HET KOMT MIJ DE STROT UIT. . .

Screenshot_119

Cultuur – 2018

 (Door: “Driek”)

Helder en vrolijk schijnt vandaag de zon. Het is een schone lieflijke lentedag. Stralend blauw de hemelkoepel. Geen reden tot somberheid. Doch mijn goede humeur werd ineens grondig verpest na het lezen van een artikel op dezen niets verhullende site. Ik aanschouwde een foto van een lelijke ouwe mohammedaan met een bloempje van amper twaalf lentes oud. Of wat daar voor door moet gaan. Want volgens mij is dat kind niet ouder dan een jaar of negen. Die ouwe pedofiel treedt met dat onvolgroeide kind in het huwelijk. Jawel. En Allah zag dat het goed was. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, die hele smeerlapperij onder de dekmantel van religie komt mij zo verschrikkelijk de strot uit. Ik kan mijn afschuw van die onwaardige lieden gewoon niet onder woorden brengen.

Dat geknoei met kleine meisjes is toch wel het toppunt van barbaarse vuiligheid. Is er bij dien mohammedanen dan niets meer heilig? Hebben die kinderverkrachtende tulbanddragers dan geen enkel geweten? Seks met kleine kinderen. Hoe verzin je het. Omdat Mohammed het ook deed. Nou, een mooi voorbeeld om na te volgen! Beestachtig. Verloederende sujetten zijn het. Die lieden zijn alleen maar met seks bezig. Doch vrouwen zijn nietswaardige wezens die zich moeten verschuilen onder een lap. Ik heb er geen woorden voor. En dat wordt door onze regeringen nog goed gepraat ook. Dat is nu eenmaal hun cultuur. Daar moeten wij respect voor hebben. Nou, ik kan het woord respect niet meer horen.

En onze Nederlandse schoolkinderen moeten daarvoor op hun knieën in de moskee. Met hun gezicht naar Mekka. Want dan verkrijgen ze een beter inzicht in de islamitische cultuur. Dat hoort volgens deskundigen bij de opvoeding. Ik spreek er hier schande van. Die lieden kennen geen greintje schaamtegevoel. Denderen schaamteloos over ons heen en hebben werkelijk schijt aan alles! Ik moet dat hier toch even kwijt. Want ik kan dat nergens anders.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op HET KOMT MIJ DE STROT UIT. . .

 1. Hendrik zegt:

  En het ergste is dat onze politici, die geacht worden iets te weten, dit toestaan en zodoende dus geen haar beter zijn als die moslim parasieten.

  Geliked door 5 people

 2. Charles zegt:

  helemaal mee eens “Driek”, hun zgn “profeet” is hun voorbeeld in pedofilie, polygamie, multi moordenaar, maanafgoderij enz. Dit wordt hier massaal binnengehaald omdat de “elite/vrijmetselarij” dit vooraf gepland heeft. Door burgeroorlogen en chaos die zullen ontstaan zal de wereldbevolking zichzelf vernietigen tot de “geplande” 500 miljoen wereldburgers.
  Zie bijv de 10 geboden van deze satanische organisatie, de Georgia guidestones: http://www.franklinterhorst.nl/Het%20mysterie%20van%20de%20Georgia%20Guidestones.htm

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Beste Driek, als Zaankanter zeg ik; “je hewwe skoon gelaik”

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ik moet dat hier toch even kwijt. Want ik kan dat nergens anders.

  Ik herken het gevoel! Nergens in je omgeving kun je dergelijke gedachten uiten.
  Men feest liever dan dat men de waarheid hoort.
  En het gekke is dat de linkse ‘deugmens’ het prima naar de zin heeft.
  Ze bezoeken elk evenement, geven scheppen geld uit en genieten met volle teugen.
  Ze maken zich nergens zorgen over.

  Hoe dóén zij dat?

  Geliked door 6 people

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Heerlijk he even je gal spugen? Het lost niets op maar voelt goed. Ik heb soms het gevoel dat ik gillend gek word. Pedofilie, terecht zwaar verboden, behalve voor die schijt mohammedanen. Vrouwenrechten? Durf daar niet aan te tornen, terecht, behalve natuurlijk als schijt mohammedaan. Die mogen er lappen omheen hangen en vrouwen als minderwaardig beschouwen en behandelen. En dat allemaal omdat zij zo achterlijk zijn te blijven geloven in een boosaardig sprookjesfiguur.

