Vanwege de AfD: links-extreme Antifa wil Berlijn nu volledig verwoesten

Screenshot_88

(Vertaling: E.J. Bron)

Op zondag 27 mei zal de “Alternative für Deutschland” (AfD) een demonstratie met de titel “Toekomst Duitsland” houden in Berlijn. Links-extremen mobiliseren daar nu mensen tegen en dreigen openlijk met de volledige verwoesting van de stad!

Blick

De toegestane demonstratie van de AfD-politicus Guido Reil onder het motto “Dag van de afrekening met de onverantwoordelijke Duitse politiek” moet op de Washingtonplatz in Berlijn, voor het hoofdstation, beginnen en van daaruit richting regeringswijk voeren.

“Berlijn moet betalen”

De linkse scene roept er nu in een geweldvideo toe op om met Molotovcocktails politievoertuigen aan te vallen en Berlijnse winkels te verwoesten. In de video, die op de extremistensite “Indymedia.org” wordt verbreidt, wordt o.a. gezegd: “Als Berlijn het toestaat (de demonstratie van de AfD), moet het ervoor betalen.” De ooit onder “Indymedia.org” ressorterende “linksunten” werd al door het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken verboden!

Op de site zijn nog meer links te vinden, waaronder naar sites van de links-extreme Antifa. Daar wordt duidelijk gezegd “Chaos in plaats van AfD”. Behalve een plattegrond met straten van het geplande verloop van de demonstratie is daar ook een gebruiksaanwijzing voor het maken van verfspuiten onder hoge druk van brandblusapparaten.

 

Aangifte bij de Berlijnse veiligheidsdienst

Intussen werd daarom aangifte gedaan bij de binnenlandse veiligheidsdienst. Personen, die nadere zakelijke informatie over geplande delicten vanuit de linkse scene m.b.t. de AfD-demonstratie kunnen geven, dienen zich te melden bij de politie in Berlijn.

Hoe serieus men de bedreigingen van de tot geweld bereide links-extreme scene moet nemen, toonde niet in de laatste plaats het voorbeeld van Hamburg tijdens de G20-top aan. In de Hanzestad werden destijds winkels vernield en auto´s in brand gestoken.

“Welkom in de hel”

“Welcome to Hell!” was de leuze van de linkse chaoten, die Hamburg dagenlang in een oorlogsgebied veranderden. De schade liep in de miljoenen en de hemel boven de havenmetropool werd bedekt met zwarte rookwolken.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Berlijn, Communisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

69 reacties op Vanwege de AfD: links-extreme Antifa wil Berlijn nu volledig verwoesten

 1. Sabeltant zegt:

  Dit riekt naar burgeroorlog.
  Allemaal de schuld van Merkel met haar EU ontwrichtende parasieten beleid.t

  Geliked door 5 people

 2. Daan Kranenburg zegt:

  Prima, laat het allemaal maar gebeuren totdat de bevolking of de overheid dat ongedierte van antifa uitroeit. De Duitse bevolking daarna bijltje dag houdt voor de elite die deze ellende bewust voor ze heeft gecreëerd. Chaos in Berlijn zal er zondag wel van komen, maar de rest is mijn utopie. Glas, plas, was. Daan Kranenburg

  Geliked door 8 people

 3. abouneenee zegt:

  Dit gaat de goede kant top als het betekend dat de slapende massa sneller wakker zal worden.

  Gehersenspoelden die zich dusdanig laten opfokken door hun gelijken dat ze geen enkel respect meer kunnen opbrengen voor het bezit (de arbeid) van anderen door het bezit te vernielen zullen dat zeker moeten terugbetalen, zonet in dit leven dan wel in een volgend. Dat heet karma en betekend dat alle negatieve energie vroeg of laat intenser bij je terug komt.

  Mensen die geen overzicht hebben zouden niet moeten handelen, het handelen van deze amateur-pyromanen komt voort uit pure frustratie over het niet bekwaam zijn op vele gebieden in het leven.

  Partijprogramma LINKS in leesbaar formaat:
  Mensen die succes hebben en dus iets opgebouwd moeten daarvoor boeten, want zij die iets denken op te bouwen moeten voor hun eigen goed rigoureus uit die droom worden gehaald. Allemaal even arm!

  De Partij van de Afbraak leeft voort in de rest van links en de PVV is de enige normale partij in het hele parlement!

  Geliked door 2 people

 4. C.Onsequent zegt:

  Een antifa-meisje uit Epe
  had het deelwoord nooit goed begrepen,
  zij vroeg na de daad,
  haar mond nog vol zaad,
  heb ik U nu gepijpt of gepepen?

