Francken geeft visum aan 47 imams die orthodoxe islam willen verspreiden in België

Screenshot_53

Filip Dewinter: “Terwijl Francken van de daken schreeuwt dat hij het islamitisch extremisme aan banden wil leggen, laat hij via de achterdeur een ´islamitische indoctrinatiebrigade´ binnen.”

Gisteren arriveerden 47 orthodoxe imams in Zaventem. Doel van hun missie in België is de ondersteuning van de Marokkaanse gelovigen tijdens de ramadan en het verspreiden van de ‘authentieke islam’. De zending is een initiatief van het Marokkaanse ministerie voor Religieuze Zaken en de Hassan II-stichting.

België VB

Volgens Filip Dewinter is het overduidelijk dat de missie slechts één betrachting heeft, namelijk het bij de les houden van de moslims op Europese bodem en eventuele ‘verwestering’ of religieuze matiging de kop indrukken. Hij refereert ter zake naar de website van de Marokkaanse stichting die letterlijk stelt dat de intentie is de authentieke islam, geïnspireerd door de Maliki, te verspreiden in België.

Het Vlaams Belang-Kamerlid vindt het dan ook onbegrijpelijk dat staatssecretaris Francken een visum gaf aan dit beroerd gezelschap. “Terwijl Francken van de daken schreeuwt dat hij het islamitisch extremisme aan banden wil leggen, laat hij via de achterdeur een islamitische indoctrinatiebrigade binnen. Indien het deze regering menens is met de strijd tegen islamextremisme, trekt ze de visa van deze heren onmiddellijk in.”

 Bron:
www.vlaamsbelang.org
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marokkanen, Marokko, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Francken geeft visum aan 47 imams die orthodoxe islam willen verspreiden in België

 1. Peter zegt:

  Ongelooflijk, wat een idioterie om deze fanatieke woestijnratten het land binnen te laten !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit is dus Vlaams verraad binnen de eigen gelederen!
   Hier past alléén de zwaarste straf voor….
   Dood door doorboren met een botte ijzeren staaf gelijk in de film: “De Leeuw van Vlaanderen”.
   Als Francken dan eindelijk dood gebloed is zal blijken dat hij onschuldig was.
   Wat een heerlijk emotioneel einde.
   Die film wil ik zien.

   In alle theaters te Molenbeek en bijgewoond door alle rolstoelpatiënten en nog immer in het ziekenhuis verblijvende ongeneselijke patiënten van de aanslagen te Brussel ll..
   Het Koninklijk Huis en alle politici zowel van Vlaamse als Waalse zijde zullen helaas ook niet aanwezig kunnen zijn…!

   Bah…!!!
   En daar wordt nog steeds op gestemd!

   Geliked door 3 people

 2. Hendrik zegt:

  Zo gaat alles dus naar de klote! Oppakken die haatgeleerden en terug naar de zandbak!

  Geliked door 2 people

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Wat kan je verwachten van een land als België met als terrorisme centrum in Brussel Molenbeek De Belgen moeten buigen voor de islam tot dat er geen Belgen zijn dit is ook de lijn die is uit gezet door de Nieuwe Wereld Organisatie

  Geliked door 2 people

 4. Hendrik M. zegt:

  Zo, nu blijkt dus dat staatssecretaris Francken een vuige landverrader is!

  Geliked door 1 persoon

 5. Francois Van Mol zegt:

  Ik krijg stilaan het gevoel dat N-VA een decoy partij is om stemmen van VB weg te kapen.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Wat onze Francken de grootste anti-Islammer , mij niet bijgerekend , geeft zomaar visums . Dat maakt me heel kwaad Ik ga dreigen met een hongerstaking , dan komt het parlement bijeen in een crisisvergadering om die visums terug ongedaan te maken .Ik was tenslotte 36 jaar politie-inspecteur ( och we kunnen er beter eens mee lachen , wie of wat zijn wij , niks , niemandallekes, ze doen gewoon hun goesting om alles naar de kl…te helpen , waarom ? dat weet zelfs den duivel niet )

