Met dank aan de linkse politici (neo-Marxisten) hebben wij antisemitisme-jihad-terreur en de sharia-enclaves in Europa!

Screenshot_297

(Door: “Balkanske priče”)

Karl Marx: “Het komt er op aan de wereld te veranderen.” Die verandering (Marx) of beter die sloop is volop aan de gang en is al voor een deel gerealiseerd in West-Europa. We dachten dat we het Marxisme geliquideerd hadden met de ineenstorting van de communistische landen, maar het is sterker in de hoofden aanwezig dan ooit. Het Westen heeft weliswaar de Koude Oorlog militair en economisch gewonnen, maar op cultureel en intellectueel gebied verloren. De Frankfurter Schule is nu de leidende ideologie binnen het onderwijs en de media, men heeft de samenleving ingrijpend veranderd via massa-immigratie, onze productie-industrie is vernietigd, evenals ons onderwijs, en tot slot waren de mensen die hierachter zaten marxisten of nuttige idiote liberalen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Met dank aan de linkse politici (neo-Marxisten) hebben wij antisemitisme-jihad-terreur en de sharia-enclaves in Europa!

 1. bigljohn zegt:

  En wat nog veel erger is; Deze negatieve ontwikkelingen zijn niet meer te stoppen. We zitten in die spreekwoordelijke trein van Erdogan die pas stopt als het einddoel bereikt is. Het moet niet gekker worden. Het Oostblok heeft het communisme afgezworen, en het – vrije – Westen vond het een alleraardigst idee om het alhier in te voeren. En juist deze linkse zwijnenbende heeft ervoor gezorgd dat wij pas uit de trein kunnen stappen als het einddoel, Sharia, bereikt is !

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Het is al decennia aan de gang, scholen, instellingen, rechterlijke macht, politie, het leger alles is stelselmatig afgebroken.
  Marxisme, en eigenlijk alle worden die iets te betekenen hebben vallen onder de legitimatiepolitiek, we bedoelen hetzelfde maar noemen het anders. Sterke woorden worden afgezwakt, terroristen worden verwarde mannen, een moord noemt met relationeel geweld. Sociaal Democraten, Sociaal Liberalen, Sociaal Groen, Socialistische Partij, zelfs de VVD en het CDA lopen mee in de pas.
  Dat komt omdat de EU = marxisten de wet voorschrijven.
  Marx is nooit weggeweest, het heeft zich aangepast en ingegraven.
  Het marxisme leeft volop en sinds ze een pact hebben gesloten met de christenen in de EU hebben ze de meerderheid.
  Lokaal is de PVDA al opgesplitst in kleine lokale politieke groepjes nadat de PVDA een verkiezingsnederlaag leed. Op deze wijze spoelt het gif verder onze samenleving in, allemaal verschillende politieke groeperingen maar samenwerkend in een coalitie nog steeds de PVDA.
  Het uiteindelijk doel van de elite is een tanden en landen-loze staatsburger creëren in Europa als het kan ook wat minder intelligent.
  Door de import van Afrikanen met een laag IQ, die zich als beesten zullen voortplanten is dit in enkele decennia al aan de orde.
  De macht zal gegrepen worden en tegenstanders zullen worden vermoord.
  Onze politiek werkt hier hard aan mee door allerlei gespuis binnen te laten en niet op te treden tegen de criminaliteit.
  In feite geeft Europa de blanco volmacht aan de rest van de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/afd-party-wants-to-take-angela-merkel-to-court-for-opening-the-countrys-borders/
  AfD party wants to take Angela Merkel to court for opening the country’s borders
  Germany’s AfD party wants to take Angela Merkel to the country’s Constitutional Court for her decision to open the country’s borders in 2015. By bypassing the parliament, Merkel violated the constitution, the party claims.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Verplicht leesvoer voor alle linkse mensen !!!!
  Herhalen, herhalen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/20/zweeds-nationaal-voetbalteam-is-te-blank-linkse-media-overstuur/
  Op dinsdag hield de Zweedse bondscoach Janne Andersson een persconferentie om het nationale elftal voor de Wereldbeker voor te stellen. Maar een verslaggever van Sveriges Radio (Zweedse radio) was meer geïnteresseerd in de raciale samenstelling van de ploeg.

