De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

Screenshot_34

De nieuwe kolonisten van Europa.

(Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

De islamisering maakt vorderingen – in Oostenrijk en Duitsland verdubbelt iedere tien jaar het aantal moslims. Al over twintig jaar zullen ze daar 40% van de bevolking uitmaken. Op weg naar de zelfverminking van onze beschaving. De oude partijen verraden hun volk, extremistischer gaat het niet meer.

journalistenwatch

“Waar leidt onze weg naartoe? Wat moet er überhaupt van ons terechtkomen – van ons volk, van onze staat, van onze toekomst? Met deze vragen houdt de Oostenrijkse politicoloog Dr. Michael Ley zich bezig naar aanleiding van de presentatie van zijn boek “De laatste Europeanen”. Wat hij voorspelt, kan ons alleen maar schrik aanjagen. Maar Ley oriënteert zich op feiten. Het zijn de gevolgen van een jarenlange, door velen slechts matig waargenomen politiek. Hoe rampzalig deze was, wordt bij Ley nu maar al te duidelijk. Niets minder dan het lot van ons allen staat op het spel!” Dit kreeg ik van het “Initiatief Duitsland Nu”, vertegenwoordigd door Lutz Radtke en de professor in de medicijnen Dr. Rainer Gladisch. Het initiatief vestigt nu de aandacht op een voordracht van de Oostenrijkse politicoloog Dr. Michael Ley. Deze voordracht heeft hij al in september 2017 in Wenen gehouden, maar diens wakker schuddende inhoud is nog steeds actueel. Helaas.

Het aantal moslims verdubbelt iedere tien jaar

Ley spreekt over de inhoud van zijn boek “De laatste Europeanen”. Radtke en Gladisch geven daar een kort overzicht van en schrijven: “Wat zegt Dr. Ley eigenlijk? Hier een klein voorproefje – de logica van zijn ideeën kunt u halen uit de video van zijn volledige voordracht. Het gaat om de islam en de grootscheepse immigratie van moslims. Dr. Ley:´In Oostenrijk hebben we op dit moment een aandeel moslims van 10% van onze bevolking. Dat is een voorzichtige inschatting, omdat er geen officiële statistiek bestaat en dit percentage is waarschijnlijk hoger. Voor een samenleving, wier oorspronkelijke bevolking terugloopt (in Oostenrijk zowel als in Duitsland), bestaat er met het oog op de bekende islamitische geboortevreugde de volgende berekening: nu 10% moslims, over 10 jaar 20% moslims, over 20 jaar 40% moslims.´ Het aantal moslims verdubbelt dus iedere tien jaar. Dat betekent dat over enkele jaren Oostenrijk al geïslamiseerd zal zijn! In Duitsland dreigt hetzelfde.”

“Zodoende worden we allemaal tijdgetuigen van de vernietiging van een beschaving”

“80 Procent van de immigranten sinds 2015 zijn mannen in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar. Dat is geen toeval! Als deze ontwikkeling vijf jaar lang aanhoudt, dan zal – aldus de berekeningen – de leeftijdscategorie van de 18- tot 30-jarigen in Oostenrijk (en in feite ook in Duitsland) gelijk zijn. Gezien het grote aantal islamitische kinderen zal dus al over enkele jaren de islamisering in deze landen´voltooid´ zijn. Dat, aldus Dr. Ley, is een realistische inschatting! Nu is het niet meer ´5 voor 12´. Het is ´20 over 12´! Zodoende worden we allemaal tijdgetuigen van de vernietiging van een beschaving. Deze op zijn beurt is niet alleen maar de schuld van de islamisering respectievelijk immigratie – ze is tegelijkertijd het bewijs van de zelfverminking van onze beschaving.”

Wat Coudenhove-Kalergi al in 1925 wilde en omschreef

Radtke/Gladisch verder: “Dat is geen verrassing. Onze politiek gaat per slot van rekening al jarenlang die kant uit. Waarom besloot Angela Merkel de grenzen van Duitsland te openen? Waarom mochten en mogen migranten illegaal naar Duitsland komen en worden ze ook nog met royale sociale uitkeringen beloond? Waarom bevordert de Europese Commissie heel openlijk het einde van de mono-culturele staten en leeft ze blijkbaar in de illusies van een zekere Coudenhove-Kalergi, die al in 1925 de nieuwe mens wilde en als volgt beschreef: ´De mens van de (destijds nog) verre toekomst zal een halfbloed zijn. De huidige rassen en kasten zullen ten offer vallen aan de toenemende overmeestering van ruimte, tijd en vooroordelen. Het eurazisch-negroïde toekomstras, uiterlijk overeenkomend met het oud-Egyptische ras, zal de diversiteit van de volkeren door de diversiteit van de persoonlijkheden vervangen.´ De politiek van de open grenzen en onze welkomstcultuur? De Duitse bondskanselier werd al in 2010 onderscheiden met de Kalergi-prijs. Zij zal weten waarom…”