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het is goed mogelijk dat er binnenkort op de Europese landkaarten de namen van de steden worden voorzien van het Arabische voorzetsel AL, net zoals er hedentendagen nog steden bestaan met Moorse namen, zullen de beleidsmakers trots zijn op de nieuwe Moorse Invasie, waaraan zij hebben meegeholpen………
  Spijtig is dat men niet snapt dat door de islam een serieuze geweldsdreiging de EU zal verscheuren en versplinteren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Hoera, hij gaat steeds lekkerder. 👿
  Wat een ellende met die gore moslims. Is er nog hoop? Nee.
  De islamisering/omvolking gaat gewoon door. 😡

  Gelukkig doet Clive ook aan ‘verspreiding’, maar dan van iets anders:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2070000/busje-komt-zo-wiskundeleraar-bevrucht-65-vrouwen-vanuit-achterbak (Geestig geschreven artikeltje, vind ik.)

  Er kwam heel even een ondeugende gedachte bij me op: ‘leraar’, ‘Engeland’, iemand die blijkbaar goed kan autorijden, belangeloos iets voor anderen overhebben… 😆

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik geloof hier helemaal niets van.
   Als ik een echte idealist zou zijn zou ik het eventueel gratis doen bij vrouwen vanaf 15 tot 46 jaar.
   Met mogelijkheid op vrijstelling van betaling indien er zogenaamde “Amateur-Video-Opnamen” voor mijn porno-bedrijfje zouden kunnen worden gemaakt.
   Je moet het zakelijk bekijken.
   Hij moet ook kosten maken voor het aanmaken van het nodige sperma.
   Ja toch?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 25 mei 2018 om 17:15

    En ik geloof niet dat het om vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen gaat.
    Als het met zo’n ‘spuitje’ werkt, dan kunnen toch ook een vent van straat plukken om hem z’n kunstje te laten doen?
    Een lekkere mohammedaanse neger of zo.

    Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  Off topic
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2069230/rohingya-strijdgroep-pleegde-massamoorden
  DHAKA – Een rebellenbeweging van de belaagde moslimbevolking in het westen van Myanmar, de ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army), heeft zich schuldig gemaakt aan massamoorden. De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft gemeld dat nieuw bewijs duidelijk maakt dat Rohingya-strijders vorig jaar zeker één slachting hebben aangericht onder mannen, vrouwen en kinderen die hindoe waren.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Off topic
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2069230/rohingya-strijdgroep-pleegde-massamoorden
  DHAKA – Een rebellenbeweging van de belaagde moslimbevolking in het westen van Myanmar, de ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army), heeft zich schuldig gemaakt aan massamoorden. De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft gemeld dat nieuw bewijs duidelijk maakt dat Rohingya-strijders vorig jaar zeker één slachting hebben aangericht onder mannen, vrouwen en kinderen die hindoe waren.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De afschuw en het verdriet zal wederom groot blijken na de volgende Pogrom, door vredelievende aanhangsels van de religie, die hun gebedsgenezers niet goed begrepen hebben en door de vrije interpretatie van oud-moorse teksten, (of door laaggeschooldheid, armoede en sociale uitsluiting(het grootste sociale probleem), de overleveringen (die bol staan van daadkrachtige bewoordingen) volledig uit hun context zullen trekken, en door een aangeboren aanleg voor gewelddadig gedrag en de homozygotische genenpool, het strijden en sterven als martelaar de hoogst haalbare opstap naar een beter leven is, in hun nogal uitzichtloze bestaan binnen de westerse samenleving.
  Ongeacht de vruchteloze pogingen en miljarden aan belastinggeld die ons Europese Topbestuur aanwenden om de banlijeux om te toveren in Mekka-parken met een eigen paleisje voor terugkerende jihadi’s, zal men de religie altijd blijven misbruiken als vorm van chantage en oppressiemiddel.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Voor hun die niet weten wie die Francken is, hij is lid van een politieke partij die zich opwerpt als rechts en Vlaams.
  Hoewel tussen woord en daad is er een brede kloof beetje vergelijkbaar met de Grote oceaan, zij maken deel uit van de regering en keuren alles goed wat er op tafel komt, delen geld uit aan de palestijnen, gaan zelfs op bezoek bij Abbas.
  Door de stoere verklaringen van die Francken (let wel alleen in woorden stoer) en de airplay die ze krijgen van de mainstream (*), er gaat geen dag voorbij of ze zijn in de media te “bewonderen” is de perceptie dat het een partij is die daadkracht heeft ivm de islamieten invaders.
  Niks is minder waar!

