Heel stilletjes: Aantal migranten gedurende de eerste maanden van het jaar meer dan VERNEGENVOUDIGD!

Screenshot_85

Heel stilletjes: Aantal migranten in Duitsland gedurende de eerste maanden van het jaar meer dan VERNEGENVOUDIGD! Gedurende de eerste maanden van het jaar heeft het aantal zich meer dan vernegenvoudigd. Ook de toestroom over de Egeïsche Zee op Griekse eilanden steeg met zo’n 70%.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De door de Merkel-regering geplande moord op Duitsland gaat met verhoogde snelheid verder

Zonder twijfel is dat het werk van Erdoğan, die alle verdragen tussen de EU en Turkije met betrekking tot het binnensmokkelen van indringers, die vanuit Turkije Europa, in het bijzonder Duitsland binnendringen, negeert:

De EU-commissie heeft deze week gemeld dat via Turkije de laatste tijd weer duidelijk meer immigranten de EU binnengekomen zijn. In de eerste maanden van het jaar is het aantal meer dan vernegenvoudigd. Ook de toestroom via de Egeïsche Zee op de Griekse eilanden steeg met een kleine 70%. In de voorgaande jaren is een groot deel van de migranten verder getrokken naar Duitsland.

Michael Mannheimer Blog

Er zal hem niets gebeuren:

Want zowel de EU als Merkel werken aan het project van replacement – de door de VN en de EU verkregen politiek van de grenzeloze bevolkingsuitruil van blanke volkeren (alleen om hen gaat het) in de westerse landen, in het bijzonder in Europa.

Bijgevolg kwam er tot nu toe ook geen kritiek op Ankara vanuit Berlijn, Brussel of Parijs – en zou die er al gekomen zijn, dan zou ze leugenachtig geweest zijn met de bedoeling de bevolking van de EU verder te drogeren met betrekking tot de duivelse volkerenmoordplannen, die de NWO-politici met hen hebben.

De “WELT” bericht op 18-05-2018 daarover als volgt:

“Deze week vermeldde de EU dat de laatste tijd duidelijk meer illegale migranten de EU binnengekomen zijn

De Beierse minister-president Markus Söder maakt zich zorgen vanwege sterk stijgende aantallen vluchtelingen uit Turkije en Noord-Afrika – en brengt een terugverwijzing van migranten aan de Duitse grens ter sprake.

De CSU-politicus zei tegen de “Bild-Zeitung”:

“Ongecontroleerde immigratie heeft al eens in 2015 niet alleen de politieke architectuur, maar ook de veiligheidstoestand in Duitsland fundamenteel veranderd. Dat mag zich niet herhalen. Als de geplande ankercentra ter opname van migranten niet functioneerden, “zullen er aan de grenzen terug verwijzingen moeten zijn”, zei hij.

In de centra moeten vluchtelingen net zo lang blijven tot ze een asielbeslissing gekregen hebben. Wie niet mag blijven, moet direct uit het centrum worden uitgewezen.

Duidelijk meer migranten gedurende de afgelopen maanden

De EU-Commissie heeft deze week gemeld dat via Turkije de laatste tijd weer duidelijk meer migranten illegaal de EU binnengekomen zijn.

In de eerste maanden van het jaar is het aantal meer dan vernegenvoudigd. Ook de toestroom via de Egeïsche Zee op Griekse eilanden steeg met een kleine 70 procent.

In de voorgaande jaren is een groot deel van de migranten verder getrokken naar Duitsland.

Söder eiste ook een betere bescherming van de Duitse grenzen in andere Duitse deelstaten. Beieren zou daartoe een speciale grenspolitie in het leven roepen. “Dat kan ook een model voor andere deelstaten zijn.” Daarnaast zal zijn land een ankercentrum inrichten, teneinde de repatriëring duidelijk te bespoedigen. “Als enkele deelstaten weigeren ankercentra in te voeren, heb ik daar geen begrip voor.” Het begrip “anker” staat voor zowel aankomst, beslissing als verdeling respectievelijk repatriëring.

(Bron: www.welt.de)

Dat is allemaal je reinste gekrakeel in het kader van de verkiezingsstrijd, want de CSU staat vooraan bij het in praktijk brengen van het replacement-programma. Ze had op het hoogtepunt van de invasie van Duitsland door bijna uitsluitend mannelijke en strijdbeluste moslims in het noodlottige jaar 2015 (alias “vluchtelingencrisis”) haar grenzen kunnen sluiten – en het kunnen laten aankomen op een schandaal met Berlijn. Maar dat heeft ze niet.

Want tot op heden komt het merendeel der indringers via de Beierse grens. En Beieren zou het zodoende in de hand gehad hebben om de immigratie-politiek van Merkel bijna volledig te stoppen.

En dan zwetst ene Söder over een “betere bescherming van de Duitse grenzen”?

Daarom zal de CSU bij de komende deelstaatverkiezingen in Beieren op 14 oktober 2018 haar Waterloo beleven.