  Laat ze lekker begaan die laffe antifa mades, die zagen gewoon de tak af waar ze op zitten …….gewoon doorgaan!

  Geliked door 3 people

 5. jungleelephant zegt:

  Hopelijk schiet de Polizei nu eens met scherp,onmiddellijk!Want meer is dat agressieve,vernielzuchtige tuig niet waard!Daar niet en hier niet!

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  De Duitse “Antifas” hebben een boekje uitgegeven:
  “Een handleiding voor de vernielers van het komende AfD-congress in Augsburg.

  Het is als een reisgids voor uiterst-links, die in Augsburg wordt verwacht in het laatste weekend van juni, wanneer de AfD zijn nationale congres zal houden. En dat is precies wat extremisten aan de linkerkant willen voorkomen.
  Dus hebben ze wat geld geïnvesteerd om een gids samen te stellen voor “touristen-als-vernielers”
  Naast stadsplattegronden is er een lijst met hotels waar AFD-leden zouden kunnen verblijven, evenals een opsomming van alle politiebureaus in Augsburg.
  Ook instructies voor aanvallen met verf, of met brandbommen.
  Hoe men met planken barricaden kan maken voor het blokkeren van de straten, ook met autobanden en stukken glas.

  Op de internetpagina van de gids staan ook de privé-adressen van sommige AfD-medewerkers, soms aangevuld met hun mobiele nummers en e-mailadressen.
  In het hoofdstuk “Curiositeiten” worden in de gids ook de kantoren van CSU, SPD en Bayernpartei vermeld, evenals de adressen van drie studentenverenigingenonder de titel “Rechtse of autoritaire organisaties”.

  Een paar pagina’s verder volgen enkele gedenktekens voor de doden van de stad en een gedenkplaat ter ere van Martin Luther. […]
  De auteurs van deze gids voor Vernielers […] hopen op een ‘opstand tegen het collectief van Duitsers’. De strijd moet niet alleen gericht zijn tegen de AfD, maar “alle oorlogsmonumenten, alle repressieve autoriteiten van de staat, alle kantoren van de racistische partijen en alle medewerkers van een herlevend fascisme
  BRON:
  http://www.fdesouche.com/1011405-les-antifas-allemands-editent-un-manuel-du-casseur-pour-le-prochain-congres-de-lafd-a-augsbourg

  Origineel.
  Junge Freiheit

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   De zogenaamde intelligentsia, de beschaafden, de gutmenschen…
   Ze hebben overal een handleiding voor nodig, althans worden zij kennelijk niet geacht zelfstandig te begrijpen wat er van hen verlangt wordt. Wordt rechts niet langzamerhand geïnfiltreerd door links nu het voor iedereen duidelijk aan het worden is dat links gelijk staat aan nazisme? Amsterdammers die jaren lang hebben meegewerkt gekte in Amsterdam vertrekken uit Amsterdam op het moment dat de gevolgen van hun onbezonnen gedrag aan de horizon verdwijnen, om ruimte te maken voor nieuwe Nederlanders. Zelf zoeken zij hun heil waar het (nog) rustig is, om vervolgens via een mid-life-crisis hetzelfde zaadje op hun nieuwe woonlocatie te planten.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Als de Afd slims is, dan zetten ze dat links ongedierte op een dwaalspoor door oa valse berichten te verspreiden en ze als dolle honden te laten ronddolen.
   Laat ze maar eens flink op hun bek gaan, zodat de weerstand tegen dat psychopatische tuig groeit.

   Like

 7. Trucker zegt:

  Speciale eenheden massaal inzetten, daar doen zelfs die linkse ratten het voor in de broek, dat heeft Hamburg ook duidelijk gemaakt.Veder geen honden nog paarden, misschien zouden ze toch eens beter info vragen bij het IDF die hebben als geen ander ervaring met rellend/moordend islamieten tuig (en masse zoals de Fransman zegt)..
  De jongens en meisjes van het IDF zouden weinig problemen hebben met het zooitje linkse ratten.
  Ik zie ook zo maar voor mij op de “juiste locaties” lange afstandsvuur midden tussen die ratten, dat en massaal CS gas ,misschien zou de Duitse politzei toch maar beter eens bellen met Bibi voor nader overleg.

