VIDEO Pat Condell: “De Grote Palestijnse Leugen”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Statler & Waldorf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", gezond realisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Pat Condell: “De Grote Palestijnse Leugen”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Islamieten zijn een ziek volkje

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Jan zegt:

  Geen pleisters:

  The aid included:
  4 trucks carrying medical supplies from the PA
  2 trucks carrying medical supplies donated by the IDF
  2 trucks carrying medical supplies donated by UNICEF
  119 tons of medical supplies

  http://elderofziyon.blogspot.com/2018/05/hamas-refuses-medical-supplies-from.html

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Pat Condell vraagt : ‘how many generations of hate do you think it will take?’ Jammer genoeg is het antwoord: voor de eeuwigheid!. zolang de Arabieren en andere moslims houden zich vast aan een smerige bloeddorstige god genaamd Allah en aan de wetten van een pathologische profeet Mohammed die bij de top 10 van oorlogsmisdadigers aller tijden hoort. Hen geloof heeft hen tot monsters gemaakt. Zij zijn verplicht vanaf hen geboorte mensen af te slachten die niet bij hen club horen. Het zijn niet enkel Joden, maar ook christenen, boeddhisten, Hindi, Zoroasters en wie dan ook. Zij slachten graag ook mensen van diverse stromingen. binnen hen vredelievende geloof. Zie de bomaanslagen in Irak en andere islamitische landen waar tientallen mensen worden tegelijk vermoord.
  Met zulke smerige en gevaarlijke gajes heeft Israël mee te maken. Inderdaad! Zij zijn van plan het land over te nemen en de bewoners af te slachten of op de slaven markten te verkopen. Dat hebben wij nog kortgeleden bij ISIS gezien. https://www.youtube.com/watch?v=UuscHpCoXzQ en https://www.youtube.com/watch?v=N2oQYwrBqtM
  Als iemand zou zeggen dat is ISIS en geen islam! Kan men gerust antwoorden dat ISIS en islam zijn net als in de reclame van TWIX …’The same thing’ https://www.youtube.com/watch?v=JNLakxr-PmM ISIS is een integraal deel van de Arabische islamitische cultuur.
  DEEL 2

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De westerlingen die MET OPZET de feiten over de islam en de Palestijnen verdraaien, zijn voor Israël vervelend; maar niet meer dan dat. De Israëliërs weten dat ze ordinaire Jodenhaters zijn, die hen haat met valse humaniteit en zgn. rechtvaardigheid camoufleren. Echter voor ONS zijn deze Gutmenschen LEVENSGEVAARLIJK. Zij bieden nu reële hulp aan de vijanden die in de nabije toekomst zouden onze mensen afslachten. In de straten van Parijs, Berlijn, Londen Amsterdam enz zouden de onthoofde kadavers van onze mensen liggen. Onze dochters en kleindochters zouden op de slavenmarkt worden verkocht.
  De Gutmenschen zijn meer ONZE VIJANDEN dan de vijanden van Israël. Als er ooit een Islamitische Blitzkrieg in Europa zal plaatsvinden, zouden de politiek-correcte Gutmenschen de Quislingen die het mogelijk hebben gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s