De oude partijen verraden hun volk, extremistischer gaat het niet meer

Voor veel mensen die op de hoogte zijn, is het niet nieuw wat Michael Ley voordraagt, maar voor het uiteindelijke levensbedreigende gevaar van de islamisering in het christelijke en zodoende ook liberaal bepaalde Europa kan men niet vaak genoeg waarschuwen, opdat ook de meerderheid van de bevolking wakker wordt en inziet wat hier gaande is – en eindelijk de barricades opgaat. De AfD doet dat in het Duitse parlement. De fracties van de oude partijen daar reageren zogenaamd verveeld, honend lachend en met geroep tussendoor, die hun ondeugdelijkheid als vertegenwoordigers van het Duitse volk bewijzen. De video´s daarvan kan en zou iedere Duitser moeten volgen. En dienovereenkomstig handelen. De oude partijen verraden hun volk – extremistischer gaat het niet meer. Angela Merkel is als Bondskanselier de grootste verraadster.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Peter Krause

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

 1. Elisah zegt:


  Kritiek op de duitse waanzin.

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik zegt:

  en nog steeds stemt 70% van de bevolking een partij die dit op zijn beloop laat.

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  De arme Duitse zieltjes, zoals in de jaren ’30, ook geloofde in Hitler, gesteund door het Vaticaan en bovendien democratisch gekozen zoals ook de nakomende regeringen die het Coudenhove-Kalergi plan namens de EU met “behulp” van Merkel hen ooit tot andere gedachten zal brengen? De geschiedenis zal het pijnlijk ons leren.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Jaag de ‘oude partijen’ over de kling !!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Als ik die gevaarlijke idioten met hun reet omhoog zie liggen, moet ik altijd denken aan een patchwork quilt:

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Iemand die de islam knuffelt is een lafaard onder eigen volk.
  Iemand die de islam liefheeft is onze vijand en moet verwijderd worden uit “onze” samenleving.
  islam is gelijk aan barbaars geweld en wij walgen van geweld w.w.z. wij walgen van islam en zullen die zwijnerij NOOIT aanvaarden, tolereren noch respecteren.
  Weg met die zwijnerij islam zodat veiligheid en leefbaarheid terugkomt in “onze” samenleving.

  Geliked door 5 people

 7. De titel van dit artikel moet luiden:
  De Brusselse Eu-leiders forceren de islamisering en het tempo!

  Geliked door 2 people

 8. Elisah zegt:

  Ondertusen in Syrië,
  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/21/damascus-nu-isis-vrij/
  Damascus nu ISIS-vrij
  Assad heeft na jarenlange strijd west-Syrië weer in handen

  Like

 9. Heer Bron, wat met mijn ingezonden artikel en de vele vragen die het oproept over de naderende datum 25 mei? Want daarna is het gedaan met fotos en schadelijke artikelen volgens de Europese wetgeving. Ik heb nog niets gehoord of zit het ergens in de spam?

  Like

 10. Bas zegt:

  Ik las: Van 1 mei tot 7 juni 2018 georganiseerd Wikipedia een schrijfmaand rond het thema verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een goed initiatief.
  Kennelijk is deze periode nog niet voorbij en zitten we in het laatste ontwikkelingsstadium waar een staatsreligie met Eurofacisten het samen voor het zeggen krijgen.

  Like

 11. Elisah zegt:


  Bamf schandaal, er is uitgelekt dat vele vluchtelingen zonder enige vorm van controle willekeurig asiel gekregen hebben, onder hen oa zware criminelen, jihadisten en mensensmokkelaars (slechts 0.7% van hen zijn nagetrokken).

  https://www.welt.de/politik/video176537070/BAMF-Skandal-FDP-will-einen-Untersuchungsausschuss-Gruene-stimmen-nicht-zu.html
  FDP will einen Untersuchungsausschuss – Grüne stimmen nicht zu

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob Fleumer zegt:

  Als we echt in een rechtsstaat leven moet het toch mogelijk zijn de regering aan te klagen wegens wanbeleid en landverraad? In een rechtsstaat moet het niet kunnen dat een onkundige regering een heel land naar de gallemiezen helpt? Hebben we daar nou met z’n allen zo hard voor gewerkt om ons hele hebben en houden door de islam te laten verzieken?