Ze zal haar historisch meest catastrofale verkiezingsresultaat ervaren: Onder de 40%, vermoedelijk in de buurt van 30% (in haar beste tijden zat ze rond de 60%), en zal ze zich alleen nog maar door middel van een coalitie met de Groenen en de SPD in de regering kunnen handhaven, als ze dat al kan.

De winnaars zullen de Duitsland-afschaffers van de Groenen en de SPD zijn: Ze kunnen nu ook in Beieren over het hele land hun programma van de volkerenmoord op de Duitsers dóórtrekken..

De AfD zal de 20% -drempel bereiken of zelfs overschrijden. Maar ze zal, buiten haar belangrijke rol als oppositie, het vermoorden van Duitsland niet kunnen verhinderen.

Wij zullen op de avond van de 14e oktober zien in hoeverre ik het met mijn prognose bij het rechte eind heb.

De hele Duitse bureaucratie werkt aan de ondergang van Duitsland: Slechts 0,7% van de asielbeslissingen in Bremen werden überhaupt gecheckt.

Een interpellatie in het parlement bracht aan het licht dat slechts – houd U vast – 0,7% van de asielbeslissingen in Bremen door de plaatselijke criminele, want Duitse wetten verachtende en met zekerheid linkse districtsleiders van de BAMF, daadwerkelijk zijn gecheckt. En dat Bremen naar alle waarschijnlijkheid geen op zichzelf staand geval is, maar eerder regel. Bron:  (www.welt.de)

De Duitse bureaucratie was en is een van de meest effectieve ter wereld. Zonder haar zouden noch Hitler, noch Ulbricht of Honecker – en ook niet Merkel – het zo ver hebben geschopt als ze hebben gedaan.

Wat is er dus veranderd sinds 1918?

In principe niets. Het Duitse volk is zowel toen als nu rechteloos gemaakt, slechts onderbroken door de korte vrije periode van de Bonner Republiek, die hoe dan ook uiterlijk met het optreden van de generatie ’68 ineen begon te storten.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Heel stilletjes: Aantal migranten gedurende de eerste maanden van het jaar meer dan VERNEGENVOUDIGD!

 1. paulzwueste zegt:

  Als politici zich zorgen maken is het lot van de natie beslecht en zullen de burgers het recht in eigen hand moeten nemen….

  Geliked door 2 people

 2. Taljaard zegt:

  Verbaast mij niets.
  Als het niet meer openlijk kan dan moet het maar in het geniep.
  En de statistieken-goochelaars in de media kunnen dan met hun leugenachtige gemanipuleer met cijfertjes alles weer naar hartenlust ontkennen.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Waar Ik al enkele dagen aan zit te denken.
  Momenteel hebben we de zogenaamde gender discussie.
  Wat eigenlijk hier op neer komt dat een man geen man genoemd mag worden en een vrouw geen vrouw.
  Ik heb zo meer het vermoeden dat dit in een later stadium als het volgens het linkse tuig nodig is ook totaal geen info meer te verkrijgen zal zijn. dat zoals wij hier allemaal wel weten het overgrote deel van de gelukzoekers mannen zijn en daartussen bevind zich dan een enkele vrouw.
  Naar mijn bescheiden mening zal het niet lang meer duren of er zal een verbod komen op het registreren van het geslacht van de opvreters, en dat dan ondet het mom van gendergelijkheid.
  Laten we dit even goed in de peiling houden.

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Dat bestaat in feite al Henk. De D’66 directeur van de N.S. had toch al uitgevaardigd dat er niet meer omgeroepen mocht worden: “Dames en heren”, maar “Beste reizigers”.

   Like

  • Bas zegt:

   Lijkt me stug dat het geslacht niet meer genoemd mag worden in bijv. een paspoort. Iemand die een geslachtsoperatie ondergaat wil in de regel juist met name ook een naamswijziging doorvoeren. Zo niet zou dit dan betekenen dat ook een voornaam in het paspoort gender neutraal moet zijn ? De douane en/of politie raakt zo in de war.

   Like

  • Eigen volk eerst zegt:

   Zou heel goed kunnen. De gender discussie wordt als afleiding gebruikt voor iets anders, iets veel gevaarlijkers.

   Like

 4. Thom zegt:

  Niks schuld van Erdogan. Het is de schuld van de Duitsers die op Merkel en/of Schulz gestemd hebben. Merkel heeft ze uitgenodigd en niemand anders.

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  @Henk der Niederlander

  “Wat eigenlijk hier op neer komt dat een man geen man genoemd mag worden en een vrouw geen vrouw.”

  Was het maar zo éénvoudig dan was het nog op te lossen.
  Het probleem is dat een vrouw zich geen vrouw meer mag VOELEN en een man zich geen man meer mag VOELEN.
  Er zijn inmiddels 80+ erkende gendervarianten.
  Dat is ook waarom Europa op haar laatste benen loopt wanneer dit soort idiote hersenspinsels de maatschappij binnen kruipen.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Niet alleen Duitsland, ook Nederland loopt vol.
  Leuk voor de koning, die krijgt steeds meer onderdanen.
  https://bit.ly/2s4e9B8

  Geliked door 1 persoon

 7. Eigen volk eerst zegt:

  En in Nederland? Hoeveel zijn hier stiekem binnengekomen met het vliegtuig? De regering is veel te stil de laatste tijd. Stilte voor de storm?

