Uit angst voor islamitische opstand: Burgemeester wil illegale tenten niet afbreken!

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van Sevran in Seine-Saint-Denis weigert ondanks het bevel van de administratieve rechtbank om twee tenten af te breken die op een parkeerplaats n.a.v. het ramadan vasten voor de moslims werden opgesteld. “Er is geen moskee die deze naam verdient”, rechtvaardigt de burgemeester van de hoofdzakelijk door migranten bewoonde 50000 inwoners tellende gemeente in de buurt van Parijs zichzelf. Men vreest onlusten als de tenten daadwerkelijk zouden worden afgebroken.

journalistenwatch

De autoriteiten zouden ervoor gewaarschuwd zijn dat de moslims “de buurt in brand” zouden kunnen zetten, bericht “Breitbart”.

De twee grote tenten werden, net zoals in voorgaande jaren, op de privéparkeerplaats van een woonwijk opgebouwd. Maar deze keer is er trammelant met de verhuurder. Die ging naar de rechter en kreeg gelijk. Geen reden voor de burgemeester van Sevran, Stéphane Blanchet, om toe te geven. Hij deelde aan de rechtbank mee “de verstoring van de openbare orde te vrezen” in het geval van het afbreken van de tenten. Per slot van rekening zouden er dagelijks honderden koran-gelovigen komen bidden in de tenten, zodat ze “zeer belangrijk” zouden zijn, staat er op “France.info”.  

De burgemeester en de islamitische organisator hebben nog tot dinsdag de tijd om de tenten vrijwillig te verwijderen. Daarna dreigt een geldboete van € 2000,- per dag. “Al vier jaar lang zetten we de tenten hier neer, zover mogelijk verwijderd van de woningen om zo weinig mogelijk te storen. Overal in de buurt worden zulke tenten neergezet, waarom mogen wij dat dan niet?”, vraagt Mostefa Aras, de voorzitter van een lokale gemeenschap. Wat hem betreft is het vonnis een “provocatie”.

“De verhuurder maakt een grote fout: voor alle moslims is de maand ramadan een maand van de vrede, daarom zou hij ons met rust moeten laten”, vindt ook Mongi Boubaker, die al 40 jaar bij de Pont Blanc woont. “Het is absoluut niet noodzakelijk om de tenten af te breken”, vindt ook Jean-Luc Jacquot, voorzitter van de “l´amicale des locataires du Pont Blanc”: “Als ze worden afgebroken, bestaat het gevaar dat enkelen dit tot aanleiding nemen onlusten, rellen en ruzies te willen”, aldus Jacquot.

Dat zulke “provocaties” in de “sensibele” zones met een groot aandeel moslims snel in geweld kunnen omslaan, tonen steeds opnieuw voorbeelden uit het verleden. Of het nu gaat om de zogenaamde seksuele verkrachting met een knuppel, zoals in het geval van Theo in Parijs, de oproep in Toulouse aan een koran-gelovige het versluieringsverbod te respecteren of de dood van een gevangene – ieder incident kan de vonk zijn die ervoor kan zorgen dat de islamitische gemeenschap overgaat tot de aanval.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Parijs, political correctness, politici, provoceren, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Uit angst voor islamitische opstand: Burgemeester wil illegale tenten niet afbreken!

 1. Hendrik zegt:

  De rechteloosheid begint! Dat hebben die geitenneukers alvast voor elkaar. En de gewone franse burger wordt bestraft volgens de wet. In dit soort gevallen heb je een leger en moet je die erop afsturen en ook met scherp laten schieten want dat is de enige taal die parasieten verstaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Hendrik zegt:
   24 mei 2018 om 20:45

   Het leger:

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat het Franse leger is gelukkig niet zo slecht uitgerust als het Nederlandse (of arméebelge/belgischleger), zij hebben geen gebrek aan (meest gebruikte kaliber) 5.56 en hoeven geen PANG te roepen als ze op oefening gaan.
    Ik zie deze tank wel best rijden op Nederlandse wegen met het vrouwvolk (no offence 😉 ) als jullie hebben die minister van landsverdediging zijn.
    Ik zou me als militair niet weinig schamen om zo’n vrouwmens dat niks weet over wat dan ook wat gebruikt wordt bij legereenheden daar te zien glimmen met stupide uitspraken, een kriek lachen als die een parade schouwt