  Geliked door 2 people

 13. hendrikush zegt:

  Doet allen mee aan dit zelfonderzoek:
  Islamophobes in Europe are not really practicing Christians, they are not the churchgoers. They are mostly agnostic, atheistic, non-churchgoers. They are also mostly uneducated people, living in small cities where there are practically no Muslims.

  Uit een interview met een Turkse hoogleraar over een door de EU gesponsorde studie:
  http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-diaspora-see-erdogan-as-healer-of-frustrations-professor-ayhan-kaya-132099

  Like

  • Wolf zegt:

   @hendrikush , dat zeiden de vieslinkse hillary ‘democraten’ ook over de overgrote meerderheid die voor Trump stemden over de “flyover States “in de V.S.TOCH zijn wij in de meerderheid en is dit linkse prietpraat van een islam STINKTURK!

   Like

  • Steven zegt:

   En waar wel veel moslims wonen worden de blanken weer verjaagd (weggepest)

   Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Bob Fleumer 16.38. Het is probleem is dat het Europese recht (Europese Hof wat zichzelf tot eigen rechtsorde heeft verklaard) heeft verklaard dat het Europese recht boven onze Nederlandse grondwet gaat……….behalve natuurlijk in Duitsland waar het Hoog Gerechtshof zijn eigen grondwet als uitgangspunt heeft en Europees recht eerst omgezet moet worden in nationaal recht. Dus dit wanbeleid en landverraad wat zo gewenst is door de EU zal door bovenstaande constructie nooit leiden tot aanklagen van onze regering. Onze rechtsstaat is door onze politici ingeleverd!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 15. flo zegt:

  Vreselijk als je dit leest en het gevoel van onmacht.

  Geliked door 2 people

 16. Thomasson zegt:

  De vragen die Dr. Michael Ley in zijn boek stelt, zijn makkelijk te beantwoorden. De antwoorden zijn: a) onze weg leidt naar de hel. Of iets dat veel op deze verblijfplaats lijkt. De christenen noemen dat Armageddon. Maar er is een groot verschil tussen de christelijke perceptie en de realiteit. De christenen geloven dat Jezus Christus zal terugkeren en alles wordt weer prima. In de realiteit noch Jezus ong andere zal komen behalve de dood. Miljoenen mensen zouden sterven en de verrottingsproces van alles wat is cultureel en humaan zal doorgaan. b) Wat moet er überhaupt van ons terechtkomen? Van ons volk, van ons staat? Van ons toekomst? Ook op deze vragen zijn de antwoorden heel simpel. De staat zal als eerste sneuvelen. De moderne ‘Brutussen’ (Julius Caesar van Shakespeare) van de EU zouden er alles aan doen onze soevereiniteit omver te werpen. Ons land moet kapot. Kost wat het kost. Ons volk zal worden afgeslacht door de geïmporteerde vrienden van de EU-Brutussen . Het zou een ware Armageddon worden met bergen van onthoofde rottende lijken van mannen, vrouwen en kinderen in pleinen, straten en langs de weg. Dat zijn geen absurde visioenen. De werkelijkheid hebben wij al gezien bij ISIS in Syrië en Irak. Wij zien het bijna op dagelijkse basis tijdens aanslagen op christenen in Egypte en tijdens alle mogelijke aanslagen in islamitische landen. Deze mensen zijn dol op bloed. Daarom vinden de zieke geesten aan de top van de EU ze zo geschikt om Europa over te nemen en de Kalergi Plan uit te voeren. Nederland zal deze transitie niet overleven. Nederland is een land dat uitsluitend door experts in waterinfrastructuur kan bestaan. De nieuwe uitverkoren donkere heersers hebben helaas wel competent als het om hen bruine of zwarte kloten gaat. Ze kunnen zichzelf in no time als vlooien verviervoudigen; maar hun hersenen zijn te primitief en hun verstandelijke vermogen is niet goed genoeg op hoog niveau te functioneren.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  De vragen die Dr. Michael Ley in zijn boek stelt, zijn makkelijk te beantwoorden. De antwoorden zijn: a) onze weg leidt naar de hel. Of iets dat veel op deze verblijfplaats lijkt. De christenen noemen dat Armageddon. Maar er is een groot verschil tussen de christelijke perceptie en de realiteit. De christenen geloven dat Jezus Christus zal terugkeren en alles wordt weer prima. In de realiteit noch Jezus ong andere zal komen behalve de dood. Miljoenen mensen zouden sterven en de verrottingsproces van alles wat is cultureel en humaan zal doorgaan. b) Wat moet er überhaupt van ons terechtkomen? Van ons volk, van ons staat? Van ons toekomst? Ook op deze vragen zijn de antwoorden heel simpel. De staat zal als eerste sneuvelen. De moderne ‘Brutussen’ (Julius Caesar van Shakespeare) van de EU zouden er alles aan doen onze soevereiniteit omver te werpen. Ons land moet kapot. Kost wat het kost. Ons volk zal worden afgeslacht door de geïmporteerde vrienden van de EU-Brutussen . Het zou een ware Armageddon worden met bergen van onthoofde rottende lijken van mannen, vrouwen en kinderen in pleinen, straten en langs de weg. Dat zijn geen absurde visioenen. De werkelijkheid hebben wij al gezien bij ISIS in Syrië en Irak. Wij zien het bijna op dagelijkse basis tijdens aanslagen op christenen in Egypte en tijdens alle mogelijke aanslagen in islamitische landen. Deze mensen zijn dol op bloed. Daarom vinden de zieke geesten aan de top van de EU ze zo geschikt om Europa over te nemen en de Kalergi Plan uit te voeren. Nederland zal deze transitie niet overleven. Nederland is een land dat uitsluitend door experts in waterinfrastructuur kan bestaan. De nieuwe donkere heersers zijn competent als het gaat om hen bruine of zwarte kloten. Ze kunnen zichzelf in no time als vlooien verviervoudigen. Maar zijn ze competent en hebben ze genoeg verstandelijke vermogen ook om iets anders te doen? Functioneren op hoog niveau?

