Europeanen waarschuwen Israël: Trump zal niet altijd president zijn

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Eindelijk lijkt het enthousiasme over Washington´s ondersteuning voor Israël overeen te komen met dat van het Amerikaanse volk. En de joodse staat zwelgt in de bijna onbetwiste ondersteuning van zijn politiek, belangen en eisen. Zozeer, dat Jeruzalem de afgelopen tijd een iets agressievere houding tegenover minder samenwerkende bondgenoten heeft ingenomen.

Israel Heute

Volgens een door de Israëlische nieuwszender “Hadashot” geciteerde vooraanstaande functionaris van de Europese Unie maakt Israël wat dit betreft een grote fout.

Israëlische regeringsvertegenwoordigers, onder wie minister-president Benjamin Neatanyahu, hebben zich openlijk over de EU uitgelaten vanwege haar schijnbare aanname van het Hamas-verhaal met betrekking tot het gebeuren aan de grens met de Gazastrook, hun weigering om Jeruzalem als Israël´s hoofdstad te accepteren, en hun verdediging van het Iraanse atoomakkoord.

Gezien het feit dat de Amerikaanse president Donald Trump openlijk en krachtig het Israëlische standpunt op al deze gebieden heeft ondersteund, voelen Netanyahu en zijn ministers zich er goed bij om Europa op een toon te bekritiseren zoals ze zich anders wellicht niet zouden hebben veroorloofd.

Maar, waarschuwde de EU-bron: “Trump zal niet voor altijd president zijn” en zodra hij het Witte Huis zou verlaten, zou Israël zich in een veel minder benijdenswaardige positie kunnen bevinden.

“Zoals niemand zich had voorgesteld dat het erfgoed van Obama zo snel zou kunnen worden uitgewist, zou dat ook andersom kunnen gebeuren”, zei de functionaris. “Ze zouden Europa niet moeten belasteren. Kijkt u maar eens naar de cijfers: we zijn nog altijd hun grootste handelspartner. Ze begrijpen niet dat wij onder openbare druk tegen Israël staan.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, Donald Trump, EUSSR, Israël, Israël-vijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Europeanen waarschuwen Israël: Trump zal niet altijd president zijn

 1. Petra DeBoer zegt:

  Als Trump het moeras drooglegt dan zal ook na hem er weer een president in de U.S.A. zijn wat op dezelfde voet als Trump doorgaat. Dat de EU vazallen dat niet wensen is duidelijk maar zo gebeurd het wel. En op het erfgoed van Obama (hoe verzin je benaming erfgoed) zit ik echt niet te wachten want het is het ideologie van de deep state met Hillary Clinton, Bil Clinton, de beide Bush presidenten en vele anderen. Israël hangt trouwens deels dezelfde ideologie van o.a. globalisme aan maar dat het hebben de EU vazallen niet door.

  Geliked door 4 people

  • Inge zegt:

   Het is één grote poppenkast Petra. Ik geloof helemaal niet dat we tegenover elkaar staan maar door diezelfden worden aangestuurd. Als het Yinon-plan gereed is laten ze (de Chazaren) de Amerikaanse bevolking net zo goed stikken als ons Europeanen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Enige uitleg door u is hier volgens mij vereist: het “Yinon-plan”???

    Webmaster

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Inge, van het Yinon plan heb ik nog nooit gehoord maar heb het opgezocht en herken het plan als datgene dat al jarenlang word uitgevoerd door de deep state, evenals het Kalergi plan in Europa word uitgevoerd door de EU en de deep state. Toch denk ik dat Trump heel goed weet wat er gaande is en zijn best zal doen dat de U.S.A. en Europa niet verloren zijn. U hebt gelijk dat ook de Amerikaanse bevolking de dupe is en het nog erger zou worden maar toch denk ik dat deze NWO een halt word toegeroepen.

