België: Een kleuter, die uit het raam werd gehouden van een busje dat migranten smokkelde, stierf tijdens een achtervolging door de politie

Screenshot_8

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Wachteres”)

Een tweejarig meisje is in België gestorven aan een schotwond aan haar hoofd, nadat zij naar verluidt uit het raam van een busje vol migranten werd gehouden om ervoor te zorgen dat de politie, die hen achtervolgde, op afstand bleef.

Breitbart   

Het verdachte mensensmokkelvoertuig vervoerde 30 Koerdische migranten – 26 volwassenen en vier kinderen – en werd in het zuiden van België, nabij de stad Namen, ongeveer een uur achtervolgd.

Volgens de lokale media onderzoekt de politie of het lichaam van het kind werd gebruikt om het raam van het busje open te breken, nadat agenten sporen van huid op het gebroken glas hadden gevonden.

Het meisje, dat samen met haar moeder was geweest, stierf in een ambulance op weg naar een ziekenhuis en een autopsie wees later uit dat ze was gestorven aan een schotwond aan haar wang.

Frederic Bariseau, een plaatsvervangende officier van justitie, zei tijdens een persconferentie op vrijdagmiddag dat “een onderzoek zal bepalen” welk vuurwapen werd gebruikt en wie het afvuurde.

Maar liefst 15 voertuigen en 30 politieagenten waren bij de dramatische operatie betrokken.

Politieagenten benaderden het busje voordat het in de richting van de snelweg ging, omdat het verdachte nummerborden had.

Naar verluidt zwenkte het en het had verschillende bijna-ongelukken tijdens de achtervolging en toen agenten het eindelijk hadden ingehaald, was de chauffeur al gevlucht.

De familie van het overleden meisje, die allemaal van Koerdische origine zijn, woonde in de buurt van het migrantenkamp Grande-Synthe, buiten de stad Duinkerken in Noord-Frankrijk, beweren de lokale media.

Na de dood van het meisje demonstreerden ongeveer 60 migranten uit dit kamp, waaronder vrouwen en kinderen, op een nabijgelegen snelweg.

De Belgische minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon, zei dat hij meeleeft met zowel het slachtoffer als met de politie. “Politieagenten hebben hun werk gedaan en zij moeten elke dag mensenhandel bestrijden”, zei hij tegen RTL Info.

“Tragische gebeurtenis met dramatische gevolgen. Het onderzoek is aan de gang. Deze gebeurtenis benadrukt opnieuw de trieste omstandigheden waaronder mensenhandel gedijt”, voegde hij er op Twitter aan toe.

Het kamp Grande-Synthe kwam vorig jaar in het nieuws, toen het door een enorme brand werd getroffen die ongeveer de helft van de nederzetting vernietigde. Er bevonden zich toen rond de 1.500 mensen in het kamp.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Koerden, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op België: Een kleuter, die uit het raam werd gehouden van een busje dat migranten smokkelde, stierf tijdens een achtervolging door de politie

 1. Arnold Meijer zegt:

  Das in ieder geval eentje minder!

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   ik ben ook geen fan van iedereen die onze landen in komt, maar een kind die er niets aan kan doen dat ze gestoorde ouders heeft is deze opmerking niet op zijn plaats

   Geliked door 9 people

   • Trucker zegt:

    Klopt Yvonne dat kind is onschuldig in deze en een nodeloos slachtoffer.
    Verder zijn zijn de (domme) uitlatingen die onze tegenstanders dan met veel plezier uitvergroten.
    Sommigen zijn met rede begaafd anderen …

    Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    Mee eens, Yvonne. Dat kind is waarschijnlijk door het schorriemorrie uit de armen van de moeder gerukt en buiten het raam gehouden, zodat de politie op afstand bleef.

    Van een Meijer – en ook nog de echte, met eij – verwacht ik meer. 🙂

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    We wisten het toch al hier.
    Mossels geven helemaal niets om hun kinderen.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Wat bedoel je, het kind van 2 jaar? Vind ik een lage opmerking.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die ook niks meer op de wereld kan zetten!

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Na de dood van het meisje demonstreerden ongeveer 60 migranten uit dit kamp tegen de mensensmokkelaars

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ja vast!. Ze zullen wel hard: “Politie .moordenaar” hebben geroepen.

