De Joden in Duitsland zijn opnieuw bang

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

De leden van de joodse gemeenten in het zuidwesten van Duitsland zijn bang voor hun veiligheid. In het jaar 2016 vonden er in de deelstaat Baden-Württemberg 95 antisemitische delicten plaats – verleden jaar waren het er volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken 99. Vooral de nieuwe islamitische immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika hebben een probleem met Joden en maken geen geheim van hun afkeer.

journalistenwatch

In de afgelopen jaren zouden er veel moslims naar Duitsland zijn gekomen die geen onderscheid maken tussen Joden en Israëli´s. “Ze hebben in hun landen geleerd dat Israëli´s hun vijanden zijn en dat je ze moet vernietigen. Ze komen naar Duitsland en denken dat Joden Israëli´s zouden zijn en dat men ze op de een of andere manier zou moeten bestrijden”, aldus de verklaring van het bestuurslid,Michael Kashi van de IRG Württemberg, die nu meer geld wil uitgeven aan veiligheid en het gemeentecentrum in Stuttgart dienovereenkomstig laat verbouwen. Omdat de politie niet rondom de klok aanwezig zou kunnen zijn, zouden nu eigen medewerkers voor de veiligheid van de gemeenteleden zorgen.

Ook de voorzitter van de IRG Baden ziet de tekens van de tijd: “Er hebben de afgelopen jaren enkele voorvallen plaatsgevonden die de gemeenteleden onzeker hebben gemaakt. Er zijn leden, die geen pist meer willen ontvangen van de gemeente vanwege de Davidsster op de envelop”, aldus Rami Suliman. “Het veiligheidsgevoel van de leden is niet zo goed”, geeft hij toe.

“We kennen scholieren, die bang zijn om de joodse godsdienstles te bezoeken”, zegt de woordvoerster van het bestuur van de Israëlitische Religiegemeenschap (IRG) Württemberg, Barbara Traub, tegen de “Badische Zeitung”.

Ze zouden bang zijn om zichzelf als Joden te kennen te geven, zei Traub donderdag bij een bezoek van minister van Binnenlandse Zaken Thomas Stroble (CDU) aan het gemeentecentrum in Stuttgart.

De Israëlitische Religiegemeenschappen Württemberg en Baden hebben samen ongeveer 8000 leden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Joden in Duitsland zijn opnieuw bang

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Als er één volk is dat MOET weten hoe de Joden gehaat worden door moslims dan moeten dat wel de Duitsers zijn. Hilter had contact met de mufti van Jerusalem die hem steunde in het vernietigen van Joden en ook die Merkel moet dat weten en toch maar islamistewn importeren? Steekt hier een opzet achter? ik denk van wel. Anders ben je uitermate stom.

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit ‘Hitler’s Tafelgesprekken’, auteur H Picker, uitg Loeb, A’dam. isbn 90..62.134.947.
   ‘Als Gerede zou worden benoemd tot minister van Buitenl.zaken ,zou het probleem van het nabije Oosten vanuit ons gezichtspunt ,een geheel andere aanblik voor ons nemen. De andere belangrijke tegenspeler in dit deel v.d.wereld, de Grote Moefti is ook een realist i.p.v.een dromer,wanneer het politiek betreft. (2) …….Met zijn blonde haar en blauwe ogen geeft hij de indruk dat hij, ondanks zijn. scherpe , muisachtige gelaat, iemand is met meer dan EEN Arier onder zijn voorouders en iemand die heel goed zou kunnen afstammen van het beste Romeinse bloed. In gesprekken blijkt hij een uitmuntende sluwe,oude vos te zijn. Teneinde tijd te winnen om na te denken,laat hij vaak eerst de dingen voor hem in het Frans vertalen en daarna in hetb Arabisch,en soms drijft hij zijn voorzichtigheid zover door,dat hij vraagt bepaaldeunten die zijn behandeld vast te leggen. Als hij eenmaal praat,weegt hij zorgvuldig ieder woord. Zijn uitzonderlijke wijsheid plaatst hem op een bijna gelijk voetstuk met de Japanners. …….<<>>>>>>1) In plaats van Gerede , werd Numan Menemencoglu van 1942. tot 1944 minister van Buitenlandse Zaken van TURKIJE. …….2) Mohammed Saïd Hadji Amin El HUSSEINI, Grote Moefti van Jerusalem,bevocht met behulp van Hitler de bevrijding v.d.Atabische landen- Egypte,Syrie,Libanon,enz. van de Engelse en Franse koloniale heerschappij,en streed voor de terugkeer v.d.door de Joden uit Palestina verdreven Arabieren. De Grote Moefti was tijdens de Tweede Wereldoorlog , de man achter de schermen van alle opstanden ,steunde met behulp v.d.Duitse Geheime Dienst in 1940 een officersputsch in Irak tegen de door de Engelsen gesteunde regering in Bagdad en zorgde vanaf 1941 vanuit Berlijn voor het samenstellen van SS- eenheden van MOHAMMEDANEN uit ALBANIË,BOSNIE, enz. …….Vanaf 1948 organiseerde hij vanuit CAIRO,en soms vanuit Beiroet ,de strijd van palestijnse Arabieren tegen Israel. ……….(180.000 Moslem- SS- ers: …Handschar+ Kama- divisies) …….( Duitse Geheime Dienst oprichter: voormalig Wehr,acht- generaal R.Gehlen, begin WO.2. ……. …NAZI- VLUCHTLIJN: ……’.GEHLENORGANISATIE’.<<<<<<<'