  (*) in het bijzonder de openbare omroep BRT die zo het middel heeft gevonden om het Vlaams Belang te verzwijgen en daarvoor de partij NVA van die Francken gebruikt als zijnde hun rechts te heten (en Vlaams).
  Een feit is dat Francken’s partij weigert om in rechtstreeks debat te gaan met het Vlaams Belang, ook hier is de openbare omroep BRT geen vragende partij en ergo verzwijgen dit gewoonweg.

  Like

  • Equal zegt:

   francken (Niet-Voor-Autochtonen) doet al meteen VOLOP MEE aan de islamisering, afgesproken in marrakesh, door conservatieve imams binnen te halen die élke verwestering van islam in de kiem moeten smoren, het extremisme onder moslims moeten aanwakkeren om een (europese) jihad te starten eenmaal de afrikaanse moslims de gelederen versterkt hebben en de kaap van 20% moslims onder de (europese) bevolking bereikt hebben.

   Mogelijk bevinden zich reeds besmette afrikanen met het ebola-virus onder ons? Oops, dan vindt de politiek vást een zondebok onder de douanebeambten die niet opgelet hebben…zíj wassen dan het bloed van hun handen en vinden dat er een gereguleerde instroom van afrikanen moet komen om onze volksgezondheid te beschermen……hey, dat hebben we nu nét afgesproken in marrakesh: zie je wel dat het noodzakelijk is? Snappie??
   Je moet van niks meer verwonderd zijn….dan verloopt de europese genocide/omvolking ook nog wat sneller…een verzwakt en angstig volk is gemakkelijk manipuleerbaar en dan kunnen de politieke misdadigers eender wat door hun strot rammen.

   En uiteraard, hoe kan het ook anders, met de DROGREDENEN van ‘mensenrechten’ voor de hele horde ‘arme’ (moslim!) afrikaantjes die ze ons in de maag willen splitsen terwijl ónze mensenrechten worden geschonden, wij worden verarmd, onderdrukt, gediscrimineerd en gewoon kapot gemaakt door ónze politieke ‘volksverraders’ die wij ook nog eens vét (moeten!) overbetalen voor onze eigen ondergang.

   Dit plan, alhoewel hypocriet verborgen achter ‘menselijkheid’, is duidelijk hoogverraad aan hun eigen bevolking en niet minder dan een oorlogsverklaring van de eu- en nationale politiek aan de héle europese bevolking!
   Het koude water in de pot met de kikker bereikt stilaan het kookpunt??

   Like

 13. Johan zegt:

  We kunnen allemaal weer gerust zijn. De islamitische schaapjes worden goed begeleid
  bij hun achterlijke religie. Dat levert vast en zeker weer heel wat explosieve gastjes op.
  Het is de imbeciele indoctrinatie ten top. België is knettergek geworden.

  Like

 14. Joop Sigaar zegt:

  Niks aan de hand , gaat u vooral door met uw onbezorgde leventje ….voor zolang het nog duurt .
  De grens tussen België en Nederland zit potdicht en is prima bewaakt ,dus er kan geen vredesprediker bij ons binnenkomen ….

