Pan-populistische regering van Italië zou het systeem van het Merkel-EU-monster kunnen afslachten

Screenshot_38

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Ja, mevrouw monster-reptiel Merkel, Macron heeft gelijk: Het Rijk van het Kwaad gaat ten onder.

De nieuwe pan-populistische regering van Italië heft niet alleen bijna alle bezuinigingsmaatregelen van de EU op, maar stuurt met een nieuwe nationale binnen- en buitenlandse politiek aan op het neerslaan van de EU. In het 58 bladzijden tellende coalitieakkoord, Verdrag betreffende een regering van verandering, tussen LEGA en de Vijfsterrenbeweging werd de breuk met de sinds de vroege jaren ’90 globalistisch verordende systeempolitiek vastgelegd. De EXPRESS daarover:

“Italië zou het volgende land kunnen zijn, dat de EU verlaat … Volgens het coalitieverdrag is Poetin geen bedreiging, maar in toenemende mate een belangrijke economische partner en de EU-bezuinigingspolitiek is voor Italië, bij tegelijkertijd zowel massieve belastingverlagingen als een basisinkomen voor de armen, voorbij. Er worden binnen 18 maanden 500.000 migranten gedeporteerd.”

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

Pan-populistische regering van Italië zou het systeem van het Merkel-monster kunnen afslachten

Screenshot_37

De beide partijleiders van de pan-populistische coalitie (Lega  en M5S) Matteo Salvini en Luigi di Maio, zouden de EU kunnen neerslaan.

De Brexit betekende voor de EU van Merkel een nooit verwachte globalistische megaramp.

Het gold als een uitgemaakte zaak dat de wereld globalistisch getransformeerd zou worden, de vermenging van alle volkeren en in verband daarmee de eliminatie van de naties ter voortbrenging van een ondefinieerbare zombie-mens zou worden bereikt.

Maar toen kwam de eruptie van verzet van de Britten: Weg uit het dodelijke moeras van Merkel, naar de Duivel ermee, terug naar de nationale orde. Er bleef voor Merkel nog de hoop dat haar heimelijke bondgenote, de Britse Premier Theresa May, de Brexit toch nog zo zou laten verwateren dat hij voor de EU zonder gevolg zou blijven.

Merkel´s hoop op May zou tevergeefs zijn, want de verzetskrachten tegen haar valse spel kan May nauwelijks de baas. Ze moet zelfs rekening houden met haar val en met de keiharde Brexit-adept Jacob Rees-Mogg als opvolger.

Deze ontbindingsverschijnselen worden steeds meer zichtbaar. Merkel kon weliswaar met de heimelijke schuldverplichting voor de garanties van diverse “vangnetten” het anti-menselijke blok nog bij elkaar houden, maar deze capaciteiten zijn uitgeput, de BRD geeft niets meer weg, ze is leeg gemolken en door de ontwrichting met vreemde parasitaire minimaal presterende massa’s niet meer te regenereren teneinde een aan de staat appellerende orde te bewerkstelligen.

De totale zwakte was merkbaar bij de EU-top op 17 mei 2018 in Sofia, toen de chronisch dronken EU-baas en Merkel-vriend Jean-Claude Juncker een grote bek opzette:

“De EU zal de ‘blocking statute’ activeren om de VS in de strijd om de nucleaire deal met een duidelijke boodschap tegemoet te komen.”

Met dit afweergeschut moet het ondernemingen worden verboden door de knieën te gaan voor sancties van de VS.

De ondernemingen zouden schadeloos worden gesteld voor de ontstane verliezen uit hun Amerikaanse bedrijf vanwege hun verzet tegen de sancties door de VS. Nauwelijks had zatte Juncker de bluf losgelaten, toen monster-Merkel hem de voet dwars zette:

“In een omvangrijke vorm de hele economie schadeloos te stellen bij overeenkomstige maatregelen van de Verenigde Staten van Amerika – daar kunnen en mogen wij ook geen illusies wekken.”

Zelfs de systeemmedia hadden nadien voor Merkel´s EU niets dan spot over:

“Accijnzenconflict: Europa maakt in handelsstrijd kniebuiging voor Trump.”

Merkel bood Trump namelijk aan het dure Amerikaanse vloeibare gas te kopen met alle risico’s van het oceaantransport en de algemene leveringsgarantie. Daarnaast is het Trumpse vloeibare gas minstens driemaal zo duur als Poetin´s betrouwbare pipeline-gas uit de Noordzee.

