Arrestatie Tommy Robinson

Screenshot_104

(Door: “De bezorgde burger”)

Vandaag is in Engeland de vlogger/journalist Tommy Robinson gearresteerd. Tommy Robinson heeft een YouTube kanaal met 173.000 volgers. Tommy deed verslag van een rechtszaak tegen groomers die jonge meiden hadden misbruikt. Net als bij de grote Pakistaanse verkrachtingszaak probeerde de Engelse regering deze zaak in de doofpot te houden en verbood verslaggeving hiervan.

Mede door Tommy Robinson is de zaak tegen de Pakistaanse misbruikers in de media gekomen. Destijds is Robinson vastgezet voor de verslaggeving hierover en in de gevangenis is hij meerdere malen in elkaar geslagen door islamitische medegevangenen.

Vandaag schijnt Tommy zonder echte aanklacht opgepakt te zijn en heeft hij schijnbaar binnen een uur een gevangenisstraf opgelegd gekregen van 13 maanden. Een doodvonnis als hij al die tijd opgesloten wordt, omdat de overwegend islamitische medegevangenen hem daar zeker te grazen zullen nemen. Tommy mocht met niemand spreken en werd zelfs niet door een advocaat bijgestaan.

De arrestatie via zijn live-stream:

 

Laura Southern heeft verslag gedaan van de informatie die druppelsgewijs over deze arrestatie naar buiten komt. Laura Southern is een Canadese vlogster die haar baan bij een bekende kritische Canadese omroep (The Rebel Media) opgezegd heeft om zelfstandig journaliste te worden. Laura Southern heeft 526.000 volgers op YouTube, dus deze mensen worden toch wel serieus genomen.

De video over wat zij inmiddels te weten is gekomen over de arrestatie:

 

Mocht het inderdaad kloppen dat de Engelse regering gevoelige rechtszaken in de doofpot wil stoppen door kritische journalisten op te pakken en zonder proces gevangen te zetten, dan is dit een enorme kentering in de rechtspraak en een aanval op onze vrijheden. Dit zou een proces zijn dat mij doet denken aan de donkerste dagen in onze geschiedenis en dit is iets waar partijen als D66 graag een voorbeeld aan zou willen nemen.

Ik ben enorm geschrokken van dit nieuws. Het is een nieuwe mijlpaal in de islamisering van Europa en het monddood maken van iedere criticus. Ik hoop dan ook dat het niet zo kan zijn dat mensen die kritiek hebben op een Europese regering zonder proces worden opgepakt en weggestopt.

Door:
“De bezorgde burger”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, dictatuur, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Arrestatie Tommy Robinson

 1. D.DAY zegt:

  Schande! We leven in een omgekeerde wereld: niet de daders maar diegene die de daders wil ontmaskeren wordt gestraft.

  Geliked door 1 persoon

 2. Perfide Albion zegt:

  Als dit waar is dan zou dit het startsein moeten zijn om onze vijanden nu daadwerkelijk terug te gaan betalen.. Laten we beginnen met het in kaart brengen van alle Engelse belangen op het continent en ze daar raken waar het pijn doet. Hun centen.

  Geliked door 4 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   En zo simpel zit de wereld in elkaar?
   Kom op zeg!
   Alsof er Engelse centen en Nederlandse centen zijn die los van elkaar staan.
   Geopolitieke verbindingen zijn uw vreemd zo blijkt.

   Geliked door 1 persoon

   • Perfide Albion zegt:

    We kunnen natuurlijk ook alle leden van de Britse diplomatieke dienst in kaart gaan brengen. Zien we daarna wel wat we daar mee doen. En ja. Zo simpel steken die dingen in elkaar. Of wilt u eeuwig lijdzaam blijven toekijken hoe wij vanwege “hatespeech” voor hun rechters gebracht worden? In de gevangenis gegooid bij een stel islam nazi’s?

    De tijd van praten ligt ver achter ons. Op diverse sites staan al oproepen om bijvoorbeeld de agenten die Tommy gearresteerd hebben aan te pakken. Wij zouden die lafaards bij het OM – die Wilders op dit moment lastig vallen- geen rust moeten gunnen. Dat tuig bij het OM moet zich doodschamen met hun Marokkaanse “ras”..

    Geliked door 4 people

  • Thom zegt:

   U heeft het over “Onze vijanden” in Groot-Brittannië. Onze grootste vijanden zitten in Den Haag en hun leider lijkt op Pinoccio.

   Geliked door 2 people

 3. Nachtkaarsje zegt:

  Ook in Nederland gaan ze dit doen. De problemen die Wilders heeft zijn pas een klein begin.

  Denk maar eens terug aan een waxinelichtje tegen de gouden koets. Die man zat langer dan een jaar vast zonder een aanklacht. En nog steeds is hij niet probleemvrij.

  Geliked door 2 people

 4. klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 5. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 6. Helena zegt:

  Woest word ik hiervan! Waar blijven de protesten? Er is ook nog een beweging als de Football Lads Alliance hopelijk komen die weer in actie https://www.youtube.com/watch?v=071W8WL7xlM
  Tommy is een held die met gevaar voor eigen leven de rottigheid in Engeland aan de kaak stelt.

  Geliked door 3 people

 7. hslot4 zegt:

  Zag net dat de documentaire van de bbc met de naam three girls weer er van af is en nergens te vinden is op het net ik heb nog kopieen dat wordt weer uppen op een hosting site .
  De censuur is echt niet te geloven op het net zelfs de docu makers zelf hebben m verwijderd waarscheinlijk onder dwang .

