Duitsers vertellen van de nood in het socialistische Venezuela: “Mensen slachten honden en katten om op te eten”

Screenshot_27.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Venezuela is het socialisme mislukt: er heersen honger, onderdrukking, leed. Een gepensioneerd echtpaar uit Duitsland heeft het land na 12 jaar verlaten – en vertelt het ongelooflijke.

epoch times

De Hamburgers Franz en Gisela Holl woonden twaalf jaar lang in Venezuela. Vanwege de enorme economische crisis kwam het gepensioneerde echtpaar nu terug naar Duitsland.

In een interview met de “Spiegel” schets het echtpaar de situatie ter plaatse onder de socialistische leiding van Nicolás Maduro.

Gisela Holl vertelt dat er al meer dan een jaar geen vlees te koop is. Het pensioen van de mensen zou niet eens voldoende zijn voor een kilo vlees, zegt mevrouw Holl. “Er is geen boter, geen salami, geen gesneden vlees, worst en ham voor op brood”, vertelt ze. Er zou ook geen groente zijn.

De mensen zouden honden en katten eten, zegt haar man Franz Holl. “Er zijn helemaal geen duiven meer.”

Het echtpaar vertelt dat er in apotheken – als er al iets verkocht wordt – alleen nog maar cola en chips verkocht zouden worden, maar geen geneesmiddelen. In de ziekenhuizen zouden geen aggregaten voor noodstroom zijn, daarom zouden steeds opnieuw baby´s sterven.

Dat de mensen in Venezuela niet massaal tegen de corrupte regering zouden demonstreren, zou begrijpelijk zijn: “De mensen zijn bang voor de militie”, zegt meneer Holl. “Die schieten op de mensenmenigte”.

De uitdager van Maduro, Falcón, eist nieuwe presidentsverkiezingen

Bij de presidentsverkiezingen van zondag werd de huidige president Maduro tot overwinnaar verklaard. Maduro zou na het tellen van meer dan 90% van de stemmen 67,7% halen, verklaarde de voorzitster van de kiescommissie (CNE), Tibisay Lucena, zondag plaatselijke tijd.

De Venezolaanse presidentschapskandidaat Henri Falcón heeft de verkiezingen ongeldig genoemd en nieuwe verkiezingen geëist. “Wij erkennen dit verkiezingsproces niet als geldig, niet als waar”, zei Fálcon op een persconferentie. “Wat ons betreft waren er geen verkiezingen”, zei hij. Hij beschuldigde de regering ervan kiezers onder druk gezet te hebben.

In opiniepeilingen had Falcón minstens 30% voorsprong op de socialistische Maduro. Maar de verwachte lage verkiezingsopkomst speelt Maduro in de kaart; hij kon van Falcón winnen.

De oppositie boycotte de verkiezingen, internationaal was er heftige kritiek op de gang naar de stembus. De VS, de Europese Unie en talrijke Latijns Amerikaanse landen erkennen de verkiezingen niet, omdat deze niet vrij en democratisch zouden zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Venezuela, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsers vertellen van de nood in het socialistische Venezuela: “Mensen slachten honden en katten om op te eten”

 1. annah zegt:

  onze minister Blok is er onlangs nog op bezoek geweest ?????

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  ‘Socialisten’ laten overal een spoor van verwoesting achter en tóch zal het nooit verdwijnen.
  Het keert elke keer terug in een andere vermomming.
  Degenen die zich vrijwillig door de ‘socialist’ laten ‘regeren’ moeten geestesziek zijn.

  Ik hoor in mijn omgeving niets anders dan hoe lievvv Jesse Klaver is en hoe goeddddd hij is voor het ‘milieu’ en voor het ‘klimaat’. En al die zielughu ‘vluchtelingen’ kunnen we toch niet laten barsten?

  En D66 is toch een buitengewoon keurige partij? *kots*

  Op de PVV moet je nooit stemmen, die Wilders is levensgevaarlijk!

  Als ik lieden aan het verstand probeer te peuteren dat de hele EU bestaat uit graaiende ‘socialisten’, staan ze me met een lege blik in de ogen aan te kijken of ze water zien branden.
  Of ze gaan er fel tegenin door alle ‘zegeningen’ van de ‘vrede-brengende’ EU op te sommen.

  O ja: enne:

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  -+-En dan verkiezingen nog wel gewonnen door iemand met een achternaam van NL-se oorsprong…….
  Door omkoperij wel-is-waar, iets dat in NL niet voorkomt.

  Like

 4. Steven zegt:

  De ‘zegeningen’ van de ‘vrede-brengende EU’ staat dagelijks op internet gepresenteerd, en het wordt iedere dag maar mooier!

  Like

 5. Haksteeg Anton zegt:

  Ze doen daar – dankzij de zgn socialistische “regering” (een lachertje eerste klas) wat Nederland in de hogerwinter van 44/45 moest doen.

  Like

  • Onno zegt:

   De Hongerwinter……Ook met dank aan een socialist. Een nationaal socialist: “Prins” Bernhard zur Lippe Biesterfeld.

   Hoe gek moet je zijn om deze psychopathisch liegende en moordende aartsverrader decenn7a lang te laten rondbaggeren aan de top……Gekker dan Venezolanen volgens mij.

   Like

 6. fleckie zegt:

  Ja, dank zij de ‘bezettende Duitse Macht, stierven …NEDERLANDERS…’bij bosjes’, . , hongeroedeem, …….terwijll… de …DUITSE inwoners van NEDERLAND: geen angst. kenden, doordat ze goed voorzien werden door zog.’punten’, die iedereen moest inleveren bij aankoop van levensmiddelen, groenten,fruit, bij …’ aanwezigheid’!! . …….’andere ‘ artikelen waren. allemaal ‘ERSATZ!’! maar dan wel in heel beperkte mate!! M.a.w. Niet aanwezig! <<<<<<<

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Venezuela: “Mensen slachten honden en katten om op te eten ! Gelukkig dat daar geen asielzoekers rondlopen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s