Om nog maar te zwijgen van de kosten voor een aanpassing van de hele gas-logistiek, die honderden miljarden zou verslinden. Merkel deed nog meer toezeggingen om een eigen handelsoorlog af te wenden, omdat anders haar ‘migrantieve’ vernietigingspolitiek door de uitval van handelsbalansoverschotten abrupt ten einde zou komen, waarmee ze de kosten voor het dodelijke invasieleger toedekt en ons daarvoor in de armoede drijft. Tegelijkertijd merkt DIE WELT op:

“De krankzinnige schuldenwensen van Italië laten zien dat Europa tegenwoordig niet ageert vanuit een krachtige positie.”

En de Rothschild-president Emmanuel Macron ziet de toekomst van de EU meer dan somber in, hij zei:

“Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog doorkruist Europa een dergelijke fase van onzekerheid, waarin de traditionele allianties dreigen in te storten en de wereldorde ter discussie gesteld wordt.”

Ja, mevrouw monster-reptiel, Macron heeft gelijk, het Rijk van het Kwaad gaat ten onder.

De nieuwe pan-populistische regering van Italië heft niet alleen bijna alle terreur- bezuinigingsmaatregelen van de EU op, maar stuurt met een nieuwe nationale binnen- en buitenlandse politiek aan op het neerslaan van de EU.

In het 58 bladzijden tellende coalitieverdrag tussen Lega en de Vijfsterrenbeweging werd de breuk met de sinds de vroege jaren ’90 globalistisch verordende systeempolitiek vastgesteld. De EXPRESS daarover:

“Italië zou het volgende land kunnen zijn, dat de EU verlaat… Volgens het coalitieverdrag is Poetin geen bedreiging, maar een in toenemende mate belangrijke economische partner en de EU- bezuinigingspolitiek is voor Italië, bij tegelijkertijd enorme belastingverlagingen zowel als een basis-inkomen voor de armen, voorbij.  Er worden 500.000 migranten gedeporteerd binnen 18 maanden.”

Mocht deze pan-populistische regeringscoalitie zich aan haar verdrag houden en 500.000 parasieten deporteren, dan weet ook de laatste klungel-Duitser dat Horst “Drehhofer” Seehofer alleen maar opereert met afschuif-leugens, maar in werkelijkheid de invoer van hele legers van invasieparasieten ijverig stimuleert.

Dan zal bewezen zijn dat de reiniging van onze landen van de parasieten mogelijk is.

Dan is het uit met dit verschrikkelijke, mensverachtende politieke moeras, aangevoerd door Merkel en Seehofer, gedragen door CDU-CSU-SPD, ondersteund door de Groenen en Linksen, zowel als door de psychopaten van de FDP.

(Bron: www.concept-veritas.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Globalisering, Italië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Pan-populistische regering van Italië zou het systeem van het Merkel-EU-monster kunnen afslachten

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Ik hoop dat dit gebeuren kan omdat wat Merkel heeft gedaan en nog doet Europa vernietigt en totaal verislamiseerd. Het is net zo barbaars en afgrijselijk als hitler’s vernietiging van het Joodse volk en vele anderen.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk was het wachten op Italië dat de EU zou vernietigen door haar de voet dwars te zetten en te verlaten voor de noden van haar eigen volk.
   Dat wisten we al jaren geleden.
   Lang gewacht maar nu staan we aan de vooravond van de vernietiging van de monsters EU en het Merkel-monster.
   Later kunnen we nog plakplaatjes bij de supermarkt sparen met het EU en het Merkel-monster.

   Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Vooral het terugsturen van 500 duizend asielzoekers is een uitstekend punt van deze nieuwe regering. Hopelijk gaat het ze lukken. Want als ze hierin succesvol zijn, zal het werken als een afschrikwekkend voorbeeld. het zal een rem zetten op de toekomstige invasie van Europa.
  Daarnaast is het, indien succesvol, natuurlijk een model, dat gevolgd kan worden door alle andere landen van West-Europa. Italië zal per maand ongeveer 30 duizend ‘vluchtelingen’ terug moeten sturen, 18 maanden lang. Dat is dus iedere dag, 18 maanden lang, 1000 man.
  Elke dag opnieuw. 5 Grote passagiersvliegtuigen per dag.

  Maar waar naar toe ? Welke landen zullen bereid zijn, zoveel mensen terug te nemen ? Mensenrechten-organisaties zullen in het geweer komen, Italië zal enorm onder druk gezet worden door de ontvangende landen, door de VN. Als al die ‘vluchtelingen’ noodgedwongen niet in hun thuisland afgeleverd kunnen worden, maar bijvoorbeeld op het strand van Libië moeten worden afgezet, ontstaat een enorme humanitaire crisis. Voedseltekorten, onderdak, medische zorg, ga zo maar door.

