PVV Den Haag woest vanwege ‘feestvierende allochtonen’

Screenshot_48

‘Lijkt erop dat in Den Haag structureel niet wordt gehandhaafd als feestvierende allochtonen overlast veroorzaken’

PVV heeft genoeg van overlast feestvierende allochtonen

De Haagse PVV heeft Raadsvragen gesteld naar aanleiding van een groep feestvierende Turken die afgelopen zaterdag de Hobbemastraat in de Haagse Schilderswijk blokkeerden. Het lijkt het erop dat er in Den Haag structureel niet wordt gehandhaafd als feestvierende allochtonen overlast veroorzaken zoals afgelopen zaterdag maar ook bij Turkse en Marokkaanse bruiloften waarbij men vaak met dure auto’s toeterend door de straten rijdt en langdurig en luidruchtig straten blokkeert.

Fractievoorzitter Karen Gerbrands:

Post online

“Dit is niet de eerste keer dat feestvierende allochtonen ongestoord overlast veroorzaken. Waarom mogen zij zomaar toeterend door de straten rijden en langdurig en luidruchtig straten blokkeren? Het is niet uit te leggen dat gewone Hagenezen wél een bekeuring krijgen als zij enkele kilometers te hard rijden, maar dat feestvierende allochtonen in Den Haag blijkbaar boven de wet te staan.”

Overeenkomstig artikel 30 van het Reglement van orde stelt het raadslid Karen Gerbrands  de volgende vragen:

 1. Is het u bekend dat de Hobbemastraat  op zaterdag 19 mei tijdelijk afgesloten is geweest vanwege  feestvierende allochtonen die met fakkels en vlaggen  de straat blokkeerden?
 2. Waarom hield de politie zich afzijdig en konden deze Turken ongestoord toeterend door de straten rijden, op auto’s dansen en zelfs een hele straat blokkeren?
 3. Hoeveel bekeuringen zijn er uitgeschreven en hoeveel personen zijn er aangehouden naar aanleiding van de blokkade op de Hobbemastraat?
 4. Waarom lijkt het erop dat er in Den Haag structureel niet wordt gehandhaafd  als feestvierende allochtonen overlast veroorzaken zoals afgelopen zaterdag, maar ook bij Turkse en Marokkaanse bruiloften waarbij men vaak met dure auto’s toeterend door de straten rijdt en langdurig en luidruchtig straten blokkeert?
 5. Bent u het met de PVV eens dat het niet uit te leggen is aan gewone Hagenezen dat zij wél een bekeuring krijgen als zij enkele kilometers te hard rijden maar dat feestvierende allochtonen boven de wet lijken te staan?
 6. Begrijpt u dat het uw taak is om te voorkomen dat burgers het heft in eigen hand nemen, zoals recent in Duindorp is gebeurd nadat er niet werd gehandhaafd terwijl feestvierende allochtonen langdurig en luidruchtig straten blokkeerden vanwege een Marokkaanse bruiloft?
 7. Kunt u aangeven hoe u ervoor gaat zorgen dat ook feestvierende allochtonen gewoon aangepakt worden als zij de wet overtreden in Den Haag?

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV Den Haag woest vanwege ‘feestvierende allochtonen’

 1. Johan van Vught zegt:

  Tja, we zijn roepende in de woestijn, want we zijn niet langer politiek correct. Gelukkig!

  Like

 2. shiva zegt:

  BOETE VOOR ONNODIG CLAXONEREN 260 EURO , BEHAVE ALS JE ALLOCHTOON BENT

  Geliked door 1 persoon

 3. Eva110 zegt:

  Heel goed, het kan toch niet zo zijn dat dit volk zo maar overal mee wegkomt.
  Het word met de dag gekker en de politie staat er bij en kijkt er naar, waarschijnlijk zijn ze bang dat ze niet meer op de gezellige feestjes uitgenodigd worden.
  Vandaag dan eindelijk Kamervragen over de krakers in Amsterdam, daar is een motie aangenomen om die opvreters de huizen uit te zetten.
  Wij betalen ons scheel aan huur, gas, water en licht en dat schorem krijgt alles gratis en mag rustig blijven zitten.
  Als dat zo makkelijk gaat zoek ik ook een leegstaand huis om in te gaan wonen, dat scheelt me enorm in de maandelijkse kosten en ga aan het eind van het jaar van dat geld lekker op vakantie naar een warm land.