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  De Duitsers wilden in de oorlog Lebensraum creeren in Rusland. Gelukkig dachten de Russen er anders over. Nu willen de moslims ook lebensraum creeren in Europa. Het verschil met de Duitsers is dat ze alhier een weg met ons mentaliteit aantreffen, zodat Europa in zijn huidige vorm helemaal gaat verdwijnen. Wat Janmaat, Fortuijn en Wilders niet konden en kunnen voorkomen is dat we op den duur overgeleverd zijn aan de Sharia. Toch wel erg raar dat het grootste deel van de kiesgerechtigden achter de ideeen van links blijft aanhollen. Daarbij geholpen door een enorme stembusfraude !

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   STEM DAN MASSAAL OP WILDERS, EN ZET U IN BIJ DE PARTIJ. IK HEB HET VROEGER ZELF OOK GEDAAN VOOR DE CENTRUM DEMOCRATEN. STUK GESPEELT DOOR DE BVD TOEN, MAAR IK HEB HET WEL GEPROBEERD, EN DAT ZIEN WE NU VEEL TE WEINIG.

   Like

   • BertG. zegt:

    En dat kan dus niet.
    Het enige wat jij voor de PVV mag doen zijn foldertjes rond brengen.
    Je kan je er niet op een andere manier voor inzetten, behalve stemmen.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Je kan stemmen wat je wil op Wilders. Wij blijven dat sowieso ook wel doen. Alleen zul je constateren dat de winst die hij haalt voor de verkiezingen op een of andere manier helemaal teniet word gedaan. Je weet wat er bij de laatste verkiezingen gebeurde.Twee dagen ervoor peilde de Hond 37 Kamerzetels voor de PVV. Na de verkiezingen hield Geert er maar 20 van over. Toch was hij blij. Hij had winst geboekt i.v.m. de vorige verkiezingen. een kinderhand is gauw gevuld. Die Geert toch ! En de voormalige CPN, nu Groen Links geheten, deed wel goede zaken. Van enkele Kamerzetels naar 16 Kamerzetels. De stembusfraude georganiseerd door anti PVV personen zorgt er wel voor dat Wilders nooit boven het maaiveld uit zal komen, zodat ze hem tot in lengte van jaren kunnen bashen. Hoe is het anders te verklaren dat zowel Jan Maat, Pim Fortuijn, en nu Geert Wilders nooit aan de bak konden en kunnen komen ?