  Dan iedereen maar terugsturen met wat zakgeld om een eerste periode te overbruggen ? Dat kan ook, maar waar komt dan al dat geld vandaan ? Wie gaat dat betalen ?
  Kortom, er zitten enorm veel haken en ogen aan het ‘terugstuur’-project.
  Het toont eens te meer aan, dat Europa veel kordater moet optreden. Het moet een onneembare vestingmuur maken van de Middellandse Zee. Er moet in de eerste plaats voor gezorgd worden, dat de migranten nooit kunnen landen in West-Europa. Ze mogen nooit verder kunnen komen dan hooguit de kust van Noord-Afrika. Want zijn ze eenmaal in West-Europa, dan is het bijna ondoenlijk om ze er weer uit te krijgen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Johan.
   Wat bedenk je toch ’n hoop problemen die helemaal niet bestaan.
   Als je je zorgen zou gaan maken over alles wat jij opsomt aan problemen die jij alléén bedenkt… kun je net zo goed je kop onder de trein leggen.
   Italië zet ze gewoon over de grens.
   Als ’n ander land ze wil prima, en anders zal dat krapuul zelf moeten zorgen dat ze weer in hun thuislanden terugkomen.
   Italië zal onder druk worden gezet…?
   Door wie?
   Het krankzinnigengesticht EU dat al niets meer voorstelt.
   Denk nu eens echt na.
   We zaten decennia lang in boeien die we onszelf hadden gegeven.

   Let maar op, de grote uitstroom gaat beginnen en die zal héél véél gevolgen hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Johan zegt:

    Hoe denk je dat Oostenrijk gaat reageren, als de Italianen daar iedere dag 1000 migranten over de grens dumpen ? Italië zet ze over de grens ? Welke grens ?

    Geliked door 1 persoon

   • Serge. zegt:

    Zeker weten Paul,
    Binnenkort gaan ze net zo hard de andere kant uit ‘vluchten’ omdat ze hun leven niet meer zeker zullen zijn hier.
    En de islam ook, ik stelde in de jaren 90 al dat europeanen niet onder een totaalsysteem willen leven, die willen gewoon vrij zijn.
    Let maar op, binnenkort gaat het knallen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ach.
    Stelletje doemdenkers…

    Serge.
    Goed zo wij weten het!

    Like

  • BM Fidel zegt:

   Terugsturen met een dikke zak geld kost maar een schijntje vergeleken met het laten blijven van die uitvreters. Ook het optrekken van grenzen, met prikkeldraad en kogels, kost niets vergeleken met de schade door de grenzeloze instroom van illegalen. Het dondert mij niet wat het kost, als het maar effectief is.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het schulden opkoop programma van de ECB blijft voorlopig op volle toeren draaien. Waarom? Omdat ze niet meer kunnen stoppen. Zie het als een auto waarvan de remmen kapot zijn en die de berg afraast. Eenmaal op zekere snelheid is stoppen onmogelijk zonder te crashen. Dat is goed. Dit is de apotheose richting ondergang Europese Unie.

  Geliked door 2 people

 4. Pietersen zegt:

  Verdomd ingewikkeld allemaal, maar alles is beter dan in deze uitzichtloze situatie te blijven waarin de EU met behulp van nationale volksverraders ons in gemanoeuvreerd heeft.

  500.000 Uitzetten eist logistiek veel, maar van de andere kant zet het zoden aan de dijk als het lukt.
  Op de politie hoef je denk ik niet te rekenen en van het leger ben ik niet zeker.
  Zou goed voor de werkgelegenheid zijn om uitzet-brigades in het leven te roepen, al is die werkgelegenheid maar bijzaak, die los staat van het politie en leger.

  Gaat erom dat Italië weer baas wordt in eigen land. Italië voor de Italianen met een mooie minimum-uitkering voor hen die in armoe leven.
  Wij mogen blij zijn dat Italië nu tegen de EU ingaat. Ze kunnen net zo goed meteen zeggen dat ze er van af willen maar hier zal een strategisch doel achter zitten.

  Ben benieuwd wat onze nationale Pinokkio Rutte hier tegenover gaat stellen. Voorlopig blijft hij achter Brussel aanlopen, wel zo makkelijk.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We hebben het wel over Italië.
   Logistiek zal het daar niets voorstellen.
   Ze schoppen ze gewoon het land uit.
   Als die stroom een maal op gang is gaan ze heel snel uit zichzelf weg.
   Ondertussen zullen er tientallen worden afgemaakt.
   Zo zijn de Italianen.
   Chappeau!!!

   Like

   • Pietersen zegt:

    500.000 Uitvreters moet je wel even lokaliseren en bij elkaar drijven voordat je ze het land uit kunt schoppen de zee in, want welk land zit op ze te wachten.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Pietersen.
    Heb je nou nog niet eens gewoon door dat je mij gelijk zit te geven…?
    Als geen enkel land ter wereld ze wil accepteren moeten ze wel terug naar hun eigen land.
    Kunnen ze daar lekker in de illegaliteit.
    Net als ze hier hebben gedaan.
    Trouwens dat is helemaal het probleem van Italië niet.
    Italië wil ze over de grens hebben, dus gebeurt dat.
    Zo zijn de Italianen.
    Dat was mijn boodschap

    Lezen Pietersen!

