Met vinger wapperende EU eist dat Israël het anti-Israëlische Human Rights Watch toegang verleent

Screenshot_47

(Door: Bert Brussen)

‘Nu toegang verlenen, want anders…’

De Europese Unie verwacht van Israël dat het Human Rights Watch (HRW) toegang verleent. Israël trok twee weken geleden het werkvisum in van Omar Shakir, de HRW-directeur voor Israël en Palestina. Hij doet daar onderzoek naar mensenrechtenschendingen.

Shakir werd de wacht aangezegd omdat hij boycotmaatregelen tegen Israël zou steunen, maar HRW weerspreekt dat. De beslissing om hem uit te zetten moet worden teruggedraaid, vindt de EU, anders zou ,,Israël op een heel korte lijst komen van landen die medewerkers van Human Rights Watch wegsturen of de toegang weigeren’’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Met vinger wapperende EU eist dat Israël het anti-Israëlische Human Rights Watch toegang verleent

 1. Statler & Waldorf zegt:

  “Met vinger wapperende EU eist”

  Ik denk dat Israël ook wel een speciaal vingertje heeft voor Brussel.

  Geliked door 6 people

 2. klaas zegt:

  Ceterum censeo EU esse delendam

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Israël, houd de rug recht, en laat niet toe dat HRW jullie intimideert en chanteert.

  Er zal een gegronde reden voor geweest zijn dat Israël het werkvisum van Omar Shakir heeft ingetrokken. Deze ‘onderzoeker’ is duidelijk op de hand van de ‘Palestijnen’, en spreekt geen goed woord over Israël. Zulke mensen hebben in het democratische Israël niets te zoeken.
  Sterker nog, ze zijn uiterst ongewenst.

  Geliked door 4 people

 4. Eva110 zegt:

  Nou, ze hebben hem blijkbaar niet voor niets weggestuurd en wie denkt de EU wel dat ze zijn om een soeverein land te gaan vertellen wat ze moeten doen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Haksteeg Anton zegt:

  De E.U. “eist” van Israel – om je een bult te lachen. Juncker moet een speech houden bij de Gaza strook als hij dat durft maar hij is een lafaard en weigert te zien wat de rest van de wereld gezien heeft en dat is wat de Hamas doet de moordenaars van hun eigen mensen

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Laat die misselijkmakende EU maar lekker doodvallen !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Perfide Albion zegt:

  Die hele EU. Daar moeten we maar eens mee stoppen. Wij Nederlanders hebben in meerderheid nee gezegd tegen die illegale organisatie en het wordt tijd dat we daar naar gaan handelen in plaats van schreeuwen en blaten op internet. Fuck die EU en iedereen die heult met die bende..

  Geliked door 1 persoon

 8. peter zegt:

  Ze zullen straks snel uitgewapperd zijn als Italie zijn keutel intrekt. Ongekozen ,misselijkmakend stelletje geboefte

  Geliked door 2 people

 9. Steven zegt:

  Ze moeten gewoon een middelvinger opsteken naar die dictatoriale mafklappers in Europa. Ze willen altijd iedereen de les lezen, maar zelf wel overal schijt aan hebben!

  Geliked door 1 persoon

 10. Trucker zegt:

  Ik weet vrijwel zeker dat Bibi geen moment wakker ligt van de kritiek van dat communistische wicht Federica Mogherini als hij haar hoort uithalen naar Israël, hij weet als geen ander hoe ze zijn volk en de Joden in het geheel haat.
  Dat bewonder ik bij de Israëliërs die onverzettelijkheid, ontbreekt volkomen in eurabia,was het niet zo heette ik het nog altijd Avondland maar die tijd is reeds lang heen.
  HRW is een links gesubsidieerd clubje die oogluikend de BDS ratten steunt en de palestijnen “zielig vind” en “slachtoffers van een “bezettingsmacht”.
  OPROTTEN HWR evenals het eu HQ brussel zooitje, hoewel hun tijd komt nog.

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  Human Right Watch is een politieke organisatie en kijkt alleen naar de rechten van moslims. In Syrië keken ze alleen naar de rechten van Jihadisten zoals van al Qaida. En die directeur, Kenneth Roth, van HRW is een verschrikkelijke vent.

  Geliked door 1 persoon

 12. T.Troubadour zegt:

  De EU kan de pot op met vnger en al wie denken dat zooitje ongerefeld wel wie E zijn omIsrarl de les te lezen.Ga maar lekker knuffelen met de ant semitische regering van Iran

  Like

 13. Steeds meer van die omhoog gevallen wereldclubs gesteund nog wel door de VN en andere boevenstaten, krijgen steeds meer streken en grote bekken.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Indien Europa politici zouden hebben zoals Israel dan was er geen sprake van “fluchtelingen” die ons komen vertellen ,” hoe het moet” dan zou een getaande nog een bezienswaardigheid zijn zoals 60 jaar geleden Ze waren gekend onder de naam “Tjoek-Tjoek” Binnen afzienbare tijd zijn wij de bezienswaardigheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s