  Geliked door 1 persoon

 4. Haksteeg Anton zegt:

  Het schijnt dat dat volk overal mee wegkomt en de politie die doet alleen iets als een autochtoon iets verkeerd doet maar allochtonen die mogen alles datwist U toch toen u deze regering koos? of heeft u toen even niet nagedacht?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Iedere keer weer blijkt dat hier in Nederland en in de meeste EU landen allochtonen boven de wet staan en als ze “gepakt” worden met minimale strafjes wegkomen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Er is misschien? Nog een mogelijkheid!….de moeite waard om te proberen,en welke reactie er op volgt…:…de feiten OMDRAAIEN: : .n.l. ..een pas aan het MAROKKAANS – , en TURKS consulaat aanvragen!! ( net als hun soortgenoten,! ook een dubbele pas. willen hebben!!

  Like

 7. P. Puk zegt:

  Te bezopen voor woorden. Stuur daar maar eens een peloton BOA’s op af, maar dat durven die
  galbakken niet. Alleen bekeuren voor kapotte achterlichten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ P. Puk 22 mei 2018 om 19:15

   De BOA-helden kwamen een keer bij me aan de deur omdat het grofvuil een paar cm op de openbare weg stond.
   Zielige ‘kerels’. Als ze een mohammedaan moeten terechtwijzen, vullen ze prompt hun broek.

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Haatbruiloften zijn ook een bron van ergernis.
  Vreemd genoeg ook en veelzeggend; er is geen sprake van een feest, vreugde of plezier. Het gaat om provoceren en hinderlijk zijn.
  Grootste ergernis is dan natuurlijk dat Bromsnor er niet is, niks doet en iftars organiseert.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  Het feit dat zes procent van de Nederlandse bevolking zich buiten de wet beweegt, de grenzen opzoekt en regelmatig overschrijdt, een religieuze sekte is en zich gedraagt als een criminele organisatie, geholpen door buitenlandse niet-traceerbare donaties, en jonge kinderen op een gewelddadige wijze indoctrineert, vrouwen onderdrukt, en anderen uitsluit, is het maar goed dat men geen zware motoren berijdt en lederen motorjacks draagt, dan had justitie en de politiek hun mening al klaar gehad…….wat een farce.

  Geliked door 3 people

 10. Harrie Vaes zegt:

  Angst….angst….angst….angst….laten we er maar niets van zeggen anders worden ze misschien ook nog boos….Daar wij sappele Nederlanders alles voor lief nemen….bekeuren ze ons wel…..dat is de reden dat wij goedgelovig volkje steeds weer de dupe zijn.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Wat moet je nog verwachten van die kruiperige politie-mietjes die WEL islamitsche Iftar-onzin bijwonen, maar zich nog NOOIT vertoonden bij een Christelijke Paaswake, of een Joodse Chanoeka-viering…
  Dit is aantoonbaar verraad aan de originele Nederlanders! Schofterig!

  Geliked door 3 people

 12. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: de tweede kamer wil dat er ingegrepen word bij de illegale krakers in Amsterdam.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2068440/kamer-ingrijpen-bij-krakersparadijs-amsterdam

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Door al dat gedogen en goedkeuren van misstanden gepleegd door moslims, word in een minimum van tijd, en met een maximum van snelheid de Sharia hier binnengeloodst. U en ik, al bent u al op leeftijd, gaan dat nog eens meemaken. Onze maatschappij is zo rot als een mispel, en het kan nooit lang meer duren eer wij bestuurd gaan worden door een ayatolla of een groot moeftie !

  Geliked door 1 persoon

 14. IkBenHet zegt:

  Nou, nou… valt allemaal wel mee met die overlast.
  Wacht maar totdat ze op traditionele wijze met AK-47 geweren in de lucht gaan staan schieten.

  Like

 15. In België gaan ze wel harder optreden tegen bruiloftstoeten toeterende en scheurende auto´s van Marokkaanse of Turkse families. Na een aantal ernstige incidenten worden er grote bekeuringen uit geschreven.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Op een dag gaat dit fout natuurlijk. Moslims hebben wapens bij zich, want in de lucht schieten hoort er eigenlijk ook bij. Vuurwerk. Toeters en geiteneuqmuziek.
  Op een dag wordt de autochtoon erg boos en vliegt de vlam in de pan.
  Hier gaan doden bij vallen en doorgaans zijn het werkelijk onschuldigen, die hiervan het slachtoffer worden.
  Vergeet dan niet welke partijen hier aan schuldig zijn.

  Like

 17. Jooootje zegt:

  Dit zal waarschijnlijk uitdraaien op een burger oorlog, dankjewel linkse regering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s