  Like

 15. d.g.m.holland zegt:

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims a l l e ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.
  Dus…Op de islamisering van Europa MAG men geen kritiek hebben en dat is in strijd met ons democratisch recht op de vrijheid van meningsuiting !
  Zie: https://gerard1945.wordpress.com/2017/11/16/raad-van-europa-resolutie-1743-over-islam-islamisme-en-islamophobia-in-europa/

  Daarbij komt, dat ook Nederland en Belgie begin mei 2018 het verdrag van Marrakech hebben ondertekend, voor v o o r t z e t t i n g massa immigratie.
  Zie: https://gerard1945.wordpress.com/2018/05/14/verklaring-van-marrakech-nederland-tekent-voor-voortzetting-massa-immigratie/

  Europa wordt verziekt door de haatverspreidende islam.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Blink bepaald niet uit van intelligentie !

  Like

 17. Jean zegt:

  Francken heeft zijn broek gescheurd waarbij zijn ballen eruit hangen, het is nu aan ons om er een trap tegen te geven incl. die Marokkaanse oproerkraaiers zodat héél Vlaanderen totaal islamvrij geveegd wordt.
  Wie nu nog steeds een stem geeft aan die NV-Allochtonen die is niet goed bij zijn verstand. De enige redding voor Vlaanderen is en blijft het Vlaams Belang én Vuye & Wouters.
  Hetgeen Francken & co doen is “Links Lullen Rechts Vullen”.

  Geliked door 1 persoon

  • Equal zegt:

   Sorry, jean, ik en met mij vele burgers hebben geen énkel vertrouwen meer, in geen énkele politicus/politica.
   Onze enige kans nog is directe democratie door bindende referenda van het VOLK, waarbij het vólk het beleid bepaalt en de politiek haar gezworen eed nakomt om ten dienste te staan van de bélgische bevolking en énkel de bélgische bevolking en de bélgische wetten respecteert en mág uitvoeren!
   Want de wetten worden stapsgewijs geneutraliseerd/nútteloos gemaakt via aanpassingen, uitzonderingen en gegoochel met woorden (waarbij de betekenis van woorden veranderd worden: bijv inbreken wordt legaal doordat ze de inbreker ‘kraker’ gaan noemen, illegalen worden opeens legaal doordat ze hen transmigranten noemen enz..) die lijnrecht ingaan tegen de wetten waardoor willekeur troef wordt zodat enkel de autochtone belg telkens gestraft en onderdrukt kan worden.
   Zelfs het rechtsprincipe bestaat niet meer sinds de omgekeerde bewijslast ingevoerd werd in 2007 door de federale regering met als doel enkel en telkens de bewijslast bij de autochtoon te kunnen leggen, als beschuldigde zal dan de autochtoon zijn onschuld moeten bewijzen. Uiteraard geldt het omgekeerde voor de allochtoon, meer bepaald de moslim, die krijgt altijd gelijk en zal nooit de bewijslast krijgen. (islam is perfect? moslims hebben altijd gelijk? islamisering en invoering sharia…net zoals wij reeds djizya, belasting van ongelovigen betalen doordat ons pensioen/lonen/inkomen wordt afgepakt en uitgedeeld aan moslims: grátis: huisvesting, pensioen, uitkeringen, medische zorg, kindergeld etc…..door de politieke judassen van eigen bodem)
   Het rechtsprincipe zegt dat iedereen onschuldig is tot zijn schuld voor de rechtbank bewezen is, dat is de rechtstaat…wel, belgië is geen rechtstaat meer, belgië is terminaal en haar leiders misdadig gestoord want dit is opzet.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Jullie hebben allemaal gelijk.
    Geen enkele politicus deugt!
    Het beste is altijd nog de oude gedegen “dictator”!
    Kijk, hoe goed gaat gaat in Turkijë en hoe het vroeger perfect ging in alle landen met ’n dictatoriaal regiem.
    Zie, hoe fantastisch het momenteel gaat in Rusland!
    Nee, we moeten terug naar ’n dictator.
    Dan weten we ook gelijk waar we aan toe zijn.