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 25 mei 2018 om 18:57

    Ik blijf erbij dat er een stoere ijzervreter op defensie dient te zitten!
    Eén met gevechtservaring en die van wanten weet.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:25 mei 2018 om 19:46

    Ik blijf erbij dat er een stoere ijzervreter op defensie dient te zitten!
    Eén met gevechtservaring en die van wanten weet

    Ben blij dat je mijn visie deelt, het is toch echt te belachelijk voor woorden als je de eurabia top van min def ziet waar de helft van uit vrouwen bestaat.
    En waar je zeker mag van zijn dat geen enkele weet heeft hoe een leger zelfs maar functioneert.laat staan iets weet van wapens of strategie, ridicuul dat is dan die verrekte f*ck*ng quota om vrouwen in de regering te hebben.
    Dan zie je die ex-Oostblokkers (net als de Russen) echte ijzervreters behangen met medailles waar met zekerheid te stellen is dat minstens de helft van die mannen die terecht opgespeld gekregen hebben.
    Zal met dit terug geen goede beurt maken bij een paar vrouwmensen op deze blog maar who cares (ik zeker niet)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 25 mei 2018 om 22:56

    Ik ben het helemaal met je eens. Dat geforceerde ‘gelijk maken’ van vrouwen aan mannen (en andersom) is bespottelijk. Een man kan andere dingen dan een vrouw, een man is anders gebouwd dan een vrouw en IS gewoon anders.
    En een man is beter geschikt voor bepaalde taken dan een vrouw (geldt ook andersom).
    Al dat krampachtige figuurlijk (en letterlijk, bah!) ‘verbouwen’ van vrouwen tot mannen en van mannen tot vrouwen doet me walgen.

    Met bovenstaande wil ik niet beweren dat vrouwen onderdanig en ‘minder’ zijn dan mannen.
    Maar ga niet zitten knoeien aan hun ‘natuur’.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Mijn keuze zou zijn afbreken. Indien deze kolonisten elders in de wijk brand zouden stichten zou ik als burgemeester opdracht geven aan de politie om ze allemaal dood te schieten.
  Maar helaas, ik ben hun burgemeester niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  voor alle moslims is de maand ramadan een maand van de vrede

  O ja? Daar merken we anders bar weinig van.
  En de overige elf maanden?

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Let op de zelfgerichte hersenkronkel die hier worden toegepast: “Het is een maand van vrede dus jullie moeten ons met rust laten”.
   De islam heeft een doortrapte logica en erkent het basisprincipe van de moraal niet.
   “Wat U niet wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander niet” geldt alleen voor moslims onderling.

   Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Tistochwat zegt:24 mei 2018 om 22:02

   O ja? Daar merken we anders bar weinig van.
   En de overige elf maanden?

   gortdroog en krék er op 🙂

   Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Burgers van Seine-Saint-Denis!
  Redt uw stad.
  Flikker vanavond nog een molotov cocktail op die tenten.
  Uw leiders doen niets meer voor u, laat dit niet over uw kant gaan, of u bent verloren.
  Dit tolereren betekend in islamitische kringen recht hebben op.
  Verdedig uw stad!

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Zoveelste voorbeeld van : ‘Geef de islamiet een vinger en je zult er minstens vijf moeten missen’.

