrichting voor geestelijk gestoorden zitten.

  Geliked door 2 people

 22. fleckie zegt:

  Die ‘haarkleur’ zal wel ‘ingewerkt’ hebben op haar hersens?

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Weten we zeker dat het geen pruik is? Genderneutraal; zou zo de volgende dag met een kale kop en een stoppelbaard rond kunnen lopen.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Verf voor je haar kan inderdaad schadelijke dingen doen met inwerking op je hersens.
   Wij hebben hier dagelijks met zo iemand te maken waar dat al in een vergevorderd stadium merkbaar is.
   Je wordt er met de dag gekker van.

   Like

 23. Anneke zegt:

  We leven in de omgekeerde wereld. De wereld van gekte en het verderf !!! Dit is meer en meer zichtbaar en dus ook merkbaar gaan worden. Het zal nóg gekker gaan worden, wij realisten zullen dan volkomen geschift worden geacht. We worden nu al merendeels veracht, door de gehypnotiseerde maatschappij.

  Geliked door 1 persoon

 24. Ad zegt:

  Willen jullie meer of minder randdebielen

  Geliked door 2 people

 25. Elena zegt:

  Meer, meer, meer randdebielen !!!
  Een wereld zonder randdebielen is zo saaaaaai.!!!

  Zat vanmorgen rond zes uur hier al tranen te lachen om de comments.

  Leukste draadje tot op heden van 2018.

  *lol*

  Like

 26. Thoth zegt:

  De volgende is de hond, kat, cavia en nog meer van dit soort zaken. Wil je iets doen, gewoon eerst toestemming aan’m vragen. Iedereen is gelijk, géén dier-racisme. géén dierofoob, hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s