Asielonderkomen Oberding: seksuele misdadiger erin – gezinnen eruit

Screenshot_275

(Vertaling: E.J. Bron)

Vier zogenaamde vluchtelingenfamilies moeten het asielonderkomen in Oberding (Beieren, foto) verlaten, omdat daar nu, na het uitzitten van zijn gevangenisstraf, een seksuele misdadiger uit Senegal in ondergebracht wordt. Politici en asielhulpverleners zijn verontwaardigd en boos.

journalistenwatch

“Onze vier gezinnen moesten het asielonderkomen gisteren verlaten”, berichtte burgemeester Bernhard Mücke dinsdagavond in de gemeenteraad van Oberding. Het zou gaan om in totaal tien personen uit Afghanistan, Iran en Afrika.

De Senegalees had wegens een seksueel delict meerdere jaren in de gevangenis gezeten. Volgens het dagblad “Merkur” zijn er problemen met diens uitzetting, omdat Senegal zijn staatsburgers niet wil terugnemen. Districtscommissaris Bauerndorf, burgemeester Mücke en de burgemeester van Erding, Max Götz, roepen de regering er nu toe op om de “foutieve beslissing onmiddellijk terug te draaien”.

Uit de gemeenten en de kring van hulpverleners zou sprake zijn van aanzienlijk verzet tegen de onderbrenging van een veelpleger. De verzorging van een veelpleger zou men vrijwilligers niet kunnen aandoen. Als de voormalige gevangene er is, gelden voor hem strenge voorschriften: hij staat onder toezicht, moet een enkelband dragen en mag het onderkomen ´s nachts niet verlaten. Bovendien zou hij 24 uur per dag bewaakt worden door een beveiligingsdienst.

Wat betreft regeringswoordvoerder Martin Nell is dat de enig mogelijke oplossing. De autoriteiten zouden alle in aanmerking komende onderkomens onderzocht hebben en tot de conclusie zijn gekomen dat het onderkomen in Oberding het best zou voldoen aan de door Justitie gestelde eisen, rechtvaardigt Nell de beslissing. Overeenkomstig de voorwaarden zouden daarom de vrouwen met hun familieleden elders ondergebracht zijn. Vanaf nu wonen ongeveer 90 alleenstaande mannen samen met de veroordeelde seksuele misdadiger uit Senegal in de vier containers in Oberding in Opper-Beieren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Bureaucratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Asielonderkomen Oberding: seksuele misdadiger erin – gezinnen eruit

 1. guusvelraeds zegt:

  Kan hij niet bij Claudia Roth ondergebracht worden.

  Claudia Roth, Grünenpolitikerin: “Deutsche sind Nichtmigranten, mehr nicht.”

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Waarom niet …’chemisch’ gecastreerd? …….moet toch mogelijk zijn ,onder mom van…

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Kan Angela Merkel deze zielluge kansparel niet in huis nemen. Me dunkt, dat zij wel een kamer vrij kan maken in haar woonkasteel. Dan kan ze meteen ervaren hoe leuk integreren is. Das kann sie bestimmt schaffen !!!

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “…..omdat Senegal zijn staatsburgers niet wil terugnemen.” Nee dank je de koekoek: die zijn allang blij van hun gajes af te zijn zoals zoveel van die landen waar die migranten vandaan komen.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Weer een groot misverstand Die gezinnen vlogen eruit uit veiligheidsoverwegingen , uit vrees dat die Senegalees hun gezinnetjesvrouwtjes zou verkrachten om in vorm te blijven Die beslissing kon niet beter zijn volgens de groenen… de anti racisten…. Antifa….en heel die nest gutmenchen

  Like

 6. Steven zegt:

  Als Senegal haar onderdanen niet meer wil terug nemen omdat ze blij zijn dat ze er vanaf zijn, dan moet je dit soort gasten niet gaan loslaten in de samenleving waar ze gewoon blijven doen waar ze voor vastzaten en opnieuw slachtoffers gaan maken, maar vastzetten in een gesloten inrichting en na gaan denken hoe je economisch of op een andere manier Senegal kan raken totdat ze dit soort tuig zelfs nog komen ophalen!

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Het ziet er naar uit dat een oplossing slechts van de straat kan komen. Spijtig dat het kennelijk zo ver is gekomen want de samenleving wordt er ook daardoor bepaald niet veiliger op. Maar misschien dat de politiek eindelijk ingrijpt als het met aanhoudend tegengeweld van zichzelf, hun nazaten en de eigen leefomgeving verdedigende burgers geconfronteerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s