  Geliked door 3 people

 8. Hoe gaat politie en het leger ditmaal reageren als het uit de hand loopt?

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Die trekken zich de-escalerend en heel snel terug, behalve degene die al een schedelbasisbreuk heeft opgelopen. Overigens het leger is niet in de BRD, die verdedigen Duitsland aan de Hindikush en in Mali, alleen de administratieve kantoorlui en een paar volgevreten generalen zitten nog ergens verscholen.
   Als ze dan toch van plan zijn Berlijn in een puinhoop te veranderen, hoop ik dat ze het dit keer goed doen. Berlijn verdient niks anders als dat, broednest van bloedrode vuiligheid. Die paar verstandigen die er ondanks alles nog wonen, zijn gewaarschuwd, die gaan maar ergens anders logeren.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    sorry Hindukush moet het zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel juist Nemesis.
    Berlijn is gedegenereerd tot een totale rood-links gedrogeerd bolwerk, net als Amsterdam overigens, en moet nodig worden afgebroken.
    Ik hoop dat ze in ieder geval de regeringsgebouwen volledig vernietigen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Die regeringsgebouwen zijn beslist wel perfect beveiligd, het zijn net bunkers met een mooie aankleding aan de buitenkant. Ik denk dat daar wel wat grover geschut voor nodig is en dat hebben de SAntifa nog net niet.

    Like

  • jungleelephant zegt:

   Niet!

   Like

 9. Steven zegt:

  De ‘zogenaamde socialisten’. Dit soort krapuul zijn nog erger dan degene die ze proberen te bestrijden.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Het zijn zogezegd “anti fachisten” maar zij gebruiken dezelfde methode als de echte fachisten , geweld en nog eens geweld om hun grote gelijk door te drukken. Het is een zielige troep idioten . Vraag is wat willen die feitelijk bereiken …een geweldloze maatschappij ? Het omarmen van een vreemde religie , die nog erger is dan de echte fachisten.Ik denk dat het gewoon een troep uitschot is die willen keet schoppen en de hun zakken , vullen door te plunderen .Wanneer komt het leger in actie …en schieten maar dat is de enige manier om ons te bevrijden van krapuul , zoals het midden Oosten en Afrika hun krapuul kwijtgeraken door ze te laten emigreren naar beschaafde maar aartsdomme landen

  Geliked door 3 people

 11. Kraftavilqa zegt:

  Hier blijkt eens te meer dat links de ‘wachtkamer’ van het fascisme is. Antifa extreem links en in alles door en door fascistisch en het ironische is dar ze zelf niet doorhebben dat ze zelf zijn wat ze menen te bestrijden of ze denken “het is geen fascisme als wij het doen”.

  Geliked door 3 people

 12. robbie zegt:

  bidden is wel het sterkste wapen tegen het onrecht

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, vast en zeker . . . 😦

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @robbie

   Er staat geschreven: “Bid en werk”.

   Dus: pak ook de wapenen op en verdedig je land! Alleen bidden lijkt mooi, maar de vijand trekt zich daardoor echt niet terug. De vijand moet verslagen worden!

   Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Ja hoor Robbie, eerst halen ook! de ‘christenen’ het onrecht binnen en dan mag God het opknappen.

   Dat geloof je toch zelf niet?

   Geliked door 2 people

   • Mario Schettini zegt:

    @wachteres
    er staat geschreven – het is een gebod, dus geen richtlijn – dat als men bedreigd wordt, het de plicht van iedereen is om zonder vrees (!) de vijand tegemoet te treden. er is dus geen sprake van ‘laat … het opknappen’. wij allen hebben de plicht om deze wantoestanden uit de wereld te hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    @Mario,

    Die ‘plicht’ vervul ik door PVV te stemmen, méér mag ik niet doen van de wet. En al zou ik wat mogen doen van een wet, het is toch dweilen met de kraan open dankzij het open-armen-beleid voor zij die enkel welvaart komen stelen, zonder ook maar iets bij te dragen.

    Het maakt totaal niets uit wat iemand, God of sterveling, heeft opgeschreven. Ik laat de loop van mijn leven toch zeker niet beïnvloeden door wat er op een stukje papier staat geschreven? Althans niet waar ik vrij kan kiezen.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Allemachtig zeg, voel jij je wel goed´?

