ChristenUnie liet met Israël ook haar eigen beginselen vallen

Screenshot_94

(Door: Wim Kortenoeven)

Ondanks verheven beginselen en mooie verklaringen heeft de ChristenUnie Israël gewoon aan zijn lot overgelaten en afbreuk gedaan aan haar eigen ideologie, constateert Wim Kortenoeven.

Op 15 mei nam de VN-Veiligheidsraad een minuut stilte in acht voor de 59 Palestijnse Arabieren (onder wie naar later bleek 50 Hamasterroristen) die een dag eerder bij massale gewelddadige bestormingen van de grens met Israël waren gesneuveld. De Nederlandse VN-ambassadeur Karel van Oosterom participeerde in deze unieke en ultiem hypocriete manifestatie.

Eerder die dag was Van Oosterom een van de ondertekenaars van een brief aan VN-secretaris-generaal Guterres, waarin de concrete en spoedige tenuitvoerlegging werd geëist van VN-Veiligheidsraadresolutie 2334 van 23 december 2016. Dat document typeert Judea (”Jodenland”), Samaria en (”Oost”-)Jeruzalem, inclusief de Westmuur en de Joodse wijk, als door Israël bezette gebieden en verklaart het voor Joden verboden zich daar te vestigen. Als zodanig is ”2334” een antisemitische resolutie, die kon worden aangenomen doordat de regering-Obama in een laatste boosaardige daad tegen Israël geen veto wilde uitspreken.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, ChristenUnie, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, linkse gereformeerden, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op ChristenUnie liet met Israël ook haar eigen beginselen vallen

 1. koddebeier zegt:

  “Christen” Unie ?? Gewoon clubje huichelaars !! Het is meer een Nep Christen Unie !

  Like

 2. Rien zegt:

  Geweldig stuk de CU moet kleur bekennen dat woord christelijk kan je beter wegdoen
  Schande

  Like

 3. Gerrit zegt:

  Die haan maakt overuren. Wat is dit erg zeg voor de mensen die op hun gestemd hebben.
  Ik schaam me kapot als nederlander!!
  De pvv neemt het wel op voor Israël.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die mensen hebben alweer op de CU gestemd, je weet dus niet of ze het wel of niet eens zijn met hun beleid. CU een wat enge club, ik vind het dus helemaal niet erg voor hen.

   Like

 4. Eva110 zegt:

  Met alle controle maatregelen tegen de burger en die manier waarop ze star achter het regeringsbeleid blijven staan kunnen ze zichzelf beter de communisten unie noemen.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  De veiligheidsraad hield een momentje stilte voor de Palestijnen, Tariq Ramadan geeft een DvD’tje uit
  en steunt de Palestijnen ook in gebed.

  Regardez Tariq Ramadan prier pour la mort des Juifs et des Chrétiens
  Kijk hoe Ramadan bidt voor de dood van Joden en Christenen…………

  Like

 6. Roeland zegt:

  De CU is een hele enge partij (stroming). Ze vinden zichzelf heel Gristelijk, maar dat zijn ze helemaal niet. Ik heb hele slechte ervaringen met deze partij. Ze zijn arrogant en staan ver van de kiezer. Kortom een echte “kartel” partij. Opdoeken die hypocriete hap.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Voor wanneer een minuut stilte voor de slachtoffers van de Islam in de UN…Ramadan 2018 reeds 193 kills …ze zijn goed bezig…Het is duidelijk dat Junckers en Timmermans E.J.Bron niet leest…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s