  Like

 7. GT zegt:

  CIA voorspelde Europese burgeroorlog
  10 oktober 2017 5183 1
  DELEN Facebook Twitter

  burgeroorlog

  FacebookTwitterGoogle+StumbleUponLinkedInWhatsAppTumblrPinterestRedditDiggDelen
  Nadat de Amerikaanse generaal Michael Hayden, destijds nog baas van de CIA, in april 2008 in een toespraak op de Kansas State University een blik op de toekomst gaf, schreef de Washington Post daarover een artikel op 1 mei van dat jaar. Vreemd genoeg is dat artikel nooit door de andere mainstream media opgepikt – terwijl het toch gaat om de aanstaande burgeroorlog in Europa.
  Sindsdien blijkt het toekomstscenario dat Michael Hayden schetste, steeds meer bewaarheid – zeker als we het vertalen naar de Europese Unie. We kunnen stap voor stap zien dat zijn toekomstbeeld precies zo verloopt als hij heeft voorspeld. In dit verband is het nog maar de vraag of het nog tot het jaar 2020 duurt tot er een “burgeroorlog in Eurpa” uitbreekt.

  De prognoses van de CIA waren destijds – met de kennis van nu – verrassend gedetailleerd.

  EU-lidstaten, waarvan er nu veel grote immigrantengemeenschappen hebben, zullen een sterke bevolkinsgroei zien in hun moslimgemeenschappen, terwijl het aantal niet-moslims zal afnemen vanwege het dalende geboortencijfer.

  Een paar alinea’s uit het artikel:

  cia

  Verder blijkt uit een studie van de CIA (uit 2005) over globalisering, migratie en burgeroorlogen, dat “rond het jaar 2020” veel Europese agglomeraties onregeerbaar worden. In Duitsland, zo wordt uitdrukkelijk genoemd, valt het Roergebied daaronder, en dan in het bijzonder de steden Dortmund en Duisburg. Ook zullen dan delen van Berlijn verloren zijn, net als delen van Stuttgart en voorsteden van Hamburg. In andere landen als België, Denemarken, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden en ook ons land zal het er dan ook niet veel beter uitzien.

  cia

  De studie spreekt over een “burgeroorlog” waar het gaat om onlusten en gewelddadige botsingen. Het rapport noemt als oorzaak daarvan de grote migratiebewegingen en de ontbrekende wil tot integratie bij een groot deel van de migranten. Het begrip “burgeroorlogen” heeft dus niet zozeer betrekking op oorlogen tussen de bevolkingen van de verschillende lidstaten.

  De migranten zouden zich dan in “rechteloze, etnisch vèrgaande homogene ruimten“ invechten. Ook zullen zij zich dan verzetten tegen pogingen van de overheden migranten te laten integreren, terwijl die migranten uiteindelijk die integratiepogingen met geweld zullen bestrijden, alsdus het rapport.

  Door de toename van migranten – erkent de CIA – zal het aandeel van de moslimbevolking in Europa stijgen van 13% in 2005 tot maximaal 37% in 2020, wat tot spanningen kan leiden.

  cia

  Dat die massa-migratie een vooropgezet plan is (zoals wij eerder deze week schreven onder vermelding van de video van de Franse president Sarkozy, die dat óók al noemde – zelfs met de vermelding rassenvermenging) blijkt uit bovenstaande eerste alinea.
  Al met al voorziet het rapport in een situatie waarin delen van Europa zullen “imploderen“, wat weer tot gevolg zal hebben dat de Europese Unie in haar huidige vorm uiteen zal vallen (en daar nemen we er één op).

  Opstandjes, onrust bij jongeren en de criminaliteit van “werkloze kinderen van migranten” zullen toenemen en de sociale klassen van de gastvrijheid gevende landen overbelasten. Al in 2008 zei Hayden dat in een aantal Europese staten tot 70% van de in hechtenis zittende personen de islam aanhangen.
  Eeen groot deel van de migranten zien Europa als zwak en vervallen, en dat die afstevent op haar ondergang. Europese wetten, waarden en normen worden door hen niet gerespecteerd.

  Dat de Duitse Bundeswehr al rekening houdt met een burgeroorlog blijkt uit het feit, dat men sinds 2012 de kunstmatige stad “Schnöggersburg“ heeft opgericht – een onbewoonde ministad met de nodige infrastructuur. Vanaf 2015 worden hier o.a. militaire oefeningen gehouden. In ons land kan het leger oefenen in een fabriekshal, waar met wat bordkartonnen platen en deuren óók een oefenruimte is ingericht.