   Like

  • willie zegt:

   @Robbie , t beste is een .45, of een 9mm Para, een riotgun is ook goed(klopt ,he Trucker? )

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Willie jij kent de goeie “ouwe pomp” (:-) ) ook hé, als ik zeg Brennekes val jij niet uit de lucht en aangezien ik weet dat je in de jaren zeventig Pink Floyd gaan zien bent in Antwerpen kan ik (gerust) aannemen dat we niet veel uit elkaar liggen qua leeftijd.
    Veel woorden om te zeggen dat jij (zeer zeker) de “schrootbuks” ook gehanteerd hebt 🙂 Dus ook weet wat er “uit te halen is” vind ik een leuke 😉

    Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @ Trucker Pink Floyd Live, Antwerp, Belgium, February 20, 1977
    Was 28 toen

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ willie 26 mei 2018 om 15:33

    ikke 23 maar was reeds lang de data vergeten toen ik er was 😦

    Like

  • abouneenee zegt:

   Bidden (gedachtekracht) kan de aarde zeker veel duurzame verlichting brengen, dus dat moet ook zeker blijven gebeuren. Echter is bidden geen oplossing voor de korte termijn als degenen die het moeten uitvoeren, met ‘dank’ aan vele niet-PVV stemmers, weigeren de islam te benoemen als oorzaak van vele problemen op de aardbodem omdat de erkenning dat deze ideologie islamieten per definitie aanzet tot haat en geweld inhoudt dat het probleem ook nog aangepakt moet worden. De aard van de politicus (minimaal HBO Madurodamkunde) is er één die niet uitblinkt op het gebied van inzet en betrokkenheid, maar vooral gericht is op ijdelheid en het voorkomen van gezichtsverlies tegenover de buitenwereld.

   De ontwrichtende werking die hiervan uitgaan voor de samenleving kan niet worden onderschat, en kan worden gezien als uitlokking voor vele misdrijven. Eens zal de beerput toch open gaan en mijn gevoel zegt mij dat die datum eerder komt dan verwacht.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Kennis, kunde en doorzettingsvermogen, laat staan WIL om het leven van de autochtone(!) burgerij, door wie zij betaald worden, duurzaam naar een hoger plan te tillen ontbreekt ten enenmale bij de piepkuikens in de staten generaal. Jong en beïnvloedbaar, zo heeft men ze graag. Dat geldt voor de politiek net zo hard als voor het bedrijfsleven. Men, mensen met werkelijke invloed, wil geen mensen die menselijk omgaan met anderen, men wil robots die zich regelmatig onderwerpen aan een glaasje alcohol zodat de pionnen zich zonder weerstand over het schaakbord laten verplaatsen, als er wel weerstand plaatsheeft zijn daar de probleemoplossers die altijd zorgen dat de reserveringen van de pionnen weggenomen worden. Komt het te vaak voor dat de pion niet geheel vlekkeloos meewerkt, dan zal hij verwijderd worden uit de orde waarin hij opereert.

    Like

  • Astrid zegt:

   Bidden is voor mensen die als een struisvogel hun kop in het zand steken en dan hopen dat, wanneer ze hun kop er weer uit halen, de problemen zullen zijn opgelost. Dat gaat niet werken natuurlijk. Bidden is net als ‘hopen’ een vluchtreactie voor mensen die de realiteit niet onder ogen willen zien. En daar hebben de kerk en de moskwee natuurlijk handig misbruik van gemaakt, want bange mensen zijn nu eenmaal makkelijker te manipuleren. Ikzelf ga voor het zwaard, als het echt niet anders kan. Van religies en wat er allemaal bij komt kijken, moet ik absoluut niets hebben.
   Het staat u uiteraard vrij om te bidden, maar ik zeg u nogmaals, het is een verspilling van tijd en energie, want als bidden had geholpen, dan waren we nu bijna allemaal verlicht geweest.Toch?

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Een goed gebed, voordat je de hele zaak grondig uitmoord, is nooit weg natuurlijk.
    Bijvoorbeeld: “Oh God, laat ‘m niet vastlopen.”
    En daarna pas die handle helemaal naar je toe trekken.

    Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ robbie (26 mei 2018 om 08:03)

   Dames en Heren.

   Wat is bidden ???
   Is bidden zinvol ???

   Als we onder bidden het afraffelen van voorgekauwde gebedjes verstaan, dan is bidden, denk ik, niet echt zinvol.

   Als we onder bidden verstaan, dat we diep in onszelf keren, om bij de basis van ons innerlijk wezen te rade te gaan, hoe we het probleem moeten aanpakken, dan is de zin van het bidden dat we werken aan een oplossing. Dit noemen we ook wel mediteren.