  Geliked door 6 people

 6. koddebeier zegt:

  Geheel met U eens !!

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  De zogenaamde politieke ‘elite’ moesten zich dood schamen dat ze dit soort tuig ooit in ons land toegelaten hebben !!
  Beiden blijken een moreel kompas niet te bezitten !

  Geliked door 3 people

 8. Haksteeg Anton zegt:

  “Driek” wat je zegt is juist maar gelukkig kun je op deze site je mening kwijt en die mening is juist en als wij het niet zeggen is er niemand meer in Nederland die duidelijk maakt hoe het werkelijk is. Maar het begint er op te lijken op de “illigaliteit” van WW II waarin je de SD kunt vervangen door de moslimliefhebbers van vandaag aan de dag met rutte (Als Reuter) voorop en Pechtold as Seys inQuart of hoe die moordenaar ook heette.

  Geliked door 4 people

 9. BigLJohn zegt:

  Ook ik erger mij dood aan de praktijken van die moslims, welke getolereerd worden door de Nederlandse Staat. En altijd word er door justitie met twee maten gemeten. Nederlandse pedofielen die hun verdiende straf krijgen voor hun schandalige praktijken, en moslims die door de Staat ongemoeid worden gelaten en allerlei vuiligheid kunnen uithalen omdat het volgens hun – geloof – toegestaan is. En niet alleen pedofilie. maar ook het slaan en verkrachten van (onze)vrouwen, waar moslima’s niet zonder man de deur uit mogen, sluiers of boerka’s moeten dragen, alsook het ronselen op de scholen voor verplicht moskee bezoek door onze kinderen. Daarnaast ook nog allerlei rare praktijken die getolereerd worden, zoals bijvoorbeeld gescheiden zwemmen voor mannen en vrouwen, met zijn allen bidden op het werk in apart gebouwde ruimtes, en massaal bidden op de openbare weg. Allemaal te achterhalen naar al die smerige deals die werden gesloten door de boven ons gestelden, zoals; Het Verdrag van Straatsburg, de motie Halsema, en onlangs nog die overeenkomst van E.U. lidstaten om de – immigratie – vanuit Afrika te gaan bevorderen. Dit alles kan nooit lang meer goed gaan voor ons, want het zwaard van Damocles hangt al boven ons !

  Geliked door 3 people

 10. Marja zegt:

  Ook mij komen die lui de strot uit! Ik heb zo’n verschrikkelijke hekel aan ze. Ik ben een vredelievend mens maar die lui halen echt het slechtste in mij naar boven. Ook haat ik de politici die dit allemaal maar toe staan. Ons eens zo mooie land en cultuur is weg………

  Geliked door 5 people

 11. Visje zegt:

  https://goo.gl/images/ukcXQV

  Man man man. Soms moet je je schamen om Nederlander te zijn. En nee, dan hebben we het niet over de dramatische uitschakeling van Oranje voor het EK 2016. Neen. We hebben het over ons parlement. De Tweede Kamer. Daar zitten dus partijen in die kindhuwelijken GOEDKEUREN.

  Jawel. GroenLinks, VVD, PvdA, Kuzu/Ozturk; allemaal stemden ze tegen de motie van CDA-kamerlid Pieter Omzigt om kindhuwelijken te laten ontbinden. Zo’n kindhuwelijk, een 56-jarige salafistische baardman met een 13-jarig strak vagijntje? Geen enkel probleem voor Jesse Klaver, Stef Blok en Diederik Samson. En Joris Demmink zag dat het goed was. Doen we nog even de tekst van de motie, opdat daar geen misverstand over kan bestaan:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/14/groenlinks-pvda-vvd-kuzuozturk-stemmen-tegen-motie-kindhuwelijken/

  Walgelijk, zo denken dus deze smeerlappen, ADDERGEBROED!!!!

  Geliked door 5 people

 12. Visje zegt:

  Dit is wat hun profeet zegt, verwoord door z’n pedofiel/addergebroed/satanist

  Like

  • boorzalf zegt:

   Het lijkt wel of deze gek een fles jenever op hebt. Nog even en hij beweerdt dat mowie sex had met apen. Oh verrekt!! Daar komen dus al die rifapen vandaan, nakomelingen van de profeet mowie.

