Niet meer helemaal goed snik: “Grote coalitie” ruziet over derde geslacht in identiteitsbewijs

Screenshot_293

(Vertaling: E.J. Bron)

Nee, Duitsland heeft écht geen grotere problemen dan zich op het hoogste niveau met de o zo vele door de natuur voorziene geslachten bezig te houden:

journalistenwatch

Minister van Justitie Katarina Barley en minister van Familiezaken Franziska Giffey (beide SPD) blokkeren een wetsontwerp van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) over de rechten van mensen zonder duidelijk biologisch geslacht. In een brief van het ministerie van Justitie tegen het ontwerp van Seehofer, dat een gerechtsvonnis van het federaal constitutioneel hof uit 2017 moet invoeren, staat dat diens regelwerk “nog niet uitgerijpt” zou zijn. Dat meldt de “Spiegel”.

Het ontwerp zou “een onevenwichtigheid tussen inter- en transseksuelen” produceren, waarvoor Barley een uniforme wet eist. Seehofer streeft daarentegen naar een juridisch minimale oplossing: mensen die noch mannelijk noch vrouwelijk zijn, moeten zich volgens zijn ministerie in het vervolg in legitimatiebewijzen kunnen laten inschrijven als “anders”. Bij de ministeries van Justitie en Familiezaken beschouwt men deze benaming, die terug te voeren is op een aanbeveling van de ethiek-raad, als denigrerend.

Ook wil de minister van Justitie het in geval van een conflict voor de betrokkenen mogelijk maken een verandering van de burgerlijke staat zonder toestemming van de ouders te bereiken – en later in het leven toch weer voor een ander geslacht te beslissen.

Maar waarom moet de keuze eigenlijk alleen tot geslachten beperkt worden? Hoe zit het dan wanneer iemand vindt dat hij een koolmees is of wanneer een vrouw denkt dat ze een cactus is? Ook in die gevallen zou het identiteitsbewijs alle mogelijkheden moeten bieden die de aarde bezit.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, sociaaldemocraten, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Niet meer helemaal goed snik: “Grote coalitie” ruziet over derde geslacht in identiteitsbewijs

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “mensen die noch mannelijk noch vrouwelijk zijn, moeten zich volgens zijn ministerie in het vervolg in legitimatiebewijzen kunnen laten inschrijven als “anders”.

  Een zware belediging voor Hans Anders.

  Geliked door 1 persoon

 2. King Arthur zegt:

  Dit geneuzel is niets anders dan de aandacht afleiden van de werkelijke problemen.
  Net als in NL met de anti swarte pietenclub, terwijl er ieder jaar 35000-50000 “zielige” asielimmigranten bijkomen in dit overvolle landje voor gratizzz geld-gratizzzz huis-BMW-blonde vrouw, krijgt de slinkse anti club soebsidie om de gemoederen bezig te houden. Nu komt daar ook nog een debiele grouweklauw club bij die ook weer met futiliteiten bezig zijn om aandacht af te leiden. Ook dat is weer een slinkse soebsidieclub en zo werkt de “elite”.

  Geliked door 4 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Marxisten krijgen alle ruimte om grenzenloos vrij te denken zodat ze volledig de kluts kwijtraken.
  Laten we ze nog een handje helpen, dus wat u moet doen is de straat op gaan en klagen dat er met u, als gender, geen rekening is gehouden en dat bij u de keuze “beiden” of “iets anders” van toepassing is.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De linkse debiliteit slaat in Duitsland toe !!

  Like

 6. A Ruygrok zegt:

  Ziek.., Dom..,Infantiel..
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zag ik laatst uw reactie in het AD?
   Mooi!

   Like

   • A.Ruygrok zegt:

    U doeld waarschijnlijk op ingezonden stukken van maandag 14 Mei het stond er niet helemaal zoals het was ingestuurd…;

    Ergens heeft de Mijnheer van het spandoek op de Dam wel een punt.., bijv. tegen woordig is iedereen helemaal in shock als kindertjes lijden in oorlog en geweld.., maar onze bevrijding vieren we nog steeds lustig terwijl die stoelt op het bloed van tig duizenden ook onschuldigen kinderen in Duitsland en elders, omgekomen tijdens de massa bombardementen enz.
    …, had toch ook wel anders gekund…,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

   • Republikein zegt:

    U heeft gelijk, mvg.

    Like

 7. roel zegt:

  GOD heeft alleen maar eenman en een vrouw geschapen anders niets in de natuur het zelfde bij de dieren mannetjes en vrouwtjes het lijkt wel of ze hun verstand verloren hebben

  Like

 8. Republikein zegt:

  Je mag met alles en iedereen trouwen.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ach, gekken treft men overal aan:

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Moet ook kunnen, vind ik:

  Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Duitsland is verloren, we hebben daar niks van te verwachten, vroeger niet vandaag niet en morgen nog veel minder.
  Een natie die volluit gaat voor een kanselier die mag beschouwd worden als de grootste naoorlogse misdadigerster in het voormalige Avondland zijn al niet goed in de bovenkamer en verdienen dus niet beter als die knettergekke wetten.
  Ik lig er niet wakker van want ik hoef geen Duitse Zombies in mijn blikveld er lopen al genoeg rond in belgie.

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) over de rechten van mensen zonder duidelijk geslacht….mijn advies voor de minister …..Als er duidelijk zichtbaar iets bengelt tussen de benen …dan is dat een man ! Als er niets bengelt tussen de benen ….dan is dat een vrouw
  Als die man zich aangetrokkken voelt tot een andere man is dat een homo of janet Als die vrouw verkiest te rollebollen met een vrouw dan is dat een lesbien Maar vermits het allemaal mensen zijn op zoek naar en gelukkig leven , hebben zij allemaal rechten.. Zonder geslacht…daar heb ik nog nooit van gehoord .Mijnheer de minister , verdiep U in de kenmerken , vrouw ..man ,vraag desnoods het advies aan een hooggeleerde professor , wat hij denkt over mijn analyse

  Like

 13. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/germans-as-a-people-do-not-exist-so-they-cannot-be-betrayed-says-green-party-leader/
  Germans as a people do not exist, so they cannot be betrayed, says Green Party leader
  In a video interview with Informr, the new leader of the Green Party, Robert Habeck, made controversial remarks denying the notion of a German people, newspaper Junge Freiheit reports.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s