   Veel mensen richten zich tot de God van hun kerk of religie en geloven in het dogma (de voorgeschreven geloofsdwang) dat Hij de enige echte ware God is. Maar hoe zeker weet u, dat de God van uw godsdienst de Schepper, de Almacht, het Al is en niet toevallig een gevallen engel, die wil zijn als God en zich als zodanig voordoet en zich laat verafgoden ??? Zo’n kleine 2000 jaar van conditionering en mind control, wil niet zeggen, dat de dogmas van het geloof ook op waarheid berusten. Satan is een sluwe wolf, die zich graag in schaapskleren hult. Hij zet de mens ook graag op het verkeerde been.

   Geloven doe je bij gebrek aan zekerheid. Geloven is niet zeker weten !!!

   Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
   Zielig zijn de onnozelen van geest.

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Een .50 lost het hele Antifa probleem heel snel op ! Stop het fascisme voor eens en altijd !!

  Geliked door 3 people

 14. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De gebezigde uitdrukking “Welkom to Hell” spreekt boekdelen.
  In de hel regeert de duivel.
  We hebben hier dus te maken met duivelsgespuis.
  Waar vinden we de duivels ???
  Juist ja, in de sekte van het alziend oog.
  Wie zijn er lid van die sekte ???
  Juist ja, de illuminati.
  Kennen we illuminati ???
  Jaaaa, Angela Merkel is illuminati.
  Angela betekent engel.
  Deze engel is dus een duivel.
  Conclusie: de geplande chaos is doorgestoken kaart !!!

  Pas op, dat gaat morgen goed foutgaan.
  Veel zielige kansparels komen op oproep af.
  Grote chaos in Berlijn.
  Polizei moet optreden.
  Het wordt vechten.
  Polizei gaat schieten.
  Er vallen dooien,
  Vooral aan de verkeerde kant.
  Let op,AFD krijgt de schuld.
  Antifa wordt geëerd als de HELd van Hellijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Goed gezien Oeps48.
   Illuminati, oftewel ‘zij die verlicht zijn’. Behalve het gegeven dat het tamelijk arrogant is om jezelf tijdens een aards leven verlicht te noemen, is het ook nog eens klinkklare onzin. Zo is een moeder Theresa ook geen verlicht wezen geweest en verdiende zij zeker geen medailles en nobelprijzen [voor wat die überhaupt nog waard zijn], terwijl er heel veel anonieme/onopvallende mensen zijn, die hetzelfde werk zonder al die persaandacht hebben gedaan of nog doen.
   De Paus is ook zo’n fenomeen. Allemaal mensen die zichzelf belangrijk denken en anderen willen doen geloven dat zij boven het plebs staan. En dàt terwijl ze in de Kerk beweren dat God niet oordeelt. Dat laatste klopt, maar zij doet dat juist wel en nemen plaats op de troon van god. Alsof God/het goddelijke knechtjes nodig heeft. Nee, ze zijn slechts marionetten in het levenstheater en het is aan ons om dat in te zien, of er [geen] waarde aan te hechten. De zogenaamde illuminati lijden allen aan de ego’s van machtsdrang/bezitterigheid, het zijn controlfreaks in extreme mate. Hen wachten de lagere sferen van het etherisch spectrum, wanneer hun klokje stopt met tikken. Voor hen moet het een gruwel zijn om de dood te aanschouwen, het idee alleen al dat ze niks meer te zeggen hebben en tevens met alleen gelijkgestemden opgescheept zullen zitten, de gruwel, haha!
   Ik ben benieuwd wat het morgen oplevert in Berlin qua confrontaties. En wat hebben al die winkeliers ermee te maken, dat hun ruiten altijd kapot moeten, dat hebben ze vast van de pislims afgekeken!
   Nee, de door Soros en consorten gefinancierde relfascisten hebben er niets van begrepen. Ik hoop dat er aan die zijde het nodige mag bloeden en creperen. We kunnen ze ook preventief de handjes gaan afhakken, dan wordt het een stuk lastiger met het smijten van verf- en vuurwerkbommen. Ik wens hen ook grote groepen van opgefokte bikers toe, die waren afgelopen week of eerder al massaal naar Berlijn getogen. Die maken hele korte metten met de laffe relfascistjes, zodra hun eigen belangen in het gedrang komen.
   Ik wens de dappere mensen van de AFD een veilige dag toe en dat hun boodschap maar door heel Europa/de wereld moge doorklinken. Verzet wordt met de dag harder nodig.