   En anders hebben de linkse sociale werkers wel dergelijkeborden voor hen gemaakt.

   Like

 3. Sjun Demartelaere zegt:

  Het geeft maar weer aan dat je grote intocht ter vervanging van meer oorspronkelijke bewoners en de vigerende cultuur al bij de buitengrenzen van Europa gestopt moet worden om levens en kapitalen te sparen. Vooralsnog lijkt er echter nog maar weinig bewustwording te zijn van de etnocide die in Europa plaatsvindt.

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Ach ja… mijn lieve wijze oma zei altijd…
  Rick, onthoud dit jongen..
  Neten worden ook luizen.

  Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  Grande-Synthe heb daar vaak geslapen langs de kant van de weg, zo rond 2010 was het beter om (ongeladen) de deuren open te laten (of flap vd bache) anders forceerden ze het boeltje.
  In 2013 ben ik gestopt maar hoorde van oud collega’s dat het vanaf 2015 echt gedaan was om daar langs de kant van de weg te rusten.
  De Oostblokkers hebben het langst volgehouden tot ook zij (al dan niet bewaakte) parkings opzochten.
  Heden is het levensgevaarlijk daar alleen s’nachts te staan, Grande-Synthe in een notendop en dit gaat op voor veel plaatsen waar de islamitische sprinhanenplaag neerstrijkt.
  Een nuchter mens stelt zich de vraag waarom wordt geen voorrang aan economie gegeven beschermen van (doorgang) vrachtwagens maar nee dat strookt niet met het beleid en dat is : geen maatregelen treffen tegen islamieten invaders.

  Geliked door 3 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Allemaal de schuld van de islamofobische, racistische, xenofobische, genderfobische blanke baby boomer met een dikke middenklasser onder zijn kont en een afbetaalde hypotheek die 4 keer per jaar zijn derde woning in Spanje gaat om bij de straat van Gibraltar zielige dobbernegertjes onder water te duwen.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Nou nou hier sta ik echt van te kijken lmfao alsof die zandnegerts ooit iets anders gedaan hebben dan vrouwen en kinderen als schild te gebruiken .
  Hoeveel voorbeelden wil je hebben ? http://oi68.tinypic.com/20fz29s.jpg https://www.youtube.com/watch?v=Vl4VaMq3tWc

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @hslot4, klopt en deden de zogenaamde “vluchtelingen” ook toen ze ergens in Oost-Europa ook voor de grens hekken stonden en hun kinderen als schild gebruikten tegen de politie. Palestijnen gebruiken ook altijd hun kinderen als schild en je ziet het overal in de islamitische wereld.

   Like

 8. Misschien geheel onbeduidend, maar het meisje, de fot/het gezicht, komt me zo bekend voor…………..

  Like

 9. Johan zegt:

  Ik vind het maar een vreemd verhaal. Van een schotwond aan je wang ga je namelijk helemaal niet dood. Het is weer typisch zo’n verhaal om de politie de schuld te geven van de dood van het kind. I

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Van een schotwond aan je wang ga je namelijk helemaal niet dood…”

   Ballistisch expert (?) of heeft u uw wichelroede gebezigd.

   Like

  • kruisridder zegt:

   Het schot kan wel degelijk dodelijk zijn. Het hangt er vanaf onder welke hoek of richting het meisje is geraakt. En geloof maar dat bij een kindje van 2 jaar die geraakt wordt in het hoofd, zo’n in-en uitgangswond groter is dan bij een volwassen persoon.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Juist.
    En als je het nou nog niet gelooft willen we het wel even bij je voordoen…