    En als het hier echt onhoudbaar wordt kunnen we altijd nog vluchten naar Venezuela!

    Like

 18. Klaas Dijkstra zegt:

  Onbegrijpelijk! Ik had een tamelijk hoog petje op van deze man, maar nu heeft schijnbaar het vervloekte islamitische virus ook hem te pakken.
  Dit virus is trouwens prima te bestrijden met: “VARKENSVLEES IN HUN GORE SMOELEN”..!!

  Like

  • Trucker zegt:

   @ Klaas Dijkstra zegt:23 mei 2018 om 13:35

   “…Onbegrijpelijk! Ik had een tamelijk hoog petje op van deze man, maar nu heeft schijnbaar het vervloekte islamitische virus ook hem te pakken…”

   Ik hoop (als u Nederlander bent) dat u de politieke scene in uw land beter kent als uw ondermaatse beleving (eufemisme) van de partijen in belgie en waar ze voor staan (of net niet).
   Francken is een rat (altijd geweest), in zijn begin jaren (toen hij nog een onbeduidend bankzittertje was) pluisde hij reeds het programma van het (toenmalige) Vlaams Blok uit, woord voor woord en leverde het in bij het partijbestuur NVA met een light sausje erover.
   Hij is geen knip voor zijn neus waard want is alleen stoer met woorden NOOIT met daden.
   Onder zijn bewind zijn er meer illegalen geregulariseerd als onder de socialisten, minder uitzettingen als hij kan/wil en verder is hij niet tegen het beleid van de regering die open staat voor meer islamieten invaders.
   Wat zegt u daar ook alweer … o ja zo : “…nu heeft schijnbaar het vervloekte islamitische virus ook hem te pakken…”, wat een onzin die man is lid van een regering die braafjes achter de richtlijnen van eu HQ brussel loopt en en passant zijn grote muil hield toen premier Michel in belgie zijn afkeer uitsprak over de opening van de US ambassade in Jeruzalem Israël.
   Zijn ballen, ik wed dat ze de grootte hebben van apennootjes ik heet hem rat onder de ratten, maar een goudhaantje voor de partij NVA en een Godsgeschenk voor de mainstream kunnen ze hem en zijn partijtje alle dagen in de picture brengen en het Vlaams Belang doodzwijgen, dat doen ze nu al bijna twee jaar lang met succes.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Francken for President !
    Het zijn toch maar Belgen, wat maakt het uit.
    Dat zeg ik als VB-stemmer.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste zegt:25 mei 2018 om 17:24

    paulzwueste wil een comment uitlokken 🙂

    ‘u vraagt wij draaien’ was dat niet Joost De Draaier in een (heel) ver verleden, het begint wat wazig te worden dat geheugen af en toe 😦

    Francken for President !

    oké geen probleem van pakweg de schoenlappers vereniging.

    Het zijn toch maar Belgen, wat maakt het uit.

    klopt de kiezers van Francken zijn belgen.

    .Dat zeg ik als VB-stemmer

    FOUT, hier pik je een (oud lijntje) van mij waar je een beetje aan gesleuteld hebt.

    goed geprobeerd maar het is als Pechtolds PANG –>maakt weinig indruk 🙂

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Trucker.
    Ik bedoelde het sarcastisch.
    De ene maal wordt het beter ontvangen dan de andere maal.
    Ik heb je bij mijn weten niet gekopieerd.
    Iedereen hier weet, als ze het bijgehouden hebben tenminste, dat ik op het VB stem.
    En wat Franken betreft.
    Al je maar verhit en verbeten rondloert en je haar kort knipt, maak je tegenwoordig al heel veel indruk.
    Het uiterlijk is véle malen belangrijker dan de inhoud.
    Maar wie leert het volk nadenken?

    Like

 19. Janszn zegt:

  Politici, veelal verraderlijk.

  Like

 20. Anneke zegt:

  Weer een psychisch doodzieke politicus; verrader nummer zoveel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s