   Geliked door 2 people

   • willie zegt:

    @ Astrid , dat ”verlicht” zijn betekent voor die smeerlappen niks anders dan dat zij hun mentale ”ballast” geloosd hebben , zij maken geen verschil tussen goed en kwaad meer, alleen het boze zit er nog in , da’s dus wel een duidelijk pak minder mee te zeulen, dus idd ”verlicht”

    Like

 15. Wachteres zegt:

  Als de regering van tevoren al weet dat de Antifa’s van plan zijn om grote rotzooi te schoppen en geweld te gebruiken [dat zeggen zij zelf!], dan kan men hun tegendemonstratie toch verbieden?

  Doet men dat niet, dan is men mede verantwoordelijk voor de immense schade en eventuele doden en/of gewonden.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Wachteres (26 mei 2018 om 09:01)

   Dames en Heren.

   Ja, wij gezonde mensen zouden zeggen: “die tegendemonstartie van Antifa gaan we verbieden”. Maar dat doet Krengela niet. Zij wil juist die chaos. Zij creëert het immers zelf. De Polizei gaat hard optreden, vechten, schieten, dooien. Zielige kansparels doen de vechterij. AFD incasseert de dooien en krijgt de Zwarte Piet toegespeeld. Antifa zijn de gutmenschen. En Frau Hersccher Krengela stijgt is satans aanzien. En de Nieuwe WereldOrde is weer een stap dichterbij. Dat is de logica achter de strategie van de iulluminati.

   Geliked door 1 persoon

 16. Tistochwat zegt:

  Links fascistisch tuig MOET ALTIJD Z’N ZIN KRIJGEN!
  Intoleranter schorem bestaat niet.
  Daarom heb ik de hoop op een leefbare wereld opgegeven.
  De verraderlijke linkse rioolratten zijn namelijk ver in de meerderheid, zeer agressief en er komen er steeds meer bij.

  De ‘elite’ vindt het stiekem prachtig. Alles wat helpt om de ‘omvolking’ te bespoedigen, wordt in het geniep toegejuicht.

  En voor hier: ‘ORANJE BÓÓÓVEN!
  Roepen jullie, ‘koningsgezinden’, dat nou nog steeds?
  Let op mijn woorden: zodra er hier stront aan de knikker dreigt te komen, slaan ze op de vlucht.
  Dat zijn die ‘oranjes’ gewend. Jullie geloven toch zeker niet dat ze tijdens de komende oorlog hier blijven zitten om honger te lijden? Laat staan dat ze in de frontlinie zullen vechten om jullie te beschermen.
  Oh nee, vergeet dat maar! Deze ‘christenen’ willen wel graag naar ‘onze Lieve Heer’ in de hemel, maar het liefst zo laat mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat,

   …….maar zou ‘Onze Lieve Heer’ ze dan nog wel willen ontvangen?

   Ik weet het niet hoor, maar eh….., als je je volk verlaat wanneer de grond je te heet onder de voeten wordt, dat schendt je toch je belofte van trouw?

   “Ik zweer aan het Nederlandse volk…..” etc.

   Hoe zou dat ‘Boven’ overkomen denk je?

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 26 mei 2018 om 12:36

    Ze zouden uitgespuugd worden.
    Niet omdat ze koud of warm waren, maar lauw.

    Het liefst zou ik zien dat ze hier op aarde al vreselijk gestraft worden voor hun hebzucht, hun huichelachtigheid en hun geslijm met ‘allah’.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    In de eed hebben ze ook gezworen dat ze de Nederlndse grenzen zullen beschermen.

    Ha ha ha …

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    https://www.nu.nl/troonswisseling/3409550/eed-van-koning-willem-alexander.html

    De eed van koning Willem-Alexander

    Koning Willem-Alexander legt tijdens zijn inhuldiging op 30 april in de Nieuwe Kerk in Amsterdam de eed af aan het volk. Hieronder de tekst die hij zal uitspreken.

    “Ik zweer aan de volkeren van het Koninkrijk dat Ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven.

    Ik zweer dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen.

    Zo waarlijk helpe Mij God almachtig.”

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ja maar je moet begrijpen dat ze in Engeland veel meer voor het volk konden doen dan zich hier gevangen te laten nemen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 26 mei 2018 om 15:47

    Zo waarlijk helpe Mij God almachtig.

    Je moet het gore lef maar hebben om dit te beweren terwijl je met ‘allah’ en diens aanbidders heult vanwege de olie?

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Bernhard heeft tijdens de oorlog de tijd van zijn leven gehad in GB, @Paul.

    Geen echtgenote die hem lastig viel, wat wil je nog meer.