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Ik heb Baudet een mailtje gestuurd met de vraag of hij hierover Kamervragen kan stellen.

  Geliked door 4 people

 9. Eric zegt:

  Dit is dus een gevolg van de toenemende invloed van Saoedi-Arabië wereldwijd en in het bijzonder in de UK. Vrijheid van meningsuiting en vrijheid tout court zullen in het West-Europa van de nabije toekomst niet meer aan de burgers behoren. Slechts een islamitische elite, aangevuld met politiek-correcte topverraders, zullen ongestraft mogen doen en zeggen wat ze willen. Maar ach… even vergeten… jawel, Poetin is het grote gevaar ! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 10. Trucker zegt:

  “Hate crime” hebben de Britten uit hun hoed gelicht en daar kunnen ze uiterst selectief mee omgaan.
  Groot Britagne wordt de eerste geislamiseerde natie lang voor Zweden heb het al honderden keren gepend op deze blog.
  Ze hebben een arsenaal aan wetten recent uitgedokterd waar ze de hun vijanden (de nadenkende kiezer/islamofoob/ nationalist) mee kunnen (op)pakken.
  Kadert in voorgaande gebeurtenissen als toegang tot de natie weigeren (en zelfs vastzetten) van onafhankelijke pers of politici.
  Ik vraag mij af waarom er bij de reageerders nog zo veel verwondering of naïviteit bestaat dat dit kan gebeuren…
  En weeral gaan er stemmen op “we gaan dit we gaan dat”, toch hoor ik helemaal niks van de geheime organisatie De Patriotten 🙂

  Like

 11. Merel zegt:

  Zelfs geen advocaat, dat KAN toch gewoon niet, hij heeft familie, ouders, dat pik je toch niet

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Hoelang gaat Wilders nog vrij rondlopen , want hij verteld ook de waarheid en wil zijn land zuiveren van alles wat Nederland van de kaart wil vegen

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  Tommy Robinson Arrested and Imprisoned, Media Silenced | True News

  Berichten die te maken hebben met de arrestatie van Tommy Robinson schijnen van internet te worden gehaald.

  Dus: Hij is gearresteerd,maar verder moet er over gezwegen worden.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Het hedendaagse Engeland begint steeds meer op een fascistische dictatuur te lijken, bek houwen
  de regering weet alles beter, wat een walgelijk zooitje.,
  Je zou wel gek zijn om daar ooit nog je vakantie door te brengen !!

  Like

 15. koosv8 zegt:

  Als je in je eigen land in het gevang terecht kom, en in elkaar geslagen wordt door moslims, dan weet je meteen hoe het zit. Maar als de bewaarders de andere kant op kijken is dat erger dan de moslims zelf. En die mensen deugen echt helemaal niet, ja maar het is mijn werk…….Ja ja nou dan hebben de Duitse kamp bazen en welke andere soldaten in de wereld ook niets verkeerd gedaan…..het is nou eenmaal mijn werk. Gvd ga staken en maak duidelijk dat dit niet deugd. De eerlijke zitten vast of zijn aan het werk, en de idioten en criminelen hebben alle vrijheid om te doen en laten wat zei willen. En dat geld zeker voor de linkse idioten. Wie de straat heeft, heeft de macht. En dat is Links en de Antifascisten met hun nieuwe religie de islam!!!!!!

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Dit is rechter Geoffrey Marson die Tommy Robinson liet oppakken.
  Tommy R had het idee opgevat om de aankomst van 2 van de 10 verdachten in een nieuwe verkrachtingszaak, bij aankomst rechtbank te filmen.
  ( verkrachting van kinderen en hen met drugs te bedwelmen )
  Rechter “Geoffrey Marson

  Op deze Video kun je de brutale gezichten zien van de 2 aangeklaagden.
  Totaal niet onder de indruk, ze schijnen de rollen te willen omdraaien, Robinson is nu erger…………..

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/G4w2eoFC3T3XKnWvbe4d.mp4?_=1
  Ën wie wordt er gearresteerd ? ?
  Tommy Robinson arrested for ‘breaching the peace’ outside court during grooming trial

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/omy53GZ1lbZRuTo4Zf4E.mp4?_=2

  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/tommy-robinson-arrested-leeds-court-child-grooming-trial-edl-founder-latest-a8368821.html

  Like

 17. Patriot zegt:

  Tommy Robinson, een ware held.
  Hopelijk maakt zijn martelaarschap iets los bij de grote massa.
  Eén voor allen, allen voor één.

  Like

 18. Stef zegt:

  Dit alles maakt mij erg verdrietig. Ik zou met een leger gelijkdenkenden met knuppels de straat op willen gaan en een deel van Den Haag en A.dam plat willen branden.
  Daarbij alle antiefa lui op hun g.v.d. Willen slaan incl. Het grootste deel van de regering en burgemeesters.
  MAAR als 68 jarige met kinderen en kleinkinderen die op school volledig zijn geïndoctrineerd stond ik er alleen voor met mijn website e.j.bron en vele lieve andere gelijkgestemden.
  Sedert enige tijd schrijf ik vanuit Polen. Ben hier nog geen kopvodden tegen gekomen. En de benzine kost € 1.10 . De mensen zijn hier fantastisch . Hier kom je er pas achter wat er gebeuren gaat in het westen.

  Geliked door 1 persoon

 19. roeleentje zegt:

  ja

  Like

 20. T.Troubadour zegt:

  uK gouvernment are Nazi’s

  Like

 21. Jan zegt:

  Robinson er in, Choudary er uit

  Like

 22. Jan zegt:

  Bradford, een verdeelde stad verenigd door drugs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s