Kandel: Nieuwe schokkende details over de moord op Mia

Screenshot_51

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Genoeg getreurd! Het is nu de hoogste tijd om te handelen.

Moorddreigingen tegen een parlementsafgevaardigde van de AfD, omdat ze vrouwen (indirect) waarschuwt voor contacten met moslims. Lerares Nicole Höchst, parlementsafgevaardigde voor de AfD, spreekt klare taal: Ze waarschuwt vrouwen indirect voor contacten met moslims, teneinde toekomstige slachtoffers, zoals bij de zaak-Mia te vermijden. Letterlijk zegt ze: “Zowel naar de familie als naar alle slachtoffers en hun families gaat mijn oprechte medeleven uit. Des te belangrijker is het dat niet nog meer meisjes en vrouwen ten prooi vallen aan de door het systeem verordende blindheid”.

Juist deze waarschuwing wordt door de systeemmedia principieel weggemoffeld, omdat hiermee het totale falen van de staat bij de bescherming van de bevolking bekend zou worden.

Michael Mannheimer Blog

Intussen heeft Nicole Höchst moordbedreigingen ontvangen. Ook daarover zwijgen de betaalde hoeren van de pers, een begrip, dat ik hoe dan ook niet zo graag gebruik: Want hoeren hebben in tegenstelling tot de systeemjournalisten tenminste nog een beroepseer: ze geven hun klanten over het algemeen dat waarvoor ze betaald werden.

Terwijl de media hun klanten (lezers/toeschouwers) het tegendeel daarvan bieden wat van hen verwacht wordt voor de gedwongen betalingen: ellendige leugens in plaats van de waarheid.

Dat is het land van Merkel anno 2018. Een eerlijke en fatsoenlijke vrouw als Nicole Höchst wordt met de dood bedreigd, omdat ze opkomt voor de bescherming van vrouwen tegen islamitische moordenaars en verkrachters. En niemand in Duitsland, het land waarvan de immigranten graag leven, steekt ook maar een vinger uit om deze oprechte vrouw bij te staan.

(Michael Mannheimer)

___________________________________

Kandel: Nieuwe schokkende details over de moord op Mia

De hele Bondsrepubliek rouwt samen met de familie van Mia en kan desondanks het zware verlies niet geringer maken. “Zowel naar de familie als alle slachtoffers en hun families gaat mijn oprechte deelneming uit. Des te belangrijker is het dat niet meer meisjes en vrouwen ten prooi vallen aan de door het systeem verordende blindheid”, aldus de parlementsafgevaardigde Nicole Höchst.

Ze eist nadrukkelijk alle politieke en gerechtelijke stappen te ondernemen om dergelijke zich aankondigende drama’s effectief te verhinderen. “Het wordt de allerhoogste tijd dat wij eindelijk lering trekken uit de tragedie, teneinde verdere te verhinderen.” Laten wij eens naar de feiten kijken.

Tot nu toe wist men van de moordenaar van Mia alleen maar dat hij bij zijn verzoek om asiel aangaf 14 jaar oud te zijn, hoewel hij naar alle waarschijnlijkheid op dat tijdstip reeds meerderjarig was. Nog voor het begin van het proces werden door middel van onderzoeken van het Duitse Algemeen Dagblad verdere details bekend over de tragische zaak-Mia in Kandel.

De zogenaamde vluchteling Abdul D. weigerde volgens de krant de school te bezoeken, weigerde vrouwen de hand te geven, greep zijn latere slachtoffer Mia bij de keel, sloeg haar in het gezicht en chanteerde haar met intieme foto’s, die hij later op Instagram publiceerde met het commentaar dat ze een “slet” zou zijn, “die alles zou doen voor geld.”

Verder sloeg hij een vriend van Mia en dreigde na een aangifte wegens een strafbaar feit door Mia’s ouders ook haar vader met slaag. Zijn asielverzoek werd weliswaar in februari 2017 afgewezen, maar de uitwijzing liep stuk op zijn zogenaamd minderjarige leeftijd.

De zaak toont op tragische wijze de gevolgen aan van de Merkeliaanse asielpolitiek. De Bondskanselier heeft bewust de controle over ons land uit handen gegeven.

Afgezien van het feit dat Abdul D. op grond van zijn immigratie door talrijke veilige andere staten nooit toegelaten had mogen worden, had hij reeds in 2016 bij de eerste tekenen van agressief gedrag uitgewezen horen te worden. Veel mensen zou dan zeer veel leed bespaard gebleven zijn.