    Geliked door 1 persoon

 17. fleckie zegt:

  Zijn de ( anri- fa) anti- fascisten soms ‘ nazaten’ van…OUS-SS-ers? ( die werden immers ook grof ‘ingezet ‘ tegen niet pro- nazi’s!!, en ‘afgevoerd’ naar . …STRAFBATALJONS, waaronder met name ene O.DIRLEWANGER!( bekendstaand als ..’.BLOEDHOND’ DIRLEWANGER!).<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ fleckie (26 mei 2018 om 11:05)

   Dames en Heren.

   Ik denk, dat Antifa een gecontroleerde organisatie is, die door Frau Herrscher Krengela wordt ingezet als ordeverstoring bij demonstraties van de tegenwind. Dus een politiek instrument van de heersende klasse.

   Like

 18. Marc zegt:

  De klootzakjes zijn duidelijk bij isis in de leer geweest. Syrische extremisten zouden Europa in vuur en vlam zetten. Traditionele aanslagen zoals die in Bataclan staan op ons netvlies. Maar nooit werd overwogen dat diezelfde Syrische moslims eenvoudig extreem links zouden infiltreren en het met hen op een groot ontwrichtingsakkoord zouden gooien. Ook onthoofdingen aan de hand van autochtone extremisten zullen daarom ook niet langer ontbreken. Het gevecht zal dan tussen autochtoon versus autochtoon gaan. En dat hebben die Syriërs dan weer bereikt.

  Like

 19. Taljaard zegt:

  Wanneer ze punten willen scoren in de publieke opinie kan men bij de AfD deze geplande demonstratie misschien maar beter afblazen. Men kan dan wijzen op de plannen van het extreem linkse tuig om een spoor van vernieling en terreur door Berlijn heen te trekken en stellen dat zij dat willen voorkomen. Zodat Berlijn geen tweede Hamburg 2017 wordt.
  Tevens kan men dan in de zelfde persverklaring stellen dat de vrijheid van meningsuiting in Duitsland wordt gemuilkorfd door dit tuig. Maar dat zij, in tegenstelling tot dit tuig, geen fascistische squadristi, relschoppers en straatvechters zijn, maar beschaafde, vredelievend en fatsoenlijke mensen.

  ”Wij capituleren niet voor deze terreurdreiging, maar geven hen eenvoudigweg geen gelegenheid om grootschalige vernielingen aan te richten en de orde te verstoren. En wij gaan dus niet mee in hun infantiele pogingen tot gewelddadige polarisatie. Volgens de fascistische doctrine moet men de straten van steden beheersen en deze heerschappij met terreur, intimidatie en geweld afdwingen.
  De AfD is echter, in tegenstelling tot deze extreem linkse fascisten, van mening dat politiek met democratische en vreedzame middelen dient te worden bedreven. Op straat kan men ons dan weliswaar de mond snoeren, hetgeen overigens treurig genoeg is en als buitengewoon zorgwekkend valt te kenschetsen, maar in de Bundestag en andere parlementaire organen niet.
  En in de media al evenmin.”

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Taljaard 26 mei 2018 om 13:35

   Daar zit iets in maar het betekent tevens dat de AfD dan nooit meer een demonstratie zal kunnen houden.
   Trouwens: ‘de publieke opinie’ is toch niet voor rede vatbaar en zal het besluit dat de AfD zou nemen, niet eens waarderen.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Zeer juist wat betreft de “publieke opinie” meisje Tistochwat, Zombies zijn braindead, die worden alleen geprikkeld door (willekeurige volgorde) sex/voortpalnting, voetbal, bier/alcohol en nog wat primaire behoeften zoals domme tv programma’s en glitter en glans.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    GRMPF sex/voortpalnting is natuurlijk sex/voortpLanting

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Taljaard (26 mei 2018 om 13:35)

   Dames en Heren.

   De demonstratie voor morgen afblazen vanwege de dreigingen van Antifa, zou wel het domste zijn, wat de AFD kan doen.

   Antifa heeft er een machtsstrijd van gemaakt. Afblazen is een zwaktebod. Dan heeft Antifa gewonnen. Een volgende keer doet Antifa het weer. En daarna ook weer. En van kwaad gaat dat naar erger. Nee, afblazen zou het domste zijn, dat de AFD kane doen. Dan ontstaat er een situatie, die vergelijkbaar is met het zielige schooljochie, die door zijn klasgenootjes wordt gepest en huilend naar huis gaat.

