Israël zal niet meewerken met VN-onderzoek naar dood van Gazaanse terroristen

Screenshot_280

(Door: “Brabosh”)

Israël zei vrijdag dat het niet zal meewerken aan een onderzoek dat de VN-Mensenrechtenraad heeft bevolen naar de dood van Palestijnen door de IDF in het geweld dat deze week plaatsvond aan de grens met Gaza. De Verenigde Staten, die samen met Australië de enige twee landen waren die tegen het onderzoek hebben gestemd, noemden de stap “een nieuwe schandelijke dag voor de mensenrechten”.

Het hoogste mensenrechtenorgaan van de VN heeft gestemd voor een resolutie waarin de Raad wordt opgeroepen om “dringend een onafhankelijke, internationale onderzoekscommissie te sturen” na de dood van zo’n 60 Palestijnen. Bijna alle doden waren leden van Hamas, heeft de terreurgroep erkend. “We zijn niet van plan om samen te werken,” zei de afgevaardigde minister van Buitenlandse Zaken van Israël.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Australië, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Israël zal niet meewerken met VN-onderzoek naar dood van Gazaanse terroristen

 1. Steven zegt:

  Dit onderzoek door de VN is er natuurlijk weer op gericht om uiteindelijk het vingertje weer te wijzen en Israël weer als dader aan te wijzen en te schofferen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Helemaal gelijk, ze hebben een Saudiër als hoofd van de VN-Mensenrechtenraad, Faisal Trad. Daarbij zijn het tevens de Filistijnen die de aanval uitvoeren. Met de kinderen om
  de linksen en Gütmenschen in hetWesten te bewerkstelligen, want *ahum*, die zijn ‘zielig’.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cobbie verhoek zegt:

  Groot gelijk zou ik ook niet doen eigen schuld de Palestijnen doen zich zielig voor Israël is goed 🇮🇱🇮🇱 bezig die vn is ook niet te vertrouwen love israel it is the land of the bible
  🇮🇱🇮🇱

  Like

 4. Cathja zegt:

  Er zijn tal van echt smerige zaken, zoals mensenrechtenschendingen elders in de wereld, waar we de VN nooit over horen, maar waar de VN de handen vol aan zou hebben. Zoals verwacht richt men uitsluitend de blik op Israël.
  Het maakt overduidelijk zichtbaar waar deze flut-organisatie eigenlijk voor staat: het kapot proberen te maken van Israël.

  HET ZAL ZE NOOIT LUKKEN!

  Israël heeft GEEN buiten-proportioneel geweld tegen Hamas gebruikt, maar deze terroristengroep heeft het geweld zelf uitgelokt. Dan zul je ook je doden moeten accepteren.
  Wie zich aan Israël vergrijpt, zal de consequenties daarvan ondervinden. Israël doet wat noodzakelijk is om haar bevolking te verdedigen en te beschermen.
  Dat is een eervolle zaak en verdient zeer veel respect.

  Alle haters van Israël laten zien hoe klaar verrot ze eigenlijk zijn.

  Like

 5. Trucker zegt:

  VN clubje die tegen Israël is meer moet daar niet achter gezocht worden.
  De rol van dat orgaan is van geen tel meer in de hedendaagse maatschappij als ze zich beperken tot de enige democratie in het Midden Oosten keer op keer te veroordelen.
  Opdoeken.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Bibi heeft gelijk door zijn administratie niet te laten meewerken met antisemieten en vergelijkbare soorten.
  Ze hebben trouwens overschot van gelijk om hun integriteit te beschermen door het IDF kudos voor deze mensen.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Men heeft gewoon een of ander negatief feit nodig(anders heeft de VN- ‘club’ geen recht van bestaan meer!? ZODOENDE ….wordt …het VIJANDBEELD van de moslems geprojecteerd op…de JODEN!!!…….( gelukkig laten ze ( de JODEN) zich niet meerl ‘afslachten’!!) zoals vroeger, toen ze bijna hulpeloos waren, en …werden gemaakt, beroofd, en vernederd). dank zij ‘sterke vrouw , en mannen …aan ‘het bewind’. van ISRAEL!.

  Like

 8. M. zegt:

  Waarom zou het meewerken met een club die voor de duvel danst.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Col. Kemp to UN Gaza session: “Hamas seeks destruction of Israel and murder of Jews everywhere”

  Like

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Israel heeft naar mijn mening volkomen gelijk. Het is een door terroristen opgezet plan ze wisten dat ze hun eigen mensen de dood in zouden jagen en nu moet Israel meewerken aan iets wat door terroristen opgezet is? Nooit en never! Die Hamas dient volkomen schuldig verklaart te worden en niet anders met dat tunneltuig en moordenaars.

  Like

 11. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/zieke-palestijnse-vader-stuurt-zijn-kleine-zoontje-naar-israelische-soldaten-schiet-hem-dan-dood/
  Zieke Palestijnse vader stuurt zijn kleine zoontje naar Israëlische soldaten: “Schiet hem dan dood!”

  Like

 12. Elisah zegt:

  https://www.debka.com/trump-me-peace-plan-half-west-bank-for-palestinians-abu-dis-as-capital/
  Trump ME peace plan: Half West Bank for Palestinians, Abu Dis as capital
  Trump vredesplan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s