    Like

 5. Mary zegt:

  De pan-populistische regering kan niet alleen maar gaat het Merkel monster en de EU afslachten, ze zullen doen wat ze overeengekomen zijn, ze hebben niks te verliezen alleen te winnen en natuurlijk gaat Italie de banden met Rusland aanhalen, het wordt ook hoog tijd dat “het tijdperk der reptielen/oftewel het rijk van het kwaad” ten einde komt, niet alleen Merkel en Macron krijgen het benauwd we hebben er hier ook een paar rondlopen die bij diezelfde orde horen.

  Like

 6. Jade zegt:

  En die 500.000 krijgen wij op ons dak???

  Like

 7. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Nieuwe-Italiaanse-regering-zal-eurocrisis-veroorzaken
  Kabinet wil honderden miljarden uitgeven, Europa moet betalen – Italië koerst af op invoering parallelle munt of binnenlandse digitale betaaleenheid naast de euro

  Like

 8. Henk.V zegt:

  WAT EEN VERRUKKELIJK VOORUITZICHT..

  Als dat eens zou kunnen, dan zou het er een stuk beter voor Europa en voor ons uitzien.

  Ik wacht hoopvol af. Nooit geweten dat ik zo moe kon worden van een rampzalige manier van politiek bedrijven, die de indruk wekt dat je er niet aan kunt ontsnappen en dat terwijl ik er van over mijn nek ga….

  Geliked door 1 persoon

 9. Daan Kranenburg zegt:

  Gaat niet gebeuren, alles ook in Italië blijft, met wat voor de bühne reparaties, zoals het is en was. Alles draait om geld, macht en eigen belang. Ook die jongens/meisjes in Italië zitten daarom in de politiek, Is niet veel anders in Nederland en veel andere landen, Vreemd genoeg bij de gratie van hun burgers, kan dat soort daarom keer op keer, op keer, enz. weer de dienst uitmaken. Gaat echt goed mis in de EU landen. Hoe lang nog, weet het niet maar het tempo versneld. Overeenkomst met Afrikaanse landen onlangs gesloten om de immigratie van Afrikanen naar de EU landen te bevorderen dus maak je borst maar nat, je kinderen en kleinkinderen gaan de prijs betalen, zullen je dat in niet in dank afnemen denk. Blijf maar lekker onnozel doorslapen klootjesvolk des te eerder kunnen we aan de chaos beginnen. Ben in de 70 hoop het misschien nog mee te kunnen maken.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Ik ben het volkomen met u eens. De soep word nooit zo heet gegeten zoals die opgediend word. Zoals wij ons blij maakten tijdens de vorige tweede Kamerverkiezingen. Wilders zou 37 virtuele stemmen krijgen volgens de Hond. Dat was enkele dagen voor die verkiezingen. Het werden er slechts 20. Wilders blij, hij had winst geboekt zei hij in vergelijking met de vorige verkiezingen….In Italie hebben ze schijnbaar geen last van enorme stembusfraude-praktijken zoals hier, en konden rechtse partijen op de voorgrond treden.

   Like

 10. orelius zegt:

  Zou heel graag het senario zien dat de eu klapt . Eu is geld verspilling niet democratisch en corrupt . Maar geloof die italianen niet . Hoe zouden ze hun schulden moeten aflossen met een lire die super inflatie teweeg brengt .
  Eerst zien en dan geloven .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Reptielenbrein, ja, dan krijg je chaos.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Zijn Merkel en. MACRON?..al. ‘te rade geweest’ ……bij DE JEZUÏET, paus FRANCISCUS!, ( want JEZUIETEN zijn. enorm. goede. ‘RAADGEVERS’. in…’BEPAALDE. GEVALLEN’!…….de…NEW. WORLD. ORDER… is toch. ook ‘ONTWORPEN’ door hen!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Kees zegt:

  Langzaam maar zeker bekent Europa kleur!

  Like

 14. shiva zegt:

  500.000 gelukszoekers waarvan 98% nooit gaat werken en zich alleen bezighoud met feestvieren en duistere handel op kosten van de werkende OER bevolking die steeds meer belasting zal moeten gaan betalen. Wie ziet zo’n toekomst nu zitten ? Alleen Merkel volgens mij

  Like

 15. Ratteke Maurice vde zegt:

  Eindelijk . Eindelijk . Eindelijk het licht in de nacht. Niet duisternis . Nacht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s