   Like

   • fleckie zegt:

    OP maandag 15 febr. 1988, stond er een ‘opmerkingswaardig’ bericht in het ALgemeen DAGBLAD. :: RUIM …80.000 nazi- dossiers…SPOORLOOS……………WEST-BERLIJN:
    (DPA) — Uit een nazi-documentatiecentrum in W-Berlijn …zijn sinds het begin v.d.jaren tachtig. meer dan 80.000. dossiers gestolen. Dat heeft de Berliner Morgenpost gisteren gemeld. …………..De dossiers zouden zijn verkocht aan verzamelaars In. heel. de. wereld. en een aantal ervan zou zijn gebruikt om vroegere nazi’s. te. chanteren. De krant beroept zich op anonieme bronnen. …………..Het door de verenigde Staten beheerde. ” Berlin Document Center”. Bezat de dossiers van alle leden van de nazi- partij. Die kwamen na de oorlog onder Amerikaans beheer,en het was de bedoeling dat ze pas. vrijgegeven zouden. worden als. de meeste. nazi’s al overleden waren. …….
    …….Nu blijkt bijvoorbeeld van het “dossier Bormann , ” Martin”. alleen nog een kopie te bestaan, schrijft de. Morgenpost. Documenten die. afkomstig zijn uit Hitlers rijkskanselarij. zouden tegen ” afschuwelijk. hoge. prijzen”. zijn verkocht en nu in de brandkasten liggen van. ” rijke particulieren” die wonen van Berlijn tot…LOS ANGELES.
    …….Een” goed georganiseerde. bende”. zou zich hebben toegelegd op het chanteren van. ” vooraanstaande…personen”. die hun oorlogsverleden willen verbergen. …….
    …….De WESTDUITSE justitie. vermoedt volgens de krant dat de adjunct-directeur van het centrum. de. hoofddader is. …………..De Amerikaanse missie in West -Berlijn zou tegenover de krant hebben toegegeven dat er diefstallen. zijn geweest en. dat. er. mogelijk. eigen personeel. bij. betrokken is……………Justitie weigert commentaar op. de
    beweringen. van de krant.<<<<<<>>>>>>op 19.10.2013, onder EU heropvoedingskampen Áktionsfront Nationaler Sozialisten,,,,ETC!.<<<<<<<

    Like

  • fleckie zegt:

   In Dld. stak al eerder het neo-nazisme. de kop op,: …….: 12.11.1992, meldde het Alg.Dagblad:……. “Duitsland pakt het neo- nazisme aan”,…’ ( door onze correspondente Hetty Hessels) …….Berlijn – Het Duitse ministerie van defensie zal krachtig ingrijpen om neonazi’s uit het leger te weren en rechtse opvattingen de kop in te drukken. Officieren hebben inmiddels instructies gekregen rigoreuze op te tegen tegen rechtse extremisten. …….Dat heeft het departement meegedeeld nadat was onthuld dat rechtse militairen betrokken waren bij de dood van 3 mensen. Tegen de soldaten. met. neo-nazistische sympathieën. loopt een gerechtelijk onderzoek……..Defensie onderzoekt nog 21 andere gevallen van geweldplegingen tegen buitenlanders waarbij soldaten betrokken zouden zijn geweest. …………..OVERVALLEN…………..Een onderofficier en 20 soldaten zouden hebben deelgenomen aan overvallen op centra voor asielzoekers,mensen hebben afgeranseld en Joodse begraafplaatsen hebben geschonden. Andere bronnen weten te melden dat rechtse soldaten heimelijk op militair oefenterrein hebben getraind.
   NOBELPROJSWINNAAR GEEFT. KOHL. DE. SCHULD……..” Deze incidenten zijn. een
   afschuwwekkend. signaal” , zei. de parlementarier Kolbow, militair specialist. van de Duitse sociaal- democraten. …….” Ik zie echter geen wijd verspreid rechts radicalisme. in
   onze strijdkrachten. Tegen deze incidenten moet met alle macht worden opgetreden.
   Zelfs EEN extremist in het leger is te veel”,aldus Kolbow. …….De moorden ,waarbij soldaten zijn betrokken, zouden hebben plaatsgehad in Flensburg, Hanover en. Magdeburg. …….Elie WIESEL ,Nobelprijswinnaar voor de vrede, noemt kanselier Kohl ‘ deels verantwoordelijk voor de racistische en. ANTI-SEMITISCHE Opwellingen in Duitsland’. WIESEL beschuldigt Kohl ervan dat hij een atmosfeer zou hebben geschapen, …..waarin…..neo-nazi’s hun aanvallen op buitenlanders konden versterken. …………..ONMENSELIJK…………..” Ik heb het gevoel dat Kohl ……. mede-
   Verantwoordelijk…….is voor dit onmenselijk. klimaat in Duitsland”, zei de Joodse overlevende van……2…… concentratiekampen<<<<<<>>>>>>……….Eugen KOGON, schreef over ‘Das System der deutschen KONZENTRATIONSLAGER’ : …Der SS-Staat. Uitg. W.Heyne Verlag ,. Isbn 3-453-00671-2……………’Anatomie des SS-STAATES , band 1+ 2, div. Auteurs, ..uitg. Deutscher Taschenbuch Verlag, isbn 3-423-02915-3+ 3-423-02916-1. …………..van Benno-Muller-Hill: ‘ MET. DE. WTENSCHAP. ALS. EXCUUS’…….
   DE ROL VAN PSYCHIATERS ,ANTHROPOLOGEN en GENETICI in ..NAZI – DUITSLAND.uitg. ANTHOS EPO…… Anthos isbn 90.6074.172.2,…….EPO isbn 90.6445.973.8.<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 2. Peter zegt:

  Gerafineerd gedaan van Merkel, en Brussel met zijn gespuis kijkt toe,en zeggen achteraf,wir habe es nicht gewust .

  Like

 3. Mario Schettini zegt:

  de Joden in Duitsland zijn bang voor hun veiligheid. niet alleen in D ook in NL, B, F, S, E en in mindere mate in Italië. maar wat denken de Joden nu echt? of moet ik vragen wat denken de niet Joden in Europa? het zijn maar Joden? de tijden 1929-1939 herleven en als het zo door gaat dan herleven de tijden 1939-1945 en kan men wederom dit intermezzo ‘herdenken’ en krokodillentranen vergieten. het verschil echter is dat na het intermezzo de overlevenden geen vrijheid meer zullen hebben.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Mario Schettini. Het is tijd dat wij allemaal bang zouden worden voor onze veiligheid. Zelfs banger dan de Joden. De Joden kunnen vluchten. In Israël hebben ze het recht als dappere kerels wapens te dragen en te vechten voor het voortbestaan van hun land en haar soevereiniteit. Ze mogen openlijk vechten voor de veiligheid van hun kinderen en familie. Als iemand het niet bevalt dat mag zo’n iemand op zijn minst de tyfus krijgen en het liefst naar de hel lopen Wat zo iemand denkt, is niet interessant. Ze hebben het recht conversatie te houden met hun vijanden, via een loop van een geweer. En wat hebben wij? De Duitsers? De Belgen of de Scandinaviërs? Wij zitten als ratten in de val, onder de plak van de EUSSR. Een moderne bezetter die niets anders doet dan bekokstoven hoe men zo snel mogelijk de Europeanen kan verdelgen. De blanke Europeanen moeten plaats maken voor gekleurde beesten uit de Derde Wereld; met name degenen die moslim zijn. Onze regeringen zijn pathologisch en verraderlijk van aard; net als de NSB en de Zwarte politieagenten uit de politieschool van Schalkhaar. Ze tonen kadavergehoorzaamheid aan iedere verordening en bevel die van de EU-bezetter komen. Dit allemaal gebeurt NU en niet in de jaren ’30 of ’40.