    De Chazaren noemen zichzelf Joden maar zijn het niet want alleen afstammelingen van Abraham zijn zoon Izaäk in vrouwelijke lijn zijn Joden. Deze Chazaren zijn bekeerlingen en maken de naam van het echte Joodse volk zeer, zeer slecht. Dat is ook mijn angst dat de echte Joden van deze praktijken de dupe zullen zijn en worden, ook omdat dit thema nogal beladen is.
    De Sefardische Joden stammen in principe wel af van Abraham zijn zoon Izaäk en dat deze Sefardische Joden niks van de afstammelingen van de Chazaren moeten hebben is wel duidelijk. Bovendien sluiten de Chazaren vele Joden uit zoals Joden met een donkere huidskleur. Daarnaast willen deze Chazaren het christendom uitbannen. Het zijn dat ook Trotskisten die het cultureel marxisme promoten in Amerika en Europa maar doen en deden ze ook in andere werelddelen.

    Eigenlijk zou dit thema ook hier bij meneer Bron besproken moeten worden ook al staat iedereen achter Israël en de Joden, maar de meesten hebben geen idee waar de Chazaren mee bezig zijn en dat het in wezen helemaal geen Joden zijn die afstammen van Abraham zijn zoon Izaäk. Als dat niet besproken kan worden kan er ook niet doorgrond worden wat er werkelijk aan de hand is.

    Ik blijf zoals ik altijd al deed achter Gods beloofde land staan en de Joden die afstammen van Abraham zijn zoon Izaäk.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Het Yinon plan is geschreven door Oded Yinon in 1982. Hij was een official van het departement van Buitenlandse Zaken in Israël. Hij beschreef in zijn plan een verdeel en heers tactiek om landen rondom Israël te balkaniseren. Dit hebben we al gezien in Libië, Irak en Syrië. Dat is ook de reden waarom Israël al Qaida ondersteunt in Syrië. Israël werkte en werkt met o.a. Frankrijk, het VK en de U.S.A samen (tot Trump aan de macht kwam) en daar komen ook de “regime changes” vandaan waar de neocons van de deep state zich mee bezig hielden. Vele neocons zijn joden oftewel Chazaren. Zoals ik al schreef herkende ik in het Yinon plan datgene waar de deep state mee bezig is maar wist niet dat er een concreet plan lag.
    Dat dit plan er pas vanaf 1982 was en de deep state en het kalergi plan al veel ouder zijn maakt dat dit Yinon plan alleen maar een onderdeel is van de NWO. Het kan zijn dat de Amerikaanse neocons die niet Joods zijn niet door hebben dat niet Amerika de wereldheerschappij zou hebben maar Israël.

    Like

   • Asgard zegt:

    Top Petra,..Goed gesproken, zo is het zeker,…goeie research!

    Like

   • Republikein zegt:

    Nee, we zijn niet allemaal zo slim als u.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het lijkt wel een dreigement.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Ze zijn steeds aan het dreigen. Gisteren was ook Guy Verhofstadt weer bezig. Er is paniek en dat is alleen maar mooi. Hetzelfde zie je in de U.S.A.

   Like

 3. L'esprit de Lois zegt:

  En ja hoor, zo kennen we de EU weer. Een grote bende antisemieten zoals altijd.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Ik ben Europeaan. En toch is niets van de suggestie van de Europese Commissie als deel van mijn Europees wezen aan te merken.

  Bovendien hoop ik van harte dat Trump nog 135 jaar president van de VS blijft!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Petra, als je zulke reacties schrijft krijg je van mij ’n compliment.
  Da’s niet draaien zoals jij schreef, maar omdat je het verdiend.
  Je hoeft je er niets van mijn oordeel aan te trekken hoor, maar dat zal mij ’n zorg zijn.
  Je ziet de dingen best helder en scherp maar zodra je je opstelde als ’n IKON-medewerkster was de lol er af.
  Nu kan ik je weer volgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Paulzwueste, bedankt voor het compliment. Desondanks ben en blijf ik een christen en dat bepaalde reacties van mij u dan niet bevallen is dan uw probleem.

