Duitse regering heeft geen idee waar de miljoenen euro´s belastinggeld naar het buitenland naartoe gaan

Screenshot_290

(Vertaling: E.J. Bron)

Naar het motto “Wat kost de wereld? Het is immers niet ons geld” maakt de Duitse regering elk jaar minstens € 100 miljoen over aan privépersonen in het buitenland. Belastinggeld van de Duitse burgers. Een vraag van de AfD-parlementariër René Springer aan de regering onthulde onlangs dat er alleen al elk jaar € 350 miljoen kinderbijslag betaald wordt voor in het buitenland wonende kinderen van EU-burgers. Kinderen, die vermoedelijk in de meeste gevallen nog nooit een voet op Duits grondgebied hebben gezet, die echter op grond van nagelaten EU-regelingen door ons allemaal financieel ondersteund moeten worden.

journalistenwatch

In  een aanvullende vraag wilde de parlementariër Springer nu van de Duitse regering weten hoeveel geld er over het algemeen van rekeningen van de staat aan privépersonen in het buitenland wordt overgemaakt. Nu is er een antwoord.

René springer: “De Duitse regering geeft opnieuw onomwonden toe geen idee te hebben. Hoeveel honderden miljoenen, ja, zelfs miljarden euro´s door de Duitse autoriteiten elk jaar overmaakt worden aan privérekeningen in het buitenland wordt – letterlijk – ´statistisch niet gestaafd´. Zo gemakkelijk maakt de regering het zichzelf: we kunnen helaas geen informatie geven, omdat we daarover geen gegevens bijhouden. Ik zeg: de burgers van ons land hebben een regering verdiend die netjes de boekhouding bijhoudt. Want iedere euro belastinggeld die naar het buitenland stroomt, ontbreekt in onze kassen. Geld, dat o.a. dan niet meer ter beschikking staat voor behoeftige regio´s en behoeftige mensen. Daar leg ik me niet bij neer. De schijn-oppositie van Die Linke en de Groenen is zodoende wellicht af te poeieren, niet echter de AfD. Ik zal de regering dwingen om aan mij en zodoende aan de burgers te bewijzen wat ze met ons geld doet. Ook daarom werd de AfD als grootste oppositiefractie in het parlement gekozen. Mevrouw Merkel! We gaan de kan nu opmaken. Of u dat bevalt of niet.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, gezond realisme, Merkel, Patriottisme, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitse regering heeft geen idee waar de miljoenen euro´s belastinggeld naar het buitenland naartoe gaan

 1. rs zegt:

  hier in Nederland toch precies hetzelfde naar Marokko en Turkeij………………..niets lijkt de EU landen te interesseren. Ze doen maar wat………….

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  En daar komt ook nog eens bij dat ze nu ook UW belastinggeld hier in Europa komen ophalen of verspillen d.m.v. uitkeringen, GRATIS tandarts / ziekenhuis en geen eigen bijdrage.
  Sommige halen wel een AANTAL keer UW belastinggeld op door iedere keer een andere identiteit te gebruiken. Vervolgens halen ze dan de HELE familie ook hierheen die uiteraard ook GELD willen zien.
  Uiteindelijk heeft de WERKENDE AUTOCHTOON straks NIKS meer te vreten omdat hij alles moet afstaan, en heeft de asieleiser een riant inkomen. (ze rijden nu al in peperdure auto’s rond)

  Geliked door 1 persoon

 3. alwine kerkhof zegt:

  Was en is misschien ook nog zo in Nederland.
  Toen wij naar Duitsland vertrokken met 1 kind, kregen we ook kinderbijslag in Duitsland EN van Nederland.
  Wat wij uit Nederland kregen, werd afgetrokken van het bedrag wat we in Duitsland kregen.
  Moest elk jaar bewijzen dat alles klopte.
  Zal wel alleen voor niet moslims gelden.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nederland heeft ook pogingen gedaan de uitkeringen in Marokko te verlagen. Het was bekend dat bijvoorbeeld weduwen daar wel € 1.400,– per maand opstreken, en daarvan als prinsessen konden leven. Bovengenoemd bedrag is vergelijkbaar met 4 maandsalarissen in Marokko.
  De Nederlandse overheid heeft geprobeerd het bedrag te verlagen naar de kosten van levensonderhoud in Marokko, maar ving bot via de rechter. Gemaakte afspraken moesten worden nagekomen.
  Zo hebben we heel wat documenten blindelings ondertekend, waardoor het bijna onmogelijk is om nog ergens een vinger achter te krijgen.
  Controles door Nederland in die landen wordt afgeraden of moeilijk gemaakt. Ook vanuit ons land vliegen de miljoenen de wereld over. Ons (belasting-)geld.

  In Duitsland lijkt me de situatie nog veel problematischer. Het wordt tijd dat daar eens een frisse wind gaat waaien. Het AfD lijkt me de juiste partij om daar orde op zaken te stellen.

  Like

 5. shiva zegt:

  Als ik me boete niet op tijd betaal komt er gelijk 60 euro extra bij, BTW te laat betalen is helemaal dat je onderuit getrokken wordt, Maar als buitenlanders miljarden uitkeringsgeld ontvangen dan maakt het allemaal niet uit of de regels nageleefd worden.

  Like

 6. Eva110 zegt:

  Verdragen gemaakt door een stelletje politici die negatief uitpakken voor de eigen bevolking en kruiwagens met geld kosten kunnen worden opgezegd.
  Maar dat moet je wel willen!!!
  Net zoals die landen die hun uitschot niet terug willen nemen, kappen met elke vorm van hulp en ze zelf maar eens laten werken voor hun geld.

  Like

 7. King Arthur zegt:

  De Nederlandse overheid heeft geprobeerd het bedrag te verlagen naar de kosten van levensonderhoud in Marokko, maar ving bot via de rechter. Gemaakte afspraken moesten worden nagekomen.

  De “vertrouwenwekkende” rechterlijke eigenlandverradende demonen666 nsbrechters??

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Dat is een foto die ik maakte na de uitkering van mijn pensioentje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s