   De AFD doet er beter aan, de confrontatie aan te gaan en er voor te zorgen, dat er voldoende hulptroepen zijn. Een paar telefoontjes plegen met bijvoorbeeld motorclubs en ze uitnodigen om in grote getalen in Berlijn aanwezig te zijn. Ik mag aannemen, dat ze ook nog wel wat andere telefoonnummers in hun adresboekjes hebben staan. Nodig ze uit. Twitter wat op faceboek en nodig de longsdalejongeren uit, om acte de présence te geven. En zorg ervoor, dat je voldoende beeldmateriaal vergaart, waaruit blijkt, wie de stouterikken zijn. Negeer de nieuwe privacywetten en zorg er voor dat ze goed herkenbaar in beeld komen.

   Ja, het zal wel vechten worden. Antifa zal zeker aanzetten tot meppen. En zodra het meppen begint, zullen de aanstichters opeens verdwenen zijn. En dan mogen anderen, bijvoorbeeld de zielige kansparels, het vuile werk opknappen. Ze hebben niet voor niet het plunderen van winkels aangekondigd. Dat is immers koren op de molen van zielige kansparels. Je denkt toch niet, dat Antifa zelf de klappen gaat incasseren.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Taljaard zegt:26 mei 2018 om 13:35

   “…Wanneer ze punten willen scoren in de publieke opinie kan men bij de AfD deze geplande demonstratie misschien maar beter afblazen. Men kan dan wijzen op de plannen van het extreem linkse tuig om een spoor van vernieling en terreur door Berlijn heen te trekken en stellen dat zij dat willen voorkomen…”

   “..Tevens kan men dan in de zelfde persverklaring stellen dat de vrijheid van meningsuiting in Duitsland wordt gemuilkorfd door dit tuig. Maar dat zij, in tegenstelling tot dit tuig, geen fascistische squadristi, relschoppers en straatvechters zijn, maar beschaafde, vredelievend en fatsoenlijke mensen…”

   Persverklaring, welk mainstream persorgaan gaat hun een forum geven denkt u ?
   En laat het net deze media zijn die de Zombies massaal volgen.

   ”…De AfD is echter, in tegenstelling tot deze extreem linkse fascisten, van mening dat politiek met democratische en vreedzame middelen dient te worden bedreven. Op straat kan men ons dan weliswaar de mond snoeren, hetgeen overigens treurig genoeg is en als buitengewoon zorgwekkend valt te kenschetsen, maar in de Bundestag en andere parlementaire organen niet.
   En in de media al evenmin…”

   ”… Op straat kan men ons dan weliswaar de mond snoeren…/…, maar in de Bundestag en andere parlementaire organen niet.
   En in de media al evenmin…”

   Het enige dat (jammer genoeg) klopt is dat ze in het Duitse parlement spreekrecht hebben.
   Al het andere ligt buiten hun vermogen om airplay te krijgen (of af te dwingen) bij de mainstream, laat staan dat ze maar eventjes een persverklaring gaan kunnen geven…
   Misschien in een achteraf zaaltje met één man en een paardenkop als toehoorders.

   Like

 20. de Kruisvaarder zegt:

  Het is een cumulatie van geweld en een reactie kan niet uitblijven.
  Hoe het morgen zal gaan weet niemand, Maar ik denk dat de Duitsers, mn de Oost Duitsers ook vanwege hun verleden en de STASI methoden, die Nase voll haben.
  Wij Nederlanders zijn nog niet genoeg in oorlog en verdrukking geweest om deze boosheid van de Duitsers te begrijpen. Zelfs in de Bundestag is het al bijna dagelijks oorlog.
  De AfD maakt daar de kachel aan met alle poltiek correcte Quatsch en dat zit de rest van de lamzakkerige politici dwars, getuige de vele scheldpartijen van de zijde van de CDU en Grune.
  Afd bestaat grotendeels uit intellectuelen, gepromoveerde wetenschappers, die zich niet met holle rhetoriek tevreden laten stellen.
  Ik weet niet wat er morgen gebeurt, maar reken maar dat de Teerling geworpen wordt …..
  En het begin van een oorlog zich gaat ontvouwen. Bikers fur Deutschland ( Motorbendes en andere zware jongens) hebben vorige week al laten zien,dat ze niet bang zijn voor de ANTI FA.

  Like

 21. Haksteeg Anton zegt:

  Tja ze herinneren zich hoe de russen het in april 1945 deden

  Like

 22. roeleentje zegt:

  zeker za l ik vechten voor mijn gezin en klein kinderenmaar dan wel biddend of GOD ons wil helpen

  Like

 23. roeleentje zegt:

  daniel bad drie keer per dag met het gzicht naar jeruzalem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s