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  Hoeveel miljarden EU-geld (dus ook van ons afgenomen belastinggeld) heeft die megalomane Ottomaanse retro-sultan ontvangen om vervolgens gewoon al die nep-vluchtelingen naar West-Europa te dirigeren?
  Misdadig!

  Geliked door 2 people

 9. droevige mof zegt:

  Michael Mannheimer schrijft: ,,Het Duitse Volk is zowel toen als nu rechteloos gemaakt…”
  Wat betekent dat en vooral wie was dat? Wie heeft ons in godsnaam rechteloos gemaakt?
  Zowel de voormalige Reichskanzler en latere Führer als de huidige bondskanselier kwamen aan de macht vanwege democratische verkiezingen. En de sympathie ging door. Toen alles in het puin lag kwam de lapidaire zin, die ik niet hoef te vertalen: ,,Wir haben es nicht gewusst.’
  Ik denk dat we ons ongeluk zelf hebben veroorzaakt. Het kon niet te wijten zijn aan een gebrek aan intelligentie en genialiteit, ordelijkheid en correctheid.

  Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Ach ja die Bram.
   Bram van Ojik is een onnozele oom, een man die niks van de wereld snapt, een man die leeft in zijn eigen illusie van iedereen is lief.
   En Bram heeft heel veel neefjes en nichtjes die net zo onnozel als Bram.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Statler & Waldorf
    Tja, sommige linkse mensen zijn eigenlijk helemaal niet zo onsympathiek en kun je als mens soms best hebben. Beter dan bepaalde ”christenen” (breek mij de b.. niet open!) of enige rechtse figuren. Maar dat maakt de illusoire geestesgesteldheid waarin zij leven en waaraan zij ten prooi zijn gevallen alleen maar tragischer,

    Ze houden zichzelf voor de gek en, wanneer zij invloedrijk zijn, de rest van de wereld ook.
    En, hoe meer zij zelf aan hun dogma’s twijfelen, hoe harder zij hun existentieele twijfels overschreeuwen. Alleen domme en van hun eigen gelijk overtuigde mensen twijfelen nergens aan. En daarom zijn het juist vaak de intelligentse mensen die, omdat zij dus hun eigen twijfels willen overschreeuwen, soms ook het radicaalst zijn.

    Like

  • Bas zegt:

   Opvangen ergens in de Arabische wereld is qua culturele achtergrond en klimatologisch een beter alternatief voor vluchtelingen. Tunesië, Marokko en/of Algerije zijn meer geschikt. Europa/ Nederland o.l.v. van de Oranjes zijn trouwens goed bevriend met het Koningshuis in Marokko. Al met al, een leuke insteek voor het slagen van een diplomatieke missie om de hele boel te verhuizen naar een alternatief met de juiste klimaatomstandigheden.

   Like

 11. hans zegt:

  Even over de gender aftakking van dit: wij mogen ons geen vrouw of man meer noemen en vooral dat laatste is bedoeld om te ons verder te verzwakken, want wat hier binnenkomt WEL HOOR!
  Dat noemt zich niet alleen man, maar gedragen zich zelfs als alfa`s en dat wordt zelfs aangemoedigd door dat marxistentuig!

  Like

 12. fleckie zegt:

  Hebben DE ONTWERPERS! van het plan, de totale uitroeiing van het. ‘Het blanke ras’, dan ook gedacht aan ALLE …KERKELIJKE , en ANDERE! ‘PLUCHE-ZITTERS’ , van hoog. tot. laag…ook. ‘VOLLEDIG!! Te decimeren?………..( of is hier het spreekwoord ‘ zorg op tijd, zo ben je ellende voor’, ) ( ondervindend hoe MEN…de ISLAM….OPHEMELT, TOLEREERT op ZEER. VEEL. MANIEREN!!)

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Die nieuwe import moeten allemaal eten, drinken , een dak boven hun hoofd , medische verzorging , een leefloon enz enz … allemaal op kosten van den brave Duitse belastingbetaler …Draai uw kl…maar af lieve kiezer van de juiste partij , draai desnoods wat overuren ….Je moet al heel naief zijn om te geloven dat die toestanden blijven duren . Ik begin te begrijpen waarom ze een Europees leger nodig hebben , om een einde te maken aan dat reizend circus… of …?

  Like

 14. Anneke zegt:

  De verre, verre nazaten van de (verstrooide) volkeren Israel en Juda worden nog steeds achtervolgt door duvelse ellendelingen. Ellendelingen met een letterlijk, of een figuurlijk duister tintje ‘op hun wangen’. Overigens zijn er eveneens veel blanke (socialistische) personen met een bloedrode blos…

  Like

 15. Elisah zegt:

  Het is zo fijn om in duitsland te zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s