  Geliked door 1 persoon

 7. Equal zegt:

  Toch zeer merkwaardig….moslims eisen toch gelijkheid? Die kunnen ze enkel verkrijgen door integratie? Als ze integreren dan zíjn ze toch gelijk aan iedereen? Nu weigeren ze te integreren en zo sluiten ze zichzelf uit van gelijkheid…ze eisen zelfs voorkeuren waarbij élke andere burger gediscrimineerd wordt….per definitie van ‘zich onderscheiden van…de maatschappij’, dat discriminatie heet, zijn moslims dus de racisten die elke andere burger in onze westerse maatschappijen discrimineren? En dáár zouden wij dan respect voor moeten opbrengen? Voor ónze discriminatie? Afbreken die tenten wegens provocatie, discriminerend en ongelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Dit maakt weer eens duidelijk wat de betekenis van de islamitische ‘vrede’ is:

  Als wij nu maar doen wat de islamieten ons voorschrijven en daar niet tegen in gaan, dan hebben we vrede, toch?

  Geliked door 2 people

 9. Elena zegt:

  Hiervan kunnen wij Nederlanders leren.
  Koop allen islamitische kleding en ga massaal met veel geweld rellen !!!
  Leg uw aangeboren beschaafdheid af….en hup op de barrikade.
  Blijf niet werken om smerige opvreters te onderhouden.

  Sodemieter alle buitenlandse parasieten die niet willen werken eruit.
  Suc6 verzekerd. :-))

  Geliked door 1 persoon

 10. Anneke zegt:

  Wéér zo’n vuile NWO afgevaardigde, een angsthaas voor zijn meerderen is het. Heeft géén stabiel karakter, enorm gehersenspoeld op velerlei wijzen.

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Angst , angst en nog eens angst .Vroeger als we klein waren hadden we angst voor zwarte Piet
  Nu we grote jongens en meisjes zijn hebben we nog steeds angst , niet meer voor zwarte Piet maar voor de zonnebank Piet De regeringen sussen ons in slaap omdat ze nooit , vermoedelijk een getaande Piet van dichtbij hebben gezien .Ze hebben ook geen benul wat er leeft onder de bevolking die dagelijks worden geconfronteerd met angst voor dat reizend circus .Hebben zij al eens een vrouw gesproken die werd verkracht, de familie bezocht van jonge mensen die werden vermoord …..Zij stappen in de auto en rijden naar hun versterkte burcht…Zij leven niet met angst
  Moedige politiekers zoals die pleiten voor behoud van hun land zoals Wilders die leeft wel met angst . Wat gebeurde er met Pim Fortuyn…zijn moordenaar is reeds vrij sedert mei 2014
  ( uit respect voor de moordenaar ?) Wij staan voor vele vraagtekens in de toekomst

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Hij deelde aan de rechtbank mee “de verstoring van de openbare orde te vrezen” in het geval van het afbreken van de tenten.”

  Is het opbouwen van de tenten, zonder vergunning en in strijd met een gerechtelijk vonnis, dan soms géén “verstoring van de openbare orde”?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 13. Republikein zegt:

  Wildkamperen alleen met toestemming van B&W en grondeigenaar met vergunning van de plizie.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Gisteren, Donderdag, was er in een andere Randgemeente van Parijs, een andere groep Rammeldanners die de kans schoon zag om een semi-moskee op-te-richten……
  * % *

  Meulan-en-Yvelines (78) :”De niewe gebeds-zaal/ruimte [=tent], veroorzaakt onenigheid.

  Sinds gisteren, donderdag, is er een gebedsruimte in “het geniep” neergezet, op de grens tussen de gemeenten Meulan-en-Yvelines en Hardricourt, Paris.
  Dit was voldoende om de burgemeester van Hardricourt, “Yann Scotte”, in de war te brengen.
  In de nacht van donderdag op vrijdag werd er een “gebedsruimte” gecreërd, hetgeen hem de dag erop overdonderde………
  De “zaal” werd neergezet langs de Departementale weg 913, die Meulan-Hardricourt met Vexin verbind. Die avond verzamelden 150 geleuvigen zich om er te bidden.
  Technisch gezien werd de nieuwe”gebedsruimte”
  neergezet in het naburige dorp Meulan-en-Yvelines.
  “Toch ligt het op 50 meter van Hardricourt, in een gebied dat helemaal niet veilig is, vooral in de schemering,” zegt Yann Scotte.
  De ingang komt direct uit op de weg, er is geen trottoir en hij wijst op de gevaarlijke departementale weg.
  http://www.leparisien.fr

