Zelden zo gelachen: BA-chef wil strenge regels voor immigratie en hervorming van Hartz-IV

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Neurenberg – Merkwaardig. Er dartelen al meerdere miljoenen goed opgeleide arbeidskrachten uit Afrika en andere islamitische landen op de Duitse arbeidsmarkt rond en dat schijnt voor sommigen nog niet voldoende te zijn: Detlef Scheele, de bestuursvoorzitter van de “Bundesagentur für Arbeit” heeft strenge regels voor de geplande immigratiewet geëist. “De politiek zou er bij een immigratiewet echt op moeten letten dat er werkelijk geschoolde krachten het land binnengehaald worden en geen onopgeleide. Dienovereenkomstig zouden ook de richtlijnen moeten zijn”, zei Scheele tegen de “Welt am Sonntag”.

journalistenwatch

“Wij vinden: de mensen die hier naartoe komen, zouden al in het buitenland Duits geleerd moeten hebben en een Duitse test moeten afleggen voordat ze komen. En ze zouden hun kwalificaties al in het buitenland moeten laten erkennen, nog voordat ze hier in het land zijn.” Bovendien eist de SPD-politicus dat alleen maar diegenen uit derde landen een arbeidsvergunning krijgen die al toezegging op een baan hebben.

“Ook landen als Canada en Australië gaan er inmiddels toe over dat sollicitanten voor een arbeidsvergunning een arbeidsplaats moeten kunnen bewijzen en dat is ook goed.” Zulke strenge richtlijnen zouden garanderen dat de arbeidsmigratie echt nodig zou zijn”, zei Scheele…

Rest de vraag wat we met de vele geschoolde krachten doen die al in ons land zijn. Weer naar huis sturen of financieel blijven ondersteunen? Wat een vraag.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zelden zo gelachen: BA-chef wil strenge regels voor immigratie en hervorming van Hartz-IV

 1. Frans Brassens zegt:

  Grimlachen is hierbij ook wel op zijn plaats…..

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  De instroom is net een terugslagklep, er in gaat makkelijk maar er uit is een andere zaak, dankzij de mafkezen die aan de knoppen zitten.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Waarom blijven ze toch maar volhouden dat al die gasten hier komen om te werken en om mee te komen doen.
  Ze hebben nou toch wel bewijs genoeg dat ze hier gekomen zijn om op hun reet te blijven zitten en zich te laten onderhouden.
  En ook op geen enkele wijze van plan zijn om zich ooit aan te passen.

  Liked by 2 people

  • Claudia M. zegt:

   Oh absoluut, wij zijn hier in de hoekflat ook een “vluchteling” rijker…, als ik ’s middags thuiskom, zit hij in het zonnetje. Een stukje verderop zit ook een batterij van die klanten en je kunt precies zien waar het woont. Als de gordijnen er ooit af gaan, kun je ze waarschijnlijk gewoon afbreken…

   De rest van de geschoolde krachten hangen hier hele dagen op de pleinen rondom de winkelcentra. Ik heb het inmiddels zo geregeld dat ik nog maar eens per twee weken zo vroeg mogelijk boodschappen doe en denk er heel hard over na om ze in het vervolg te laten brengen. Wat een godvergeten arremoei!

   Liked by 1 persoon

  • Hendrik zegt:

   Zo is het! En ze willen de boel zelfs overnemen en ons hun achtelijke geloof opdringen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Och Bert, dat is meer dan VOLKSVERLAKKERIJ! …PURE PROPAGANDA, …….M E N….
   gaat er waarschijnlijk vanuit dat er nog grote groepen ‘onnozelaars’ bestaan, die in hun ..Volksverlakkerij geloven, ( of. vanwege ‘gezapigheid’ menen er nooit mee in aanraking te komen) .

   Like

 4. Steven zegt:

  kwalificaties hebben ze ZEKER… die zijn in ieder nieuwsbericht terug te vinden.