   Geliked door 4 people

 13. Wanneer komt het moment dat de bommen moeten vallen waar ze echt moeten vallen?

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Beste Driek …ik ook ben een collega “strottenuithanger”….wij gaan terug naar het stenen tijdperk
  samen met Rutte , Timmermans , Junckers en heel die troep politieke primaten

  Geliked door 2 people

 15. kampersrene zegt:

  En de islamitiche schoolkinderen moeten leren bidden in de kerk. Met hun gezicht naar het kruis Want dan verkrijgen ze een beter inzicht in “onze” kultuur .Totaal uitgesloten want volgens die baardapen hebben wij geen kultuur , Wij aanbidden Allah niet , bedekken onze vrouwen niet met dekens .De scharia kan bij ons de pot op , Wij predikken de liefde en haten geweld .Wij verkrachten geen moslim vrouwen Wij slaan onze vrouwen niet omdat ze niet onmiddellijk gevolg geven aan onze wensen of bevel .Wij beschouwen man en vrouw als onze gelijken. Het uithuwelijken van minderjarige kinderen aan een oude pedofiele vetzak , zou bij ons een misdaad zijn met zeer zware straffen Wij zijn geen tafelschuimers noch leefloonzoekers .Wij zijn in staat voor ons zelf te zorgen en teren niet op onze naaste Wij hebben al tal van uitvindingen gedaan die het leven aangenamer en eenvoudiger maken. Wij maken muziek , films , houden van vermaak en ontspanning . Wij ervaren de liefde omdat wij de vrouwen kunnen “zien” en moeten niet gedwongen worden met een familielid te huwen met alle nare gevolgen voor nakomelingen .Uwe kultuur trekt op niets. Het is een mannenwereld , het recht van de sterkste zoals in de jungle Ik heb helemaal geen interesse om mij tot Allah te bekeren integendeel .Trouwens er is zoveel keuze tussen godsdiensten . De Islam is de meest achterlijke , dan kies ik nog liever voor Theun de palingboer ,die ook dacht dat hij de messias was en enkele malen zijn waarheid verkondigde in de Biljard palace te Antwerpen .

  Like

 16. Harrie Vaes zegt:

  Wat ik zo vreemd vind is….Dat het in ONS land verboden is ….lid te zijn van een gewelddadige organisatie…..Welnu….Het is wel toegestaan in ONS land om lid te zijn van de meest barbaarse en geweld gebruikende koppen afhakkende…..en jonge meisjes verkrachtende….organisatie die er bestaat nl….de islam. En als je daar commentaar op hebt ….wordt je gearresteerd en vast gezet. Onze overheid bv. wil Wilders uitschakelen die dit gevaar juist goed ziet en er terecht voor waarschuwt.( Middels procesgang) In het verleden zelfs door moord (Pim Fortuin).
  Wie o wie begrijpt dit nog????

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Dat is het grote drama: heel veel mensen begrijpen dit helemaal! Wij , die het niet begrijpen, zijn helaas in de minderheid.

   Like

 17. Ijzer67 zegt:

  Mooie cultuur hoor .Ik als man houd daar wel van . Lekker een jong blaadje .vrouwen een recht het aanrecht. En je mag ze slaan. Je mag meerdere vrouwen bezitten .iedereen die de cultuur niet aanhangt mag je straffeloos doden . Beesten mag je levend slachten democratie is uitgesloten verkachtingen zijn dood normaal . Sterker nog als je als vrouw aa gifte doet wordt je gestraft .toch mooie cultuur homo’s En transgenders worden bupliekelijk opgehangen toch mooi stukje vertier.je mag straffeloos joden haten En antisemitisme leus roepen .En wij allen moeten daar respect voor hebben .En dat lijkt mij ook logisch . Vreemd is dat juist al die partijen die zo voor gelijkheid zijn . Deze cultuur de hemel in prijzen .als zijnde cultuur van de liefde en vrede .de cultuur is alles behalve liefde en vrede

  Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vluchtelingencrisis/steeds-meer-turkse-mannen-kopen-syrische-kindbruiden~a7e1a474/
  Steeds meer Turkse mannen kopen Syrische kindbruiden
  Turkse mannen buiten de schrijnende armoede van Syrische vluchtelingen heimelijk uit om zich een kindbruid aan te schaffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s