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Route départementale… heb er vele honderden (zal veel meer zijn) op gereden, ik reed bij voorkeur op nationale wegen ipv autostrades in Frankrijk (werkgever kon zich daar in vinden zeker als ik leeg reed).
   Slingerend door dorpjes, vaak bijna uitgestorven met wat ouderen want de jeugd verdwijnt liever naar de steden.
   Daar rijden met met combinatie islamieten komen straat op gereden in hun voituurke en baf er op of er tegen (maakt geen verschil).
   Minste dat de alah lovers dan hebben is een nog grotere wondplek op hun (lege) voorhoofd, maximum snelheid in bebouwde kom Frankrijk 50km/h, zelfs leeg is een trekker oplegger 17 ton (toch het spul waar ik mee reed), wat een lol is het dan als ze uit dat terrein komen gereden met nul zicht zie het zo voor mij 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    De “Route départementale”zijn in Fr wat in NL de Provinciale wegen zijn.
    Ik denk alleen dat die in Nl drukker en breder zijn.
    Wij rijden hier eigenlijk alleen op dat soort wegen, de rest is nog kleiner/smaller ( door de bossen ).
    Je kunt soms niet elkaar passeren, daar zijn uitwijk/inhammen voor.
    Een paar dagen terug hoorde mijn vrouw die toen in de tuin was van beide kanten 2 auto’s aankomen met een kle.r.. vaart. Ze vlogen bijna tegen elkaar op vlak bij onze poort en een moest langzaam achteruit een plek zoeken om de ander te laten passeren.
    Het waren……..jonge mensen !, maar ze begonnen niet elkaar uit te vloeken.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Ik reed daar heel graag op delamontagne, veel werk met de boite (versnellingsbak) heb dat steeds het echte werk gevonden vandaag met hun kak automaatje… heb ik letterlijk geen dag met gereden werkgever moest met die brol niet afkomen.
    Sleuren maar met die 16 of 18 gangen 🙂 en dan zeker als ik naar Zwitserland reed, weet de route nog altijd voor mijn ogen Metz Nancy Mulhouse over de nationale is reeds lang afgelopen en verplicht over autostrade.
    Denk dat jij de (oude) wegen daar ook wel kent afdalingtjes en haarspeldbochtjes 🙂

    Like

 15. Trucker zegt:

  “…Het is absoluut niet noodzakelijk om de tenten af te breken”, vindt ook Jean-Luc Jacquot, voorzitter van de “l´amicale des locataires du Pont Blanc”: “Als ze worden afgebroken, bestaat het gevaar dat enkelen dit tot aanleiding nemen onlusten, rellen en ruzies te willen”, aldus Jacquot…”

  Deze Jean-Luc Jacquot Franse rat onder de ratten is voorzitter van een verhuurders vereniging, hij neuzelt in feite dat er geen vuiltje aan de lucht is maar als de tenten (luidens een gerechtelijk vonnis) afgebroken worden er stront aan de knikker is…
  Het zou me ten zeerste verbazen dat deze Jean-Luc Jacquot het archetype is van de linkse multikuller, voorzitters van verhuurders verenigingen zijn merendeels oudere bourgeois uit het liberale milieu.
  Wil voor de zoveelste keer duiden dat niet alleen links de vijand is die zit overal in alle lagen en alle partijen, hand en spandiensten verlenen is mee heulen met de vijand.
  Burgemeestertje kennis laten maken met zestig cm staal tegen weke knietje of fragiel schouderblad

  Like

 16. jungleelephant zegt:

  Hebben ze daar geen ME?

  Like

 17. Jean zegt:

  En maar buigen en maar knikken en maar likken van die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij, flikker die rotzooi van ons grondgebied zo niet zullen wij het zelf doen want wij walgen van die perverse smeerlapperij.
  Geen mosselketen én geen mossels in ons land is de boodschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s