   Like

 4. fleckie zegt:

  Joden zijn ALLEEN eventueel veilig in ISRAEL! waar …SYERKE. MENSEN!…..AAN HET ROER STAAN,/ stonden, EN….zich…weten…te,..weren! !

  Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Als je dagelijks bidt (!!!) dat je niet-islamieten (uitdrukkelijk Christenen en Joden) moet aanvallen en doden;
  Als je gelooft dat jouw ‘haathandboek’ de enige echte waarheid bevat;
  Dan is het gevolg dat je vol van haat en minachting voor ALLE niet-islamieten door het leven gaat!

  Verbieden dus die ideologie van haat, de islam!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Duitsland is op het moment gevaarlijk voor Joden, maar het land is ook gevaarlijk voor de gewone Duitsers. Het wordt geregeerd door een pathologisch vijandig regime met bizarre voorkeur voor exotische soorten mensapen uit de Derde Wereld; vooral als ze ook moslim zijn. In het land heerst een sfeer van ‘Het Uur U’ een ‘count down’ die geleidelijk zal leiden tot een burgeroorlog. Het is moeilijk te voorspelen hoe lang zal het duren alvorens het geduld van de bevolking zal breken en massale bloedige opstanden zouden uitbreken. De ‘helden van Allah’, die in de laatste jaren binnenkwamen, zouden de eerste slachtoffers zijn. Hoe dan ook, de Joden zouden tussen twee vuren staan. Het meest gunstig voor hen (en de rest van Duitsland) zal zijn, als de Bundeswehr in een gewapende coup het land zal overnemen en een administratieve regering benoemen. In dat geval, zal de chaos wegblijven. De exotische troetelbeestjes van Merkel & Co. zouden geïnterneerd worden achter prikkeldraden, wachttorens en schietgrage mitrailleurs. De vraag is of het verstandig is ergens te blijven totdat de oorlogtrommels zouden gaan roffelen?

  Like

 7. shara zegt:

  Duitslans is gevaarlijk voor alles wat GEEN moslim is, en zolang Mekel aan het roer staat zal dat alleen maar erger worden. Hup nog 2 miljoen profiteurs erbij op kosten van de werkende bevolking

  Like

 8. fleckie zegt:

  …MEN…beseft NIET HOEVEEL, en HOEVER de …MACHT…van het Vaticaan reikt.(fl) ……….bijv……..
  ‘NAZI-HELPERS. IN. TOP. VATICAAN’ ….ALG. DAGBLAD 6.1.1988. …TEL. AVIV( ANP) …………..
  HOGE ROOMS-KATHOLIEKE GEESTELIJKEN hebben volgens de vroegere aartsbisdchop van Wenen, Frans Konig,…nazi-misdadigers …geholpen. Bij. Hun. Vlucht. Naar…vooral…Latyns-Amerika…… “Ik ken..persoonlijk .. twee vooraanstaande geestelijken ,een Oostenrijker en een Duitser, die…nazi-misdadigers hebben geholpen. Beiden bekleden op. het. moment. een. hoge. post. in. het. Vaticaan. Ik kan hun naam echter niet noemen”, aldus Konig in een interview met de Israelische krant ‘Jediot Acharonot’……………ANTISEMITISME…………..Het antisemitisme is naar zijn mening typisch voor het Oostenrijkse volk.’ ,en een gevolg v.d. Oppervlakkige godsdienstige. Opvoeding van de bevolking. en van het gevoel van minderwaardigheid dat de Oostenrijkers van generatie. op. generatie hebben geërfd. …….Konig meent dat de ‘overdreven propaganda’ tegen de van….oorlogsmisdaden…beschuldigde. president van. Oostenrijk….
  Kurt Waldheim. ,het standpunt van de Oostenrijkers weliswaar heeft verhard,maar dat dit niet tot ‘versterking. van. het. antisemitisme heeft geleid’.<<<<<<<<<<<<<>>>>>>fleckie: het denigreren ( ‘klein houden/ maken ) ( ‘houd ze kort, en houd ze dom’, was toch een ZEER GROOT VOORKOMEND VERSCHIJNSEL, …in…overwegend ………….gebieden!!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s