  Liked by 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Ze moeten minstens kunnen lezen en schrijven zonder fouten .Grote prioriteit voor atoomgeleerden ,duikbootbouwers en raketdeskundigen. Ook metsendieners en bouwvakkers zijn welkom…..Korangeleerden en imams zich onthouden aub al deze plaatsen zijn meer dan volzet met een grote overschot

  Liked by 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Tandartsen, apothekers en architecten staan te drummen in de islamieten landen en de neger-islamieten hebben ook nog legioenen vakkrachten die ongeduldig worden om hun beroep te mogen uitoefenen in eurabia.
  Vreemd in Lybië en Syrië is de oorlog zo goed als afgelopen en toch blijven de transmigranten (openbare omroep BRT in belgie heet ze trans en migrant in één woord) massaal komen.
  Ook vreemd dat de media niet de vraag stelt waarom ze blijven komen als hun landen terug opgebouwd moeten worden en die vakkrachten daar dus dringend nodig zijn.
  Nog vreemder is dat er geen kritische vraag komt van de mainstream waarom ze gaan lopen in Afrika en het steeds neger-islamieten zijn die gaan lopen.
  Bovenstaande is natuurlijk retoriek (want we weten de antwoorden al langer als vandaag).

  Liked by 2 people

 7. Hendrik zegt:

  Korangeleerden? Je bedoelt halfapen die in sprookjes geloven.

  Liked by 2 people

 8. roel zegt:

  hier in ons dorp op de veluwe zie ik er ook steeds meer lopen en rond hangen om de boel te bespioneren en straks als het commando klinkt ons aan te vallen en dan moeten we onze gezinnen verdedigen

  Like

 9. Eva110 zegt:

  De SPD heeft ze met grote getale in Duitsland met welkomstliedjes onthaald en nu ze zien dat de mensen er genoeg van hebben en hun partij links laat liggen gaan ze eisen stellen.
  Nogal hypocriet als je bedenkt dat voor de verkiezingen de SPD huichelaars de grootste ondersteuner van het Merkel-beleid waren en alles maar dan ook alles wat maar een kleurtje had het land heeft gelaten.
  Zou graag willen weten dat als de verhoudingen nog net zo waren als voor de verkiezingen of ze dit dat ook hadden gepubliceerd.
  Wat dit soort dingen betreft heeft de AfD toch wel enige vooruitgang geboekt.

  Liked by 1 persoon

 10. Nemesis zegt:

  De mens Scheele loopt behoorlijk achter en zou zich eens beter moeten informeren. In de landen Canada, Australie en ook de VS moet van te voren een een visum en een vergunning anvragen voor wat je daar komt doen. Dus werkvergunning, studievergunning en het liefst ook al een arbeidsplaats kunnen benoemen of firma’s waar je al gesolliciteerd hebt. En vooral moet je genoeg geld meebrengen zodat je jezelf kunt bedruipen. Werk- en studievisa zijn maar voor een bepaalde tijd geldig, dan moet je weer vertrekken en je moet bewijzen dat je geld hebt voor je ticket naar huis en bovendien van onbesproken gedrag zijn. Zelfs een klein akkefietje met de politie wat voor de rechter is geweest en waar je niet voor bent veroordeeld of alleen een taakstrafje hebt gekregen, al is het 30 jaar geleden, dan kom je er niet in. Voor de VS moet je ook nog een sponsor kunnen benoemen die borg voor je staat en dat kost de sponsor 10.000 $
  Om in die landen voorgoed te kunnen verblijven heeft het nog heel veel meer voeten in de aarde, of je moest naar Californie gaan, daar kun je nog steeds zo illegaal zijn als je wilt, voorlopig dan nog.

  Liked by 1 persoon

 11. peter zegt:

  Alle onopgeleiden eruit,en de opgeleiden erin ,ben je in een klap van het hele zooitje af, Denk dat je ze in een bestelbus kan mee nemen ,die een diploma hebben .

  Like

 12. Pieter zegt:

  Ik probeerde het vorige week weer eens.
  Teveel opdrachten in de fabriek en te weinig mensen.
  2 sollicitanten. 1 iranees en een irakees. Beide geen moslim
  Ik bood ze baan aan.
  Maar ze wilden alleen komen als de helft van loon zwart betaald werd.
  De gemeente trok anders teveel geld af.

  Duitsland is echt ziek!!!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  DOCTOREN, INGENIEUREN en andere “hoog”opgeleiden
  * * *
  Je moet natuurlijk niet vergeten dat ze nog moeten “overschakelen” en dat duurt evennn….
  Tijdelijk als schoonmaker om de taal te leren, daarna iets waarbij je je hersenen moet gebruiken…………

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/IX8OLCAhybA5yTt1E2Gq.mp4?_=1

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s