Inbreng van Michael Mannheimer:

“Mia was pas 15 toen ze werd vermoord. Zulke kinderen zijn toch nog veel te onervaren om te begrijpen wat ze zich op de hals halen. Blijkbaar heeft niemand haar gezegd dat deze jongeren uit Afghanistan etc. er niet alleen exotischer uitzien dan hun kameraadjes uit de zandbak, maar ook met betrekking tot vrouwen een meer exotische instelling hebben. Nee, ze worden gebagatelliseerd als ´verrijking´ en ´kleurrijk´.” (Commentaar van lezer “Chalpaida”op het oorspronkelijke artikel van David Berger)

Men vraagt zich terecht af hoeveel aankomende vakmensen voor passiemoorden er nog meer gevolg hebben gegeven aan de uitnodiging van Merkel.

Mevrouw Höchst ondersteunt om deze reden de Vrouwenmars op 9 juni in Berlijn, waarbij ze ook zelf als spreekster zal optreden naast de organisatrice Leyla Bilge, Vera Lengsfeld en anderen.

“Alle vrouwen en mannen, voor wie over de vrijheid van de vrouw in Duitsland niet te onderhandelen valt, worden opgeroepen om bij deze demo hun gezicht te laten zien!”

(Bron: https://philosophia-perennis.com – Auteur: David Berger)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kandel: Nieuwe schokkende details over de moord op Mia

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Een juist artikel maar het laat wederom zien wat die import in feite is. verkrachters en moordenaars vanaf dag 1 dat ze binnen zijn en hun ouders laten die afghanen hun gang gaan ze mogen alles en worden nauwelijks bestraft want er is altijd een excuus voor dat soort minderwaardig volk. Net dank aan Merkel die haar land en volk naar de bliksem jaagt.

  Geliked door 2 people

  • Hendrik zegt:

   Probleem wat te weining wordt belicht is, dat zodra ze legaal in Duitsland zijn ze ook legaal in Europa zijn, ze kunnen dan vrij reizen door Europa en dus ook bij ons en andere landen die minder bereid zijn parasieten op te nemen er een zooitje van maken.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Maar waarom heeft die “vriend” van Mia dan niet ingegrepen… en dat stuk ongeluk het verder ademhalen niet onmogelijk gemaakt…?
   Wat ’n klootzakken tegenwoordig allemaal in Germany.
   En maar rouwen achteraf!!!

   Like

 2. Jade zegt:

  E.J, “reeds in 2026” moet zijn “reeds in 2016”???

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of deze Pastoor dezefde vrouw bedoelt..
  * * *
  Ondertussen protesteert een pastoor in Duitsland tegen de AfD door tijdens de Mis een “sluier” te dragen.

  Pastoor “Wolfgang Sedlmeier” veroorzaakte afgelopen Zondag, Pinksteren sensatie in de Kerk “Notre-Dame de Aalen” te [Bade-Wurtemberg], door tijdens de Pinkstermis een sluier te dragen.
  De parochianen applaudisseerden voor hem na de preek.

  “Zij die discrimineren tegen mensen die ervoor gekozen hebben hun hoofd te bedekken vanwege hun geloof, gaan in tegen de menselijke waardigheid en dus tegen de geest van het Evangelie volgens Pinksteren”, zei Sedlmeier.

  Om zijn protest kracht bij-te-zetten tegen deze “discriminatie”, zoals die zich de laatste tijd in het openbaar voordoet, deed hij zelf een sluier om zijn hoofd en aldus gekleed ging hij naar het altaar.
  Zijn kritiek is volgens hem gericht “tegen een parlementslid, een gekozen vrouw, die op neerbuigende en aanstootgevende wijze over het dragen van een sluier in de Bondsdag sprak”.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Der hat nicht mehr alle Latten am Zaun, ausserdem Karnaval hatten wir schon, beklopte Affe.

   Like

  • Elisah zegt:

   Onnozele boekenwurm zonder realiteitsbesef.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Bij deze pastoor moeten ze gewoon onderzoeken of hij in de tussentijd niet geopereerd is of bepaalde niet weerstaanbare neigingen heeft gekregen om zich als moslim te gaan gedragen.
   Te veel over zandwoestijnen gelezen.
   Te veel zand over de vloer, of tussen de tenen.
   En natuurlijk niet te vergeten tussen de voorhuid….!
   Wat mogelijk is opname in ’n psychiatrische kliniek voor “verwarde mannen” en daarna uitzetten naar een arabisch land alwaar hij vrijelijk in de woestijn zal kunnen roepen.
   Zo veel hij maar kan.
   Wat ’n lul als je dat ziet staan.
   Ik hoop dat z’n ouders al gestorven zijn.