  Opvallend is ook een op 12 februari vorig jaar gehouden interview met een officier van het hoofdkwartier van de Britse strijdkrachten in Duitsland. Vooral de volgende passage is zorgwekkend:

  cia

  De ondervraagde officier is van mening dat een burgeroorlog onvermijdelijk is, omdat ook in Duitsland islamitische migranten in opstand zullen komen. Het is niet de vraag “of” die plaats zal gaan vinden, maar “wanneer”.

  Maar er is nog iets. Het ontstaan en de ontwikkeling van de op ons af komende ramp is niet alleen gedetailleerd voorspeld, het (CIA)-standpunt zal ongetwijfeld ook bekend zijn (geweest) bij de elite, de leiding van de strijdkrachten en de regeringen van de EU. Dat desondanks er geen tegenmaatregelen genomen zijn – de grenzen zijn niet gesloten en er wordt zelfs geen stap in die richting gezet, criminelen onder de migranten worden niet in hechtenis genomen of teruggestuurd, wet- en regelgeving gelden alleen voor de autochtone bevolkingen maar niet voor migranten – laat zien dat het een van tevoren doordacht scenario is wat zich heden ten dage afspeelt.
  De weg is ingezet naar totale chaos (“burgeroorlogen” volgens Hayden). Het feit dat in Spanje de regio Catalonië afstevent op een gewelddadige confrontatie met een fascistische, corrupte premier en zijn handlangers, en Brussel geen vinger uitsteekt naar hetzij de bevolking hetzij naar het bemiddelen en bereiken van een consensus, geeft aan dat Juncker c.s. al bijvoorbaat instemmen met een “burgeroorlog”.

  Het nige lichtpuntje is dat volgens Hayden de Europese Unie uiteen zal vallen. Dat kan ons niet snel genoeg gaan, en misschien moet de heersende elite zich dan ook nog verantwoorden voor hetgeen zij gedaan èn nagelaten hebben (ondanks het feit dat zij zichzelf – met een vooruitziende blik – tevoren al een vrijbrief hebben gegeven voor hun (wan)daden.

  Like

 8. Trucker zegt:

  “Met dank aan de linkse politici (neo-Marxisten) hebben wij antisemitisme-jihad-terreur en de sharia-enclaves in Europa!”

  ik kan me niet vinden in deze titel omdat het maar een deel van de waarhied is.
  Het zijn niet alleen de linkse partijen die in alle overheden in eurabia de parlementen bevolken, ik weet staten waar er een “rechtse” meerderheid is en dezelfde lijn gevolgd wordt door eu HQ brussel uigestippeld.
  Was het alleen “linkse politici (neo-Marxisten)” die de islamieten invaders een vrijgeleide gaven om eurabia binnen te trekken was het gauw afgelopen want dan zouden de staten waar geen “linkse politici” in de regering de lakens uitdelen geen probleem zijn met de islam(ieten).
  Ik heb het al vaker geschreven en blijf het herhalen alle partijen, behalve de gekende islamofobe, zijn debet aan wat er aan het gebeuren is, enerzijds omdat ze de eu HQ brussel dictaten volgen (hoeft niet Victor Orban bewijst het) en anderzijds omdat er geen oppositie gevoerd wordt en ze zich stilzwijgend neerleggen bij de overheidsbeslissingen.
  In belgie bijvoorbeeld is er één partij het Vlaams Belang die tegen de regeringslijn is, ALLE (de nadruk op alle) andere partijen leggen zich neer (of ergo zetten zich in) om de wetgeving te steunen maw een ongelimiteerde instroom van islam(ieten) toe te staan.
  Het steeds maar naar linkse (of groene) politici wijzen als de enige verantwoordelijken is fout en dan nog geen kleine (is echt de vijand onderschatten!)
  Voorbeeld in Nederland is het de beleidslijn (zonder meer) dat politie bij de islamieten gaat eten met dat itar gedoe, zijn het alleen de linkse politici verspreid over heel Nederland die die regel opleggen/aanmoedigen/verplichten, Ollongren is een linkse fair deal maar is het volledige kabinet links nee toch dus ze kunnen ingrijpen bij Ollongren’s beleid door haar te remmen… wie doet het … precies.

  Like

 9. GT zegt:

  En voor hun wandaden zullen ze vervolgt worden al dan niet erger!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s