   Like

   • Asgard zegt:

    Like!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Petra.
    Ik ben zelf ook een gelovig Christen.
    Maar mijn kerk zit bij mij van binnen.
    Zodra ze bij mij komen preken ben ik weg.
    De laatste maal dat ik in de kerk was en ze het mandje aan mij doorgaven dacht ik “kijk dit is nu mijn kerk” en liet de inhoud in mijn zak verdwijnen.
    Vrouw, had je die commentaren eens moeten horen.
    Ik stond daar natuurlijk ver boven.
    Ik vergelijk de RK-Kerk met ons koningshuis.
    Ze zijn puissant rijk, maar moeten financieel gesteund worden en anders gaat de kerk dicht.
    Wat ’n bende!
    Nog ’n voordeel dat ze bij ons.zoals kennelijk bij jou, niet altijd maar met die Bijbelspreuken gooien.
    Dat je daar tegen kunt!
    Pas op, ik lees van de Bijbel ook alléén maar het Oude Testament.
    Da’s best ’n praktische handleiding voor een beter leven, en het Loflied op de Vrouw met van die termen zoals van “Ivoren Toren en Ark van het Verbond,” Et. Cetera, heb ik ingelijst boven mijn bureau hangen.
    Het is en blijft de beste handleiding voor de man, maar ik vind het jammer dat ze de vereiste maten er niet bijgeschreven hebben.
    Altijd hetzelfde.
    Zodra het echt spannend wordt moet je de kerk uit.

    Like

 6. Mary zegt:

  Het is meer te verwachten dat de EU club zijn langste tijd heeft gehad met een bevolking die nooit heeft kunnen kiezen voor een EUSSR, als dat Trump, gekozen door de Amerikanen, snel van het toneel zal verdwijnen, nee die gaat beslist een volgend termijn halen!!!.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Van de fascisten van de Europese Unie hoef Israël geen steun te verwachten !

  Like

 8. benkok zegt:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Yinon_Plan
  Hi Bert, ik wist het ook niet, maar Googel weet een hoop, niet alles.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 9. Trucker zegt:

  Stel rotschoften in eu HQ brussel, antisemieten die openlijk tegen Israël zijn, iniet zo lang geleden nog gepend dat de premier van belgie (nota bene zelf een Jood) kritiek had op Israël en in één adem de USA voor de vestiging van de US ambassade in Israëls Jeruzalem.
  Dat weinig verhulde dreigement legt Bibi naast zich neer en zal integendeel Israël nog meer richting Us opschuiven.
  Wat een smerige bende, voor geen millimeter verkozen demagogen met hun schare handlangers en hielenlikkers (all over eurabia) wil de maat nemen van de Israëliërs.

  Geliked door 1 persoon

 10. Eva110 zegt:

  Ik ben ook Europeaan, maar ik voel me zeker geen EU burger!
  Destijds heb ik met volle overtuiging nee gestemd en die nee staat nog steeds ondanks dat we via een list de EU zijn in gerommeld.
  Dat ze bij de EU het recht denken te hebben om mede namens mij uitspraken te doen waar ik niet achter sta vind ik een grove aantasting van mijn zelfbeslissingsrecht aangezien ik daar nooit toestemming voor heb gegeven.
  Ik hoop dat Trump werkelijk een verandering ten goede kan brengen en voorlopig ziet het er daar wel naar uit.

  Like

 11. koosv8 zegt:

  Alsof die zg. EU er nog zal zijn als Trump zijn 2e termijn er op zit. De barstjes in de EU worden al zichtbaar. Ik hoop dat de boel daar nog een keer in de lucht vliegt in Brussel en Molenbeek erbij.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @koosv8, Trump werkt er al van harte aan mee om de EU om te laten vallen. Ik hoop dat het hem binnen de eerste termijn al lukt 😉

   Like

 12. Anneke zegt:

  The Evil Union kan alleen maar intimideren !!! Ziele-poten !!! In zee met het kwaad en verderf èn een grote haat jegens Israel/het joodse volk…Dat beloofd wat in de toekomst. Brussel/Europa en alle anti-Israel landen zullen flinke klappen gaan ontvangen. Klappen, die ze nu al hebben gehad en nog gaan krijgen. Denk terug aan de fatale economische crisis, net geen tien-jaar geleden. De oorlog met de islamieten, die zich niet aanpassen en zwaar verward met de sikkel van mohammed om zich heen slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s