   De schande…

   Like

 4. robbie zegt:

  we praten goed op deze site maar we doen niets ik kook soms van kwaadheid wat er allemaal in europa gebeurd ik zie hier in ons dorp vvel moslims voor bij lopen ik wil ze wel aan vliegen en er is er geen een die werkt lanterfanten langs de weg met grote telefoons die ik niet kan betalen

  Geliked door 7 people

  • Bagul zegt:

   Robbie….leer hoofdletters te gebruiken waar nodig en sluit zinnen af met een punt. Robbie…aanvliegen heeft geen zin. Althans nu niet. Het gevaar waar we mee te maken hebben is duidelijk maar vooralsnog onzichtbaar in en tijdens onze dagelijkse beslommeringen. Het is er wel maar je kunt niets. De hermandad komt meteen om je op te laden. Doe kennis op. Verdiep je in het kwaad van de islam en zorg dat je voorbereidingen treft die nodig zullen zijn wanneer de brandhaard ergens in Nederland in ontstaat en vervolgens zal uitspreiden als een olievlek. De welbekende burgeroorlog is dan gearriveerd. Dit kan nog makkelijk 10 jaar duren. Niemand legt vooralsnog Rutte of Merkel om. Timmermans idem. Het zou het proces per direct wel versnellen! Wie weet. Succes. En inderdaad….we doen niets. Maar schijn bedriegt!

   Like

  • flo zegt:

   Een zeer herkenbaar gevoel, ik kan dat smerige volk ook niet zien, en je ziet ze steeds meer en overal, brutaal en nutteloos schuim.
   Ik hoop echt dat er “iets” gaat gebeuren, dat moet!

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Het zijn allemaal hoog opgeleide mensen.
  Ja mijn hoela, het zijn ongeleide projectielen.
  BERLIJN zou 9 juni zwart moeten zien van de oorspronkelijke DUITSERS!!!

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   We zullen het zien. Ik heb eerder het Idee dat ze snel weer de schuilkelders in gaan. Arrogant en laf volk.

   Like

   • h zegt:

    nou chemnitz laat wat anders zien

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, een klein deel van de bevolking die dat zeker niet zijn en rustig en beheerst hun demo liepen en voor het grootste deel stonden en ik denk nu, je weet waarom. Hoe zou je die overheids dienaren noemen? En dan nog de vraag, was je erbij?

    Like

 6. Merkel is vorige week aangeklaagd, maar we horen er verder niets over, ik kan geen berichten hierover vinden.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Volgens mij draagt hij bij naar bed gaan ook jarretelles en nylons met kant. Wat een vreselijke mindfucker.

  Geliked door 3 people

 8. kampersrene zegt:

  Breaking News….Het was een gat in de markt….Wenst U een gezellige wandeling te maken met uw vrouwtje en kindjes Aarzel niet , neem kontakt met NV Bodygards Wij zijn een ploeg van kick boksers en Karate-specialisten en garanderen uw veiligheid tegen geweldadige import Nederlanders , die misschien ook uw vrouw willen verkrachten . Betaalbare prijzen … een pittig detail Ons personeel , uw beschermers vinden de import Nederlanders met getaande of zwarte huid niet echt symphatiek …zij vragen niet liever dan ……voor begeleiding bij een reisje naar het buitenland raadpleeg onze catalogus

  Geliked door 6 people

 9. kampersrene zegt:

  Ze waarschuwt vrouwen indirect voor contacten met moslims,Het zal bij die waarschuwing blijven
  alsof Merkel meevoelt met het leed van de ouders ,familie en vrienden van die jonge meisjes . Ze moeten het beeld van exotische liefde …De Rudolf Valentino op het witte paard naar de hel vervloeken .Het zijn verkrachters , moordenaars en het afval van de maatschappij in hun thuisland
  Wij weten dat ,ik weet dat, behalve diegenen die het moeten weten.Ik spuug op heel die troep zogezegde “fluchtelingen” met hier en daar een goede islammer indien er ene zou bestaan onder die “fluchtelingen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s