    Like

 10. Johan zegt:

  In werkelijkheid hebben die illegale criminelen er zelf schuld aan, dat dat kind om het leven is gekomen. Hadden ze maar moeten stoppen. Hopelijk worden ze zo snel mogelijk Europa uitgekieperd.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Hoeveel waarschuwingen moeten wij nog krijgen? Dit geval laat weer duidelijk zien dat migranten uit het Midden Oosten (of Afrika) passen mentaal en cultureel niet in Europa. Wat kunnen de autochtonen hier verwachten van mensen die een twee jarig kindje houden buiten een raam van een snel rijdende bus? Ze willen de politie op afstand houden? Misschien gebruikten zij ook haar kleine lijfje om het raam te breken? Will iemand met zulke mensen werken? Will iemand naast zulke mensen wonen? Linksige Gutmensen vinden dat wij moeten ons aan de nieuwkomers aanpassen. Maar wat voor leven zouden wij dan hebben? Zij hoeven zich niet aan te passen. Ze zorgen ervoor dat hen geïmporteerde troeteldiertjes op afstand blijven. Zij zien ze graag op TV, maar niet meer dan dat.

  Geliked door 1 persoon

 12. annah zegt:

  natuurlijk was het een meisje en geen jongen die uit het raam gehangen werd …

  Like

 13. Steven zegt:

  Mossels steken hun eigen moeder nog in de fik als het helpt..

  Geliked door 2 people

 14. Thoth zegt:

  Jazeker, daar zijn de kinderen voor.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Steeds moet ons voor ogen blijven staan dat er een menigte lieden naar ons toekomt,die het leven in Europa niet zullen verrijken,maar verarmen en verzwaren. Profiteurs die geen middel schuwen om toegelaten te worden en tot een gruwelijke vorm van chantage overgaan om hun zin te krijgen, waaronder het moedwillig opofferen van een onschuldig, klein meisje mogen hun straf nooit ontlopen.. Het tafereel waarover je leest weerzinwekkend.
  Even weerzinwekkend vind ik dat men een deel van de schuld hiervoor op agenten wil afschuiven.

  Maar allereerst zou ik Merkel en haar horden weldoeners willen bedanken voor hun ongebreidelde en onbegrensde gastvrijheid voor overweldigers, verkrachters, profiteurs en ontregelaars van onze samenlevingen..
  Zijn die eenmaal binnen, dan gaat de gastvrijheid zelfs voor dit duistere soort nieuwkomers boven het welzijn van iedereen die hier woont en bovenal boven een leven en vrijheid en gelijkwaardigheid voor vrouwen en kinderen.
  Mogen deze kindermoordenaars hier blijven? Ik ben daar een voorstander van, jazeker.
  Zij die dit soort gruwelen begaan behoren ogenblikkelijk achter de tralies te worden geplaatst en hun leven daar voor altijd te slijten.
  Direct composteren mag ook van mij.

  Like

  • Trucker zegt:

   In belgie op de openbare omroep BRT is het heel sluw en leep (naar goede gewoonte) gesuggereerd dat de dood het gevolg is van de politie(kogel) en zo dus impliciet de schuld legt bij de politie.
   Zo doen ze het altijd (de mainstream in general) de schuld leggen bij het gevolg nooit de oorzaak.
   Links multikul en islamofiel staat op zijn achterste poten en hebben reeds acties (lees protestmarsen) gehouden tegen de regering.
   O ja naar goede gewoonte zijn het geen illegalen volgens de openbare omroep BRT maar “migranten”.
   Laat ik voorop stellen dat ik de dood van dat kleine meisje betreur, ik ben nog niet zo afgestompt dat ik daar geen gevoelens bij heb ook omdat het te vermijden was.