    Like

 19. Steven zegt:

  Wij zijn de LAATSTE Europeanen, dat geeft een bevredigend gevoel..

  Like

 20. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/21/google-blanken-zijn-al-uitgestorven-wat-ons-betreft-bestaan-ze-niet-meer/
  Google: Blanken zijn al uitgestorven – wat ons betreft bestaan ze niet meer
  Typ ‘European People History’ in Google en dat is wat je krijgt:
  https://fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2018/05/european-people-history.jpg?w=1024&h=719

  Ik heb het gecontroleerd en het klopt inderdaad…

  Like

 21. Ad zegt:

  Voor mij geldt de dood of de gladiolen

  Like

 22. Elisah zegt:


  Creepy…

  Like

 23. Merel zegt:

  80 procent van de immigranten zijn mannen, staat er, hoe moeten die dan allemaal aan een vrouw komen? Trouwens daarginds zitten ze zonder mannen dus daar zullen ook niet veel kinderen bijkomen lijkt me, eigenlijk wel gunstig misschien

  Like

 24. Merel zegt:

  Hitler wou juist een blank volk met blauwe ogen, nu moet het weer allemaal bruin wezen.
  Wat zijn dat toch voor klojo s die op de stoel van God gaan zitten.
  Ze praten over mensen alsof het kleurkanaries zijn , ben het ZAT

  Like

 25. delamontagne zegt:

  Ruzie om de aanstelling van een Gesluierde Moslima als voorzitster van de “UNEF”=
  Union Nationale des Étudiants de France
  Nationale Unie van Franse Studenten.
  Het antwoord van haar:”Mijn sluier heeft geen enkele Politieke Betekenis”…………..

  Andere MP’s uit Parlement denken er anders over en zeggen dat zij banden heeft met de “UOIF” =
  Union des Organisations Islamiques,
  die een van de strengste, rigoureuze moslims vertegenwoordigt.
  Zo denken zij over de toestanden aan de grens Gaza – Israel…………..
  http://www.uoif-online.com/communiques/bain-de-sang-a-gaza/
  Ook belangrijk de gebeds tijden voor Parijs

  Like

 26. kampersrene zegt:

  Wachten op een leefloonuitkering ? om de tijd nuttig te besteden een beetje bidden

  Like

 27. ieznogoedh zegt:

  80 Procent van de immigranten sinds 2015 zijn mannen in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar. Dat is geen toeval!
  Nou is het zo dat deze mislimische mannen, ook met de hulp van hun heer en meester, zich niet kunnen voortplanten zonder vrouw. Ook zal het niet zo zijn dat ze allemaal aan gezinshereniging mogen doen (alhoewel) en ontkomt Europa er niet aan dat zich vele Europese vrouwen als broedmachine beschikbaar zullen stellen.
  Natuurlijk, een slimme vrouw doet dat niet maar helaas zijn er meer niet-slimme vrouwen dan wel-slimme vrouwen. Daarenboven is er een categorie vrouwen die aanpappen met diegene van wie ze denken dat hij de winnaar is zeg maar. Dat heeft de Tweede Wereldoorlog ons wel geleerd.
  Gelukkig zijn er onder die landverrraadster ook weer een aantal die hun verraad met geweld door hun nieuwe “liefde”, of zelfs de dood moeten bekopen. Dat is ook goed zo. Verraad moet gestraft worden.
  Overigens, ook als dat door politici etc. gepleegd wordt.
  Een Neurenberg II is hard nodig maar de verorveraars zullen niet onwaarschijnlijk zelf met die verraders afrekenen. Ook veroveraars houden niet van verraders.

  Like

 28. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/22/erdogan-roept-moslims-op-tot-machtsovername-in-europa-door-infiltratie/
  Erdogan roept moslims op tot machtsovername in Europa door infiltratie
  Op 24 juni zijn er presidents- en parlementsverkiezingen in Turkije. President Erdogan is er veel aan gelegen om bij de Turkse diaspora in de EU zoveel mogelijk stemmen voor zichzelf en zijn partij te behalen. In een verbijsterende speech in Sarajevo beschuldigde hij de EU scherp van anti-Turkse vijandigheid en islamofoob te zijn en drong bij de moslims aan om in de machtsposities van de EU-hoofdsteden te infiltreren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s