Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops leggen uit: wrakingsverzoek werd gehonoreerd vanwege duidelijke bevooroordeeldheid Hof

Screenshot_287

Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops leggen uit bij Pauw dat het onbegrijpelijk is dat het Hof niet wilde onderzoeken waarom Pechtold NIET vervolgd wordt.

(Door: Michael van der Galien)

Er komt een nieuw Hof. En dan?

In Nederland gebeurt een wraking niet vaak. En als het wel gebeurt, dan houdt de wrakingskamer zich over het algemeen in. Maar in de zaak Wilders was dat anders. De wrakingskamer veegde werkelijk de vloer aan met het Hof… en concludeerde dat de beslissing van het Hof om geen onderzoek te doen naar de manier waarop het OM omging met de zaak tegen Alexander Pechtold aantoonde dat de rechters bevooroordeeld waren.

Wilders en zijn advocaten vinden het namelijk buitengewoon merkwaardig dat het OM niets doet tegen Pechtold, terwijl die toch echt een hele groep mensen – Russen – beledigde en wegzette als een stel leugenaars. In het geval van de D66’er heeft het OM besloten dat hij die uitspraak deed in ‘het grotere maatschappelijke debat,’ maar als Wilders iets over Marokkanen zegt, gelden er opeens andere regels. Dat is merkwaardig. Daarom wilden de advocaten en Wilders onderzoeken of er sprake is van willekeur – als de conclusie is dat dit zo is, moet het Hof het OM niet-ontvankelijk verklaren, wat einde rechtszaak betekent.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops leggen uit: wrakingsverzoek werd gehonoreerd vanwege duidelijke bevooroordeeldheid Hof

 1. Steven zegt:

  Er is tegenwoordig een enorme heksenjacht op rechts denkende mensen en dit moet zoveel mogelijk de KOP worden ingedrukt.
  Bij de eventuele vervanging van rechters komen deze gewoon weer uit hetzelfde potje… D66 en gaat het aanklagen gewoon weer verder.

  Geliked door 1 persoon

 2. Alphons Mantel zegt:

  dus dat waren partijdige rechters; bestaan er nog onafhankelijke rechters?

  Like

 3. Eva110 zegt:

  Heb nog niet zo lang geleden zelf een rechtszaak aangespannen wegens verduistering, je valt van je stoel als je ziet wat er tijdens een zitting allemaal getolereerd word door zo’n geitenwollen sokken figuur.
  Uiteindelijk rechtszaak verloren doordat de tegenpartij alles overschreeuwde en de bewijzen niet bekeken werden.
  In hoger beroep gegaan, daar wilden ze het nog eens proberen, maar daar zat gelukkig een rechter die zijn huiswerk wel gedaan had en dit soort gedrag meteen de kop indrukte.
  Uiteindelijk gewonnen, maar had ik geen rechtsbijstand gehad dan had ik het me eenvoudig niet kunnen permitteren want de kosten zijn niet gering.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Het is allemaal gemiereneuk in de marge. Dit is voor een normaal mens toch niet meer te volgen ?
  Het enige wat duidelijk is, is dat Geert Wilders ten koste van alles opgehangen moet worden en uitgeschakeld. Het is gewoonweg een showproces.

  Geliked door 2 people

 5. leefbarbaar zegt:

  Wat een sukkels om Pauw aan kijkcijfers te helpen. Mijd de linxe media, is dat nou zo moeilijk?

  Like

  • Harry zegt:

   Nou ja , Barbaar ,
   Het voordeel is wel , dat het linkse kamp dan ook nog eens een ander geluid te horen krijgt .
   Wie weet , helpt het .
   Dat zou mooi zijn , toch ?

   Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  En dan nu op zoek naar onbevooroordeelde rechters hahaha nou veel geluk want barbertje moet hangen tenslotte. Want we willen toch niet dat mensen denken dat ’t is toegestaan er ‘rechtse’ denkbeelden op na te houden laat staan te uiten.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Op NL TV eergisteren (?) voorbij zien komen dat ’n verslaggever inzake Wilders (minder Marokkanen) meldde dat Wilders bij speeches in Duitsland het OM aanwezig was.

  Rechters zijn voor het leven benoemd en nagenoeg niet afzetbaar zijn door Kabinet of Kamer, gelden voor het OM weldegelijk ministeriele aansturing inzake het vervolgingsbeleid (Wilders) dat, alhoewel de Kamer zich stil houdt (!) onder HUN gegeven controlerende bevoegdheid controle valt (trias-politica)

  Aldus…….. moet ik concluderen dat de regering (?), te sterk maar Kabinet en Kamer mogelijk samenspannen….. Neen, natuurlijk niet!

  Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  Ik heb gisteren al op de site van de rechtsspraak gelezen waarom Geert Wilders zijn wrakingsverzoek terecht toegewezen is. Het OM word door de mangel gehaald door de wrakingskamer maar ook de rechters van het hof. Deze rechters van de wrakingskamer hebben voor recht gezorgd in deze zaak en nu hopen dat de “nieuwe” rechters die aangesteld worden in deze zaak ook voor recht zorgen en het vonnis van de rechtbank in de prullenbak kan. Word Geert Wilders wel veroordeeld dan zou Pechtold ook veroordeeld moeten worden.

  Het is hier te lezen.

  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Amsterdam/Nieuws/Paginas/Wrakingsverzoek-Wilders-toegewezen.aspx

  Like

 10. Motorman zegt:

  Deze gewraakte rechters moeten toch gestraft worden. Een ernstige beroepsfout. Afzetting is de minste straf.

  Geliked door 1 persoon

 11. Het juridisch steekspel gaat scherper worden……….advocaten hebben een klus om het OM klem te zetten……..het zijn de beste vaklui (meesters) die bij het OM en Justitie komen, na grote zaken, goed te hebben afgerond. Zulke procedures vergen ten eerste moed om er aan te beginnen, ten tweede moet je goed in de slappe was zitten om het vol te houden en ten derde is het nog eens gevaarlijk terrein gezien de houding (politieke kleur) en ontwikkelingen binnen onze rechtstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s