   Like

 16. Qvic zegt:

  Illegalen moslim migranten maken dankbaar misbruik van hun eigen kinderen, wat bij hun ideologie heel normaal is. Dat kinderen altijd hun ouders moeten beschermen, desnoods met hun eigen lichaam (levende schilden dus), tenslotte zijn zij eigendommen van hun ouders en hebben daarom geen enkel zelf recht om de wens/verzoek van hun ouders af te wijzen. Daar in tegen is de status van het kind in de ogen van westerse begrippen een heilig verklaard object en daarom moet er alles voor wijken. Zodra er een moslim kind in het spel is, worden er met westerse maatstaven gemeten in zowel het Justitia, als in de regulieren media. Maar in de moslimwereld is een kind maar een wegwerpartikel, die ze dan ook als zodanig gebruiken mocht het hen uitkomen. Dit enorme verschil van de status van een kind, maakt de westerse beschaving soft (watjes) ten opzichte van de moslims. Met deze methode van de moslims veroveren zij het westerse christelijke werelddeel op hun sloffen en daar hebben de westerse christelijke mensen ook nog een eigen schuldgevoel bij, als er islamitische kinderen gedood worden bij gewelddadige acties van de moslims tegen onze westerse beschaving. Zo ook het domme linkse gender neutrale verhaal dat beweerd, dat iedereen gelijk zou zijn op de wereld. Als dat waar zou zijn, dan behoeft dan ook niemand naar andere landen te verhuizen legaal of illegaal. Want dan zou betekenen dat overal op de wereld de zelfde welvaart en economie zou moeten heersen. Want tenslotte zou iedereen gelijk zijn, volgens de linkse kerk. Dus ook alle mensen volgen dan de zelfde ideologie. Ik weet natuurlijk niet welke idioot dit heeft gezonnen, maar ik weet wel dat deze uitspraken klink klare onzin is en het ook geen vrijbrief geeft om dan iedere moslim maar uit te nodigen om naar de EU te komen, om deze uitgenodigde dan met al onze gemeenschapsgelden hen te over stelpen zijn leven lang. Zodat de moslims in alle weelde en pracht hier in de EU te kunnen laten leven en dat de autochtonen bevolkingen voor alle kosten hiervan garant moeten staan. Alleen idioten, psychopaten, zwakzinnige en volksverraders zouden dit doen en dat zij denken dat zij er zelf beter van kunnen worden financieel. Daar er ook vele moslims al op sleutelposten zitten, wordt de import alleen maar versterkt in aantallen. Daar komt bij dat ons onderwijs met steeds snellere tempo naar beneden gaat qua intelligentie niveau, want de jeugd is steeds meer een moslim. Als we de eisen van het onderwijsniveau nooit zouden hebben aangepast aan het denkniveau van de moslims, dan zouden er maar weinige door kunnen stromen naar de middelbare scholen. Alleen dat gegeven geeft al eigenlijk aan dat de jongere generaties steeds dommer worden gehouden door de volksverraders regeringen in de EU. Zodat de jeugd steeds meer manipuleerbaar worden voor de propaganda van de EU door de regulieren mediums. Daar de regulieren media ook het moslim probleem nooit bij naam wil noemen, kan het ontstaande moslim probleem ook nooit opgelost worden. Daar elke leek meer dingen aan zal nemen als waarheid, dan insiders met kennis. Dat is dan ook de redenen dat ministers op posities zitten, waar zij totaal geen verstand van hebben. Zodat zij dan manipuleerbaar zijn door lobby groepen. (Daarom wordt de PVV overal voor uitgesloten, want die hebben wel de nodige kennis van zaken) Die alleen hun eigen belangen voor op zetten en het volk minachten. Alleen op deze manier kunnen schaduw regeringen hun plannen waar maken ten koste van de autochtonen bevolkingen.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Nationaal socialisten zeiden met grote mate van zekerheid ook dat neten luizen worden en gooiden hierbij de Joodse baby in de verbrandingsoven. Mensen die dit soort opmerkingen maken behoren in mijn opinie tot het schuim van de samenleving. Kinderen kunnen hun ouders niet uitzoeken en kinderen zijn weerloos tegenover alles wat hun gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wel eens van “kindsoldaten” gehoord.
   Er zal er maar een over z’n loop naar je loeren.

   Kijken of je dan nog zo ’n moraalridder bent.

   Like

 18. Haksteeg Anton zegt:

  Ja zo hebben ze weer een kind opgeofferd aan hun zucht naar geld het is wertkelijk ongelooflijk hoe dat “volk” handeld en dat moet geimporteerd worden? is dat onze medemens? het zijn geen mensen het zijn hyenasvan de ergste soort en Rutte vindt dat we er nog meer van nodig hebben die man is volslagen mataklap

  Like

 19. Guardiaangel zegt:

  De inzet van kinderen in welke gevaarlijke situatie dan ook is nooit goed te praten maar af te keuren. Zie de dagelijkse praktijken van Hamas in de Gazastrook.
  Ook met het busje vol migranten om een kind buiten te hangen als afschrikking is verschrikkelijk.

  Like

 20. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s