Absurd: twee dagen geleden uitgezet naar Italië, nu al weer terug

Screenshot_274

(Vertaling: E.J. Bron)

De federale politie van Rosenheim (Beieren) heeft woensdag bij grenscontroles twee Afrikanen onafhankelijk van elkaar opgepakt. Beide werden pas enkele dagen geleden naar Italië uitgezet. Hun terugkeer naar Duitsland eindigde voor de mannen achter de tralies.

journalistenwatch

s´ Middags controleerden de federale agenten de passagiers van een internationale trein uit Italië. Een Libiër kon zichzelf alleen maar identificeren met een verlopen Duitse verblijfsvergunning. Bij nauwkeurige controle van de persoonsgegevens stelden de agenten vast dat de 21-jarige nog maar twee dagen daarvoor naar Italië was uitgezet. Tegelijkertijd had hij een inreisverbod van zes maanden gekregen. Nadat de Afrikaan desondanks had geprobeerd om Duitsland binnen te komen, werd hij op verzoek van het openbaar ministerie voorgeleid voor het kantongerecht Rosenheim. In het kader van een versnelde procedure werd de man veroordeeld tot een boete van € 700,- Op grond van onvoldoende contant geld moet hij als vervangende straf 140 dagen in de jeugdgevangenis Gablingen doorbrengen.

Ook een Somalische staatsburger moet vier maanden de gevangenis in. Hij werd begin mei door de vreemdelingendienst uitgezet. Bovendien werd hem meegedeeld dat hij tot 2021 niet meer in de Bondsrepubliek Duitsland mag komen. Desondanks kwam de 22-jarige uit Italië terug. Op bevel van de rechter in de versnelde procedure zou hij een boete moeten betalen. Omdat hij het bedrag van € 600,0 niet kon betalen, brachten de federale agenten hem naar een gevangenis in Augsburg.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Absurd: twee dagen geleden uitgezet naar Italië, nu al weer terug

 1. paulzwueste zegt:

  Kannie heerlijk uitrusten in zijn luxe gratis onderkomen van de vermoeiende reis naar Italië en weer terug naar Duitsland!

  Like

 2. shiva zegt:

  Zou het misschien komen dat ze in hun Land van herkomst NIETS per maand krijgen???
  En hier kunnen ze iedere maand feestvieren op kosten van de belastingbetaler

  Like

  • hendrikush zegt:

   Als uitkeringstrekker in het Westen verdienen ze meer dan een werkende middenstander in hun geboorteland. Wat zou jij doen?

   Like

 3. fleckie zegt:

  Gratis kost en inwoning, in een goed verzorgd ‘ onderkomen’!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een andere Somaliër heeft het beter aangepakt, is nu Burgemeester van een grote Engelse stad.
  Islamisering in Engeland ? ? , valt wel mee……………..!
  * * *
  De Nieuwe Burgemeester van Sheffield, midden -England.
  Een MOSLIM…………..!
  Magid Magid, een vroegere Somalische vluchteling als 5-jarig kind uit Somalisch vluchtelingen-gezin is 23 jaar later tot de nieuwe Burgemeester van de stad Sheffield gekozen.

  Een van z’n eerste uitspraken:”: Ik zal nooit [en-te-nimmer !] een toost op de Koningin uitbrengen ( Queen Elisabeth II )
  [zou dat er mee te maken hebben dat er alcohol in zit ?????????? ]

  BRON:BBC
  http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-44144705

  Like

 5. Steven zegt:

  En na 4 maanden vastzitten worden ze wéér uitgezet waarna ze 2 dagen later zitten ze weer in de trein richting Duitsland zitten.
  En dit spelletje gaat net zolang door totdat ze niet gecontroleerd worden en Duitsland gewoon weer bereiken. Aldaar gaan ze op rooftocht om aan geld te komen, dus zullen per Afrikaan wel weer een hoop Duitse autochtonen de prijs moeten betalen. En een paar keer per week heeft zo’n zielige Afrikaan ook nog een VOLLE ZAK die leeg geschut moet worden, en daar zullen vast wel weer een paar minderjarigen (autochtonen) de dupe van gaan worden. En zo verziekt men héél Europa!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Grenscontroles………..welke idioot dacht dat we zonder grenzen zouden kunnen.
  En nog erger; waarom kan geen enkele regering inzien hoe dom en kwaadaardig het opheffen van de grenzen is?

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Het verhaal laat overduidelijk zien op welke achterlijke wijze EU landen zijn bezig. De geitenneukers uit Islamitische landen en de apen uit de jungles van Afrika lachen ons uit. Net als tekens en vlooien zijn ze niet van plan de lekkere plek op de rug van een hond te verlaten. Het moet maar eens afgelopen zijn met de verwennerij op onze kosten in een gewone bajes. Lekker met drie hallal maaltijden per dag, schone bed, sport, geestelijke ondersteuning en televisie. In plaats daarvan moet men interneringskampen komen met prikkeldraadomheining waar sterke stroom doorloopt, gevaarlijke honden en wachttorens met schietgraag machinegeweren. De detentie zal net zo karig zijn als in een Sovjet Goelag of DDR detentiekampen. Men zou zien hoe snel deze tyfus hun bruine en zwarte poten zouden lichten om zo snel mogelijk naar huis te vluchten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s